Μικρα ηχεια κυριως για μουσικη

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους,

Εδω και καιρο να αγορασω ενα σετ ηχειων - μικρο σε ογκο αφου η αρκουδα δεν με αφηνει να δω τιποτα αλλο εκτος των BOSE Acoustimass 10 που της αρεσαν. Το τροπαρι γνωστο . δεν θα χαλασουμε το χωρο με τις γουρουνες ( μεγαλα ηχεια) που θες να μου φερεις ... κτλ κτλ .

Η γκρινια ειναι το χειροτερο μου ,οποτε η επιλογη ειναι μεταξυ

KEF 3005
Acoustimass 10
FOCAL DOME
BW MT20

Αλλα και καποιο της Canton ή της Teufel που τα ειδα στο internet και ειναι μια χαρα .

Επισης τα πισω ηχεια θα πρεπει να ειναι ασυρματα αλλα ειδα οτι η crystal audio εδωσε τη λυση με 200 ευρω .

Περιμενω με αγωνια την προταση σας με max οριο τα 1300 ευρω και χρηση 70% μουσικη 30 % home cinema σε χωρο 40 τμ

Σας ευχαριστώ,

Δημήτρης

Reaction score
8
ναταν γατα, θα σου ελεγα σκιστην, αλλα αρκουδα ...
ντουφεκι δεν εχεις;

λοιπον με την σειρα
BW MT20
KEF 3005
FOCAL DOME

απο τα BOSE μακρια, εκτος αν δεν τα εχεις για να παιζουν, παρα μονον για διακοσμηση.

Reaction score
0
Απάντηση: Μικρα ηχεια κυριως για μουσικη

Σας ευχαριστώ για την ταχυτητα ,

Αν βαλω 2VM1 μπροστα
http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121312&proionID=3979

και 2 LM1 πισω + sub θα εχω καλυτερο αποτελεσμα απο το να παρω σετακι 5.1 .

Η μουσικη που ακουω ειναι κυριως Reggae-world music -rock

Υγ Η αρκουδα ειναι 50 κιλα αλλα μουρμουραει λες και ειναι 200

Reaction score
8
τα LM1 δεν τα εχω ακουσει και δεν ξερω πως αντιδρουν ως φορτιο, αν ειναι δυσκολα στην οδηγηση δηλαδη, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Τα αρενα που προτεινει ο φιλος PLEO ειναι εξαιρετα ηχητικα και θα τα τοποθετουσα στην πρωτη θεση μαζι με τα B&W ισως και ελαχιστα πιο ψηλα λογω ομοκεντρικων μεγαφωνων, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη, οποτε μια ακροαση και των δυο σετ, μαλλον επιβαλλεται για την τελικη επιλογη.

50 κιλα μονον;
θα μου πεις τα μικρα σκυλια γαβγιζουν περισσοτερο

Reaction score
0

Καλησπερα oppohellas,

Ποτε και που μπορω να τα ακουσω.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μικρα ηχεια κυριως για μουσικη

Καλησπερα oppohellas,

Ποτε και που μπορω να τα ακουσω.
Καλησπερα,

Με ενα τηλεφωνο να κανονισουμε ωρα και μερα.

Reaction score
4

Καλησπερα σε ολους,

Εδω και καιρο να αγορασω ενα σετ ηχειων - μικρο σε ογκο αφου η αρκουδα δεν με αφηνει να δω τιποτα αλλο εκτος των BOSE Acoustimass 10 που της αρεσαν. Το τροπαρι γνωστο . δεν θα χαλασουμε το χωρο με τις γουρουνες ( μεγαλα ηχεια) που θες να μου φερεις ... κτλ κτλ .

Η γκρινια ειναι το χειροτερο μου ,οποτε η επιλογη ειναι μεταξυ

KEF 3005
Acoustimass 10
FOCAL DOME
BW MT20

Αλλα και καποιο της Canton ή της Teufel που τα ειδα στο internet και ειναι μια χαρα .

Επισης τα πισω ηχεια θα πρεπει να ειναι ασυρματα αλλα ειδα οτι η crystal audio εδωσε τη λυση με 200 ευρω .

Περιμενω με αγωνια την προταση σας με max οριο τα 1300 ευρω και χρηση 70% μουσικη 30 % home cinema σε χωρο 40 τμ

Σας ευχαριστώ,

Δημήτρης
Είναι τα Focal Dome κοντά στην τιμή που αναφέρεις? είχα την εντύπωση ότι είναι σημαντικά ακριβότερα....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Μικρα ηχεια κυριως για μουσικη

Δεν με λές βρε Βασάρα.... Τα Gallo γιατί δεν τα προτείνεις ποτέ?
Να σου πω Σπάθαμ' :138: να σου πω:

Γιατί τα φυλάω για τους καλούς πελάτες! :136:

Αν εννοείς τα A' Diva έρχονται πιο ακριβά σαν σετ από τα arena.

Τα Micro συνήθως συνοδεύονται από μικρότερο sub απ' ό,τι τα arena και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά σε πολλούς.

Είναι αλλιώς να έχεις ένα έτοιμο σετ και να ξεμπερδεύεις και αλλιώς να το φτιάχνεις κομμάτι κομμάτι όπως με τα Anthony Gallo.

Πάντως η πιο γραμμική συμπεριφορά των Anthony Gallo σε σχέση με τα Ταννου είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι ότι τα A' Diva είναι overall καλύτερα από τα arena.

Ελπίζω να σε κάλυψα και να μη βγεις οφσάιντ... :142::143:

Reaction score
4

και να βγω λιγάκι μωρέ, έχουμε ...πρόσωπο!!! :138:

Με κάλυψες.... να τα ακούσω πουθενά δεν μου βρήκες ακόμα... έχουμε καιρό βέβαια....

Reaction score
0

Είναι τα Focal Dome κοντά στην τιμή που αναφέρεις? είχα την εντύπωση ότι είναι σημαντικά ακριβότερα....[/QUOT

Ναι ειναι στα 1350 , πρωτη τιμη

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μικρα ηχεια κυριως για μουσικη

και να βγω λιγάκι μωρέ, έχουμε ...πρόσωπο!!!

Με κάλυψες.... να τα ακούσω πουθενά δεν μου βρήκες ακόμα... έχουμε καιρό βέβαια....
Βλέπω νά 'ρχεσαι για καφεδάκι... :138:

Don't worry. Θα σου γνωρίσω κι έναν ολυμπιακό που έχουμε.

Αρκεί να βρω τρόπο να τον βγάλω από τη γυάλα γιατί τον έχουμε βαλασαμώσει!!!! :142::143::142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale