Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.321
https://www.skroutz.gr/c/87/eksoter...1TB-2TB-USB-3-1.html?keyphrase=ssd+εξωτερικοςΑγαπητέ φίλε...
Εξωτερικός σκληρός δίσκος USB 4TB (και 100% χελώνα των 5400 rpm), γεμάτος flac, είναι μεγάλη παπαριά για καθημερινή χρήση και πρόσβαση - όλοι αυτοί έχουν φτιαχτεί για αρχειοθέτηση.
Θα θέλει καθημερινά defragment, και θα βαρεθείς να βλέπεις το φωτάκι να ανάβει, τον δίσκο να κάνει "κρρ-κρρ" και εσύ να περιμένεις καμιά ώρα ν'ακούσεις το άλμπουμ που επέλεξες από το αδύναμο φορητάκι που θα πάρεις.
Θες σοβαρά και γρήγορα notebooks για τον παίζεις γρήγορα και σωστά και πάλι, έχω επιφυλάξεις.
Άμα θες για να διαβάσεις τον δίσκο καμιά ώρα και για να πας από το ένα άλμπουμ στο άλλο, είκοσι λεπτά, ξέχνα το.
Γι'αυτό (αν είναι να πάρεις το Dellάκι που σου είπα παραπάνω ή κανά παρόμοιο):
Αγοράζεις ένα SSD εσωτερικό 1TB SATA-3 και το βάζεις σε κουτάκι αλουμινένιο USB 3.0 και το κάνεις εξωτερικό.
Διαλέγεις από τον δίσκο-μήτρα των 4ΤΒ ποια άλμπουμς ακούς πιο συχνά και σ'αρέσουν και τα περνάς στο SSD το εξωτερικό.
Το "αδύναμο" φορητάκι τα μανατζάρει σχετικά γρήγορα και όμορφα και εσύ φχαριστιέσαι και κάθε τόσο τα αλλάζεις τα άλμπουμς για να μη βαριέσαι.
Πιστεύω, επειδή είμαι/ήμουν σε παρόμοια φάση, ότι είναι πρακτικά αδύνατον ένας άνθρωπος να κάνει επιλογή καθημερινά από 4TB άλμπουμς, όσο και καλή οργάνωση και να τους έχει κάνει, οπότε καλύτερα κάθε τόσο να προσθέτεις και να αφαιρείς από τον "δίσκο-μήτρα"
Έτσι, το εξωτερικό δισκάκι σου θα διαβάζεται πολύ πιο γρήγορα και άνετα, ακόμα και από αδύναμες συσκευές.
Μ. και καλή Κυριακή.
Δεν ειναι γρηγοροι.
Ειναι...ακαριαίοι!!!