Με 3.000 € μπορείς να έχεις στο σπίτι σου έναν υπέροχο ήχο ?

Reaction score
3.574
Ας μας γράψουν και οι υπόλοιποι αν συμφωνούν.

Θέλω να βλέπω κόσμο με 1-10 μηνύματα το πολύ να συμμετέχουν στις συζητήσεις μας και όχι τις παλιοκαραβάνες.

Reaction score
3.574
Τα περισσότερα views (θέαση) είναι σήμερα σε αυτή την κατηγορία των 3.000€.

Αν θέλετε συζητάμε κι αυτό το στοιχείο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Re: Με 3.000 € μπορείς να έχεις στο σπίτι σου έναν υπέροχο ήχο ?

g.kar said:
Θέλει κάποιος φίλος σου, να αγοράσει ένα σύστημα και διαθέτει μόνο 3.000 €.
Τι θα του απαντήσεις ? Πήγαινε στα μαγαζιά και πάρε ότι σου ακούγετε καλύτερα στα αυτιά.
Είναι σαν να τους λες : παράτα μας ρε φίλε ...
Το ότι θα του κάνω 2-3 υποδείξεις δεν σημαίνει ότι θα τον δεσμεύσω. Αν του αρέσει κάτι άλλο περισσότερο δεν μπορώ να επέμβω στις προτιμήσεις του. Στο φινάλε δεν θα το ακούω εγώ το σύστημα, αυτός θα το ακούει και άρα αυτόν θα πρέπει να ικανοποιεί...

g.kar said:
Οπότε είναι καλύτερα να τους πείς ότι φτιάξαμε στο φόρουμ μας μερικά συστήματα σε συνεργασία με κάποια καταστήματα, είναι καλά ματσαρισμένο, και μπορείς αν θέλεις να πας (πάμε ) μαζί αν θέλεις να ακούσαμε.
Ξαναλέω ότι εδώ οι μισοί και παραπάνω μαγαζάτορες δεν ξέρουν τι σημαίνει internet. Κάποιοι άλλοι έχουν στήσει site που έχουν να ανανεωθούν πάνω από 2-3 χρόνια. Οπότε τι μιλαμε...

Αν θέλανε να προωθήσουν συστήματα μέσω internet υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουν. Προφανώς όμως δεν τους ενδιαφέρει. Και ξαναλέω ότι δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να σου προτείνει συστήματα.

g.kar said:
Πες μου τώρα εσύ Σπύρο από την εμπειρία σου με την audio κατηγορία.
Υπάρχει κάτι καλό και ολοκληρωμενο σε αυτά τα λεφτά που να μπορεί κάποιος να το ακούσει αύριο ?
Γράφω εδώ (http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=7699.0) το τι θεωρώ καλύτερο με 3000€, όπως γράφουν και άλλοι. Όσο για το που μπορεί να το ακούσει, προφανώς στον εισαγωγέα των συσκευών...

Αν τώρα έχουμε συσκευές από διαφορετικούς εισαγωγίς πολύ δύσκολα τα πράγματα μιας που λίγοι έμπορο μπορούν να έχουν μεγάλη γκάμα προϊόντων...

Reaction score
3.574
Ναι βρε Σπύρο, άλλο να είναι σκόρπια τα μηχανήματα κι άλλο να είναι πακέτο, να μπορεί κάποος να τα ακούει σαν πακέτο.

Αυτό σκέφτηκα να κάνω εδώ μέσα.

Θα δεις ότι θα έχουμε σύντομα κάποια ολοκληρωμένα πακέτα.
Μας διαβάζουν αρκετά καταστήματα και άτομα που δουλεύουν σε αυτά.

Μην μας απογοητεύεις Σπύρο μου,
ασε μας να πάρουμε ένα όμορφο συστηματάκι και να μην αλλαζουμε μηχανήματα συνεχώς.

.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ παιδιά δεν περιμένω κανέναν να γράψει. Δεν είναι θέμα ρίσκου πρότασης. Ανάμεσά μας υπάρχουν φίλοι με μαγαζιά που έχουν δώσει πολλές φορές προτάσεις, απλά νιώθω σαν να τους πιέζουμε λίγο. Τες πα θα δούμε.

- Μήπως θέτε όμως παράλληλα να γράψει κανένας τα σετάκια που έχει ο ΗΧΟΣ και να κάνουμε και κάνα τηλεφωνάκι, λέμε τώρα, στους αντιπροσώπους, λέμε τώρα, για να μας τα δώσουν για ακρόαση... λέμε τώρα. Μπορεί να αναλάβει κάποιος κάτι τέτοιο? :roll:

Reaction score
3.574
Εγώ το μόνο που θα μπορούσα να αναλάβω είναι να πάω με κάποια άτομα από το φορουμ να ακούσω τα πακέτα που θα μας ετοιμάσουν τα καταστήματα. Αν γίνουν βέβαια συγκεκριμένες προτάσεις.
Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο κατάστημα μας καλέσει να τον βοηθήσουμε να ματσάρει το σετάκι, εγώ προθυμοποιούμε να τον βοηθήσω. Προτιμώ να μην πάω μόνος μου στο κατάστημα για ευνόητους λόγους.

Reaction score
47

Ενδιαφέρον θέμα, και θα ήθελα να προτείνω κάτι - αφού το "δουλέψω" λίγο. Το κάνω σε αυτό το topic;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι ρίχτα, αλλά πάνω κάτω με επίσημες λιανικές.
Φυσικά μπορείς να βγάλεις τα set σε προσφορά με street prices για τα μέλη, αλλά στην αντίστοιχη κατηγορία.

Δεχόμεθα και mini review του set, με την λογική ότι κι εσύ χομπύστας είσαι και μπορείς να μας πεις τα καλά σημεία ή τις αδυναμίες του set που προτείνεις. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και μέλη μας εκεί που θέλουν και ενδεχόμενη ακρόαση, μετά την οποία θα μας πούν και την δική τους άποψη. Είσαι και μακριά...

Reaction score
47
Goldring GR1 270€
QUAD CDP99 1100€
Audiolab 8000S 720€
Usher X718 700€
Cardas Crosslink IC/Spkr 200€

Σύνολο 2990€, με τιμές καταλόγου. Με την έκπτωση περίπου 2600€, οπότε μας μένουν και χρήματα για βάσεις ηχείων και κάμποσα CD. Για την τοποθέτηση ας αρκεστούμε σε ένα...τραπεζάκι για την ώρα.
Πρόκειται για ένα σύστημα κατάληλο για χώρο μέχρι και 25τμ, με μεστά μεσαία, αξιοπρεπή έκταση στα άκρα και πολύ καλή τρισδιάστατη παρουσίαση σκηνής.

NAD 542 CDp 540€
Musical Fidelity X150 980€
Audiovector K3 Super 1180€
Cardas Crosslink IC/Spkr 200€

Σύστημα πιο δυναμικό και πιο προβολικό ίσως, αλλά κατάλληλο για μεγαλύτερο χώρο. Αν υπήρχε βέβαια ακόμα το X-Ray θα ήταν φυσικά στη λίστα.
Εγώ θα πρότεινα το πρώτο σε κάποιον που ακούει μίκρα σύνολα jazz και φωνητικά, ενώ το δεύτερο για πιό...ροκ καταστάσεις.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
O 8000s δεν εχει phonostage αρα θα πρεπει να προστεθει και ενας αναλογος προενισχυτης.Το XRAY τι απεγινε?

Reaction score
3.574
Τάσο, τo πακέτο μας δεν περιλαμβάνει πικαπ οπότε το phono stage δεν μας ενδιαφέρει΄.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Αναφερομαι στη μια απο τις δυο προτασεις του Μανου που εχει και πικαπ,το GR1 της GOLDRING.

Reaction score
3.574
Εχεις δίκιο. Το Goldring GR1 είναι πικάπ. Ραδ. Δέκτη δεν έβαλε. Πως θα ακούμε 984 Κανελλόπουλο ???

Reaction score
14
g.kar said:
Εχεις δίκιο. Το Goldring GR1 είναι πικάπ. Ραδ. Δέκτη δεν έβαλε. Πως θα ακούμε 984 Κανελλόπουλο ???
Με ένα tuner-άκι της τάξεως των 150 euro.
Και πολλά είναι. (Για την κατηγορία που ανήκει το συνολικό σύστημα.)

Reaction score
47

Εχεις δίκιο, είχα στο μυαλό μου το NAD ΡΡ1, αλλά το ξέχασα...Μικρή διαφορα στην τιμή <100€.
Προτίμησα το πικάπ απο τον δέκτη λόγω προσωπικού γούστου και σαφέστατης προτίμησης στο μέσο. Αντίθετα ραδιόφωνο, όταν ήμουν Αθήνα και ακόμη πιο πολύ στην Αγγλία ακουγα πολυ, ενώ εδώ (στην Κρήτη) δεν έχει απολύτως τίποτα αξιόλογο. Προτιμώ να ακούω μέσω Nova και ας είναι σαν MP3...
Αυτά είναι δυό σετάκια που έχω στήσει και ξέρω οτι είναι οκ. Πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτη την κατηγορία και ανάλογα τα γούστα (στον ήχο και τη μουσική), το χώρο και το ματσάρισμα μπορούν να στηθούν πολύ αξιόλογα συστήματα. Θα προτείνω άλλο ένα ακόμη άλλωστε. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω οτι οι προτάσεις μου δεν είναι εκ του πονηρού, αλλά χομπίστικες. Αλλωστε είμαι και μακρια...

Το X-Ray έχει δυστυχώς σταματήσει να παράγεται εδώ και μήνες...

Reaction score
14
Ενισχυτής: Harman Kardon HK 970 500 euro
CD: Harman Kardon HD 970 400 euro
Tuner : Harman Kardon TU 970 400 euro
Ηχεία: Monitor Audio RS 8 1200 euro

Σύνολο 2500 euro

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Αν σταματησε η παραγωγη του Χ-RAY τοτε κακως το εχει η εταιρεια στην ιστοσελιδα της ακομα και μαλιστα με κολακευτικοτατο συνοδευτικο σχολιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa