Μια κανονιστική πρόταση.

Status
Not open for further replies.
Reaction score
33
Re: Καταγγελία

Είναι λοιπόν η επίπλαστη ησυχία υπεράνω των συναισθημάτων μας?
Να κάνουμε πως δεν βλέπουμε και δεν ακούμε και ας γίνεται οτιδήποτε?
Αν κάνουμε ότι όλα είναι καλά τότε όλα είναι καλά?

Λοιπόν?

Reaction score
33

Και είναι εκδίκηση να ζητάς ίση αντιμετώπιση με αυτούς που υποτίθεται την εγγυώνται?

Ίσως τελικά αυτό το νήμα να ξεκαθαρίσει πολλά για το forum.

Reaction score
49
Απάντηση: Καταγγελία

Όντως, το νήμα ξεκαθάρισε πολλά.
Επιτέλους!
Σα το χρηματιστήριο.....
Έσκασε η φούσκα & είδαμε από πρώτο χέρι την αλήθεια.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταγγελία

Δυστυχώς Ανδρέα το "νίπτω τα χείρας μου" ποτέ δεν λύνει κανένα ζήτημα.
Το ότι κλειδώθηκε το άλλο νήμα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις και να πάρεις θέση εδώ! Εξάλλου για αυτό ανοίχθηκε ετούτο το νήμα.
Το να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε ή το να ζητάμε από τον άλλο να κάνει για άλλη μια φορά τον βλάκα, δεν είναι σωστό και δεν πρόκειται να φέρει τίποτε καλό.
Ναι ήθελα να γυρίσω στο avsite, γιατί μετά από τόσα χρόνια έχω αγαπητούς ανθρώπους εδώ!
Ανθρώπους στους οποίους δεν είμαι ανώνυμος, ούτε ένα ηλεκτρονικό nickname, αλλά προσωπικότητα με αξία και συναισθήματα.
Ναι ήθελα πραγματικά μα γυρίσω, όχι όμως σαν μέλος β' κατηγορίας. Αυτό το εξήγησα ξανά και ξανά!
Το να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά είναι επιλογή ίσως εδώ αλλά όχι δική μου θέση!
Το να μιλάς για εκδίκηση είναι άστοχο.
Πρώτον, γιατί το να διαφυλάξει κανείς τη θέση του, αφού δεν γίνεται από αυτούς που πρέπει, είναι δικό του δικαίωμα και υποχρέωση,
και δεύτερον γιατί εύκολα μπορεί να ανακαλέσει. Απλά να δηλώσει ότι ούτε με παρομοιάζει με πρεζάκια ούτε με απειλεί. Δεν πρόκειται για εκδίκηση λοιπόν, και τουλάχιστον όχι από μέρους μου.
Το να αγνοώ κάτι που με αφορά δεν με ανεβάσει σε κανένα επίπεδο, εδώ διαφωνώ… με κάνει θύμα του καθένα.
Θυμάμαι πολύ καλά τι μου έγραψες στο fb!
Ήταν απάντηση σε δικό μου ερώτημα "πως μπορώ να ξαναγράψω εκεί? πάλι εγώ πρέπει να κάνω τον βλάκα" και μου είπες "θα κάνεις ένα βήμα πίσω και δύο μπροστά"

Το βήμα το έκανα με το να ξαναέρθω -όχι δεν σου έκανα χάρη, μου έλειψε το avsite και πολλοί από τους ανθρώπους του- τα 2 μπροστά όμως πρέπει να βοηθήσει η κατάσταση για να γίνουν.
Και η κατάσταση για να βοηθήσει πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Και όχι να μένουν τα πράγματα μετέωρα!
Όταν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος ή να απειλείται, το ξεκαθαρίζουμε εύκολα και απλά. Ή ισχύει ή δεν ισχύει.
Δεν είδα τίποτε εκτός άλλο εκτός από ειρωνεία επί του θέματος και μάλιστα από επίσημο πρόσωπο του avsite.

Ας ξεκαθαρίσει λοιπόν δημόσια- όπως δημόσια ήταν και αυτά που έγραψε- και ας πάμε παρακάτω.
Αν δεν θέλει, δεν είναι δική μου ευθύνη ώστε να το πάμε αλλού, αλλά μην μου προσάψεις τίποτε μετά.

Απλά και ξεκάθαρα.
Χρηστο, δεν δευτερολογω ποτε ωστε να αφηνω τον συνομιλητη μου με την "αισθηση" της τελευταιας λεξης.
Εαν το "επισημο προσωπο του AVSite" θα ηθελε, οχι να απολογηθει, αλλα να ξεκαθαρισει εαν εχει "προηγουμενα" μαζι σου εχει καλως.
Εαν παλι δεν θελει, επισης εχει καλως.
Οπως σου εχω πει εχω δυο παιδακια σπιτι μου, ειναι υπεραρκετα οπου αφορα τις αντοχες μου στον...παιδοκοσμο:126:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταγγελία

Χρηστο, δεν δευτερολογω ποτε ωστε να αφηνω τον συνομιλητη μου με την "αισθηση" της τελευταιας λεξης.
Εαν το "επισημο προσωπο του AVSite" θα ηθελε, οχι να απολογηθει, αλλα να ξεκαθαρισει εαν εχει "προηγουμενα" μαζι σου εχει καλως.
Εαν παλι δεν θελει, επισης εχει καλως.
Οπως σου εχω πει εχω δυο παιδακια σπιτι μου, ειναι υπερακετα οπου αφορα τις αντοχες μου στον...παιδοκοσμο:126:
Μάλιστα, αρκεί όμως να έγινε κατανοητό ότι είναι άκυρα τα της εκδίκησης!

Είναι λάθος όμως να αποκόπτονται οι συμπεριφορές που πάντα υπήρχαν όταν συνεχίζουν να υπάρχουν.
Δεν υπάρχει παροδικότητα, ούτε μεμονωμένα γεγονότα.

Δεν είναι εγωιστικό λοιπόν να φεύγεις αλλά είναι εξαιρετικά εγωιστικό να σου ζητούνε να συνεχίσεις να υφίστασαι τα ίδια.

Δεν πειράζει ξέχνα τα, συνέχισε και όλα καλά.... και αν σου είπε παλιά διάφορα εντάξει φάτα είσαι υπεράνω, και αν συνεχίζει ξαναφάτα, έπρεπε να είχες συνηθίσει πια... αλλιώς είσαι εκδικητικός!

Reaction score
33

Καλά κρασιά... να σε χαίρονται!
Ωραίο moderation, flaming και μόνο.
Από απαντήσεις τίποτε!

Εγώ δεν περίμενα και τίποτε καλύτερο, ας τα βλέπουν και οι υπόλοιποι! :444:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταγγελία

Την χάρη να σε μπανάρω δε θα στην κάνω.
Ήρωας από τα χέρια μου δε θα γίνεις.

Ζήτησες την άποψη του Ανδρέα, την πήρες (& με το παραπάνω).
Τα στοιχεία μου τα έχεις ή μπορείς να τα βρεις εύκολα.
Το τηλέφωνο της δίωξης το έχεις, κάνε μου μύνηση, καταγγελία, κάλεσε την wwf και το Νατο.

Πέρασες από τις απειλές, πέρασες & από τις επικλήσεις.
Θύμωσες, γέλασες, φώναξες.
Πιθανότατα στο fb να επανέλαβες παλιότερες σου απειλές περί ξεβρακώματος του Δημητρόπυλου.
Κανένα πρόβλημα.
Ελπίζω τουλάχιστον να καταλαβαίνεις πως η "στρογγυλεμένη" εικόνα σου έχει χαλάσει γιατί ο ανυπόστατος εγωισμός σου έβγαλε στον αέρα τον πραγματικό chrisB.
Λυπάμαι γιαυτό, αλλά δεν φταίω για όσα έκανες, είπες & συνεχίζεις να κάνεις & να λες.

Αρκούσε λίγο νερό στο κρασί σου (στο είπαν αυτό, εεε?) μετά την αισχρή εικόνα που είχες ανεβάσει.
Μια εικόνα μορφής gif με μια ηλικιωμένη (70+) να αυνανίζεται.
Έκαναν καταγγελία (το report δεν έγινε από μένα) & δέχθηκες warning κ πολύ ήπιο πμ (βγάλτο στον αέρα).
Αλλά όχι, είσαι υπεράνω όλων.
Και βγήκες να με βρίσεις (οπότε δέχθηκες ban για μία μόλις εβδομάδα.....ΜΙΑ.....Και μπαίνεις 1 μήνα μετά για να κάνεις τα σημερινά σου)

Προχώρα....
Πιστεύω πως ήμουν πολύ άδικος με τον εαυτό μου. Που μια τέτοια περίπτωση, μου έδωσε λύπη, όπως προανέφερα

Reaction score
33

Τελικά κλειδώθηκε ή όχι? αποφάσισες?
και εγώ που έκανα το κόπο να γράφω αλλού....

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταγγελία

Μεταφέρθηκε από εκεί που δεν ήταν κλειδωμένο, εδώ που ξεκλειδώθηκε!

Πάλι όλως τυχαίως ο Δημητρόπουλος κλείδωσε το θέμα και έχει τον τελευταίο λόγο! :444:

Τα στοιχεία σου να είσαι σίγουρος θα βρεθούν! Μην ανησυχείς καθόλου!
Το τι λέω στο FB δεν είσαι σε θέση να το ξέρεις και κακώς αναφέρεσαι σε αυτά σερίφη! Αλλά από φάουλ άλλο τίποτε!

Το να με μπανάρεις σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν έχεις κανένα δικαίωμα!

Το ότι δεν τους ακολουθείς μου είναι σαφές, ας το βλέπουν και οι άλλοι λοιπόν!

Η εικόνα μου σε απασχολεί? Βρε τι μας λες... μήπως να το πάρουμε σοβαρά αυτό? μωρέ πραγματικά θα με κάνεις να πιστέψω ότι ούτε η εικόνα με τα ναρκωτικά είναι σοβαρή. Άχνη ζάχαρη έδειχνε η ταινία, αυτό ήθελες να μας δείξεις!

Η εικόνα που είχα βάλει, δεν ήταν καθόλου αισχρή.
Δεν έδειχνε απολύτως κανένα γεννητικό όργανο, κανένα πισινό τίποτε απολύτως.
Ήταν δε από κωμωδία που είναι κατάλληλη και έχει παιχτεί και στην τηλεόραση... φαντάζομαι θα ξέρεις αφού ασχολείσαι τόσο με την 7η τέχνη.
Δεν έδειχνε καμία πράξη καθαρά, ήταν μόνο υπαινικτική και μπορούσε να την καταλάβει μόνο όποιος το έκανε και ο ίδιος. Ένα παιδί με τίποτε δεν θα καταλάβαινε.

Ψιλά γράμματα, εσύ άρπαξες την ευκαιρία απλά και συνέχισες ανενόχλητος να βλέπεις φάτσα κάρτα πισινούς με σήματα της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας (για παράδειγμα, αυτό δεν έπεφτε έξω από τα φίλτρα σου) στο ίδιο νήμα. Αυτό ήταν σίγουρα καλαίσθητο! μαρκαρισμένοι πισινοί! :444:
Η υπαινικτική υποκριτική αυνανισμού είναι αισχρότερη από την υποκριτική ξεκάθαρης λήψης ναρκωτικών! εύγε!

Τι περιμένω όμως... εδώ παλαιότερα για λιγότερα μπανάρανε σημαντικότατο και σοβαρότατο μέλος....
Εσείς οι σούπερ συνεχίστε ακάθεκτοι! Εσείς είστε υπεράνω των πάντων , 500 μέτρα και 1512 σταθμά!
Άμα λάχει και όποτε λάχει τα ξαναλλάζεις δεν υπάρχει πρόβλημα...

Τώρα κλείδωσε και αυτό το νήμα, αφού όμως πρώτα γράψεις την τελευταία κουβέντα... και με μπανάρεις!

Αυθαιρέτησε ελεύθερα!

Reaction score
17.435

Αν μου επιτρέπεται να κάνω μια υποσημείωση,μιας και τώρα αναφέρθηκε το περιεχόμενο της "πέτρας του σκανδάλου" - διότι δεν την είχα προλάβει on Air ...

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Καταγγελία

Αν μου επιτρέπεται να κάνω μια υποσημείωση,μιας και τώρα αναφέρθηκε το περιεχόμενο της "πέτρας του σκανδάλου" - διότι δεν την είχα προλάβει on Air ...
Ελεύθερα Σωτηράκη!
Μόνο γρήγορα γιατί θα ξανακλειδώσει! ίσως...

Reaction score
17.435

Μη με στρεσσαρεις,δεν το αντέχω τόσο τρέξιμο....

Το gif με αυτο το περιεχόμενο εχει ξαναμπει απο κάποιο άλλο μέλος στο παρελθόν και πέρασε απαρατήρητο.

Εγω δεν θα έκανα αναφορά στη διοίκηση,αλλα θα απευθυνόμουν απευθείας σ εσένα,όπως έχω κάνει και στο παρελθόν με τολμη και παρρησια....και τ άκουσα....,πάλι απο σένα!:116:

Reaction score
33

Ιδού κύριε Δημτρόπουλε η αυθαιρεσία σας:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....E-%E3%E5%EB%DC%EC%E5%BB&p=1484925#post1484925
(γράφτηκε μετά το μπανάρισμα, για να το δει ο ίδιος!)

"Σου επιτρέπω δε, όταν επιστρέψεις, να βγάλεις στον αέρα το πμ του warning για να δει όλος ο κόσμος τι γράφτηκε."

και εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?112665-%CA%E1%F4%E1%E3%E3%E5%EB%DF%E1&p=1497869#post1497869

"Πιθανότατα στο fb να επανέλαβες παλιότερες σου απειλές περί ξεβρακώματος του Δημητρόπυλου."

2 παρατηρήσεις
- όταν στείλεις ένα γράμμα, αυτό ανήκει στον άλλο ειδικά αφού αναφέρεται μόνο σε εκείνον. Δεν θα του δώσεις και την άδεια από πάνω.

- Εσύ για συζήτηση προσωπική που έγινε αλλού με άλλον, ζήτησες άδεια από κανέναν? Σου την δώσαμε αυτοί που μιλούσαμε?
Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι αυτά ελέγχθησαν!

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Καταγγελία

Μη με στρεσσαρεις,δεν το αντέχω τόσο τρέξιμο....

Το gif με αυτο το περιεχόμενο εχει ξαναμπει απο κάποιο άλλο μέλος στο παρελθόν και πέρασε απαρατήρητο.

Εγω δεν θα έκανα αναφορά στη διοίκηση,αλλα θα απευθυνόμουν απευθείας σ εσένα,όπως έχω κάνει και στο παρελθόν με τολμη και παρρησια....και τ άκουσα....,πάλι απο σένα!:116:
Για τους μαρκαρισμένους πωπούς? για τα ναρκωτικά?
Τι βρίσκεις τελικά Σωτηράκη, ανάρμοστο?

Reaction score
49

Δεν είχα ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως λόγο να κλειδώσω το θέμα.
Και για κανένα θέμα μέχρι τώρα.......
Και μάλιστα, όταν είδα πως είχε κλειδωθεί, το ξεκλείδωσα άμεσα (που δεν είναι απλό όταν γίνεται μέσω κινητού και 3G).
Για όλα τα υπόλοιπα, συνέχισε.
Προσπάθησε πολύ.
Να δούμε τελικά τι θα καταφέρεις πέρα από το προφανές.

:107:

Reaction score
33

Έτσι!
Συνέχισε όπως ξέρεις εσύ! :444:
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσω καθόλου!
Το κάνεις μόνος σου.
Ποιο είναι το προφανές λοιπόν που θα καταφέρω? για πες μας... :)
Ban? infraction? να κλειδωθεί το νήμα?
τίποτε καινούριο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Chris... νομίζω ότι πλέον περιστρέφεστε γύρω από τα ίδια και τα ίδια.
Ήθελες να κάνεις μια επισήμανση στην ομήγυρη, την έκανες, συνομίλησες ανοιχτά με συντονιστές - υπερσυντονιστές ενώ σου είπε μια άποψη και ο ιδρυτής. Η συνέχεια πίστεψέ με δεν προσφέρει απολύτως τίποτα σε κανέναν. Φαντάσου πως θα σου φαινόταν αν έμπαινες σε ένα site να μιλήσεις για audio - video και έβλεπες δέκα σελίδες αντεγκλήσεων για ένα θέμα που δεν σε ενδιαφέρει. Δεν θα σκεφτόσουν πόσο μ@λάκες είναι τούτοι που ασχολούνται δημοσίως με κάτι που μόνο αυτοί γνωρίζουν; Επιπλέον, σε λίγο θα γίνει σήριαλ και ειλικρινά όχι μόνο δεν το θέλω αλλά δεν θα το επιτρέψω κιόλας. Τι πρέπει να γίνει τώρα; Να αρχίσει να λέει την άποψή του όλος ο κόσμος και να ασχολούμαστε με ένα animated gif 25.000 άτομα που δεν έχουμε σχέση με το θέμα; Μήπως να πλακωθούμε όλοι μαζί να γίνει ντόρος; Ήδη έσπευσε ο Σωτηράκης μας να σχολιάσει, σε λίγο θα έρθουν κι άλλοι. :114:

Σε θερμοπαρακαλώ λοιπόν. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε απολύτως από αυτήν την κουβέντα. Ότι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί. Έχει μετατραπεί σε προσωπικό το θέμα, δεν είναι ανάγκη να συζητιέται δημόσια. Γενικώς ας μην το κουράζουμε άλλο. Θεωρώ ότι με καταλαβαίνεις. Ευχαριστώ.

...

Reaction score
33

Για χάρη σου ότι θες Νίκο, εξάλλου δεν τα έχω με το site.
Και όχι δεν χρειάζεται να πλακωθούμε, τώρα που φάνηκε και η άλλη πλευρά.

:444:

Από εμένα πέρας!

Reaction score
17.435

Για τους μαρκαρισμένους πωπούς? για τα ναρκωτικά?
Τι βρίσκεις τελικά Σωτηράκη, ανάρμοστο?
Εξαρταται απο την αισθητική του καθενός και πως την εχει καλλιεργησει.Τα ερεθίσματα του,την παιδεία του,το παρα μορφωτικό του επίπεδο και την ανάγκη ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis