Μηχανηματα VS Μουσικη...

Reaction score
6.582
Τι να το κανεις το Transrotor των 100.000 ευρω, αμα δεν εχεις εναν "καλο'' δισκο να βαλεις πανω.
Τι να το κανεις το πανακριβο Wadia αμα δεν εχεις ενα "καλο" cd να βαλεις πανω.

Μηχανηματα VS Μουσικη...
Τη γνωμη σας....

Reaction score
6.582
Καλο εννοω εναν δισκο που να μας "φτιαχνει".
Οχι απλως εναν δισκο γιατι...κατι πρεπει να παιξει και αυτο το πικαπ, τι τσαμπα τα δωσαμε τοσα λεφτα?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.186
γιατι ειναι ξεχωριστα χομπυ? μη το ωθουμε στην ακρη το πραμα...

ολοι ειμαστε πανω κατω και τα 2, η εστω μερη καποιου απ τα 2.

αν ειμασταν τελειως πχ μουσικοφιλοι, δε θα γραφαμε εδω ισως...

και αν ημασταν μονο μηχανακηδες, δε θα ακουγαμε μουσικη αλλα ηχους, κλπ..

οποτε ειναι αλληλενδετα.

και παρακαλω να μην ακουσω ακραιες , τραγικες, και τραγελαφικες αποψεις...!!

Reaction score
8.905
Καλο εννοω εναν δισκο που να μας "φτιαχνει".
Οχι απλως εναν δισκο γιατι...κατι πρεπει να παιξει και αυτο το πικαπ, τι τσαμπα τα δωσαμε τοσα λεφτα?
...μα ούτως η άλλως, με φτηνές η ακριβές συσκευές, δεν επιλέγουμε πάντα να ακούμε αυτά που μας "φτιάχνουν"....?

Reaction score
6.582
...μα ούτως η άλλως, με φτηνές η ακριβές συσκευές, δεν επιλέγουμε πάντα να ακούμε αυτά που μας "φτιάχνουν"....?
...ναι αλλα καποια στιγμη μηπως ξεφευγουμε θελοντας αυτη τη μουσικη να την ακουσουμε "καλυτερα"
και καταληγουμε να ειμαστε τελικα μονο μηχανακηδες και οχι τοσο μουσικοφιλοι οσο ημασταν παλαιοτερα?

C

chrispo

Guest
..μάλλον εννοείς highend Vs ¨μέσων αποθήκευσης μουσικής ¨(LP, CD, ?.).με τρανά παραδείγματα ανθρώπων που έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά για μηχανάκια και καταλήγουν να ακούνε από μια δισκοθήκη ,δυσανάλογα μικρή σε αξία, σε σχέση με αυτή του υπόλοιπου συστήματος.

Reaction score
8.905
...ναι αλλα καποια στιγμη μηπως ξεφευγουμε θελοντας αυτη τη μουσικη να την ακουσουμε "καλυτερα"
και καταληγουμε να ειμαστε τελικα μονο μηχανακηδες και οχι τοσο μουσικοφιλοι οσο ημασταν παλαιοτερα?
επππ, άρα έχουμε "θέμα" όπως σου είπα άνωθεν....

τι εννοείς με το "καλό''... δηλαδή δεν παίζουν με το "κακό"...:whistling:

Reaction score
6.582
..μάλλον εννοείς highend Vs ¨μέσων αποθήκευσης μουσικής ¨(LP, CD, ?.).με τρανά παραδείγματα ανθρώπων που έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά για μηχανάκια και καταλήγουν να ακούνε από μια δισκοθήκη ,δυσανάλογα μικρή σε αξία, σε σχέση με αυτή του υπόλοιπου συστήματος.
Ακριβως αυτο.

Reaction score
666
Τα μηχανήματα είναι το μέσον για να απολαύσουμε τη μουσική όταν δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανή παράσταση.
Τα μέσα αποθήκευσης της μουσικής πληροφορίας καθως και οι συσκευές αναπαραγωγής της, δίνουν κλάσμα της αληθινής live παράστασης.
Ο μουσικόφιλος χρησιμοποιεί τα μηχανήματα για να απολαύσει τη μουσική.
Ο μηχανάκιας χρησιμοποιεί τη μουσική για ν' απολαύσει τα μηχανήματα.
Διαλέγετε και παίρνετε.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.186
εγω που τα γουσταρω ολα μαζι, τ απολαμβανω ολα, πηγαινω σε live συνεχεια, βλεπω κ ταινιουλες τι γινεται?

περιπτωσακιας??

απολαμβανω τη μουσικη μου , επιλεγμενη η οχι, με τον καλυτερο, η εστω οσο μπορω καλυτερο τροπο.

ΑΠλα αν κατι ειναι πολυ χαλια ηχογραφημενο, αλλα χαλια ομως, λασπη, δε μου κανει την αισθηση να το ακουσω...

μου χαλαει το κλιμα, δε μπορω...πχ τιποτα παλια ρεμπετικα, παλια τζαζ η παλια κλασσικη απο αθλιους δισκους...

,με το ζορι δηλαδη??
αρα ειμαι μηχανακιας?
δε νομιζω..!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster