ΝΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
0
:happy_4: Γεια σε ολους .Παρακολουθω περιπου 3 μηνες τις συζητησεις περι HDTV και αφου εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω θα ηθελα την βοηθεια σας.Πρωτα απ'ολα να σας πω οτι την θελω για gaming (playstation 3) , για να βλεπω κανενα dvd αλλα και για την καθημερινη απλη χρηση .Ειμαι μεταξυ των παρακατω ολες τους 32" μιας και η αποσταση θα ειναι 2,5 με 3 μετρα και τα λεφτα που θελω να ξοδεψω ειναι το πολυ 1650 ευρω .

1. Samsung LE32M71B ---> 1345 ευρω

2. Philips 32PF9631D/10 ---> 1306 ευρω

3. Philips 32PF9731D/10 ---> 1620 ευρω

4. Sony KDL-S2530 ---> 873 ευρω

Σας παρακαλω πολυ πειτε μου την γνωμη σας.Ευχαριστω και καλως σας βρηκα :) .

Reaction score
0
Απάντηση: ΝΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

:happy_4: Γεια σε ολους .Παρακολουθω περιπου 3 μηνες τις συζητησεις περι HDTV και αφου εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω θα ηθελα την βοηθεια σας.Πρωτα απ'ολα να σας πω οτι την θελω για gaming (playstation 3) , για να βλεπω κανενα dvd αλλα και για την καθημερινη απλη χρηση .Ειμαι μεταξυ των παρακατω ολες τους 32" μιας και η αποσταση θα ειναι 2,5 με 3 μετρα και τα λεφτα που θελω να ξοδεψω ειναι το πολυ 1650 ευρω .

1650E??????????kαι το ρωτάς επιλογή No 3.......:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

πολλα λεφτά για μια 32αρα ......
Ναι, αλλά είναι η καλύτερη από αυτές που έχει διαλέξει όμως........................:prof:

Reaction score
0
μπορει....
σκεψου ομως οτι με λιγοτερα παιρνει την 42αρα Pany που σκιζει..

Reaction score
0

μπορει....
σκεψου ομως οτι με λιγοτερα παιρνει την 42αρα Pany που σκιζει..
mmmmmmmmm..................δεν το σκέφτηκα καθόλου........:cool_4:

Reaction score
0
Κατ'αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Φιλε antony6 θα ριξω μια ματια και σε αυτην που λες αν και 42" (Τι σημαινει αυτο --> Ψηφιακή επεξεργασία σήματος 1080p ?
Μονο μια είσοδος HDMI ? :(
Να μην "φοβαμε" πλεον τις plasma ?)
.Παντως θα ηθελα να μου απαντησει και καποιος που να εχει προσωπικη εμπειρια με μια απ'αυτες που ανεφερα παραπανω.Ευχαριστω.

Reaction score
0
Κατ'αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Φιλε antony6 θα ριξω μια ματια και σε αυτην που λες αν και 42" .Παντως θα ηθελα να μου απαντησει και καποιος που να εχει προσωπικη εμπειρια με μια απ'αυτες που ανεφερα παραπανω.Ευχαριστω.
να εισαι καλα... οτι κι αν παρεις σου ευχομαι καλες θεασεις.. :cool_4:

Reaction score
0

Κατ'αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Φιλε antony6 θα ριξω μια ματια και σε αυτην που λες αν και 42" (Τι σημαινει αυτο --> Ψηφιακή επεξεργασία σήματος 1080p ?
Μονο μια είσοδος HDMI ? :(
Να μην "φοβαμε" πλεον τις plasma ?)
.Παντως θα ηθελα να μου απαντησει και καποιος που να εχει προσωπικη εμπειρια με μια απ'αυτες που ανεφερα παραπανω.Ευχαριστω.
Εγώ πάντως μπορώ να σου πω ότι η επεξεργασία σήματος 1080p που λέει ο antony6 είναι τέλεια!!!!!!!Εχω και εγώ μία Panasonic της ίδιας σειράς......και έχει ακριβώς τον ίδιο αλγόριθμο........Όλες οι Panasonic της σειράς Viera τον έχουν......Η plasma πάντα θα έχουν προβλήματα αλλά αυτή που λέει ο antony6 αξίζει..................:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
εχει 2 εισόδους HDMI..
Αν εισαι λιγο προσεκτικος τις πρωτες 100 περιπου ωρες με το panel δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο τις plasma.
Aπο τη συγκεκριμενη θα παρεις εξαιρετικο μαυρο και χρωμα..
:happy_4:

Reaction score
0
Καπου διαβασα οτι εχει προβληματα με "φιδακια" και πιξελ η plasma της panasonic ειναι αληθεια ?

Reaction score
0
Καπου διαβασα οτι εχει προβληματα με "φιδακια" και πιξελ η plasma της panasonic ειναι αληθεια ?
με τιποτα...
την εχω απο τον Οκτωβριο και τα πιτσιρικια την εχουν σκισει στα παιχνιδια...
κι εγω μαζι..
ασε που σε θεασεις hd υλικου δινει ρεσιταλ..

Reaction score
7
με τιποτα...
την εχω απο τον Οκτωβριο και τα πιτσιρικια την εχουν σκισει στα παιχνιδια...
κι εγω μαζι..
ασε που σε θεασεις hd υλικου δινει ρεσιταλ..
Είναι κορυφαία τηλεόραση όχι μόνο για τα λεφτά της αλλά και γενικά. Δυστυχώς όμως πάσχει απο κάποια προβληματάκια...
Μπορείς να διαβάσεις εδώ:
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=394430&page=308

και εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=4874

Βέβαια μπορείς να περιμένεις και την PV70 που και αυτή θα έχει λογικά κορυφαία εικόνα (η Panasonic είναι μαζί με την Pioneer οι κορυφαίες σε τηλεοράσεις Plasma)

Reaction score
0
Φιλε subcode τα διαβασα και προβληματιστικα.Θελω η TV που θα παρω να αντεχει πολλες ωρες ανοιχτη και οσο το δυνατον να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο θεματα βλαβης , dead pixel κτλ γι'αυτο και διαθετω τοσα λεφτα .Ευχαριστω.

ΥΓ. Η SONY 40 W2000 τι λεει ? καλη ?

Reaction score
0

Φιλε subcode τα διαβασα και προβληματιστικα.Θελω η TV που θα παρω να αντεχει πολλες ωρες ανοιχτη και οσο το δυνατον να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο θεματα βλαβης , dead pixel κτλ γι'αυτο και διαθετω τοσα λεφτα .Ευχαριστω.

Τα dead pixel είναι πρόβλημα όλων των επίπεδων οθονών.........και όσο για την Sony 40W2000 προσωπικά θα είναι η επόμενη tv μου μετά την Pany 32LX60F αν δεν πάρω προβολέα.......:happy_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Στην θέση σου αντί να δώσω 1650 Ευρώ για 32άρα θα έδινα 1900 Ευρώ για την 37άρα LCD Sharp που είναι full 1080p ή 1500 Ευρώ για την 42άρα ΑΜΟΙ full 1080p ή αν μπορούσα να ανέβω σε budget θα πήγαινα στην 40άρα lcd της Sony και αυτή full 1080p.

Με μία 1080p σήμερα θα ξανακοίταγα τηλεόραση μετά από 5 χρόνια ό,τι εξέλιξη και αν έχει η τεχνολογία... σε 2 χρόνια θα έχεις σίγουρα και ένα blu-ray ή ένα hd-dvd με 200 Ευρώ κόστος και τότε η 1080p θα κάνει απόσβεση στις 5 πρώτες ταινίες...

Reaction score
0

Παρε την SONY(μιση τιμη σε σχεση με τις αλλες και ....πολυ καλη εικονα φιλε μου)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis