Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Παρακαλαω παρα πολυ, εαν θελετε να συνεχιστει η συζητηση,
να ειστε σοβαροι και επι του θεματος αλλιως θα ζητησω εγω
ο ιδιος να ξανακλεισει.
Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Συγνώμη αν στεναχωρήσω κάποιους, δεν θα το ήθελα, αλλά και εμένα μου φαίνεται σαν ΑΦΟΡΜΗ το ban του Κώστα...
Δεν ξέρω πόσο πιπεράτες ήταν τέλος πάντων αυτές οι φωτό. Πιο πιπεράτες από αυτές που έχουμε συνηθίσει και κάναμε χαβαλέ και με τη συμμετοχή της Φαίδρας μάλιστα που ήταν και πολύ ευχάριστη, σε εκείνο το θέμα που βλέπαμε και λέγαμε πόσο αναλογική είναι η τάδε και όχι ψηφιακή ...; Νομίζω οι περισσότερες ήταν του Κωσταφτιά και δεν τον μπάναρε κανείς τότε. (Περιττό να πω ότι έχω πολλές διαφωνίες με τον φίλο. Με έχει φερθεί κατά την άποψή μου άσχημα και δεν έχω καμία προδιάθεση να τον υποστηρίζω.)
Υπάρχει τελικά πρόβλημα και δεν θέλουν κάποιοι να τις δείξουν;;;; Όχι πρόβλημα με τις ίδιες τις φωτό αλλά άλλου είδους πρόβλημα!!!! Ήμουν πάντα στη ζωή μου προκλητικός και θα παραμείνω. Λ.Σ.

Reaction score
1

Αν μου επιτρέπετε, να εκφράσω τις σκέψεις μου...
Εκτιμώ έπειτα απο προσεκτικό διάβασμα όλων των κειμένων τα εξής:
το ζήτημα με την ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών εν έτει 2010 δεν μπορεί παρά να είναι μια αφορμή για ότι ακολούθησε και όχι η αιτία. Αλλιώς μιλάμε για ακραίο πουριτανισμό...
Όμως το κύριο αγκάθι για μένα παραμένει το γεγονός της "τιμωρίας" του μέλους χωρίς να του δοθεί καν η δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή ακόμα και να απολογηθεί.
Εκτιμώ πως αυτό συνιστά ξεκάθαρα μια αυταρχική συμπεριφορά εκ μέρους του διαχειριστή, ο οποίος όμως φρόντισε μόλις να μας διαφωτίσει όλους.
Το μέλος τιμωρήθηκε "στεγνά" διότι στεναχώρησε την wanda.
Θυμάμαι πάντως έναν καιρό που οι υπεύθυνοι εδώ υποστήριζαν την ελευθερία της έκφρασης και διαφήμιζαν την αντίθεση τους στις τιμωρίες...
καλή συνέχεια.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

ο ιδιος να ξανακλεισει.
Ευχαριστω πολυ!
Ε κλείστο έχεις ΚΑΙ αφορμή, σου την έχουμε ήδη δώσει. Λ.Σ.

Reaction score
1.685

ο ιδιος να ξανακλεισει.
Ευχαριστω πολυ!
Στο παρων κλιμα θεωρω πως τετοιου ειδους "απειλη" δεν ειναι το καλυτερο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αν μου επιτρέπετε, να εκφράσω τις σκέψεις μου...
Εκτιμώ έπειτα απο προσεκτικό διάβασμα όλων των κειμένων τα εξής:
το ζήτημα με την ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών εν έτει 2010 δεν μπορεί παρά να είναι μια αφορμή για ότι ακολούθησε και όχι η αιτία. Αλλιώς μιλάμε για ακραίο πουριτανισμό...
Όμως το κύριο αγκάθι για μένα παραμένει το γεγονός της "τιμωρίας" του μέλους χωρίς να του δοθεί καν η δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή ακόμα και να απολογηθεί.
Εκτιμώ πως αυτό συνιστά ξεκάθαρα μια αυταρχική συμπεριφορά εκ μέρους του διαχειριστή, ο οποίος όμως φρόντισε μόλις να μας διαφωτίσει όλους.
Το μέλος τιμωρήθηκε "στεγνά" διότι στεναχώρησε την wanda.
Θυμάμαι πάντως έναν καιρό που οι υπεύθυνοι εδώ υποστήριζαν την ελευθερία της έκφρασης και διαφήμιζαν την αντίθεση τους στις τιμωρίες...
καλή συνέχεια.
Για την ενημερωση σας...
Καλο θα ηταν καθε φορα που ενα μελος αναγραφει την γνωμη
του να κανετε ενα "κλικ" στα προηγουμενα μηνυματα
που εχει γραψει...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Στο παρων κλιμα θεωρω πως τετοιου ειδους "απειλη" δεν ειναι το καλυτερο.
Κωστα, που ειδες την απειλη?
Δεν ημουν ευγενης?
Απλα περιμενα να ακουστουν περισσοτερες ουσιες.

Reaction score
1.685

Αντρεα ησουν παρα πολυ ευγενης, συμφωνω.
Η λεξη αλλιως ομως σ ενα κειμενο οδηγει σε ενα ειδος "απειλης", ξανα μεσα σε εισαγωγικα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σε ένα τέτοιο θέμα και εγώ περιμένω να ακούσω απόψεις και ιδέες και όχι αστεισμούς ακόμα και αν αυτό γίνεται για υποδείξει άποψη.

Ας πούμε την άποψή μας ξεκάθαρα.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Παρακολουθώντας το θέμα μουδιασμένος τις τελευταίες μέρες, πολλές φορές αποφάσιζα να γράψω κάτι και άλλες τόσες το έσβησα και δεν πάτησα το κουμπί να το ποστάρω.

Είδα αυτές τις μέρες να γίνονται πολλά πράγματα. Πράγματα τα οποία αφορούν ανθρώπους που εκτιμώ, τους οποίους έχω γνωρίσει κυρίως διαδικτυακώς.

Όταν γράφτηκα στο avsite δεν γνώριζα ότι είναι κάτι άλλο από ένα site που ασχολείται με την τεχνολογία της εικόνας και του ήχου. Περνώντας όμως λίγο διάστημα εδώ, ανακάλυψα ότι εδώ υπάρχει και κάτι άλλο, κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει αντίστοιχό του στο διαδίκτυο, όχι τουλάχιστον με τη μορφή που υπάρχει εδώ.

Ανακάλυψα λοιπόν πως εδώ υπάρχει μια παρέα ανθρώπων που διαθέτουν προσωπικότητα και γράφουν εκτός από το αντικείμενο του site και άλλα πράγματα.
Κατάλαβα ότι όσο περνούσε ο καιρός, αυτές οι απόψεις έχουν διαμορφώσει ένα χώρο στον οποίο κάποιος μπορεί να μοιραστεί και άλλα πράγματα πέρα από γνώσεις τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

Ήταν μοιραίο λοιπόν αυτός ο χώρος να με κάνει να αισθάνομαι όλο και πιο κοντά του και όλο και μεγάλωνε η επιθυμία μου να μπω και να περνάω όμορφα με το χόμπυ μου αλλά και να περνάω όμορφα μοιραζόμενος απόψεις για καθημερινά θέματα, ότιδήποτε δηλαδή θα ενδιέφερε έναν άνθρωπο που απλά θέλει να έχει επαφή με τους συνανθρώπους του.

Δεν ήταν λοιπόν καθόλου περίεργο που εδώ και καιρό το avsite το αισθάνομαι - πως να το πω χωρίς να παρεξηγηθεί - σχεδόν δεύτερη φύση.

Προσπαθούσα πάντοτε να διαβάζω όσα περισσότερα θέματα μπορώ και να μαθαίνω από αυτά. Δε χρειάζεται να πω βέβαια πως κάποια από αυτά, κυρίως τεχνικά, είναι πραγματικά διαμάντια. Έμαθα πολλά, αλλά είδα επιπλέον ότι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που έγραφαν αυτά τα διαμάντια (εντάξει όχι όλοι) ήσαν οι ίδιοι άνθρωποι που συμμετείχαν και στα θέματα τα οποία έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν ένα διαφορετικό και σπάνιο αέρα στο χώρο.

Συγχωρείστε μου αυτή τη μακροσκελή εισαγωγή, τη θεώρησα αναγκαία προκειμένου να πάω παρακάτω:

Επί του θέματος

Δε θα σας κουράσω.
Σε κάθε άνθρωπο κρύβεται μέσα του τόσο η διάθεσή του να προσφέρει, όσο και ο εγωισμός του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κανένα από τα δύο δεν πρέπει να υποτιμάται ή να αφήνεται να εννοηθεί ότι υποτιμάται. Σε καμία!

Θεωρώ λοιπόν πως σε αυτό το θέμα, αυτό έγινε, αλλά έγινε και από τις δύο πλευρές.

Τόσο ο costasEAR όσο και ο zoglair θεωρούν ότι θίχτηκε η προσπάθεια που έχουν κάνει και όσα έχουν δώσει σε αυτό το χώρο. Δε θέλω να εξετάσω τις συνθήκες που οδήγησαν στο να γίνει αυτό. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει ούτε στις κρυφές κατηγορίες, αλλά ούτε και στα τηλεφωνήματα μεταξύ των μελών.
Μπορώ όμως να καταλάβω πως αισθάνεται ο καθένας μέσα από αυτά που γράφει. Και μπορώ να καταλάβω πως είναι όταν η στενοχώρια αρχίζει να καταβάλει τη σκέψη. Εδώ μπορεί να καταβάλει το ίδιο το σώμα άλλωστε.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση ban για να ξέρω πως θα ήταν. Ξέρω όμως πως θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ να μείνω έστω και για λίγες μέρες εκτός του χώρου που τόσο με έχει κάνει να τον προτιμώ για τους λόγους που ανέφερα στην αρχή. Εάν ήμουνα δε από εκείνους που έχουν προσφέρει (γιατί δεν είμαι) η στενοχώρια μου θα ήταν πολλαπλάσια.

Σκεφτόμενος τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να δικαιολογήσω τη συναισθηματική φόρτιση κάτω από την οποία έγραψε ο costasEAR. Στην κυριολεξία σε ορισμένες γραμμές αισθανόμουνα ότι μιλούσε η ψυχή του, ο καημός του... το δάκρυ του. Περιττό δε να πω πως ούτε στο ελάχιστο δε θα μπορούσα να φτάσω να γράψω συγκροτημένα εκείνη τη στιγμή αν ήμουνα στη θέση του. Όχι ότι αυτά που έγραψε ήταν 100% ορθά, αλλά ήταν αρκετά για να με κάνουν για μια ακόμη φορά να καταλάβω πόσο πολύ μας πληγώνει όταν σκεφτόμαστε πως οι άνθρωποι γύρω μας μας δεν ανταποκρίνονται ακόμα και όταν δεν έχουν αυτό το σκοπό.

Κρατώντας το τελευταίο, έχω να πω πως με τον ίδιο τρόπο και ο costasEAR, μέσα από όλη αυτή τη συναισθηματική φόρτιση, ίσως άθελά του να υπέπεσε στο ίδιο σφάλμα για οποίο ο ίδιος αισθάνεται αδικημένος.
Φίλε costasEAR, το ίδιο που σκέφτηκες εσύ, και που καλά έκανες αφού έτσι το αισθάνθηκες, ίσως να το βίωσε και κάποιος άλλος ο οποίος έχει και αυτός την προσφορά του, διαβάζοντας αυτά που έχεις γράψει για εκείνον.
Αυτό δεν στο καταλογίζω, πως θα μπορούσα άλλωστε; Αλλά είναι μια καλή αφορμή για όλους μας να σκεφτούμε το εξής και τελειώνω με αυτό:

Ο ψυχισμός

Μέσα από αυτό το νήμα διάβασα πολλά πράγματα. Αυτό που κατάφερε το νήμα να με διδάξει είναι και το σημαντικό.

Τελικώς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε να μπούμε στη θέση του άλλου, τη θέση του συνομιλητή μας, του συνφορουμίτη, τη θέση του συνανθρώπου μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες του. Γιατί οι ανάγκες του είναι εκείνες που τον έχουν φέρει κοντά μας, όπως και οι δικές μας ανάγκες είναι εκείνες που μας έχουν φέρει κοντά του.

Θέλω, κυριολεκτικά εύχομαι, το παραπάνω να το σκεφτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και με μεγάλη, πολύ μεγάλη καρδιά να είμαστε έτοιμοι όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να το δεχόμαστε κάθε φορά.

Ευχαριστώ.
+1000000000 Μπράβο Λεωνίδα!!!!!! Με κάλυψες 1,000,000%

Reaction score
1

Προτιμώ να μην μπω στον τύπο του προβλήματος, αλλά να ψάξω στην ουσία μήπως και βγεί κάτι ωφέλιμο από το όλο θέμα. Η άποψη μου λοιπόν είναι πως τα υπεύθυνα πόστα προυποθέτουν άτομα με μικρές δόσεις εγωισμού και εγωκεντρισμού και μεγάλες δόσεις γενναιοψυχίας. Και διευκρινίζω πως μιλώ γενικά και όχι δηκτικά.

Reaction score
14

Προτιμώ να μην μπω στον τύπο του προβλήματος, αλλά να ψάξω στην ουσία μήπως και βγεί κάτι ωφέλιμο από το όλο θέμα. Η άποψη μου λοιπόν είναι πως τα υπεύθυνα πόστα προυποθέτουν άτομα με μικρές δόσεις εγωισμού και εγωκεντρισμού και μεγάλες δόσεις γενναιοψυχίας. Και διευκρινίζω πως μιλώ γενικά και όχι δηκτικά.

ακριβώς αυτό είναι το νόημα! ΣΩΣΤΟΣ!

Reaction score
6

Καλησπέρα σε όλους.
Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και χρόνια και έχω μάθει από τα εκλεκτά του μέλη, μεταξύ των οποίων περίοπτη θέση έχει ο Costas ear, πολλά χρήσιμα πράγματα και γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Τα τεχνικά ζητήματα είναι μια συνεχής πηγή γνώσης για μας που είμαστε ρομαντικοί φίλοι του hi-fi χωρίς μεγάλη ενασχόληση με το αντικείμενο.
Παράλληλα όμως μ' αυτά μου αρέσει πολύ το όλο κλίμα της παρέας που υπάρχει εδώ, με τις διαφορετικές απόψεις και γούστα για ηχεία, ενισχυτές, πηγές κλπ. καθώς και το χαλαρότερο κλίμα που επικρατεί στα νότια του φόρουμ όπου η παρέα ξεδιπλώνει κι άλλα πράγματα και εκφράζονται απόψεις για όλα όσα μας ενδιαφέρουν πέρα από το χόμπι μας.

Ετσι, αν και δε γνωρίζω προσωπικά κανένα μέλος του avsite αισθάνομαι ότι αρκετούς τους γνωρίζω και τους νιώθω "κοντά" σαν φίλους. Ένας απ' αυτούς είναι ο Κώστας τον οποίο εδώ και πολύ καιρό ξεχώρισα για το επίπεδο των τεχνικών κειμένων του αλλά και τις άλλες απόψεις του που είναι πάντα κόσμια εκφρασμένες και έχουν μια ποιότητα που δε συναντάς εύκολα στα φόρουμ.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να τον παρακαλέσω, μ' αυτό το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ , να παραμείνει ενεργός και να θεωρηθεί το θέμα λήξαν προς όφελος της ωραίας παρέας που με τόσο κόπο, προσπάθεια και αγάπη (και δική του) όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκε.

Ευχαριστώ.

Reaction score
4.305

Ενταξει Ανδρεα, γιατι δεν μας λες την αποψη σου για τα μπαναρισματα χωρις προειδοποιηση? Συμφωνεις η διαφωνεις?
Οι ανθρωποι που ασχολουνταιμε τις τεχνες (μουσικη-κινηματογραφος) ακομη κι απο τεχνικη αποψη εχουν μια κουλτουρα. Τους αρμοζει ενα μπαναρισμα χωρις προειδοποιηση? Ακομη κι αν παρουμε την ακραια περιπτωση, εν βρασμω ψυχης καποιος εβρισε, τοσο κακο ειναι ενας συντονιστης να του στειλει ενα π.μ. και πιθανοτατα να λυθει η παρεξηγηση εν τη γενεση? Δηλαδη τα αυτονοητα ειναι τοσο δυσκολα να γινουν και να ανοιγονται μαραθωνιες συζητησεις?

Reaction score
1.685

Δευτερη προταση για να παει πιο κατω το site.

Συμφωνουμε ΟΛΟΙ ανεξαρτητως nick color στην απο ΕΔΩ και περα απολυτη τηρηση των κανονων του φορουμ? Χωρις διακρισεις και ενδεχομενες φιλιες η σκοπιμοτητες η οτιδηποτε αλλο?

ΥΓ. Στο κενο θα πεσει αλλα....γραφτηκε.

Reaction score
59
Σε ένα τέτοιο θέμα και εγώ περιμένω να ακούσω απόψεις και ιδέες και όχι αστεισμούς ακόμα και αν αυτό γίνεται για υποδείξει άποψη.

Ας πούμε την άποψή μας ξεκάθαρα.
Που τους είδες τους αστεϊσμούς. Έχουν ειπωθεί πολύ σοβαρά πράγματα. Η προσπάθεια δικαιολόγησης των 'πιθανών αδικαιολόγητων' είναι που δημιουργεί πρόβλημα και δεν πείθει κανένα.
Αν δεν δούμε τις επίμαχες φωτογραφίες για τις οποιες έγινε το ban, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ζητά περαιτέρω σοβαρές προτάσεις επί του θέματος. Ούτε για αστείο!! Κανένας δεν *δικάζεται* χωρίς τεκμήρεια και στοιχεία. Λ.Σ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Που τους είδες τους αστεϊσμούς. Έχουν ειπωθεί πολύ σοβαρά πράγματα. Η προσπάθεια δικαιολόγησης των 'πιθανών αδικαιολόγητων' είναι που δημιουργεί πρόβλημα και δεν πείθει κανένα.
Αν δεν δούμε τις επίμαχες φωτογραφίες για τις οποιες έγινε το ban, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ζητά περαιτέρω σοβαρές προτάσεις επί του θέματος. Ούτε για αστείο!! Κανένας δεν *δικάζεται* χωρίς τεκμήρεια και στοιχεία. Λ.Σ.
Προφανώς και δεν έχω αναφερθεί σε σένα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αντρεα ησουν παρα πολυ ευγενης, συμφωνω.
Η λεξη αλλιως ομως σ ενα κειμενο οδηγει σε ενα ειδος "απειλης", ξανα μεσα σε εισαγωγικα.
Ναι, ισως να εχεις δικαιο Κωστα.
Μαλλον επρεπε να το διατυπωσω αλλιως.
Απλα μιλω συνεχεια στο τηλεφωνο, διαπιστωνω πως 20-30 ατομα
απο ολες τις πλευρες εχουν "λιωσει" απο την στεναχωρια τους
και αλλοι μπαινουν για να κανουν χαβαλε.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead