Μπαμπά τι είναι αυτό?...

Το βινύλιο...

  • Πέθανε ρε άστο ήσυχο, το cd παίζει καλύτερα...

    Votes: 27 25,0%
  • Ζει, με ενέσεις από τους χαϊεντάδες, εγώ ακούω από cd...

    Votes: 38 35,2%
  • Vinyl rulezzz, παίζει καλύτερα από το cd, δεν θα το αλλάξω ποτέ...

    Votes: 42 38,9%
  • Τι είναι βινύλιο?

    Votes: 1 0,9%

  • Total voters
    108

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
894
Απάντηση: Re: Μπαμπά τι είναι αυτό?...

Είναι πολύ ψυχοπλακωτική...
Τώρα που τελείωσα τις εξετάσεις δε με ρίχνει τίποτα, don't worry! (εκτός ίσως απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων! :respect: )
 

Μηνύματα
281
Reaction score
0
Θα μου επιτρέψετε να πω και εγώ κάτι, παρόλο που δεν δικαιούμαι να ομιλώ (δεν είμαι καν hi-fi, όχι Hi-end, αλλά περνάω φάση αχαλίνωτης διαδικτυακής κοινωνικοποίησης.Την πατήσατε!).

Κάποιος που δεν θυμάται ποια τον ήχο του βινυλίου (τον έχω προλάβει στα νιάτα μου) και δεν δίνει πάνω από λίγα χρόνια ζωής στο cd (και στα οπτικά μέσα αποθήκευσης γενικότερα), τι ψηφίζει;


Μπορεί να υπάρξει η απάντηση "δεν ψηφίζει", αλλά τι να κάνουμε;


Χαίρομαι πάντως που αν και σε δύο γραμμές μέσα σε 20 σελίδες,
αναφέρθηκε το Pc audio.

Οι απωλεστικοί αλγόριθμοι συμπίεσης αργοπεθαίνουν και αυτοί σιγά-σιγά. Σύντομα θα γίνει το ίδιο και για την συμπίεση στο μέσο μεταφοράς, γενικότερα .

Η οπτικοακουστική βιομηχανία (καλλιτέχνες-το έχουν καταλάβει , οι νέοι τουλάχιστον-,δισκογραφικές,εταιρίες συσκευών ήχου,εμπόριο-οι θιγόμενοι ελπίζω να βλέπουν το θέμα ανοιχτόμυαλα) δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει με τον τρόπο που προσπαθεί.Καλό θα ήταν να εναρμονιστεί με τις αλλάγες, γιατί διαφορετικά όσοι ενδιαφέρονται και για ποιότητα, εκτός από ευκολία,χωρίς να πληρώνουν υπερτιμημημένες υπηρεσίες και προϊόντα, θα τα παρατήσουν και δεν θα δίνουν δεκάρα (λεπτό σε ευρώ).
Και αυτή την στιγμή, είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει αυτό.
Όσοι πάλι ενδιαφέρονται πραγματικά για πιστότητα και ποιότητα και έχουν τις γνώσεις και τα μέσα, καλό θα ήταν να κοιτάξουν πως θα γίνει αυτό με τα μέσα της νέας πραγματικότητας και όχι αυτά που κλείνουν εκατονταετία.Μήπως ανοίξουν και σε εμάς (τους αμύητους) τα μάτια-αυτιά και φτάσουμε στο επιθυμητό γρηγορότερα.

Θέλω να πιστεύω ότι το ποσοστό των ενημερωμένων και από τις δύο πλευρές στην Ελλαδίτσα μας, θα αυξάνεται εκθετικά.
Τα αναφέρω όλα αυτά, γιατί πέρα από το καλαμπούρι, με ενδιαφέρει κυρίως η σωστή, όσο αυτό δυνατό, ενημέρωση σε ένα εξειδικευμένο δημόσιο forum.

Μελόδραμα μου βγήκε.Σορρυ.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.271
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top