Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

διατηρω εδω και 5 χρονια ενα αγγλοφωνο review site με φορουμ στο χωρο του μεταλ, τα 3 πρωτα χρονια πηγαινε καταπληκτικα, υπηρχε μεγαλη συμμετοχη, λειτουργουσε σαν μια μεγαλη χαρουμενη παρεα, μεχρι που αρχισαν οι διαμαχες πανω στους συντονισμους, ποιος αξιζει ποσο εκει περα, ποιος το ενα ποιος το αλλο, εν ολιγης επειδη δεν εδωσα ισως τη δεουσα προσοχη, το πραγμα κατερευσε πολυ γρηγορα και τωρα απλα φυτοζωει οντας ετοιμο για κλεισιμο... Σιγουρα το avsite ειναι πολλαπλασιου μεγεθους σελιδα αλλα μην αφησετε τις φαγωμαρες να σημανουν την αρχη του τελους, θα ειναι κριμα.
Αυτόν το προβληματισμό τον καταλαβαίνω απόλυτα!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Λοιπόν, επειδής ήδη μου τα σούρνουν στην κατηγορία των συντονιστών, επειδή έγραψα το παραπάνω μήνυμα είμαι μισογύνης και το avsite είναι τσιφλίκι μου. Άντε, βάλτε όλοι τώρα που γυρίζει. Τί άλλο είμαι; Να μάθω κι εγώ δηλαδής...
...Gilgamesh (διαβάζοντας όλες τις επιμέρους σελίδες του λινκ γίνεται κατανοητό:612:)
http://www.politikokafeneio.com/logotexnia/gkil146.htm

Περιληπτικά η υπόθεση του έπους από τη βικιπαίδεια:
1. O Γκιλγκαμές της Ουρούκ, δυο τρίτα θεός κι ένα τρίτο άνθρωπος είναι μεγαλύτερος και δυνατότερος βασιλιάς της γης. Όταν ο λαός του παραπονιέται για την σκληρότητά του, οι θεοί του στέλνουν τον ημιάγριο Ενκίντου. Ο Ενκίντου εξημερώνεται από τη σαγήνη μιας ιερόδουλης.
2. Ο Ενκίντου προκαλεί τον Γκιλγκαμές κi ύστερα από σφοδρή μάχη, ο Γκιλγκαμές σταματάει και προτείνει στον Ενκίντου να τον ακολουθήσει σε μια περιπέτεια στο Δάσος των Κέδρων για να σκοτώσει ένα δαίμονα.
3. Ο Γκιλγκαμές κι ο Ενκίντου προετοιμάζονται για την περιπέτεια στο Δάσος των Κέδρων, με την υποστήριξη πολλών, ανάμεσα στους οποίους κι ο θεός Σαμάς.
4. Ο Γκιλγκαμές κι ο Ενκίντου ξεκινούν το ταξίδι στο Δάσος των Κέδρων.
5. Ο Γκιλγκαμές κι ο Ενκίντου, με τη βοήθεια του θεού Σαμάς, σκοτώνουν το δαίμονα που φρουρεί τα δέντρα. Από τα δέντρα σχηματίζουν σχεδία και πλέουν πίσω προς την Ουρούκ.
6. Ο Γκιλγκαμές δεν υποκύπτει στη γοητεία της θεάς Ιστάρ-Ινάννα, κόρης του θεού Άνου. Η θεά ζητάει από τον πατέρα της να στείλει τον Ταύρο του Ουρανού για εκδίκηση, τον οποίο και καταφέρνουν να σκοτώσουν ο Γκιλγκαμές κι ο Ενκίντου.
7. Οι θεοί αποφασίζουν ότι κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί για τη δολοφονία του Ταύρου των Ουρανών κι έτσι καταδικάζουν τον Ενκίντου. Εκείνος αρρωσταίνει και περιγράφει τον Κάτω Κόσμο, καθώς πεθαίνει.
8. Ο Γκιλγκαμές θρηνεί για το χαμό του φίλου του, Ενκίντου.
9. Ο Γκιλγκαμές θέλει να αποφύγει τη μοίρα του Ενκίντου, το θάνατο, και ταξιδεύει μέσα από επικίνδυνα μονοπάτια για να συναντήσει τον Ουτναπιστίμ και τη γυναίκα του, τους μόνους ανθρώπους που γλίτωσαν από το Μεγάλο Κατακλυσμό και τους δόθηκε η αθανασία από τους θεούς, ελπίζοντας ότι κι ο ίδιος μπορεί να αποκτήσει την αθανασία.
10. Ο Γκιλγκαμές φτάνει στο τέλος του ταξιδιού του, διασχίζοντας τα Νερά του Θανάτου με οδηγό το βαρκάρη Ουρσανάμπι.
11. Ο Γκιλγκαμές συναντάει τον Ουτναπιστίμ, που του διηγείται την ιστορία του κατακλυσμού και διστακτικά του δίνει μια ευκαιρία για να αποκτήσει την αθανασία. Του λέει ότι αν καταφέρει να μείνει ξύπνιος έξι ημέρες κι εφτά νύχτες θα κερδίσει την αθανασία, ο Γκιλγκαμές όμως αποτυγχάνει και αποκοιμάται. Έπειτα, ο Ουτναπιστίμ του λέει ότι υπάρχει ένα φυτό που μπορεί να του χαρίσει την αιώνια νεότητα: θα πρέπει να το αναζητήσει στα βάθη της θάλασσας και να το φάει. Ο Γκιλγκαμές βρίσκει το φυτό, αλλά δεν το τρώει αμέσως, γιατί θέλει να το μοιραστεί με τους άλλους γηραιούς της Ουρούκ. Δίπλα σε μια λίμνη, ένα φίδι του κλέβει το φυτό κι έτσι ο Γκιλγκαμές γυρίζει στην Ουρούκ άπραγος, έχοντας αποτύχει διπλά. Στην είσοδο της πόλης, βλέπει τα τεράστια τείχη κι υμνεί τον αδιάκοπο μόχθο των ανθρώπων.
Τελικά, ο Γκιλγκαμές έτσι καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι αποκτούν την αθανασία με τον πολιτισμό τους και με δημιουργήματα που μένουν για πάντα στον κόσμο και στις μνήμες των ανθρώπων.

Reaction score
14

Όπως σε κάθε παρόμοια διαμάχη -και έχω δει πάρα πολλές- πάντα εμφανίζονται οι ακραίες φωνές που βγάζουν όση κακία έχουν συσσωρευμένη μέσα τους εναντίον όλων όσων κάποτε -νομίζουν ότι- τους αδίκησαν ή εναντίον της παλιοκοινωνίας. Έτσι και τώρα. Τι σημασία έχει αν έκανε το ban γυναίκα ή άνδρας; ΤΙ σημασία έχει αν είναι βόρειος ή νότιος ή κάτι άλλο. Μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο.

Ως ένας από τους πρώτους συντονιστές της λεγόμενης τότε "Δίχως όρια, αλλά με θέμα" κατηγορίας (αν θυμάμαι καλά), είχα διαχειριστεί ένα παρόμοιο θέμα, όχι με άσεμνες αλλά με σκληρές φωτογραφίες. Πράγματι και τότε είχε γίνει ένας χαμός με τον αγαπητό κατά τα άλλα Videomix. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει. Δεν είχα κάνει ban ίσως επειδή δεν είχα αυτή τη δυνατότητα :137:, όμως ένα παρόμοιο τοπίο είχε σχηματιστεί και τότε.
Αυτό που θέλω να σημειώσω, είναι ότι θεωρώ ότι αυτό είναι το τελευταίο θέμα που θα έπρεπε να ασχολείται με το τι έχουν προσφέρει τα αδέλφια στο avsite. Νομίζω ότι κακώς αξιολογείται η προσφορά του μέλους που του έγινε ban εδώ μιας και έγινε ban σε μια συγκεκριμένη πράξη και όχι στον άνθρωπο.

Σε αντίθεση λοιπόν με το Χρήστο συστήνω ηρεμία από όλους, όχι βιαστικές αντιδράσεις και σίγουρα όλα θα πάνε πιο καλά.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-βασικά- εκτός θέματος.
post 161.
Αυτό του Καβάφη (ok του Μπρεχτ) ανέβηκε σαν μομφή; :121: (στους σεμνότυφους κ.λπ.)

Πάντως, επειδή μου αρέσει, το κρατάω (με μικρές γραμματικές παρεμβάσεις. -για να το 'φέρω' όπως το νοιώθω…)
για τον εαυτό μου. (μήπως μπορέσω και το εφαρμόσω.)

Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις,
τούτο προσπάθησε -τουλάχιστον- όσο μπορείς:
Μην την εξευτελίζεις!
(μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στις πολλές κινήσεις και ομιλίες)

Μην την εξευτελίζεις, πηγαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά και εκθέτοντάς την,
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινή ανοησία.
Ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

-.-

Υ.Γ. να επαναλάβω τη φράση του Dolfon: Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

-βασικά- εκτός θέματος.
post 161.Αυτό του Καβάφη (ok του Μπρεχτ) ανέβηκε σαν μομφή; :121: (στους σεμνότυφους κ.λπ.)
Τούτο το ποίημα ο Καβάφης το έγραψε το 1913 αναφερόμενος πριν απ'όλους στον εαυτό του...Αν αυτό σου εξηγεί κάτι,τα συμπεράσματα δικά σου.Γι αυτό και το παρέθεσα στην αυθεντική του μορφή.

Reaction score
119

Δε βλεπω και πολλους να συμφωνουν με το μπαναρισμα...Μαλλον κανεναν εκτος αυτου ή αυτης που το εριξε.

Και απ'οτι καταλαβα χασαμε ενα χρησιμοτατο "αρθρογραφο" (...λες και εμειναν πολλοι εδω μεσα που υπομονετικα ξεστραβωνουν εμας τους υπολοιπους) γιατι παρεβη(;) μια υπομνηματικη συσταση αοριστου και καθαρα υποκειμενικου χαρακτηρα.

Συγχαρητηρια.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Τα κινέζικα (και δεν εννοώ του Καβάφη) ποτέ δεν μου εξήγησαν τίποτα.
(ακόμα δεν κατάλαβα αν ήταν μομφή ή όχι. Και δεν είμαι και ξανθός :) Τότε πια, δεν θα καταλάβαινα τίποτα!)

185.-Τούτο το ποίημα ο Καβάφης το έγραψε το 1913 αναφερόμενος πριν απ'όλους στον εαυτό του…
Να λοιπόν, που χωρίς να το ξέρω, ήμουν, για άλλη μία φορά, σωστός!

είπα όμως ότι είμαστε εκτός θέματος.
(τα επιχειρήματα -του κάθε ενός-, αν θες, αλλού...)

[*έτσι μιλάω, και πιο αυστηρά, και στον …εαυτό μου]

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Δε βλεπω και πολλους να συμφωνουν με το μπαναρισμα...Μαλλον κανεναν εκτος αυτου ή αυτης που το εριξε.

Και απ'οτι καταλαβα χασαμε ενα χρησιμοτατο "αρθρογραφο"

Συγχαρητηρια.

Μάλλον δύο... Και μέχρι τέλους, ποιός ξέρει και ποιοί άλλοι... Κρίμα, πολύ κρίμα...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Θλίψη,πολύ μεγάλη..
Γιατί με αφορμή το ban του Κώστα διαβάζω πράγματα που δεν τα περίμενα.
Το γιατί έγινε το ban το εξήγησε ο Χρήστος.Στεναχωρήθηκα πολύ που έγινε.
Στεναχωρήθηκα όμως εξίσου και με το θέμα που άνοιξε ο Ear.
Γιατί δεν περίμενα απ τον Κώστα να ακυρώσει την παράκληση/προτροπή της Wanda σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
Τον εκτιμώ αφάνταστα γιατί σε πολλά θέματα με ξεστράβωσε.Γιατί όντας άγνωστος μου άνοιξε το σπίτι του.Γιατί πέρασε ώρες να κάνει κάτι όταν του ζήτησα.Δεν μπορώ να του κρατήσω κακία,θυμό κτλ...Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση είχε άδικο με το θέμα που άνοιξε.
Απ την άλλη όμως πίσω απ τις λέξεις βλέπω να θέλουν την κεφαλή του Zoglair επί πινάκι.Χωρίς όμως να ξέρουν τον κόπο που έχει ρίξει και τις ώρες που περνά για να κρατηθεί ζωντανό το site.
Άκομψο και υπερβολικό το άμμεσο ban;Κατ εμέ ναι.Ίσως να έπρεπε να υπάρξει σύσταση πρώτα.Δεν ξέρω αν υπήρξε,το ξέρουν οι 2 μεταξύ τους.
Δεν είμαι όμως εγώ αυτός που βλέπει καθημερινά τι εικόνα δείχνει στην google το site.Ο Ζoglair το βλέπει και ξέρει πόσο έυκολο είναι να μπούμε σε ''μαυρη'' λίστα.Και πόσο δύσκολο είναι μετά να βγείς απ αυτήν την άτιμη την λίστα.
Επειδή κάποιοι είμαστε ήδη μέλη και ξέρουμε που να μπούμε δεν μας ενδιαφέρει να έρθει νέος κόσμος;Μήπως θέλετε τα link του site να εξαφανιστούν απ την google ή να βγαίνουν μόνο οι φωτογραφίες πικάντικού περιεχομένου;Αν ήταν δική σας η σελίδα θα σας άρεσε;Θα θέλατε;Ένα τεχνολογικό site να βγαίνει στα αποτελέσματα των πορνο;

Δεν ξέρω αν ο Κώστας θα το διαβάσει και θα το λάβει υπόψιν,του αλλά θα ήθελα να αναλογιστεί τι μπορεί να προξενήσει ένα θέμα σαν και αυτό που πήγε να αρχίσει σε ένα site που έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο.
Ούτε ο Zoglair ξέρω αν θα λάβει υπόψιν το post μου αλλά θα ήθελα και αυτός να αναλογιστεί αν έκανε καλά που έριξε ban αμέσως.Καταλαβαίνω το λούκι του να κρατήσει το site σε ένα επίπεδο αλλά θα μπορούσε να ήταν λίγο πιό διαλακτικός.Γιατί είναι κρίμα έμας ανθρωπος με τις γνώσεις του να βγάζει έναν τόσο κακό εαυτό προς τα μέλη.Δεν του ζητώ να γίνει αρεστός από όλους(αυτό είναι αδύνατον,ούτε και εγώ νομίζω να είμαι) αλλά να τους δώσει να καταλάβουν γιατί κάποιες συμπεριφορές προξενούν κακό στο site.

Δεν είμαι αθώα περιστερά,δεν καταλογίζω ευθύνες,από χθές το βράδυ κάνω την αυτοκριτική μου στο πως συνέβαλα και εγώ να πάρει τέτοια τροπή το site.Δλδ να φτάσουμε στο σημείο να λέμε όχι άλλες πονηρές ρε παιδία,έλεος.Μήπως λοιπόν ο καθένας θα έπρεπε να αναρωτηθεί;

Reaction score
81

Ελπιζω ολα να πανε καλα!Ας ειμαστε ενωμενοι!Χωρις εγωισμους και με διαθεση συνεργασιας!

Reaction score
51

Να πω δύο κουβέντες στο θέμα, ανεξάρτητα αν μετράει ή όχι η γνώμη μου.

Στην όλη διαδικασία έχουν γίνει πολλά λάθη από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.
Και για να μην τραβάω το σκοινί ακόμα περισσότερο (που είναι στο όριο για να σπάσει), θα έλεγα καλύτερα πως δεν είναι λάθη αλλά απλά δράσεις και αντιδράσεις εν βρασμώ ψυχής.

Ο (πολύ άξιος συνομιλητής) Κώστας ανέβασε ένα θέμα «πικάντικο» που προσωπικά δεν με ενοχλεί (ιδιαίτερα από την στιγμή που ενημέρωνε και στον τίτλο για το περιεχόμενο αλλά και εμφάνιζε τις φωτό κρυφά μέσα σε spoiler tags) και αρκετές από αυτές ήταν και πραγματικά καλές.

Όμως.....
Έγινε σε «ειδική» κατηγορία (και όχι στις Γενικές Συζητήσεις που θα μπορούσαν θεωρητικά να «ανεχθούν» ευκολότερα τέτοιο υλικό) και μάλιστα ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την παράκληση Συντονίστριας για προσοχή σε τέτοια θέματα.

Ο λόγος της ποινής απέναντι στην πράξη (και όχι τον Κώστα, παρακαλώ προσέξτε τη αυτή τη διαφορά) έγινε αφενός γιατί «προσπεράστηκαν» τόσες συζητήσεις περί αντίστοιχων θεμάτων και παρακλήσεων από συντονιστές & αφετέρου γιατί ένα τέτοιο υλικό (και μάλιστα συγκεντρωμένο σε ένα thread) δημιουργεί περίεργα αποτελέσματα στις αναζητήσεις μέσω Google (πχ), αφήνοντας να εννοηθεί διαφορετικός χαρακτήρας στο forum

Ρίξτε μια ματιά σας παρακαλώ

«Τεχνικά» η ποινή είναι λογική.
«Συναισθηματικά» όχι.
Δυστυχώς, σε κάποια τεχνικά θέματα του forum μας, μερικές φορές πρέπει να μπαίνει στην άκρη το «συναισθηματικό», ακόμα κι αν πονάει. Εκτός και θεωρείτε λογικό στις αναζητήσεις του Google να εμφανίζονται φωτογραφίες σαν τις παραπάνω.

Σε τελική ανάλυση, αυτό καταστρέφει και τις προσπάθειες όλων εδώ, που έχουν γράψει άπειρα τεχνικά άρθρα (συμπεριλαμβάνω και τον Κώστα σε αυτούς) ή απλά συμμετέχουν σε συζητήσεις που μπορούν να βοηθήσουν έστω και ένα μέλος να καταλάβει κάποια τεχνική λεπτομέρεια

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως και οι δύο κινήσεις είναι βεβιασμένες.
Το postάρισμα του Κώστα από την μία και η ποινή από την άλλη.
Επιμένω στο «ας υποθέσουμε».
Αυτά που ακολούθησαν από αρκετούς και αρκετές ήταν επίσης κινήσεις βεβιασμένες, στηριγμένες σε συναισθηματική φόρτιση, προκαλώντας σχόλια και κινήσεις ανεπίτρεπτες.
Πχ οι κοπέλες του forum με την φορτισμένη συναισθηματικά προσπάθειά τους για διάλογο, κατεύθυναν προς το πρόσωπό τους την ευθύνη της ποινής. Άποψη λανθασμένη, αφού δεν συμμετείχαν στο ελάχιστο στην απόφαση αυτή. 100%.
Ο Κώστας Κόγιας από την άλλη, γράφει ένα κατεβατό απαράδεκτο, αφού και αυτός στρέφει τα βέλη του προς λάθος κατεύθυνση, ιδιαίτερα από την στιγμή που ξέρει πως οι κοπέλες δεν συμμετείχαν στην ποινή.
Ο Νίκος (ο Τσαρουχάς), ναι μεν έχει απόλυτο δίκιο που στεναχωρήθηκε με την ποινή, αλλά δεν έπρεπε σε βρασμώ ψυχής να παραιτηθεί από την θέση που με τόσο κόπο έχει στηρίξει τόσα χρόνια.
Και βεβαίως, η λίστα θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα έπρεπε να γράψω ένα 2σέλιδο σεντόνι.....

Δεν κρίνω κανέναν.
Με στεναχωρεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω φταίχτη στο θέμα μας.
  • Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Κώστα για υπερβολικό στο thread του.
  • Δεν μπορώ να κατηγορήσω την ΔΟ (ή έστω τμήμα της) που επέλεξε τον δρόμο της ποινής.
  • Δεν μπορώ να κατηγορήσω την Fedra ή την Μαρία αν τα πήραν στο κρανίο μετά το άδικο κατηγορώ που δέχθηκαν.
  • Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Κόγια για την επιθετική του στάση, που έδωσε άλλο χαρακτήρα (ναι, τραβηγμένο) στην συζήτηση.
  • Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Akis που την έπεσε κι αυτός (άθελά του, αφού δεν ήξερε τι έχει παιχτεί) στις θηλυκές παρουσίες του forum.
  • Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Νίκο (Τσαρουχά) για την βεβιασμένη απόφασή του που πάρθηκε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Και δεν μπορώ να το κάνω γιατί όλοι έκαναν κινήσεις σε συνθήκες που είχαν περισσότερο χαρακτήρα συναισθηματικό (και ίσως βιαστικό)

Προσωπικά θα ήθελα μόνο να ζητήσω να πέσουν λίγο οι τόνοι.
Από όλους.
Τα λάθη ή οι βιαστικές κινήσεις οδηγούν σε καταστάσεις περίεργες και το κυριότερο ψυχοφθόρες.

Θα ήθελα όμως (επί προσωπικού) να:
  • ζητήσω συγνώμη από τον Κώστα αν αισθάνθηκε άσχημα από την Διαχειριστική και Συντονιστική ομάδα
  • ζητήσω επιείκεια στην απόφαση της (μάλλον τεχνικώς ορθά δοσμένης) ποινής
  • ζητήσω από τον Νίκο να σκεφθεί ήρεμα και να αποφασίσει την επιστροφή του στην θέση του (αν θεωρεί πως δεν καταπιέζεται σε βαθμό απαγορευτικό για τις αντοχές του)

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Γιάννης Δημητρόπουλος

Reaction score
4

γελαω με την πρωτη φωτο που βγαινει στο ψαχτηρι...

ειναι λογος για αμεσο registration στο site! :119:

Reaction score
815
Προς Giovanni Dimitropoulos: Αν αυτά που έγραψες τα πιστεύεις κιόλας, ε φυσικά δεν μπορείς να βρεις κανένα φταίχτη. Δεν γίνεται όμως να μην υπάρχει φταίχτης, μάλλον στραβά αρμενίζετε!!!
Προς Myrtw και Fedra: Διαβάζοντας το thread κυρίες μου να με συγχωρέσετε αλλά σκεφτόμενς σήμερα ότι κάποιος έβαλε γυμνές φωτογραφίες για να πικάρει τις γυναίκες τότε είστε στον μεσαίωνα ή αν θα βάλετε γυμνούς άνδρες θα σας πούν οι άλλοι μπραβο ή θα θιχθούν και πάλι να με συγχωρείτε αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νοοτροπίας. Και εν τέλει αφου κατά την άποψή σας συνέβη κάτι τότε κάντε τον Ban απο την κατηγορία σας και κρατήστε την όπως την θέλετε. Απο την άλλη μπορούσατε να του ζητήσετε να τα σβήσετε. Δυστυχώς και οι απόψεις σας δείχνουν ότι δεν έχετε σχεση με το κλίμα και το αντικείμενο του forum. Και πάλι να με συγχωρείτε αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Υπήρχαν χίλιοι τρόποι για να ξεπεραστούν προβλήματα google κλπ.
Μην ξεχνάμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται χαρακτηρίζουν και αυτόν που τις λαμβάνει. Ισως θα είχε και αξία να δημοσιεύονταν και τι αποφάσισε το κάθε μέλος. Κάπως έτσι ξεκίνησε βέβαια το κακό και στην διπλανή γειτονιά.

Reaction score
10
Αγαπητέ κ.Δημητρόπουλε, αν στις 10 πρώτες σελίδες που έψαξα, έχει 3 φώτο γαργαλιστικού περιεχομένου, τότε ΝΑΙ, ας θεωρηθεί το avsite τσοντοφόρουμ... Μα τι λέτε τώρα...!!! Επειδή η πρώτη βγαίνει "ξεδιάντροπη" πρέπει να υπάρχει πρόβλημα?? Δλδ αν έβγαινε ως πρώτη φώτο τα ΠΙΤΌΓΥΡΑ προοριζόμενα για τον κ.Μελίδη (αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη σελίδα), θα ήταν φόρουμ μαγειρικής??? Θεωρώ άστοχο το google-it που προτείνατε...Και στο κάτω κάτω, μπορούσατε να την διαγράψετε τη συγκεκριμένη φώτο που έχει αναρτηθεί από τον Ιούνιο...

Reaction score
0

Πραγματικά έχω μπερδευτεί!Δεν ξέρω σε ποιον αιώνα ζούμε:121:
Μα τόσο πουριτανισμός???!!!!Σοκάρεστε?ντρέπεστε?φοβάστε???τι??!!
Και σιγά τη φωτό! ΕΛΕΟΣ...Είναι δυνατόν να κρίνεται ένας άνθρωπος
από μία πράξη(και σιγά τί έκανε!)..μιλάτε για σεβασμό για ένα τυχαίο γεγονός, παρά από τη συνολική του προσφορά και συμπεριφορά στο site?????????

Reaction score
0

Δεν διάβαζα το forum για μερικές μέρες λόγω προσωπικών αρχικά και τεχνικών στη συνέχεια δυσκολιών και μπήκα εχτές το βράδυ και έπεσα από τα σύννεφα.
Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω 1000% με την τοποθέτηση του Κώστα Κόγια και να αναρωτηθώ τι προσφέρει το ban των 2-3-4 ημερών σε μια τέτοια περίπτωση.
Το να κλειδώσεις εκτός forum ένα μέλος μόνιμα το καταλαβαίνω (αν και αυτό ακόμα μου κάνει κάπως ανόητο δεδομένου ότι μπορεί να ξαναγραφτεί με άλλο nick και λογαριασμό mail).
Το να μην θες να εμφανίζονται κάποιες φωτογραφίες το κατανοώ (αν και όπως είπα συμφωνώ με την τοποθέτηση του Κ.Κ.) οπότε διαγράφεις τις φωτογραφίες και προστατεύεις το site ανακαλώντας στη τάξη τον "άτακτο".
Το να φιμώσεις τον "άτακτο" για κάποιο χρονικό διάστημα ποιόν ακριβώς σκοπό εξυπηρετεί δεν καταλαβαίνω δεδομένου ότι δεν μιλάμε για παιδάκια των 5 ετών που τα βάζεις τιμωρία να μην παίξουν ή στη γωνία όρθια μέσα στη τάξη (ακόμα και αυτό το τελευταίο είναι ξεπερασμένη μέθοδος αντιμετώπισης).

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Προς Giovanni Dimitropoulos: Αν αυτά που έγραψες τα πιστεύεις κιόλας, ε φυσικά δεν μπορείς να βρεις κανένα φταίχτη. Δεν γίνεται όμως να μην υπάρχει φταίχτης, μάλλον στραβά αρμενίζετε!!!
Αγαπητέ, είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε ανθρώπους, ενέργειες και σκέψεις. Ιδιαίτερα όταν δεν θα μας καταλογιστούν και ευθύνες για όσα (ορθά ή λανθασμένα) κρίνουμε.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να κάνετε κάτι απλό?
Να αφήσετε για λίγο τις συμπάθειές σας και με την λογική να κρίνετε και να μας πείτε τι θα κάνατε στην περίπτωση αυτή?
Θα ανεβάζατε ένα ξεκάθαρα «πικάντικο» θέμα, σε ειδική κατηγορία ιδιαίτερα μετά την παράκληση της συντονίστριας wanda?
Αν από την άλλη, έπρεπε να τηρήσετε το γράμμα του νόμου, θα το πατούσατε το εικονίδιο του ban?
Και σε τελική ανάλυση, πόσο ικανοποιημένος πιστεύετε θα ήταν όλος ο κόσμος από την απόφασή σας?

Υπήρχαν χίλιοι τρόποι για να ξεπεραστούν προβλήματα google κλπ.
Αν η επαγγελματική σας σταδιοδρομία σας επιτρέπει να έχετε αξιόπιστη θέση/ άποψη στο θέμα, θα μπορούσατε ξεκάθαρα να μας αναφέρετε 5 (πέντε) τρόπους από τους 1000?
Γιατί τουλάχιστον τεχνικά, ως πλατφόρμα και λειτουργίες, το AVsite είναι από τα καλύτερα forums στην Ελλάδα και μόνο σεβασμό μπορώ να δείξω στον υπεύθυνο τεχνικού τομέα του forum μας. Και σε καμία περίπτωση δεν θα τον κατηγορούσα για μη αναζήτηση λύσεων σε θέματα τέτοιου τύπου

Μην ξεχνάμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται χαρακτηρίζουν και αυτόν που τις λαμβάνει. Ισως θα είχε και αξία να δημοσιεύονταν και τι αποφάσισε το κάθε μέλος.
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.
Καμία επιλογή/αγορά/απόφαση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος και το κυριότερο δικαίωμα στο να επιλέγουμε με διαφορετικά κριτήρια. (που στην συγκεκριμένη περίπτωση, ΙΜΗΟ, ήταν η 2η περίπτωση)
Τα δικά μου κριτήρια επιλογής πιθανότατα να είναι διαφορετικά από τα δικά σας.
Αυτό αυτομάτως μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποιος από τους δυο μας είναι λάθος?

Το τι αποφάσισε το κάθε μέλος της ΔΟ δεν υπάρχει λόγος να βγει στον αέρα. Εκτός και αν πιστεύετε πως το AVsite είναι ο κατάλληλος χώρος για Λαϊκά Δικαστήρια......

Κάπως έτσι ξεκίνησε βέβαια το κακό και στην διπλανή γειτονιά.
Θα σας παρακαλούσα θερμά, να μην μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης με άλλους χώρους.
Έχουμε αρκετά στο κεφάλι μας.
Μην αρχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερα και το κυριότερο άσχετα με τον χώρο μας!

Reaction score
0

Το να φιμώσεις τον "άτακτο" για κάποιο χρονικό διάστημα ποιόν ακριβώς σκοπό εξυπηρετεί δεν καταλαβαίνω δεδομένου ότι δεν μιλάμε για παιδάκια των 5 ετών που τα βάζεις τιμωρία να μην παίξουν ή στη γωνία όρθια μέσα στη τάξη (ακόμα και αυτό το τελευταίο είναι ξεπερασμένη μέθοδος αντιμετώπισης).[/QUOTE]

ούτε εγώ το καταλαβαίνω.....
Μάλλον νομίζουν οτι έχουν να κάνουν με παιδιά!!!

Reaction score
0

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το ζήτημα αφορά τη δημοσίευση πιπεράτων φωτογραφιών με γυμνές ή ημίγυμνες γυναίκες μέσα από τις σελίδες του avsite, προφανώς με direct link από άλλους τόπους, όπου αυτές είναι ανεβασμένες, κυρίως – αν όχι αποκλειστικά – σε θέματα χαλαρής και με χιουμοριστική διάθεση συζήτησης. Το ζήτημα αυτό ετέθη προς συζήτηση από συγκεκριμένη συντονίστρια (γυναίκα) στην αόρατη κατηγορία των συντονιστών, ώστε να υπάρξει εκεί σε πρώτο στάδιο μια συζήτηση, και στη συνέχεια η συζήτηση αυτή ετέθη και δημοσίως σε ανάλογο θέμα. Το ζήτημα αυτό συνάγεται στην άποψη, ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται μέσα στις σελίδες αυτού του χώρου τέτοιες φωτογραφίες, διότι εγείρονται αντιρρήσεις από κάποια άτομα, κάποιους επισκέπτες ή και εγγεγραμμένους χρήστες, με τη δικαιολογία ότι έτσι αποδομείται η εικόνα και το κύρος του avsite. Μάλιστα, απ’ ό,τι βλέπω, αυτό το ζήτημα υποστηρίζεται ενθέρμως από άλλες γυναίκες που υπάρχουν εδώ μέσα, και καταφανώς λιγότερο από άνδρες – και ο νοών, νοείτω. Μάλιστα, η γυναίκα που ήγειρε το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι η wanda, που τυγχάνει να είναι η γυναίκα του διαχειριστή του avsite, του zoglair.

Καλώς ή κακώς, ελήφθη η απόφαση να ελαχιστοποιηθεί –ακόμη και να εκλείψει παντελώς- το φαινόμενο με τις ημίγυμνες γυναίκες, ακόμη και στα χιουμοριστικά θέματα των νοτίων, γενικού περιεχομένου κατηγοριών, και επειδή ο ear επέμενε, δέχθηκε αυτό το ban. Προφανώς, ο zoglair έχει δίκιο που το επέβαλε το ban –να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά αυτή η απόφαση για την άρση φωτογραφιών τέτοιου περιεχομένου, κατά τη γνώμη μου, είναι σφάλμα στρατηγικής, διότι, προσπαθώντας να αποφύγουμε το ένα άκρο – που ΔΕΝ το φτάσαμε, θα καταλήξουμε στο άλλο άκρο, αυτό του άκρατου πουριτανισμού και του εξοβελισμού κάθε ωραίας γυναίκας.

Βέβαια, οι πολέμιοι αυτών των εικόνων μέσα στο avsite έχουν τους λόγους τους, οι οποίοι θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως βάσιμοι. Προσωπικά, θα μπορούσα να τους κωδικοποιήσω στις ακόλουθες κατηγορίες:
1. Στις γυναίκες που ζηλεύουν, είτε διότι είναι πλέον μιας κάποιας περασμένης ηλικίας και έχουν χάσει αυτό που δείχνουν αυτές οι εικόνες, είτε, απλώς δεν το έχουν εκ φύσεως (ή επειδή ξεσπάνε στο περιεχόμενο του ψυγείου, ανθρώπινο είναι, συμβαίνουν κι αυτά).
2. Στους επισκέπτες του avsite –αμφοτέρων των φύλων- που είναι εκ φύσεως συντηρητικοί και πουριτανοί, διακατεχόμενοι συνήθως από μια νοσηρή αντίληψη περί του ωραίου σώματος, προφανώς επειδή αυτή η νοσηρή αντίληψη εκτείνεται και στο θρησκευτικό τους αίσθημα, είναι δηλαδή αυτό που λέμε θεούσοι.
3. Στους γονείς που έχουν παιδιά, είτε ανήλικα, είτε στην εφηβική ηλικία, και αισθάνονται δύσκολα όταν τα παιδιά τους ανακαλύπτουν αυτές τις φωτογραφίες εκεί που αυτοί συχνάζουν διαδικτυακώς, και αρχίζουν να ρωτάνε.
4. Στους ακραιφνείς, τυπολάτρες γραφειοκράτες, που δεν ανέχονται να υπάρχουν τέτοιου είδους φωτογραφίες μέσα σε έναν ιστότοπο που τυρβάζει περί τεχνολογικών αντικειμένων.

Προσωπικά, αυτή η τροπή που έχει πάρει το συγκεκριμένο ζήτημα μου προκαλεί ναυτία. Δεν υπονοώ ότι το avsite πρέπει να γεμίσει με ξέκωλα, αλλά το όριο γι’ αυτές τις φωτογραφίες έχει τεθεί χαμηλά. Ταπεινωτικά χαμηλά. Αν το καλοεξετάσει κανείς, το avsite, όπως και όλα τα φόρουμ, δεν είναι ένας ενιαίος χώρος. Είναι χωρισμένο σε κατηγορίες, και κάθε κατηγορία περιέχει επιμέρους θέματα. Εάν κάποιος ενοχλείται από τέτοιου είδους φωτογραφίες, μπορεί κάλλιστα να μη διαβάσει τα ανάλογα θέματα, να τα προσπεράσει, όπως κάνει όταν χαζεύει τα μανταλάκια του περιπτέρου ή την προθήκη ενός βιβλιοπωλείου. Εάν, μάλιστα, αυτές που ενοχλούνται είναι οι κυρίες, τότε μπορούν κάλλιστα να πράξουν ως ανωτέρω, ή να φύγουν. Στο κάτω της γραφής, το τεχνολογικό αντικείμενο του audio – video είναι σπορ ανδρικό. Μπορούν να πάνε σε κάποιο site του τύπου femininegossip.gr, και εκεί μέσα να βγάλουν τα λυσσακά τους με τον Κόγια και τον κάθε κόγια. Το ίδιο ισχύει και με τους θεούσους κάθε λογής και φύλου, όπως επίσης και με τους τυπολάτρες. Το avsite δεν έχει μόνον «αίθουσες» τεχνικών συζητήσεων, ή μόνο καφενείο. Έχει απ’ όλα.

Έρχομαι τώρα στο βασικό επιχείρημα, τι γίνεται με τα παιδιά. Δεν θέλω να μπω στα οικογενειακά κανενός, αλλά από την άλλη μεριά, το Internet, ή αν το θέλετε, το avsite μεμονωμένα, δεν είναι η προέκταση του καθιστικού κανενός. Είναι χώρος δημόσιος. Αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτή η λέξη, καλώς, αν δεν καταλαβαίνετε, δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση. Όμως, ανεξαρτήτως αυτού, όταν κάποιος χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή για να περιδιαβαίνει το Internet και αφήνει το ανήλικο παιδί του να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον υπολογιστή ενεξέλεγκτα, τότε κάνει ένα σοβαρό τεχνικό σφάλμα μέσα στο ίδιο του σπίτι. Είτε του αρέσει, είτε όχι. Αν δεν το παραδέχεται, τότε απλώς εθελοτυφλεί. Οι σημερινοί –και οι χθεσινοί- υπολογιστές, εδώ και 10-11 χρόνια, είναι πλέον πολυχρηστικοί, και δίνουν τη δυνατότητα να κάνει κάποιος log-off. Αν δεν ξέρει πώς να το κάνει, ευχαρίστως να ανοίξουμε ένα θέμα στην κατηγορία των υπολογιστών, και να το αναλύσουμε. Βέβαια, αυτό αφορά τα μικρά παιδιά. Αν κάποιο παιδί πατήσει τα 15, τότε δεν μπορεί κανείς να το ελέγξει, εκτός αν του δέσει το πόδι με μια σιδερένια μπάλα (ο ηλίθιος τρόπος), ή έχει φροντίσει από πριν να το προετοιμάσει (ο ορθός τρόπος). Γιατί οι χειρότερες κουνελοπνίχτρες φοιτήτριες είναι αυτές που τους είχαν βάλει το γκέμι στο καρύδι να τις πνίγει, και ξαφνικά, από τη μια μέρα στην άλλη, έγιναν ενήλικες. Αμ δεν είναι έτσι τα πράγματα!

Πρόταση: Για να δοθεί μια λύση προς την -κατά τη γνώμη μου- ορθή κατεύθυνση, μπορεί το avsite να ρυθμιστεί έτσι, ώστε το tag να μη μεταφράζεται, και ούτε να μετατρέπεται σε link, όσον αφορά τους ανωνύμους επισκέπτες, για να μην υπάρχει πρόβλημα μ’ αυτούς. Όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει login, δεν συμφωνώ καθόλου με την πλήρη απαγόρευση αυτών των φωτογραφιών. Δεν μου ταιριάζει, δεν με εκφράζει ως άνθρωπο, που προκαλεί μια γεύση μεσαίωνα και άθλιας, βικτωριανής σεμνοτυφίας, και τελικά υποκρισίας. Κι αυτό το τελευταίο είναι που σιχαίνομαι περισσότερο απ’ όλα.

[URL="http://fineartnude.net/gallery/Gabriele_Rigon/08.html"][IMG]http://fineartnude.net/gallery/Gabriele_Rigon/image/Gabriele_Rigon_08.jpg[/URL]

Αυτές εδώ οι φωτό είναι δημοσιευμένες στο Internet. Ειδικά η τελευταία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως εικαστικό θέμα σε μια εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας για τον καρκίνο του μαστού, (αν θέλετε να αναλύσω τον τρόπο, ευχαρίστως, και δωρεάν). Αν νομίζετε πως πρέπει να μου ρίξετε ban επειδή τις δημοσίευσα εδώ, ρίχτε μου. Μόνο πάρτε με ένα τηλέφωνο ότα λήξει το ban. Αν σας βαστάει όμως, αν είστε πραγματικοί μάγκες, τα στοιχεία μου στη διάθεσή σας να μου κάνετε μήνυση. Να με πάμε στο δικαστή, να του πείτε τι έχετε να του πείτε, να του πω κι εγώ μετά, και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Όχι με βάση τον κανονισμό – από κανονισμούς και αυτόκλητους νομοθέτες πήξαμε πια! - αλλά με βάση το Νόμο.

Χωρίς φόβο και πάθος.
Άντε, καλημέρα.
Κώστα :444:

+1000000

Reaction score
0

Λοιπόν, επειδής ήδη μου τα σούρνουν στην κατηγορία των συντονιστών, επειδή έγραψα το παραπάνω μήνυμα είμαι μισογύνης και το avsite είναι τσιφλίκι μου. Άντε, βάλτε όλοι τώρα που γυρίζει. Τί άλλο είμαι; Να μάθω κι εγώ δηλαδής...
..Κώστα είσαι ντόμπρος...μήπως δεν γνωρίζει κάποιος αυτη τη λέξη???...ντόμπρος από τους λίγους εδώ μέσα...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop