Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εμενα προσωπικα μου χει γινει στο στομαχι κομπος να βλεπω τετοια ατμοσφαιρα και τοσο πικραμενους ή θυμομενους ή θιγμενους συμφορουμιτες σε αυτο το χωρο που με φιλοξενει απο το 2005.:133:

Reaction score
2.238
Δε θα ήθελα να σου χαλάσω την επιθυμία για τελευταίο ποστ, αλλά έχω μια μεγάλη απορία: είπες ότι μίλησες με τον κύριο Τσαντουλή, να υποθέσω δηλαδή ότι είναι καλά στην υγεία του και ξεπέρασε το πρόβλημα που θα τον έστελνε στο νοσοκομείο; Κατά τα άλλα, ελπίζω ακόμη και αν δεν συνδράμουν οι προϋποθέσεις που έθεσες, να ξαναδιαβάσω γραπτά σου εδώ μέσα. Καλό βράδυ

Reaction score
59
Κώσταφτιά είναι δυνατόν να δούμε αυτές τις περιβόητες.... ακατονόμαστες ....γαργαλιστές .....σκανδαλιστικές φωτογραφίες που ανέβασες και νομίζω ελάχιστοι από εμάς τις είδαμε; Έτσι θα καταλάβουμε γιατί μιλάμε και περί τίνος πρόκειται. Προσωπικά όταν πρωτοδιάβασα το θέμα δεν τόδωσα και πολύ σημασία νόμιζα ο diabolical έκανε ένα είδος *χιούμορ*. Μου φάνηκε απίθανο. Επιμένω στο να τις δούμε και έτσι θα μπορούμε να κρίνουμε ορθά, πέραν του αν ήταν ή δεν ήταν σωστό το πώς έγινε ή αν έπρεπε να γίνει το ban. Λ.Σ.

Reaction score
40

Ομοίως η Fedra. Δεν είναι ικανή για διαχειρήστρια. Πρέπει να απομακρυνθεί
άμεσα, ή να παραιτηθεί πριν κάνει κι άλλες χαζομάρες. Για φίλη ναι, όλοι τη θέλουν.
Δεν είμαι διαχειρίστρια αλλά συντονίστρια....πως και δεν το είχες προσέξει τόσο καιρό?
Μια μεγάλη χαζομάρα έκανα που έγραψα καλά λόγια για σένα έχεις το λόγο μου όμως πως δεν θα ξανασυμβεί.:126:
Για φίλη? Όχι κι όλοι.

Εύχομαι μετά από όλα αυτά που έγραψες να αισθάνεσαι καλύτερα.

Reaction score
1.685

Κατι ηθελα να πω, αλλα ποιος θα μου δωσει σημασια!!!!.
Βλεπω ομως οτι η πικρια του Κωστα τωρα απλως ξεχυλισε.

Reaction score
59
Παρακαλώ κάποιον από τους υπεύθυνους του avsite να δούμε τις επίμαχες φωτογραφίες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Νομίζω το δικαιούμαστε τα μέλη. Έτσι θα βρούμε διέξοδο. Λ.Σ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Τωρα σας φανταζομαι ολους κουφαλιτσες...κατι θελετε να γραψετε,κατι θελετε να πειτε,σας εχει γινει το στομαχι σαν αραπικος κωλος 17χρονης κορασιδος.αλλοι λεμε...τι εγινε ρε μαγκα μου αποψε,αλλοι ..τι ειπες τωρα ρε πουστη μου.............................................

Ξερετε τι θα ελεγα σαν φιλαρακι σας.....να το αφησουμε να παει στο διαολο ,να μαθουμε απο τυχον λαθη μας,φιλοι γιναμε εδω μεσα ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ,γουσταρουμε τα στερεα,τα καβλωδια,τις λαμπες τα τρανζιστορς,τα νταουνλοντια,τα γκομενακια,γουσταρουμε να τηλεφωνιομαστε νυχτιατικα ετσι για την παρεα,αποζητουμε ιντερνετικη παρειτσα και σε αυτο το site την εχουμε ...και με το παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΑΡ

ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΒΡΕ ΣΑΛΛΟΝΙΚΙΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ αλλα δεν θα γλυτωσεις ετσι ευκολα απο μενα!!!!!!!

Reaction score
1

Καλά κάναν τα παιδιά και σε banάραν ρε EAR. Έλεος δηλαδής.

Πάρε για παράδειγμα έναν/μια hiendα/ου που έχει δώσει τα ευρουλάκια του μπας και δει κάτι ωραίο μέσα στο σπίτι και την ζωή του. Μπαίνεις εσύ στο forum, γράφεις τις θεωρίες σου, τον βγάζεις κορόιδο μιας και τα 'σκασε για ένα "μέτριο" σύστημα, ενώ με λιγότερα euros θα έπαιρνε κάτι καλύτερο που πετάει, τρέχει, κολυμπάει κτλ..

Μετά μπαίνεις και βάζεις και τα κοριτσάκια με τα τρελά κορμιά.. Ε αν είναι άντρας σκέφτεται, πω ρε "φούστη" μου, τι σκατά έχω εγώ στην κρεβατοκάμαρα μου; Έτσι πάει στο σαλόνι να ηρεμήσει, βλέπει το σύστημα του μελαγχολεί, πάει στο υπνοδωμάτιο, παθαίνει κατάθλιψη...

Τώρα αν είναι γυναίκα πάει στο σαλόνι, μελαγχολεί, πάει στον καθρέφτη, βλέπει τα λιπάκια να jittάρουν την εικόνα της και παθαίνει κατάθλιψη. Νοιώθει μπάζο μπροστά στις σεμνές κοπέλες των photo και θυμάται πως τελικά οι άντρες, μπορεί να κοιτάνε τον εσωτερικό κόσμο... αλλά αφού πρώτα χορτάσουν εξωτερικό.. θυμούνται την αγαμία που τις δέρνει.. το ότι πιάσαν τον άντρα τους να ανανίζεται στο pc με αυτές τις ξετσίπωτες.. τις άσεμνες, άμυαλες κτλ

Είσαι καταστροφή φίλε, στο καλό και να μην μας γράφεις...

Και εμένα που με βλέπεις ευδιάθετο, είναι επειδή ακόμα περνάει η μπογιά μου.. στις ξετσίπωτες γυναίκες (για το ηχοσύστημα είναι πικραμένη ιστορία). Αλλιώς αν δεν περνούσε και δεν έφευγες από το forum, θα έφευγα εγώ... Να φύγεις ρε.. να πας αλλού..

ΥΓ. Δεν σε είχα για τόσο συναισθηματικό. Ειλικρινά, δεν μπορώ να χωνέψω, πως δεν μπορείς να χωνέψεις την ανθρώπινη βλακεία και ατέλεια.. Ναι το forum έχει ανθρώπους, ναι κάνουν λάθη, ναι το "νινί" σέρνει καράβι, ξεκόλα από το μυαλό σου, δείξε πως είσαι ανώτερος, αδιαφόρησε για τους κατώτερους και συνέχισε να περνάς καλά μαζί μας. Αλλιώς θα με κάνεις να πιστέψω πως είσαι ποιο κάτω από όσο νόμιζα ή πως 39 δεν είναι τα χρόνια σου, αλλά οι εποχές... έλεος δηλαδή και μην είσαι συναισθηματικός σαν τον αδελφό σου, μαμώ το γονίδιο.. Επίσης δείξε ανοχή στα λάθη των άλλων και μην ψάχνεις να βρεις την ενοχή τους.. είναι μια καλή συμβουλή που άκουσα τώρα τελευταία, δεν θυμάμαι που..

Reaction score
2

εγω πάντως μιας και εδω και μια ώρα παρακολουθώ ανελλιπώς μου έχει φύγει η μαγκιά! τα κράτησα όλα πριν το "μοντάζ" και αύριο πρωί με καθαρό μυαλό μελέτη..οχι Ελεωνόρα για να μην προκαλέσω νυχτιάτικα.

(49 μέλη και 24 επισκέπτες) Συνιστούν ψυχραιμία!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.249

Κώσταφτιά είναι δυνατόν να δούμε αυτές τις περιβόητες.... ακατονόμαστες ....γαργαλιστές .....σκανδαλιστικές φωτογραφίες που ανέβασες και νομίζω ελάχιστοι από εμάς τις είδαμε; Έτσι θα καταλάβουμε γιατί μιλάμε και περί τίνος πρόκειται. Προσωπικά όταν πρωτοδιάβασα το θέμα δεν τόδωσα και πολύ σημασία νόμιζα ο diabolical έκανε ένα είδος *χιούμορ*. Μου φάνηκε απίθανο. Επιμένω στο να τις δούμε και έτσι θα μπορούμε να κρίνουμε ορθά, πέραν του αν ήταν ή δεν ήταν σωστό το πώς έγινε ή αν έπρεπε να γίνει το ban. Λ.Σ.

Παρακαλώ κάποιον από τους υπεύθυνους του avsite να δούμε τις επίμαχες φωτογραφίες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Νομίζω το δικαιούμαστε τα μέλη. Έτσι θα βρούμε διέξοδο. Λ.Σ.

Επειδή είχα βάλει κι εγώ μία φωτό σε αυτό το θέμα, ένα θα σου πω:

Δεν ήταν καμμία φωτογραφία ανήθικη ή χυδαία!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

2. ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.(ιδιοκτήτης)

(και τώρα οι.... κάτι άλλο:)

Από Giovanni Dimitropoulos, Super Moderator.

Βρε, άντε με το κουτόχορτο. ΑΡΚΕΤΑ. Εσύ είσαι ο καλός και δε ξέρεις
τίποτα. ΟΧΙ. Ξέρεις και παραξέρεις, κι αν δεν ήξερες, μόλις μάθαινες
να έλυνες ΑΜΕΣΩΣ το θέμα. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ. ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

Οφείλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να ζητήσεις και συγνώμη από
τον ....ΦΙΛΟ σου.

Ξέρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως σε αγαπώ και σε εκτιμώ βαθύτατα.
Αλλά το περιστατικό αυτό ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ΣΕΝΑ.
Καλό είναι να το καταλάβεις.
Μπορεί να σε βολεύει να μην ασχολείσαι με τίποτα, αλλά δεν είναι απλά
τα πράγματα.

Σε αγαπώ, σε εκτιμώ, θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα δεις.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Κωστα,
ενας ανθρωπος που θελει να αποχωρησει απο μια κοινοτητα
η αποχωρει διχως να πει κουβεντα η το κανει με ενα μηνυμα
λιγων γραμμων.
Το μακροσκελες του μηνυματος σου δειχνει πως δεν θελεις
να αποχωρησεις απο τον χωρο αυτο.
Και αυτο ειναι που με λυπει περισσοτερο.
Διοτι σε βλεπω λυπημενο.

Καταλαβαινω πως το μονο σου ενδιαφερον ειναι να προσφερεις
κατι καλο για αυτο to site.
Ισως η αντιδραση σου να προκαλει τα εντελως αντιθετα αποτελεσματα,
αναλογα με τον χαρακτηρα του καθε αναγνωστη.

Ξερω πως μου ριχνεις ευθυνες γιατι δεν σταματησα το ban
Δεν εχω κανενα λογο να επαναλαβω πως το εμαθα την επομενη
ημερα, πως το συζητησα με τον αδερφο σου κλπ
Ειτε με πιστευεις, ειτε οχι.

Προσωπικα θελω να σου πω κατι, εδω στα ανοιχτα.
Το ειπα και στον αδερφο σου πριν απο καμια ωρα.
Ειμαι θυμωμενος μαζι σου.
Ειμαι θυμωμενος γιατι δεν βρηκες το θαρρος να μου μιλησεις
στο τηλεφωνο, οσες φορες και αν προσπαθησα.
Δεν μου αρεσει να παρακαλω, ουτε εχω συνηθισει να τηλεφωνω
σε καποιον και να μου το κλεινει.

Παρολα αυτα...
Καταλαβαινω πως αισθανεσαι.
Καταλαβαινω ποσο αγαπας τουτο τον χωρο και, μα τον Θεο,δεν
ξεχνω ποσο τον εχεις υποστηριξει
αλλα και ποσο εχεις υποστηριξει και εμενα προσωπικα σε δυσκολες
στιγμες.
Ελπιζω πως καποια στιγμη θα δεις τα πραγματα με περισσοτερη ψυχραιμια.
Κατι ομως πρεπει να κανουμε και για το παρον, ετσι δεν ειναι?
Οσο και αν σκεφτομαι το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οι αγκαλιες του AVSite
θα ειναι παντα ανοιχτες στον γιατρο μας.
Θες και συγνωμη απο μενα?
Δεν καταλαβαινω για τι πραγμα θα πρεπει να σου ζητησω
να με συγχωρεσεις αλλα εαν το θεωρεις απαραιτητο
να το κανω και αυτο εκ μερους ολης της Δ.Ο και της ΣΟ.
Μονο γιατι εισαι φιλος και σε αγαπω και δεν θελω να σε
βλεπω λυπημενο.

Υ.Γ.οποτε μπαινω στο avsite απο το σπιτι μου οι δυο μου κορες
καθονται στα γονατα μου και...ταξιδευουν μαζι μου
Δεν εχω μαθει να τους λεω "μη" και ετσι πολλες φορες
παιζουν με το ποντικι και ανοιγουν διαφορα παραθυρα.
Δεν ειμαι πουριτανιστης, δεν με ενοχλει το γυμνο, ειμαι γυναικας
Το ποιος φταιει και ποιος ειναι σωστος ποσο ευκολο ειναι να το
κρινει κανεις?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το θέμα κλειδώνεται μόνο για λίγες ώρες.

Θα ανοίξει πάλι αύριο.

Ο λόγος είναι προφανής. Η συναισθηματική φόρτιση από όλους είναι τεράστια.

Αύριο όλοι όσοι θέλουμε θα γράψουμε την άποψή μας και θα συνεχίσουμε κανονικά.

Reaction score
1
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να μαζέψω τις λέξεις που θα ήταν ικανές να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σκέψη μου σχετικά με την απρόσμενη αυτή εξέλιξη. Κείμενο τέτοιας έκτασης και περιεχομένου, συναντώ για πρώτη φορά. Περιεχόμενο με πολλαπλούς αποδέκτες και διττή ανάγνωση: την ανθρώπινη και τη διαχειριστική.

Ως άνθρωπος, νοιώθω πως - άθελά μου - έβλαψα συναισθηματικά τον Κώστα και γι αυτό του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Δεν είχα τέτοια πρόθεση ούτε φυσικά και συναίσθηση των συνεπειών που θα μπορούσε να έχει μια τυπική αλλά αναπόφευκτη διαχειριστική ενέργεια, όπως αυτή που μας οδήγησε εδώ. Η γνωριμία μου με τον Κώστα είναι αμιγώς διαδικτυακή. Είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά σε διαφορετικά δωμάτια. Γι αυτό και οι κουβέντες μας ήταν περιορισμένες. Ουδέποτε, όμως, βαριές ή παρεξηγήσιμες.

Υπό άλλες συνθήκες θα σταματούσα κάπου εδώ, δίχως να δώσω έκταση, σεβόμενος τη θλίψη και την επιθυμία του. Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση γράφτηκαν τόσα πολλά, ισοπεδωτικά και άδικα που δεν έχω άλλη λύση από το να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη, τη δική μου, του avsite και των ανθρώπων του. Και επειδή δεν έχω την πολυτέλεια των 3 ημερών που είχε στη διάθεσή του ο Κώστας, ούτε και την πρόθεση να ισοφαρίσω το 2.5 σελίδων "Κατηγορώ" του, επιτρέψτε μου να κάνω χρήση μιας ελάχιστης δόμησης με την υπόσχεση πως θα είμαι όσο περιεκτικότερος μπορώ, περιορίζοντας την όποια δεικτική διάθεση, στα γραφόμενα του και όχι τον ίδιο προσωπικά.

First Things First

Όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, έτσι και η γενεσιουργός αιτία του λυπηρού αυτού συμβάντος προσεγγίζεται από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες:

• η μία καταδεικνύει την ανίκανη διαχείριση του avsite η οποία τόλμησε και προέβη στο ανήκουστο (!) δικαίωμα επιβολής των κανονισμών, δικαίωμα που κάθε διαχείριση κάθε κοινότητας σε κάθε γωνιά του πλανήτη διατηρεί και εφαρμόζει.

• η άλλη, όμως, δημιουργεί το εύλογο σκεπτικό του ότι εάν ο Κώστας σεβόταν το χώρο που τον φιλοξενεί και τους ανθρώπους που φροντίζουν όσο μπορούν για να κάνουν πιο ευχάριστη τη φιλοξενία του, παρά την όποια διαφωνία με τις επιλογές τους, τίποτε από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε.

Η άδικη επίθεση του zoglair...
    Παίδες θεωρώ ότι ορθώς έγινε η παρέμβαση του Νίκου...
    Διαφωνώ. Κακώς έγινε η παρέμβαση του Zoglair...

Βλέπετε, αφενός το ζήτημα των φωτογραφιών δεν είναι νέο (ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι, αναζωπυρώθηκε πρόσφατα), αφετέρου ο Κώστας απλά δεν το δέχεται. Δεν παναλέει ο zoglair, η wanda, ο αδελφός του, ο Θεός ο ίδιος... Αυτός διαφωνεί και θα κάνει αυτό που νομίζει.

Το ζήτημα αγαπητέ Κώστα δεν είναι ποιος έχει δίκιο. Δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα. Αφορά τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα του τελευταίου λόγου. Είναι ευνόητο πως οι επιλογές τους δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν καθολικής αποδοχής. Αλλά μιας και το avsite.gr δεν είναι ιδιοκτησία σου, ούτε και επιβαρύνει τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό, δεν ασχολείσαι νυχθημερόν με τη συντήρηση του, επέτρεψε σε αυτούς που ορίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του να το κάνουν, να έχουν αυτό το δικαίωμα. Εσύ, έχεις το δικαίωμα και τον τελευταίο λόγο στο να το δεχτείς και να εξακολουθείς να το κοσμείς με την παρουσία σου, ή να μην το δεχτείς και να κατευθύνεις την ενέργειά σου σε κάποιο άλλο χώρο πιο κοντά στις προτιμήσεις σου. Με πολιτισμό και αξιοπρέπεια! Χωρίς παραληρήματα 14 γενιών που με περισσή ...αγάπη χαρακτηρίζει ανίκανο, αυταρχικό και βλάκα οποιονδήποτε διαφωνεί και δεν υποκλίνεται στο μεγαλείο σου.

Περί της ρητής εντολής

Περνώντας από την προϊστορία στη σύγχρονη επικαιρότητα, ο συμπαθής "Κωσταυτιάς", παρατηρεί και διαμαρτύρεται:
Στο κείμενό της αυτό ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ-ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ,
Από αυτό γίνεται εμφανές πως η προτιμητέα γι αυτόν διατύπωση, θα έπρεπε να ήταν κάπως έτσι:

Ψιτ, μάγκες

Από τούδε και στο εξής, όποιος ανεβάσει πιπεράτη φωτό, τον πούλο-αρμ
Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ ποια θα ήταν η αντίδραση, τόσο η δική του όσο και των λοιπών, σε μία τέτοια παγκοσμίως πρωτότυπη διατύπωση!

Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι η διατύπωση το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως αυτός ο άνθρωπος, ότι και να του πεις, όπως και να του το πεις, απλά διαφωνεί!
2. ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ με τη λογική των γραπτών της.
Σε παρόμοιο πνεύμα, με αφορμή ένα απόσπασμα των κανόνων λειτουργίας:
Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνύματος που είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.
Ωπ, εδώ έχουμε τη μαγική λέξη "απαγόρευση", αλλά έλα όμως που διαφωνεί και πάλι...
Ρε ΒΛΑΚΕΣ, θέλετε να σας δείξω φωτός ΑΝΗΘΙΚΕΣ?
[STYLE="note"](το σεξουαλικό το παρέκαμψε)[/STYLE]

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράφτηκε στο avsite, και σίγουρα θα το έχει ξεχάσει, αλλά το πρώτο πράγμα που συναντά κανείς κατά την εγγραφή του, είναι:
Η αποδοχή των κανόνων λειτουργίας σημαίνει ότι εγγυάστε πως δεν θα δημοσιεύσετε μηνύματα ανήθικα, χυδαία, σεξιστικά, μίσους, απειλητικά, ή που με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζουν τους νόμους.
Όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον Κώστα. Όπως και να γράψουμε, όπου και να τα γράψουμε, στην υπογραφή μας να τα κοτσάρουμε, στο κούτελό μας το ίδιο, σημασία έχει πως εκείνος διαφωνεί. Τελεία και παύλα!

Το επίμαχο topic...

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της wanda, ο Κώστας ανέβασε θέμα με τίτλο:

'Πικάντικες'' (κι αστείες) φωτογραφίες... (adults, please enter!)

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ για να κάνω μερικές σημαντικές επισημάνσεις:

• Η ανακοίνωση της wanda ήταν ουσιαστικά ανακοίνωση της ΣΟ και ΔΟ καθώς πριν την ανάρτησή της είχε υποβληθεί προς έγκριση την οποία και έλαβε. Φαίνεται, άλλωστε, και από τα replies.
  • Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορούσε κάτι καινούριο. Αφορούσε πάγια πτυχή του κανονισμού και ένα θέμα πολυσυζητημένο. Υπενθύμιζε, τρόπο τινά, ότι η επιθυμία της ΔΟ (όχι του zoglair, ούτε της wanda), ήταν αυτό το φαινόμενο που άρχιζε να παίρνει προβληματικές διαστάσεις, έπρεπε επιτέλους να σταματήσει.
  • Η wanda, καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας ήταν εκτός Αθηνών.

Ο Κώστας, το λοιπόν, ως πάγια διαφωνών, αγνόησε και αυτήν την έκκληση και με το παιδαριώδες πρόσχημα πως βρήκε "παράθυρο στο νόμο", θεώρησε πως έπρεπε να ανοίξει το παραπάνω topic.

Δεν θα σταθώ στο περιεχόμενό του, γιατί δεν έχει σημασία. Μία από τα γνωστά. Για μένα, ο τίτλος τα λέει όλα. Και η κίνηση βεβαίως.

Και ερχόμαστε στη δική μου αντίδραση. Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος όχι μόνο δεν έχει άγνοια των συστάσεων της ΔΟ, αλλά τις κάνει και quote στο νήμα του και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να κάνει και λογοπαίγνιο με το ΧΧΧ.

Εκ των υστέρων, αυτός ο άνθρωπος μας λέει ότι ο λόγος που το έκανε ήταν πως δεν του ξεκαθαρίσαμε πως αν το κάνει θα υποστεί τις συνέπειες!

- Εκ των προτέρων, όμως, εγώ είμαι αντιμέτωπος με έναν κατάφωρο εμπαιγμό των πάντων και αδιαμφισβήτητη "Μη συμμόρφωση προς συστάσεις/υποδείξεις".

Εκ των υστέρων, αυτός ο άνθρωπος εξανίσταται καθώς θα έπρεπε για άλλη μια φορά να του πούμε κι εγώ δεν ξέρω με ποιον τρόπο, ρε Χριστιανέ μου κόψε ποια αυτές τις φωτογραφίες! Θα σε μπανάρω, το καταλαβαίνεις?

- Εκ των προτέρων, όμως, εγώ είμαι αντιμέτωπος με έναν άνθρωπο ο οποίος τη στιγμή που αισθάνεται πικρία για τον ατιμωτικό τρόπο που του φέρθηκα, ο ίδιος δεν αναρωτήθηκε ούτε λεπτό την επίδραση που είχε η πράξη του στη wanda, μια πολύτιμη και ευγενέστατη παρουσία που ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Αν έχεις την εντύπωση Κώστα ότι η δική σου πράξη είχε μικρότερη επίδραση στον ψυχισμό της απ΄ότι η δική μου στον δικό σου, είσαι γελασμένος!

...και οι παρενέργειες

Εκ των προτέρων, και εδώ είναι η πλάκα, άπαντες συμφώνησαν πως ο Κώστας δε μου άφησε άλλα περιθώρια και πως η ενέργειά μου ήταν ορθή. Το "άπαντες" περιλαμβάνει και τον αδελφό του, και τον Κόγια.

- Εκ των υστέρων, όμως, ο αδελφός του παραιτήθηκε, ο Κόγιας δήλωσε παραίτηση, και άλλοι περιμένουν στη σειρά. Βλέπετε, δεν τίθεται πλέον θέμα ΔΙΚΑΙΟΥ αλλά δημοτικότητας. Αγώνισμα στο οποίο είμαι χαμένος από χέρι. Όχι πως δεν μπορώ να είμαι κι εγώ δημοφιλής. Επέλεξα να μην είμαι. Αρκεί να ξαναγυρίσω σε ότι έκανα τα πρώτα φεγγάρια της παρουσίας μου στο avsite. Αρθράκια, βοήθεια κοινού, πλακίτσες και τα ρέστα.

Αυτά είναι εύκολα, Κώστα. Έχουν ποσοστό επιτυχίας 100%. Τα πέρασα και ξέρω. Είχα κι εγώ fan club. Κάποτε όμως, ήρθε η στιγμή που το avsite ήταν στο χείλος του γκρεμού. Πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Έπεφτε 15 φορές την ημέρα. Σερνόταν. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και προσφέρθηκα. Οι υπόλοιποι, συνέχιζαν να φωνασκούν και να κατακρίνουν.

Δεν είναι εύκολος ο ρόλος μου Κώστα, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Δε στήνεται ούτε και λειτουργεί διαφορετικά. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μέλη ή όλοι διαχειριστές. Σου ζητήθηκε και αρνήθηκες. Μου ζητήθηκε και δέχτηκα. Και από τη στιγμή που δέχτηκα θα πρέπει να δουλέψω. Και να κάνω ότι περνά από το χέρι μου. Και να τ΄ακούσω, άμα λάχει.

Λες διάφορα για διάφορους. Όσοι πάνε με τα νερά σου, είναι οι "καλοί" και τους επικροτείς. Όσοι δεν πάνε, είναι οι "κακοί" και τους χαρακτηρίζεις. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι μερικώς καλοί ανάλογα με την παράγραφο που παραθέτεις. Αυτούς, τους βάζεις στη θέση τους, τους διορθώνεις και τους κάνεις ολοκληρωτικά καλούς.

Αφιερώνεις ένα σημαντικό τμήμα της φλυαρίας σου για να αποδείξεις πως εσύ είσαι το καλό παιδί και αθώο παληκάρι που σ΄έφαγα μπαμπέσικα. Αμ δεν είμαι εγώ το πρόβλημά σου ρε Κώστα. Το πρόβλημα είναι η ξεροκεφαλιά και ο υπερ-εγωισμός σου. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν επέμενες σώνει και καλά να περάσει το δικό σου. Τίποτα, επίσης, δεν θα συνέβαινε αν είχες την αξιοπρέπεια και τη μαγκιά να δεχτείς το λάθος σου και να πεις "ok, μάγκες, ξεπέρασα το speed-limit, πλήρωσα το προστιματάκι μου, πάμε παρακάτω!".

Οι απαιτήσεις

Κι ερχόμαστε στο αποκορύφωμα... Για να επιστρέψεις (!), θέτεις όρους. Να φύγουν αυτοί, να 'ρθουν οι άλλοι, να ζητήσουμε γονυπετής συγγνώμη, να στηθούμε και στα τέσσερα. Αν αυτό δεν είναι άκρατος εγωισμός, τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι.

Προσωπικά, και ως διαχειριστής του avsite δεν μπορώ να δώσω τίποτα από όλα αυτά σε σένα. Νοιώθω το δίκιο με το μέρος μου, και το άδικο με το δικό σου. Αυτό που μπορώ να δώσω, και το έχω ήδη δώσει στον Ανδρέα, είναι οι παραιτήσεις μας, η δική μου και της wanda. Χωρίς όρους ρε Κώστα, γιατί πάνω απ' όλα εμείς βάζουμε το συμφέρον του avsite και το καλό του φίλου μας, που θα εξακολουθήσει να είναι φίλος μας ότι και αν αποφασίσει.

Reaction score
6

Μακάρι από το κατεβατό του Κωστα να βγει κατι χρήσιμο…
Εστω να κουνηθεί καποιος…

Λεμε τωρα…

Ήδη από τις πρωτες αντιδράσεις το βλέπω να παει άπατο το κατεβατό…
Μια από τα ιδια…(εδώ και 2 χρονια… κατηφόρα χωρις σταματημο )
Αλλα σημερα ουτε που με νοιάζει γιατι παλιοτερα που με ένοιαζε τι κατάλαβα;;
Τι δικιά μου ζαχαρένια χαλούσα..
Πλέον μονο από περιέργεια και από μαζοχισμό θα με ενδιέφερε να μαθω από κάποιον τριτο ( όπως έμαθα χτες για αυτη τη κατάσταση) ότι κατι αλλάζει..
Ναι σιγά…

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.910
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

• Η wanda, καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας ήταν εκτός Αθηνών.
ο ίδιος δεν αναρωτήθηκε ούτε λεπτό την επίδραση που είχε η πράξη του στη wanda, μια πολύτιμη και ευγενέστατη παρουσία που ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Αν έχεις την εντύπωση Κώστα ότι η δική σου πράξη είχε μικρότερη επίδραση στον ψυχισμό της απ΄ότι η δική μου στον δικό σου, είσαι γελασμένος!
Εν αρχή, θενκς για το ξε-κλείδωμα.

Ξεκαθαρίζω:

Δεν θα επανέλθω για να υπερασπιστώ τη μούρη μου σ'όσα μού'σειρες.

Μπορεί νά'χεις σ'όλα δίκιο και νά'χω σ'όλα άδικο.

Έχεις την άποψή σου και γω τη δική μου. Σέβομαι τη δικιά σου, σέβεσαι τη δική μου.

Θα δείξει.

Επανέρχομαι όμως γιατί ΠΡΕΠΕΙ. Για τη wanda.

Ασχέτως όσων θα ακολουθήσουν στο κείμενό μου, σας διαβεβαιώ πως δεν ήθελα ούτε στο ελάχιστο να στεναχωρηθεί η wanda από αυτά τα χαζά. Λυπάμαι πάρα πολύ, wanda μου χίλια συγνώμη. Σιγά ρε συ, σιγά τα ωά! Στο κάτω κάτω της γραφής δε σε μπάναρε κανένας! έλα, προσπαθώ να κάνω πλάκα, έστω και (μάλλον) αποτυχημένα. Άντε, χαλάρωσε, πλίζ...

και τώρα, να σας τα σούρω:

Ρε σεις, για το αν είναι πορνό οι πιπεράτες είπατε, αν είναι απαγορευτικό ή όχι να αναρτούνται θέματα είπατε κλπ κλπ κλπ, δεν ειδα (μπορεί και λάθος μου - ε, όχι το μόνο, κάνω άπειρα λάθη, όπως όλοι μας) αλλά δεν είδα καν ότι η wanda έλλειπε στο χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα το περιστατικό του μπαν μου, άρα δεν ήταν αυτή υπεύθυνη για την αντιμετώπισή τους στην κατηγορία της, κάποιος άλλος θα εκτελούσε τα καθήκοντά της κατά την απουσία της.

Άρα, διαγράψτε πλήρως στο μυαλό σας οποιαδήποτε ανάμειξή της στο εν λόγω περιστατικό, δε φέρει καμιά ευθύνη, δεν απέδειξε καθόλου τις χαζομάρες περι ανικανότητας που έγραψα σε θέματα διαχείρησης, κι άρα ζητήστε της σας παρακαλώ να παραμείνει ως συντονίστρια στο φόρουμ μας. Λάθος μου, αλλά δεν ήξερα κι όλα τα δεδομένα. Εδώ ρε σεις δεν ήξερα ποιος με μπάνιαρε...

Τες πα, την παρακαλώ κι εγώ για αυτό, για να παραμείνει ως συντονιστής.

Άντε, καλή συνέχεια!...

Reaction score
1.685

Να κανω μια εντελως ασχετη και ηλιθια ερωτηση?

Η mariangela γιατι μπαναριστηκε?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members