Μια εξαιρετική αναβάθμιση

Reaction score
15.469
Ευχαριστω πολυ.

Ευχαριστω πολυ.
Τις κορνες (Αvantgarde) δεν τις εχω πια............παω ομως στου φιλου και τις ακουω.

Αυτα παιζουν με ηχεια του Νικου Μπουλαματση.... http://www.geometricharmony.com/ σε μια Custom κατασκευη .
View attachment 119627
Αλλο σετ ενισχυτικα εχεις κατω απο τσι λαμπες ?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Χωρίς να είμαι ειδικός και εφόσον όσο ζεις μαθαίνεις θα ήθελα εξήγηση στο γιατί σε 50 βατ τάξη Α και με ικανή τροφοδοσία ( υποθέτω ) είναι η κόρνα μονόδρομος;
Προφανως δεν ειναι................ βλεπεις αλλα συστηματα με ηχεια < 90ντιμπι και παιζουν με 2 EL34 (35 watt) στο καναλι.
Απλα καλο ειναι να υπαρχει ισχυς για ασυμπιεστα δυναμικα.
[DOUBLEPOST=1551367762][/DOUBLEPOST]
Αλλο σετ ενισχυτικα εχεις κατω απο τσι λαμπες ?
Στη φωτογραφια φαινονται 4 ενισχυτικα. Τα μεγαλα του Τσακιριση, στη μεση ενας στερεοφωνικος του SALAS,
απο κατω ενας Old school Crown , και 2 μονομπλοκ Hypex 400HxR .

Reaction score
7.068
Προφανως δεν ειναι................ βλεπεις αλλα συστηματα με ηχεια < 90ντιμπι και παιζουν με 2 EL34 (35 watt) στο καναλι.
Απλα καλο ειναι να υπαρχει ισχυς για ασυμπιεστα δυναμικα.
[DOUBLEPOST=1551367762][/DOUBLEPOST]

Στη φωτογραφια φαινονται 4 ενισχυτικα. Τα μεγαλα του Τσακιριση, στη μεση ενας στερεοφωνικος του SALAS,
απο κατω ενας Old school Crown , και 2 μονομπλοκ Hypex 400HxR .
Μπράβο παιδιά. Συστηματάρες χάρμα οφθαλμών και ώτων υποθέτω αφού σας κάνουν και χαμογελάτε..
Και εγώ πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο και με 1-2 προσεγμένες προσθήκες θα ανέβω σκαλοπατάκι..

υ.σ. crown και ξερό ψωμί χαχα:lolsign:

Reaction score
4.986
........ θα ήθελα εξήγηση στο γιατί σε 50 βατ τάξη Α και με ικανή τροφοδοσία ( υποθέτω ) είναι η κόρνα μονόδρομος;
Δεν λέω ότι οι ενισχυτές είναι αδύναμοι.Καθε άλλο...
Πιστεύω όμως ότι τα συμβατικά ηχεία που μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο
καλες λυχνιακες σχεδιάσεις δεν είναι παρα πολλά
και ότι αυτά που μπορούν ενσωματώνουν κορνες.

Πάντως θεωρω τις κατασκευές του Μπουλαματση ανωτερες από τις συμβατικές.

Reaction score
645
Εξαιρετικό σύστημα με λίγο απ΄όλα (τα καλά....) Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης και τρανζιστοράτο προ με λαμπάτους τελικούς πολλών βατ.
Χρειάζονται όλα αυτά τα βατ από τους διάφορους ενισχυτές τα ηχεία σου με 95 db ευαισθησία;

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Eυχαριστω πολυ, οποιος βρεθει στη Ροδο μπορει να τ' ακουσει .

Επειδη η αρρωστια ειναι ανίατη και τα μηχανήματα αλλαζουν συχνα, υπαρχουν απ' ολα.
Υπαρχουν 2 χωροι και 3 συστηματα.

Το ηχειο αυτο παρ' οτι 95-96 ντι μπι ειναι 200 βατ .

Ο Μπουλαματσης εχει φτιαξει κορυφαιο διδρομο ηχειο, οσοι το εχουν ακουσει τους επεσαν τα σαγονια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas