Μια βοηθεια σε ενα newbie pls!

Reaction score
0
Καταρχην να χαιρετισω τα παιδια του forum και να δωσω τα ευσημα για την ωραια δουλεια σας.
Στο προκειμενο
Ειμαι προσφατα ενας ευτυχης κατοχος μιας Samsung LE40R86 και ενος set Home Theater Samsung HT-XQ100. (Ξερω παιδια οτι υπαρχουν και καλυτερα εργαλεια στην αγορα αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο στο internet και με βαση παντα το budget μου ειμαι ευχαριστημενος για entry level)

To προβλημα μου

Καθως εχω μια αρκετα μεγαλη συλλογη απο Divx ηθελα το home theater να υποστηριζει αναπαραγωγη Divx. To ΗΤ-ΧQ100 με καλυπτει καθως παιζει ολα κυριολεκτικα τα divx μου.
Ωστοσο ενω στις προδιαγραφες φαινεται να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους εγω συνηθιζω να βλεπω ιερογλυφικα.
Εχω βαλει Language code for greek 1142 το προτεινομενο απο τον κατασκευαστη.
Εχω κανει update to firmware και απο εκει που εβλεπα παυλες τωρα βλεπω ιερογλυφικα.
Eχω σωσει τα .srt αρχεια καιως ANSI και ως UTF-8.
Σημειωτεον αν οι υποτιτλοι ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια δεν υπαρχει προβλημα.
Σαφως και θα επικοινωνησω με samsung (και ο Θεος βοηθος στη συννενοηση) αλλα λογω γιορτων αναβαλλεται.
Εαν καποιος μπορει να προτεινει καποια λυση που δεν εχω σκεφτει η καποιο τροπο να πειραξω το firmware ειναι καθολα ευπροσδεκτος.
Οτιδηποτε μπορει να βοηθησει παιδια γιατι κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συστημα αλλα δε θελω να stockarv τα divx μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ αν κουρασα...

Reaction score
6
Απάντηση: Μια βοηθεια σε ενα newbie pls!

Εδω υπαρχει μια λιστα με τα players που παιζουν ελληνικούς υπότιτλους σε dvix παρολα αυτά το μοντελο σου δεν είναι καταχωρημένο ( βεβαια μπορει να μην είναι γιατι είναι μεταγενέστερο μοντελο).
Παντως εάν όντως στα βιβλια του αναγράφεται πως αναπαραγάγει ελληνικά , λογικα με ένα update θα επρεπε να μην εχεις πρόβλημα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=40023

Καλωσόρισες στο φορουμ :cool_4:

Reaction score
0
Ειχαμε παρομοιο προβλημα σε ενα σετ home cinema ενος φιλου.Ειχε νομιζω το htq22 της samsung.Δεν βρηκαμε ακρη μετα απο επιπονες προσπαθειες και καταληξαμε στο εξης προγραμματακι http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
Eνσωματωνει τους υποτιτλους και μπορεις να αλλαξεις γραμματοσειρα μεγεθος και χρωμα.
Προσοχη αμα το δοκιμασεις και δεν δεις υποτιτλους παιξε με μια επιλογη που λεει vertical position

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat