Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Η αρχή μου ήταν να μην καλώ στο σπίτι μου γυναίκα, άλλα να πηγαίνω εγώ στο δικό της ή σε ουδέτερο χώρο.
Είναι πιο εύκολο να φύγεις (έστω και στα μουλωχτά) αν κάτι δεν πάει καλά από το να τη διώξεις (με συνοδεία κουβέντας).
Βέβαια δεν είμαι κι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος στη Γη, ούτε πιστεύω σε έρωτες και τα τοιαύτα... :144:

:622:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Αλλάζουμε το cd που έχουμε βάλει με το τελευταίο live των Ματθαίου Γιαννούλη / Λευτέρη Βαζαίου στο τέρμα

Με αυτό το CD θα φύγω πρώτα εγώ! :111:

Δεν το μπορείς το ....heavy metal...εεεε; :116:

Reaction score
40
Απάντηση: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Κεριά, κρασί και Barry White βεβαίως- βεβαίως:139:

Reaction score
1.844

Κεριά, κρασί και Barry White βεβαίως- βεβαίως:139:
Σκέτο κρασί; Δεν έρχομαι! :119:
Βάλε και κάνα ψητό κατσαρόλας τουλάχιστον. Δεν έχεις ακούσει που λένε "ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει απ' το στομάχι";
:138:

Reaction score
40

Σίγουρα ''νηστικό αρκούδι δε χορεύει'' αλλά και το '' χορτάτο αρκούδι'' από το πολύ ''ρόστο'' πέφτει για................ύπνο και μετά ατμόσφαιρα κάνει μόνο του στον.......ύπνο του.
Καλύτερα να έρθει φαγωμένο και θα του βγάλω κρασάκι αποξηραμένα φρούτα και ξηροκάρπια......:143::142::146:
Καλύτερα μην έρθεις...........χε χε....

Reaction score
6
Εγώ προσωπικά αν πήγαινα στο σπίτι του "καλού μου" ή του "καλού μου to be" και έβλεπα κεράκια αναμένα, χαμηλομένα φώτα και άκουγα καμιά μουσική τελείως "αισθησιακή" θα του έλεγα "Πότε θα καλέσουμε τα πνεύματα?" Με λίγα λόγια θα ξενέρωνα μέχρι αηδίας.

Αν άκουγα Θώδη ή τίποτα τσιφτετελάκια θα του ζήταγα κοψίδια!! Θα έτρωγα, θα τον ευχαριστούσα βέβαια (μην είμαστε και αγενείς!) και θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.

Αν όμως το μενού είχε Kir Royale και μελωδική ροκ μουσική....τότε...θα καθόμουν....σαν κοτούλα!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Η αρχή μου ήταν να μην καλώ στο σπίτι μου γυναίκα, άλλα να πηγαίνω εγώ στο δικό της ή σε ουδέτερο χώρο.
Είναι πιο εύκολο να φύγεις (έστω και στα μουλωχτά) αν κάτι δεν πάει καλά από το να τη διώξεις (με συνοδεία κουβέντας).
Βέβαια δεν είμαι κι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος στη Γη, ούτε πιστεύω σε έρωτες και τα τοιαύτα... :144:
Το ίδιο κάνουν και πολλές γυναίκες! Γι αυτό....πρόσεχε αν δε σε δεχθεί σπίτι της (τουλάχιστον την πρώτη φορά)!!!!

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934