Μόναχο...κατόπιν εορτής

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.660
Καλά το κ0λ@ρακι, το προτιμώ και από τριδρομα ενεργά με 130db SPL, DSP, και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης....
Νομίζω και εσύ...
Ε, φυσικά. Στη φωτογραφία, εννοείται.

Στον ήχο που παράγουν όμως, χμ χμ, άσε με να το σκεφτώ....:p
 

A

AKARL

Guest
Στον ήχο που παράγουν όμως, χμ χμ, άσε με να το σκεφτώ....:p
Α, όλα κι όλα, δε θέλω δγυό μέτρα και δγυό σταθμά. :bigboss:

Αν ο χώρος είναι φροντιζμένος και με το σωστό αρτισίξτυ ο ήχος θα σε αρέσει ... και χωρίς υποβαθύφωνο. :stinker: :eek::eek::eek:







:lolsign:
 

A

AKARL

Guest
Υπόθεσις εργασίας: μήπως το προσωνύμιο Bhutia προκύπτει από τον συγκερασμό των λέξεων
Bhut Jolokia; Τα φαρμακερά και καυστικά, αλλά, φευ, εύστοχα σχόλια φαντάζομαι ότι θα πρέπει να προκαλούν αντίστοιχες αντιδράσεις στους αποδέκτες των ...
:sneaky:
 

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
OK, το Google Ads προφανώς συσχετίζει τα μπούτια με τον Μπούτια και βάζει την εν λόγω φωτό.
Μπούτια λέγεται ο άνθρωπος, όχι Κώλλιας! :roflmao:
 

A

AKARL

Guest
Μπούτια λέγεται ο άνθρωπος, όχι Κώλλιας! :roflmao:
Α, κουμπάρε Σλιπ :sleep: εδά δγιαφωνούμενε εντόνως, πλαγίως και καθέτως!

Ξάνοιξε καλά τη φωτογραφία τση δγιαφήμισης του θρεντ του Μπούτια και πες μου ήντα θωρείς.

Εγώ :angel:, μνιά φορά πάντως, θωρώ καλλίγραμμα μπούτια. Εσύ ήντα θωρείς; :idk: :taunt:
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Δεν γίνεται να κλείνει έτσι...

Διαβάζοντας λοιπόν ο Μπι-Σαν τα επαινετικά σχόλια των συνφορουμιτών του συγκινήθηκε και μελαγχόλησε συνάμα,αναλογιζόμενος μήπως δεν έμεναν πλέον άλλες συνειδήσεις να κατακτήσει,αλλά ούτε και νοήματα για να τις κερδίσει...

Ως αντισταθμιστικόν...ανώφελος λοιπόν θίγει ένα σύστημα που έλεγε ν'απαρνιόταν την απασχόληση μαζί του...To γνωστό μοντέλο Νο.33 (28000 eu) της Odeon οδηγούμενο από τους πολυθρύλητους μονομπλόκ ενισχυτές Magma (44900 eu) της σερβικής NAT Audio και πηγές ψηφιακές από την AQUA και αναλογική από τη Reed.
https://www.audio-offensive.de/wp-content/uploads/2018/05/news25745.jpg
Λαμπερό (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς) αστέρι του συστήματος οι τελικοί με τη μονοτελική τρίοδο GM 100 και την ευαγγελιζόμενη ισχύ εξόδου στα 170 Watt επί φορτίων 8 και 4 Ω - όλα κι όλα όμως στο 1 Khz,ούτε οκτάβα παραπάνω - απουσία μάλιστα αρνητικής ανάδρασης.
http://v2.stereotimes.com/utils/tin...This=true&TB_iframe=true&height=430&width=700

https://www.nataudio.com/products/vacuum-tube-power-amplifiers/item/26-magma.html

"Sweet dreams are made of this,but with this setup and program...keep dreaming!" σχολίασε καγχάζοντας ο Σιγιουλέϊτερ.Και κύριο ζήτημα που προέκυπτε με το εν λόγω σύστημα είναι ότι παρά την πληθωρική εκφραστικότητα και την πολυεπίπεδη αρμονική του εκρηκτικότητα δεν γινόταν τελικώς ακαταμάχητο σε βαθμό τέτοιον ώστε να εντυπωνόταν στη μνήμη.

Με την παρέλευση ενός διμήνου η μόνη εντύπωση που μένει στο νου του γράφοντος είναι ότι με τα πεντακόσια ολόκληρα Watt που απαιτούνται μόνο κι μόνο για την πυράκτωση στα νήματα καθεμίας GM 100,αυτές οι ενισχυτικές μονάδες θα μπορούσαν κάλλιστα ν'αντικαταστήσουν τα ειδικά πλέγματα που χρησιμοποιούνται για...το κατσάρωμα των μαλλιών.

Κι επειδή για όποιον ακροαματικόφιλο θα επιδίωκε να ομαλοποιήσει τις τονικές μπούκλες του ηχοσυστήματος υπάρχει κάποιος άλλος που επιθυμεί διακαώς τους αρμονικούς κυματισμούς των ακροαματικών...τριχών,θ'άξιζε ν'αναζητηθούν μέθοδοι που να μην καίνε ανεπανόρθωτα τις κατσαρές τις τρίχες στη συνείδηση του μέσου ακροατή.
 
Last edited:



Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
΄΄Μη ξεχνας ομως οτι η μνημη φθινει....΄΄
Ιδίως όταν δεν...φτύνει.:sneaky:

Απομεινάρια μιας έκθεσης από το σωτήριον έτος 2019...

Dr.Frankenstein : ο Igor και το δημιούργημα από συραμμένα πτώματα άλλων ηχείων:

Πως οι παραδοσιακές σχολές ηχείων μπορούν να γίνουν...ρεζίλι των σκυλιών,ελλείψει σοβαρού woofer.

΄΄Δηλαδή το σκυλάκι δεν περιλαμβάνεται στο αντίτιμο των ηχείων;;;΄΄

Astell & Kern KANNCUBE.Διπλό Sabre 9038Pro να μας συντροφεύει παντού.Αυτά είναι σημαντικά εκθέματα...

Έτερα σημαντικά εκθέματα που δεν χρειάζεται καν ν'ακούσουμε πώς παίζουν...


Ο διαχυτής του...Dr.Strange.Πλην της ακουστικής,εμφανίζει και προαιρετική...υπνωτιστική δράση.

΄΄Δε λέω,καλός ο κατσαρολοπλατωβραχίονας,αλλά πόσο κοστίζει...ο τοίχος από πίσω;΄΄

Ο νέος επαναστατικός παρασκευαστής υγιεινής τηγανητής πατάτας με μια μόνο σταγόνα...ελαίου.

Το δημιούργημα του Lawrence Dickie γι ακροαματικόφιλους με μνήμη ιχθύος αλλά χωρίς και τη σχετική...σιγή.

Το νέο σύνθημα: SOTA και θα σας αλλάξουνε τα...φώτα.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Αυτοί οι ακροδέκτες της WBT είναι ικανοί να μεταβάλουν μέχρι και την παγκόσμια ισοτιμία χρυσού...

Η κατάσταση προοδεύει...Βγάζουν και αντίδωρο ως phase plug σε διαφράγματα μεγαφώνων.

Σιγά που δεν ξέρουμε ποιο ζεύγος έβγαζε πιο ισορροπημένα μπάσα...Το LS50 Wireless φυσικά.:lolsign:

Ο De La Priza περνούσε όλες τις νύχτες ακοίμητος παρακολουθώντας αυτήν την οθόνη σαν τα παιδάκια από το αυθεντικό "Poltergeist"

Στον Χάρη Περεστρόϊκα άρεσε το συνολάκι της Gato για ν'αντικαθιστούσε τα χεριασμένα ηχεία που είχε στην κατοχή του,όχι τόσο για την ανυπέρβλητη υποτίθεται ακροαματική απόδοση - που δεν πιστοποιήθηκε - όσο για την τακτοποιημένη διαρρύθμιση των συσκευών.Και δεν θα τον πείραζε κιόλας ν'άρπαζε το...δεξί ηχείο από το υποθετικό τζάκι.

Οι φίκοι πάντοτε οπίσω από τις μεταξωτές κορδέλες.

Σε μια τέτοια στιγμή με το συνολάκι BXT+Three θα ταίριαζε περισσότερο το...πτερύγιον καρχαρία.;)
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Επεισόδιο 1

Geithain 5-0 : Το τέρμα της...άποψης (ML811K1-ME804K - Artnovion)

΄΄Μίλα τώρα!Αυτό το χρυσό καλώδιο που κρατάς,από πού το βρήκες!΄΄ ρωτούσε επιτακτικά ο Don Leandro De La Priza τραβώντας τον περαστικό από την κορδέλα που αναρτούσε την κάρτα εκθέτη στο λαιμό του.Σιωπηρά εκείνος έδειξε προς μιαν απροσδιόριστη κατεύθυνση στο βάθος της σάλας.΄΄Πιο μακρυά...Πάντα λίγο μακρύτερα...Κοντεύω όμως στη χρυσή κάμαρα!΄΄ μουρμούρισε ο Ντον Λεάντρο και ξεμάκρυνε από την παρέα των εξερευνητών γελώντας νευρικά.

΄΄Εμείς όμως δεν αναζητάμε χρυσές κάμαρες και πόμολα...΄΄ είπε ο επιθεωρητής Μπουαχαχάρα ΄΄...αλλά ένα μέρος με σοβαρά ηχεία,για εφαρμογές mastering...΄΄ πρόσθεσε κοφτά επιδεικνύοντας την οθόνη της ταμπλέτας με την αρχική σελίδα του avs να φιγουράρει πάνω σε αυτήν.Ο εκθέτης έστρεψε δειλά το βλέμμα προς μια παράμερη πόρτα χωρίς σήμανση στο περιθώριο του κόκκινου τάπητα.

Ανεξάρτητα του πόσο γούσταρε ο κάθε ακροατής τη μουσική που έπαιζε μέσα στην ευρύχωρη αίθουσα,το ένα μετά το άλλο τα πολυκαναλικά κομμάτια έφτιαχναν ένα δικό τους σημείο αναφοράς στη συνείδηση.Σαν οντότητα που έμοιαζε τόσο γνώριμη και γήινη,κατορθώνοντας όμως να στοιχειώνει ως υπερκόσμια το ακροαματικό αισθητήριο.Το τέρμα της ιδιαίτερης άποψης δεν έρχεται με ξεκάθαρο επίλογο,αλλά ως έκθεση καθενός από τους παρευρισκόμενους στη δική του οραματική συνδρομή.

Ο ακροαματικόφιλος γίνεται αποστασιοποιημένος θεατής της ιδιαίτερης διαδρομής του,μελαγχολώντας υπό το ολικό κόστος των επιλογών που είχε συσσωρεύσει στην πορεία κινούμενος από τα όνειρα και τις ουτοπίες του καθώς προσπαθούσε να ΄΄ανακαλύπτει΄΄ ξανά και ξανά τη δισκογραφική συλλογή του.Οι υπεύθυνοι της Geithain μεταχειρίζονται το έργο τους σαν να μη συμβιβάζονταν με μια συμβατική επιτυχία του setup αφού θα στόχευαν σε τίποτε λιγότερο από το δέος και την πυροδότηση μεσσιανικών εμπειριών.Ρουνικά σύμβολα και το εμβόλιμο βινυλιακό του Dr.Feickert να γαργαλάει με την παρουσία του όσες απολήξεις προσωπικής άποψης πάνω σε παραδοσιακά master θα είχαν απομείνει πεισματικά ενεργές.

Το μόνο στοιχείο που θα προάσπιζε τον συνηθισμένο εξερευνητή είναι η...τιμή του setup,αρκούντως απαγορευτική για όσους αντιμετωπίζουν την ενασχόληση με αίσθηση μέτρου και συνάμα περιπαικτική για όσους θα έχουν σπαταλήσει υπέρογκα ποσά σε άλλα...MLK στη μέχρι τότε πορεία τους.Για όποιον όμως είναι αρκετά πρόθυμος να καταθέσει το αντίτιμο,τότε αυτό το setup τον παρακινεί να καλυτερεύει όλες τις...κακές ακροαματικές του συνήθειες.

΄΄Αφήστε με εδώ για πάντα...Να με πάρουν μαζί τους πίσω μαζί με τα μηχανήματα!...Κόβω από σαμπ μέχρι και ισοστάθμιση για πάρτη τους...Πηδά τα πάντα όλα και απ'όλες τις πάντες...΄΄ ήταν οι μόνες φράσεις που ξεχώριζαν αχνά μέσα από τα γρυλλίσματα του Μπουαχαχάρα καθώς οι υπόλοιποι τον έσερναν έξω από το δωμάτιο,προτού αφομοιωθεί η ψυχή του με τον καρδιοειδή λοβό των ηχείων...
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.660
Πηδά τα πάντα όλα και απ'όλες τις πάντες.
Asaliota.

No mercy.

Φακ εβριθινγκ ρε, έβριθινγκ....


Απλώς λειτουργικά αυτιά χρειάζεται, να υπάρχει ακοή, ασχέτως του πόσο καλή είναι.. Εμπειρίες ακροάσεων μιας ζωής ολόκληρης, γίνονται στάχτη σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μόνο ακοή να υπάρχει, αρκεί για οποιονδήποτε, τα υπόλοιπα τα κάνει το κ@λοηχειο...
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.135
Reaction score
26.693
΄΄Αφήστε με εδώ για πάντα...Να με πάρουν μαζί τους πίσω μαζί με τα μηχανήματα!...Κόβω από σαμπ μέχρι και ισοστάθμιση για πάρτη τους...Πηδά τα πάντα όλα και απ'όλες τις πάντες...΄΄ ήταν οι μόνες φράσεις που ξεχώριζαν αχνά μέσα από τα γρυλλίσματα του Μπουαχαχάρα καθώς οι υπόλοιποι τον έσερναν έξω από το δωμάτιο,προτού αφομοιωθεί η ψυχή του με τον καρδιοειδή λοβό των ηχείων...
:roflmao::roflmao::roflmao:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Αξιοσέβαστες εταιρείες στηρίζονται στην ένδοξη παράδοση φτιάχνοντας νέες εκδόσεις φημισμένων μοντέλων με απίστευτη ...ογκοχρέωση.Το Minima Amator υποστηρίζεται από ένα sub σε αχανή - συγκριτικώς - χώρο.

Ύστερα από το ελάχιστο ωφέλιμο μήκος σε καλώδια ηχείων που προωθείται από κάποιους κατασκευαστές,τώρα φαίνεται να υποστηρίζεται και ωφέλιμο μάκρος στους...βραχυκυκλωτήρες.Καταστάσεις βραχυκυκλωμένες μέχρις εσχάτων.:p

Νεκρές φύσεις σε βαρύτιμο βινύλιο.Πριτς που θα την πάρετε!

Η τελευταία λέξη στους αποστάτες καλωδίων και ικριώματα στήριξης σχεδιασμένη από την...playmobil.



ο κορνάτος πύργος της SteinMusic (κορυφαία λατρεία του ημίθεου) με τα πιτσικαρισμένα πλαϊνά που έπαιζε μεταπολεμικό υλικό και οι WBT μπόρνες...ξυλίκι.

Dr.Strange...

Black Widow...και θαμών: ΄΄Τι Kronos και κουραφέξαλα μου τσαμπουνάνε αυτοί,κάτσε να βρω αυτό που θέλω στο...spotify΄΄
 
Last edited:

I

iason

Guest
Αυτοί οι ακροδέκτες της WBT είναι ικανοί να μεταβάλουν μέχρι και την παγκόσμια ισοτιμία χρυσού...

Η κατάσταση προοδεύει...Βγάζουν και αντίδωρο ως phase plug σε διαφράγματα μεγαφώνων.

Σιγά που δεν ξέρουμε ποιο ζεύγος έβγαζε πιο ισορροπημένα μπάσα...Το LS50 Wireless φυσικά.:lolsign:

Ο De La Priza περνούσε όλες τις νύχτες ακοίμητος παρακολουθώντας αυτήν την οθόνη σαν τα παιδάκια από το αυθεντικό "Poltergeist"

Στον Χάρη Περεστρόϊκα άρεσε το συνολάκι της Gato για ν'αντικαθιστούσε τα χεριασμένα ηχεία που είχε στην κατοχή του,όχι τόσο για την ανυπέρβλητη υποτίθεται ακροαματική απόδοση - που δεν πιστοποιήθηκε - όσο για την τακτοποιημένη διαρρύθμιση των συσκευών.Και δεν θα τον πείραζε κιόλας ν'άρπαζε το...δεξί ηχείο από το υποθετικό τζάκι.

Οι φίκοι πάντοτε οπίσω από τις μεταξωτές κορδέλες.

Σε μια τέτοια στιγμή με το συνολάκι BXT+Three θα ταίριαζε περισσότερο το...πτερύγιον καρχαρία.;)
Τα ηχεία της Gato δεν αρέσουν μόνο στον Περεστρόικα αρέσουν και σε μένα .
Για ρίξε καμιά ανάλυση τη γνωστή Bhutia να δούμε τι παίζει.
[DOUBLEPOST=1557850724][/DOUBLEPOST]
Σταύρο και γ@μω τις ατάκες, όλα τα λεφτά. Buthia the one and only.:hi:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Τα ηχεία της Gato δεν αρέσουν μόνο στον Περεστρόικα αρέσουν και σε μένα .
Για ρίξε καμιά ανάλυση τη γνωστή Bhutia να δούμε τι παίζει.
Ένα τέτοιο σύστημα θα είχε νόημα να εκτιμηθεί μονάχα ως ολοκληρωμένη και αδιαίρετη πρόταση.Η δε συμβία σου σίγουρα θα το λάτρευε.
Οι συνθήκες δεν προσφέρονταν για να προκύψουν περαιτέρω εμψυχωτικές εντυπώσεις.
Asaliota.

No mercy.

Φακ εβριθινγκ ρε, έβριθινγκ....


Απλώς λειτουργικά αυτιά χρειάζεται, να υπάρχει ακοή, ασχέτως του πόσο καλή είναι.. Εμπειρίες ακροάσεων μιας ζωής ολόκληρης, γίνονται στάχτη σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μόνο ακοή να υπάρχει, αρκεί για οποιονδήποτε, τα υπόλοιπα τα κάνει το κ@λοηχειο...
Και ο διαμεταγωγός αρχείων της La Rosita φαίνεται να συμφωνεί με τη γνώμη του Μπουαχαχάρα για τα Geithain...


Σε μεγέθυνση το ηχοσύστημα από το σπίτι της Μπάρμπι και του Τζων-Τζων...

΄΄Αγαπουλίνι,ένα τέτοιο ηχοσύστημα θα δένει ωραία με τα σεμεδάκια της μαμάς στο σαλόνι...Θα μου το πάρεις;;;΄΄

(ας δούμε σε ποιον δεν μοιάζει με υπερφυσική ΄΄πάπια΄΄ υγιεινής΄΄)
- Ένα λεπτό,να πάρω πρώτα τα γιαούρτια...

Πικάπ Hestia...και άστα θα προσέθετε ο Χάρης Περεστρόϊκας

Το κλουβί με τις τρελές (λάμπες)

Στην εκπτωτική προσφορά περιλαμβάνονται και οι κάλτσες που φορά ο εκθέτης.Για συστήματα που παίζουν και τις...κάλτσες τους.

Πείτε τώρα αδέλφια αλήτες ντιμπιά και φανταστικοί φίλοι,αυτά τα ΄΄καβουρμαδάκια΄΄ μετά πηνιοσύρματος θα τροφοδοτήσουν στιβαρούς τελικούς ή ενεργά ηχεία χωρίς να περιορίζουν δυναμικά;

Πολύ γουστόζικη και σκεδαστική η διακόσμηση του οπίσθιου προς τα ηχεία τοιχώματος,μόνο που δεν υπήρχε στο deluxe δωμάτιο.Κατά τα άλλα μας πειράζουν όσοι αξιολογούν συστήματα μακρόθεν.
 

Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Στον Χάρη Περεστρόϊκα άρεσε το συνολάκι της Gato για ν'αντικαθιστούσε τα χεριασμένα ηχεία που είχε στην κατοχή του,όχι τόσο για την ανυπέρβλητη υποτίθεται ακροαματική απόδοση - που δεν πιστοποιήθηκε - όσο για την τακτοποιημένη διαρρύθμιση των συσκευών.Και δεν θα τον πείραζε κιόλας ν'άρπαζε το...δεξί ηχείο από το υποθετικό τζάκι.
Και τι τον πέρασες τον Περεστρόϊκα?
Γατάκι σαν τον δόκτωρα Τουλ που βάνει τα ηχεία του τούμπα (όχι αυτή του Goodnight Ladies :D) πάνω στο σύνθετο για να μην καψαλιστούν?
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Για περάστε να δείτε τι βινυλιακόν (SL1200Mk7) προέταξε η αισθησιακή Viva! ως front-end για το σύστημα με λαμποκόρνες...

Και από το δωμάτιο της ίδιας της Technics.Συμπαθητικά έπαιζε - όσο και αν...έπαιζε - αλλά επίκεντρο της προσοχής ήταν το SL1000R με την τριάδα βραχιόνων και μεταξύ των μια υπερβατική κατασκευή παράλληλης μετατόπισης χωρίς περιττή μηχανολογία.Όταν οι ιάπωνες έχουν κέφια να θορυβήσουν...



O κινητήρας άμεσης μετάδοσης περαιτέρω εξελιγμένος από εκείνον του GAE διαθέτει εννέα ζεύγη πηνίων διευθετημένων από καθεμία πλευρά του στάτορα και δωδεκαπολικό έλεγχο κίνησης.Το κινούμενο τμήμα του πλατώ ζυγίζει 8 περίπου κιλά.Ενισχυμένη ακαμψία καταπολέμηση κραδασμών κι επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό φαινομένων αυτεπαγωγής.Ο συγχρονισμός της κίνησης με τη μετάδοση έχει απόκλιση κατώτερη του 0,015% που αντιπροσωπεύει το μετρητικό όριο.
https://www.technics.com/content/products/rct/images/sl1000r-img4-de.svg
Ικριώματα με ράφια από ηφαιστιακά πετρώματα πατιναρισμένα χάρη στην πανδαμάτορα σμίλη του χρόνου.
(ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω)

Αυτή η επιγραφή και αν κομίζει γλαύκας εις Αθήνας...Όλοι έτσι ακούμε κατά βάθος.

Το γνωστό Piega από προηγούμενες χρονιές:Συμπαθητικό και ακαριαίο,αλλά χωρίς...φονικό ένστικτο στις πρώτες οκτάβες.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Επεισόδιο 2 : Ένας ξυπόλητος Μπουχάρα...
Οι ιθύνοντες της PMC ΄΄το έφτιαξαν΄΄ και πλήθη επισκεπτών πράγματι συνέρευσαν.
Ο βλοσυρός φύλακας στη θύρα έκανε νόημα με τα δάκτυλα ότι θα άφηνε μονάχα ένα άτομο από την παρέα των εξερευνητών να διαβεί το κατώφλι.Ο επιθεωρητής Μπουχάρα πετάχτηκε μπροστά και προτού οι υπόλοιποι αρθρώσουν λέξη έδειξε την οθόνη της ταμπλέτας κλειδωμένη στο νήμα για το θάνατο του δικάναλου.΄΄Ο Λόγος του Κυρίου΄΄ είπε δυνατά με άπταιστα αγγλικά.Είχε αντιληφθεί και ο ίδιος το μυστικό κάλεσμα όταν έστηνε το δικό του ταπεινό 5.1 setup.Ο φύλακας έφερε την ταμπλέτα κολλητά στο αυτί και κούνησε αρνητικά το κεφάλι σα να ήθελε να πει πως δεν ακούει τίποτα.Ο επιθεωρητής όμως είχε ήδη επωφεληθεί από τη χρονοτριβή περνώντας μέσα.



Οι μετακινήσεις του περιστοιχισμένος στο πλήθος των παρευρισκομένων γίνονταν με την ίδια κλινική ακρίβεια που χειρουργούσε και ο ίδιος τους ασθενείς του.Με κάθε αποχώρηση έβρισκε ευκαιρία να λαμβάνει διαφορετικές θέσεις πάνω στην έκταση και μέσα στη νοητή ηχόσφαιρα περιμένοντας υπομονετικά μέχρι να μειωθεί λίγο ο κόσμος.Και όλες δημιουργούσαν εν χορώ την ίδια κατάνυξη,καθώς αναρωτιόταν μέσα του ποια αλγοριθμική δύναμη είχε επαναφέρει τους αυθεντικούς μουσικούς σα να ήθελαν να δώσουν μια ύστατη παράσταση από το υπερπέραν.

Ήταν η πρώτη του φορά που αναλογίστηκε το...αυτονόητον,ότι οι χροιές και τα μεταβατικά ενός οργανικού συνόλου έστω και ολιγομελούς γίνονταν ακόμη πιο πειστικές εφόσον οι επιμέρους ηχογραφημένες οντότητες αποκτούσαν δυνατότητα να καταλάβουν πραγματικό χωρικό όγκο.Γιατί τότε μόνο θα προσεγγιζόταν μια αληθοφανής πολική απόκριση για τα ίδια τα είδωλα πλέον αντί των ηχείων.

Το ακρόαμα αποκτούσε έτσι μια πρωτόγνωρη αισθητική λειτουργικότητα και ρεαλιστική διαστρωμάτωση.
Αφαίρεσε τα υποδήματα που φορούσε και άφησε το ακουστικό αισθητήριο να αιωρηθεί σε κάθε γωνιά της αίθουσας,λες και πατούσε πάνω σε αλλεπάλληλα στρώματα από τα αγαπημένα του χαλιά,σκεφτόμενος πως σε αυτό το μέρος το πλάσιμο του Κόσμου εξελισσόταν σε πραγματικό χρόνο...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.155
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top