Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
81
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Δηλώνω παρών, εφ΄όσον επιστρέψω εγκαίρως στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Reaction score
11.805
Μετά από 9 σελίδες και 161 ποστς αποφάσισα ότι θέλω σαν τρελός να ανέβω εις τα Βόρεια!

Υπάρχει κάποιο παλικάρι που έχει χώρο στο αυτοκίνητό του και θα ανέβει είτε Παρασκευή απόγευμα είτε Σάββατο πρωί; Και φυσικά θα μοιραστούμε τα έξοδα, διόδια-βενζίνη!

Reaction score
3.972
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Καλά...επειδή είστε ακόμα νέοι και τρυφεροί... προσέξτε λίγο...
Εγώ για παράδειγμα,εκτός από κιλά,πήρα και πιεσόμετρο...
Για αυτό ρέγουλα...
Ναί ρε φίλε, σωστόςςς!!

Εξάλλουνες, από κεί αρχίζει η σωσσστή η ακρόαση, η μεγαλειώδης:
Μετρηματάκι, χτυπάς ένα αντακάτ, μετά φαγάκι, χτυπάς ένα κοντρολόκ, κρασάκι στο ποτήρι και...απογείωση!!

Τώρα κάτι κωσταυτιάδες που μετράνε το χώρο για νακούσουν.....μακρυά νυχτωμένα τα πουλάκια μου....τα δηθεντζόβενα!!

Που πα γιατρέ μου νακούσεις τιιιις πσηλές με 19.5 την ψψψιιιλή??

Άσε δε τις χαμηλές με 11 την ....χαμηλή!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.160

πως θα φαμε?
Διαλεκτικώς και μεθ' υπομονής:

- Μιχαλάκη τί γίνεται; Έγιναν τα λουκάνικα ή ακόμα;
- Κοντά τα κουλά σας. Η δύο πρώτες φουρνιές είναι για το Μπλάτσιο, η επόμενη για μένα κι έρχονται άλλες δύο για τον Κρυωνά. Οι υπόλοιποι θα φάτε αργότερα, κατά τις εντεκάμισυ...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Πέτρο το παλεύουμε με τον Τάκη τον ""λαμπάτο"" για Σάββατο μεσημέρι να ξεκινήσουμε με το δικό μου.

Reaction score
313

Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω για έχω μία σημαντική παρουσίαση την άλλη εβδομάδα, η οποία χρειάζεται χοντρή προετοιμάσια.
:117:

D

Deleted member 23222

Guest

Ναί ρε φίλε, σωστόςςς!!

Εξάλλουνες, από κεί αρχίζει η σωσσστή η ακρόαση, η μεγαλειώδης:
Μετρηματάκι, χτυπάς ένα αντακάτ, μετά φαγάκι, χτυπάς ένα κοντρολόκ, κρασάκι στο ποτήρι και...απογείωση!!

Τώρα κάτι κωσταυτιάδες που μετράνε το χώρο για νακούσουν.....μακρυά νυχτωμένα τα πουλάκια μου....τα δηθεντζόβενα!!

Που πα γιατρέ μου νακούσεις τιιιις πσηλές με 19.5 την ψψψιιιλή??

Άσε δε τις χαμηλές με 11 την ....χαμηλή!!
Γιατρέ μου...η χαμηλή μου στο 10,6 στις δόξες της...
Για αυτό δεν ακούω τίποτις πάνω από 10k?...
H μάλλον ακούω βουητό στ΄αυτιά...πως να το πω αλλιώς?
...SNR=80db...:114:
Δηλαδή λαμπάτος...:103:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

αχ ποιος θα το έλεγε ότι θα γινόταν και εδώ :116:

Reaction score
11.805
Re: Απάντηση: Re: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κο

Αργά δεν είναι; Θέλουμε και 5 ώρες να φτάσουμε. Μεσημέρι δηλαδή 12 περίπου;

Αν δε βρω άλλο μεταφορικά θα ανέβω με τον καρβουνιάρη, Παρασκευή 23:59 ξεκινά και 7 το πρωί φτάνει.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Δουλεύουμε το Σάββατο γι αυτό είπαμε με τον Τάκη κατα τις 3 να ξεκινήσουμε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984

μια χαρά είναι! δεν υπάρχει άγχος...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Θα φατε αποφαγια και θα ακουσετε λιγδομενα μεσαια απο την τσικνα.

Τακη αυτος με το ασπρο κουταβι ξερει να οδηγαει η θα φτασετε Κυριακη νωρις πανω ?

Reaction score
20

θα ερχόμουν κι εγώ αλλά εγώ είμαι του σινεμά και δεν ασχολούμαι με το hi- end άρα δε λέει ε?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.770

θα ερχόμουν κι εγώ αλλά εγώ είμαι του σινεμά και δεν ασχολούμαι με το hi- end άρα δε λέει ε?
Κοίτα να τσακιστείς και να έρθεις γιατί θα έχει σινεμά Hiend.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984

ναι, να έρθεις, θα έχει και θέαμα! να βάλουμε καμια τσοντα στον προβολέα?

Reaction score
20

θα το παλέψω γιατι δουλεύω αλλά κι έτσι μπορεί να σκάσω κατά της 23.00 αν δεν το διαλύσετε . Αρκεί να μην τα φάτε όλα

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Σινεμα hi-end χωρις τον blackman δεν νοειται....:138:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.770

θα το παλέψω γιατι δουλεύω αλλά κι έτσι μπορεί να σκάσω κατά της 23.00 αν δεν το διαλύσετε . Αρκεί να μην τα φάτε όλα
Αν έρθεις πολύ αργά δεν πειράζει, πάλι εκεί θα είμαστε.
Θα προλάβεις τον πατσά.

Reaction score
1.788

Λοιπον παιδες εγω με τον Νικο, Πετρο , και DIM ξεκιναμε κατα της 3 το μεσημερι του Σαββατου.Λογικα περιπου 8.30 με 9 χαλαρα, χαλαρα ,να ειμαστε Σαλονικα! θα γινει του θερμιονικου!!!!!! εχω αναψει τα νηματα:113: ρυθμιζω bias και ξεκιναμε........:116:

Reaction score
1.788

Μανο μεχρι να ερθουμε δεν αγγιζεις τιποτα!!!!!!!! Κωστα να τον εχεις στην διαιτα!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound