Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Καλέ μου Φίλε !!!! Μην τρελαθούμε κιόλας ! Δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου....Δεν καταστρέφεται το σύμπαν ....Δεν καταρρέει το διαδίκτυο....Δεν μας πολιορκεί ο Χίτλερ σε συμμαχία με τους ερυθρούς χμερ....

Εντάξει ...Το site (μέσω κάποιων διαχειριστικών-συντονιστικών στελεχών) φαίνεται να ανέχεται επιλεκτικά κάποιες φιλοσοφίες (απο πολιτικοκοινωνικές μέχρι τεχνολογικές) και να απαξιώνει τις υπόλοιπες , φαίνεται να ανέχεται-δέχεται την αποκλίνουσα συμπεριφορά κάποιων μελών χωρίς να κάνει το ίδιο με κάποια άλλα....Δεν είναι όμως ο κανόνας και γίνεται μάλλον άναρχα και αμεθόδευτα...Θεωρώ ότι οι ισορροπίες πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια...Δεν είναι εύκολο...Αλλά επιβάλλεται να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε.....

Επιτρεψτε μου να εχω διαφορετικη αποψη... Και η αποψη μου στηριζεται στις 4 παραιτησεις, στην μια αιτηση αποκαθηλωσης, σε προσωπικα μνμ μεταξυ υπευθυνων που εχουν διαγραφει απο το συγκεκριμενο θρεντ, απο επιβολες ποινων εντελως υποκειμενικες ενω σε αλλα προσωπα υπηρξε ανοχη, απο ανυπαρξια συντονιστων, απο ελλειψη συνεννοησης και διαφορα αλλα... Αν δεν βλεπετε οτι υπαρχει σοβαρο ζητημα και προβλημα, τοτε εθελοτυφλειτε...

D

deleted user 10898

Guest

Επιτρέψτε μου, να ξανα-επαναλάβω τη σύσταση προς όλους του brο: Υπομονή, και αναμονή για το "kick off" της ΔΟ-ΣΟ για μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης..
καλο πασχα.
θεσε θεματα, ενα ενα, να αρχισει συζητηση.
ας εχουν ξανατεθει μεσα στο παρον νημα.
σε αλλο νημα καλυτερα...

D

deleted user 10898

Guest

Επιτρεψτε μου να εχω διαφορετικη αποψη... Και η αποψη μου στηριζεται στις 4 παραιτησεις, στην μια αιτηση αποκαθηλωσης, σε προσωπικα μνμ μεταξυ υπευθυνων που εχουν διαγραφει απο το συγκεκριμενο θρεντ, απο επιβολες ποινων εντελως υποκειμενικες ενω σε αλλα προσωπα υπηρξε ανοχη, απο ανυπαρξια συντονιστων, απο ελλειψη συνεννοησης και διαφορα αλλα... Αν δεν βλεπετε οτι υπαρχει σοβαρο ζητημα και προβλημα, τοτε εθελοτυφλειτε...
βρε μεταλ τον ξερεις τον κ.Τσαντουλή? τι λες?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ψιλοπραγματα δηλαδη...:138:

[YOUTUBE]d0DqVubDUL8[/YOUTUBE]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Don't Worry too much...A Piece of Mind is necessary for a...Peace of Mind:142:

Καλέ μου Φίλε !!!! Μην τρελαθούμε κιόλας ! Δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου....Δεν καταστρέφεται το σύμπαν ....Δεν καταρρέει το διαδίκτυο....Δεν μας πολιορκεί ο Χίτλερ σε συμμαχία με τους ερυθρούς χμερ....
Εντάξει ...Το site (μέσω κάποιων διαχειριστικών-συντονιστικών στελεχών) φαίνεται να ανέχεται επιλεκτικά κάποιες φιλοσοφίες (απο πολιτικοκοινωνικές μέχρι τεχνολογικές) και να απαξιώνει τις υπόλοιπες , φαίνεται να ανέχεται-δέχεται την αποκλίνουσα συμπεριφορά κάποιων μελών χωρίς να κάνει το ίδιο με κάποια άλλα....Δεν είναι όμως ο κανόνας και γίνεται μάλλον άναρχα και αμεθόδευτα...Θεωρώ ότι οι ισορροπίες πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια...Δεν είναι εύκολο...Αλλά επιβάλλεται να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε.....
:444:Εύχομαι πάντα καλή υγεία,όπως αυτή που διακρίνει τα γραπτά σου.

Reaction score
10
Δεν τον ξερω τον κ.Τσαντουλη, αλλα αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να εχω διαφορετικη αποψη? Τι τι λεω?
Ειπα τιποτα παραπανω απο οσα συνεβησαν? Μπορειτε να με διορθωσετε αν κατι φουσκωσα..........

Reaction score
250
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Κύριοι ψυχραιμία...Έχουμε ένα ενδιαφέρον ταξιδάκι με 8 μποφόρ. Τίποτα περισσότερο ,τίποτα λιγότερο . Ούτε σε παγόβουνο πέσαμε ούτε συγκρουστήκαμε με την Φαλκονέρα...

Όπου συναθροίζονται παθιασμένοι χομπίστες αυτό συμβαίνει...άν νομίζετε ότι υπάρχουν διαδικτυακές παρέες χωρίς προβλήματα πλανάσθε πλάνην οικτράν...

Μήπως νομίζετε ότι στο avclub τα πράγματα είναι πάντα ρόδινα ;;;Εδώ στο ολιγομελές φόρουμ του φίλου Δ. Σταματάκου, η αδυναμία μου ο zonepress και τα άλλα 5 μέλη που συμμετέχουν τα έχουν κάνει κ@λος τις τελευταίες μέρες ...Μην σκούζουμε σαν στερημένες χήρες . Κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις...Όχι θρήνους και παρανοϊκές συνωμοσιολογίες.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Σαφώς και υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Μήπως όμως θα ήταν σκόπιμο να ηρεμήσει πρώτα λίγο το κλίμα; Μερικοί από μας είναι ακόμα εκνευρισμένοι ή έντονα πικραμένοι, κι αυτό είναι ανθρώπινα σεβαστό γιατί δεν ξεθυμαίνουν όλοι με τον ίδιο ρυθμό ή τρόπο. Στην ένταση όμως δεν εκφράζονται οι πιο ώριμες σκέψεις, ούτε παίρνονται οι πιο ώριμες αποφάσεις.

Δεν κωλυσιεργώ σε καμιά έναρξη ανταλλαγής απόψεων, το παραπάνω δεν είναι παρά η προσωπική μου γνώμη...

D

deleted user 10898

Guest
Δεν τον ξερω τον κ.Τσαντουλη, αλλα αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να εχω διαφορετικη αποψη? Τι τι λεω?
οκ, εαν τον ηξερες θα καταλαβαινες τι σημαινει να γραψεις "εθελοτυφλει" ο συγκεκριμενος για αυτα που γινονται στο site.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Κυριοι, μπορω να παρακαλεσω την ολιγοημερη υπομονη σας?
Ευχαριστω πολυ!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις...Όχι θρήνους και παρανοϊκές συνωμοσιολογίες.....
προταση...
να θεσει ο εαρ ενα ενα τα θεματα προς συζητηση.
σε αλλο νημα, αμεσα και να παρει αμεσες απαντησεις.

Reaction score
10
Ωραια vet, μπορει η λεξη να ηταν, κατα την γνωμη σου λαθος, μπορει και να ηταν, αλλα αυτα που εχουν συμβει τις τελευταιες μερες ειναι πολυ σοβαρα! Ειμαι Βερολινο και ψαχνω εναγονιως να βρισκω ιντερνετ καφε για να ενημερωνομαι για τις εξελιξεις σε αυτο το φορουμ, και μου πιανετε η ψυχη καθε που συμβαινει το παραμικρο! Κραυγη αγωνιας ηταν και οχι ΥΣΤΕΡΙΑΣ! Μη μου επιτιθεσαι λοιπον για μια λεξη... Ο κ.Τσαντουλης δεν χρειαζεται υπερασπιστες, θεωρω...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Παρακαλω ολα τα μελη να σταματησουν εδω.
Εντος ολιγου θα υπαρξει νεο θεμα , στο οποιο θα συζητηθουν ολα.

D

deleted user 10898

Guest
καλα βρε πλανητη, απλως ηθελα να σου υποδειξω επειδη δεν ξερεις τον συγκεκριμενο ανθρωπο οτι εκανες λαθος ως προς τις προθεσεις που θεωρησες οτι εχει...

ως προς την υπομονη που ζηταει ο Αντρεας νομιζω οτι ειναι λαθος....
υπομονη γιατι? να συζητησετε κατι μεταξυ σας? εδω πρακαλω, ολα επι της οθονης...
περιμενουμε...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παρακαλω ολα τα μελη να σταματησουν εδω.
Εντος ολιγου θα υπαρξει νεο θεμα , στο οποιο θα συζητηθουν ολα.
Ωωωωχ...οπλα, παλασκες και στο...στιβο! :135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το θέμα αυτό έχει κάνει τον κύκλο του. Είναι γεμάτο με απόψεις επί παντός κι έτσι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα πλέον. Ένα νέο thread ανοίγεται για να γίνει διάλογος ουσίας με όποιον έχει την ειλικρινή διάθεση να βοηθήσει.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt