Μια απάντηση...

Reaction score
3
Επειδή βλέπω τώρα τελευταία ότι σε μερικά ερωτήματα μελών δεν δίνεται απάντηση (τουλάχιστον στο κομμάτι της βιντεοκάμερας) ακόμα και για απλές ερωτήσεις τύπου, τι βιντεοκάμερα να πάρω ή έχω αυτό το πρόβλημα κ.ο.κ., θα ήθελα να προτείνω το εξής:

Να ανατεθεί σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο/α (μέλος ή συντονιστής, άσχετα απο το αν είναι συντονιστής στην κατηγορία) να ασχολείται με αυτά τα συγκεκριμένα θέματα και να δίνει κάποιες απαντήσεις.
Ή κάποιος άλλο τρόπος ώστε να μην αισθάνεται το μέλος που ρωτά ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς, ή δεν θέλει κανείς να απαντήσει, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να του περάσει από το μυαλό.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να απαντούν όσοι ξέρουν ή θέλουν να πουν τη γνώμη τους, αλλά βλέπω ότι αυτό δεν γίνεται, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ο ερωτών κάποια λύση ή πρόταση για το θέμα που τον απασχολεί.
Ευχαριστώ.

Παράκλησ

Reaction score
20
Απάντηση: Μια απάντηση...

Επειδή βλέπω τώρα τελευταία ότι σε μερικά ερωτήματα μελών δεν δίνεται απάντηση (τουλάχιστον στο κομμάτι της βιντεοκάμερας) ακόμα και για απλές ερωτήσεις τύπου, τι βιντεοκάμερα να πάρω ή έχω αυτό το πρόβλημα κ.ο.κ., θα ήθελα να προτείνω το εξής:

Να ανατεθεί σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο/α (μέλος ή συντονιστής, άσχετα απο το αν είναι συντονιστής στην κατηγορία) να ασχολείται με αυτά τα συγκεκριμένα θέματα και να δίνει κάποιες απαντήσεις.
Ή κάποιος άλλο τρόπος ώστε να μην αισθάνεται το μέλος που ρωτά ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς, ή δεν θέλει κανείς να απαντήσει, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να του περάσει από το μυαλό.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να απαντούν όσοι ξέρουν ή θέλουν να πουν τη γνώμη τους, αλλά βλέπω ότι αυτό δεν γίνεται, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ο ερωτών κάποια λύση ή πρόταση για το θέμα που τον απασχολεί.
Ευχαριστώ.

Παράκλησ
Καλησπέρα kosdion!
Καταρχάς να σου πω ότι δεν έχω ιδέα από βιντεοκάμερες,
ποτέ δεν είχα και ποτέ δεν το έψαξα.
Στην περιήγησή μου είδα το ποστ σου και από το κείμενό σου
γίνεται εμφανές ότι παρακολουθείς το όλο θέμα.
Επίσης μου δίνει την αμυδρά εντύπωση ότι για τις απλές απαντήσεις
που αναφέρεις έχεις τις γνώσεις να τις απαντήσεις, σωστά κατάλαβα?
Βέβαια, όπως βλέπεις, εγώ είμαι πολύ καινούριος εδώ, αλλά
απαιτείται, όντως, ειδική άδεια/ανάθεση σε κάποιο απλό μέλος για να απαντά,
έστω και γενικά, όπως αναφέρεις στο κείμενό σου, στα ποστ?
Νίκος

Reaction score
3

Καλησπέρα kosdion!
Καταρχάς να σου πω ότι δεν έχω ιδέα από βιντεοκάμερες,
ποτέ δεν είχα και ποτέ δεν το έψαξα.
Στην περιήγησή μου είδα το ποστ σου και από το κείμενό σου
γίνεται εμφανές ότι παρακολουθείς το όλο θέμα.
Επίσης μου δίνει την αμυδρά εντύπωση ότι για τις απλές απαντήσεις
που αναφέρεις έχεις τις γνώσεις να τις απαντήσεις, σωστά κατάλαβα?
Βέβαια, όπως βλέπεις, εγώ είμαι πολύ καινούριος εδώ, αλλά
απαιτείται, όντως, ειδική άδεια/ανάθεση σε κάποιο απλό μέλος για να απαντά,
έστω και γενικά, όπως αναφέρεις στο κείμενό σου, στα ποστ?
Νίκος
Σωστά κατάλαβες.
Για τα απλά θέματα μπορώ να απαντήσω κι εγώ αρκεί να ξέρω.
Για τα πιο εξειδικευμένα όμως, χρειάζεται κάποια ανάθεση σε μέλος/η που να ξέρει/ουν, γιατί είναι κρίμα να μην δίνονται απαντήσεις.

Άμα δεν απαντάμε, πως περιμένουμε να μας απαντήσουν κι εμάς;

Σημ. αν δεν είχα το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου, θα είχα ήδη πάρει μια HD βιντεοκάμερα και θα έκανα μια παρουσίαση, όχι βέβαια τόσο αναλυτική όπως κάνει ο φίλτατος Giovanni, αλλά μια πιο εξειδικευμένη σε απορίες που έχω και δεν έχω βρει απαντήσεις στο διαδίκτυο.
Γι αυτό και πρέπει όπoιος αγοράζει κάτι, να θυσιάζει λίγο χρόνο και να γράφει τις εντυπώσεις του και τυχόν tips, (όχι μόνο για βιντεοκάμερα αλλά και για άλλα προϊόντα).

Reaction score
20

Σωστά κατάλαβες.
Για τα απλά θέματα μπορώ να απαντήσω κι εγώ αρκεί να ξέρω.
Για τα πιο εξειδικευμένα όμως, χρειάζεται κάποια ανάθεση σε μέλος/η που να ξέρει/ουν, γιατί είναι κρίμα να μην δίνονται απαντήσεις.

Άμα δεν απαντάμε, πως περιμένουμε να μας απαντήσουν κι εμάς;

Σημ. αν δεν είχα το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου, θα είχα ήδη πάρει μια HD βιντεοκάμερα και θα έκανα μια παρουσίαση, όχι βέβαια τόσο αναλυτική όπως κάνει ο φίλτατος Giovanni, αλλά μια πιο εξειδικευμένη σε απορίες που έχω και δεν έχω βρει απαντήσεις στο διαδίκτυο.
Γι αυτό και πρέπει όπoιος αγοράζει κάτι, να θυσιάζει λίγο χρόνο και να γράφει τις εντυπώσεις του και τυχόν tips, (όχι μόνο για βιντεοκάμερα αλλά και για άλλα προϊόντα).
ΟΚ!
Εύχομαι γρήγορα περαστικά για την μητέρα σου!
Νίκος

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo