ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Reaction score
14
1.Θα περιμενεις να τους δωσει ο ΟΤΕ απαντηση(ετσι λενε...:happy_4::happy_4:)
2.Θα δουν οτι εχεις ελευθερες πορτες στην περιοχη (μεχρι να πας σπιτι ξεχασε το..:cool_11::cool_11::cool_11:)
3.Μετα απο τηλεφωνηματα και αναμονη θα σου πουν οτι εγινε λαθος και ΤΩΡΑ δεν υπαρχουν ελευθερες, θα μιλησουν με HOL να δουν τι παιζει...:crazy_1::crazy_1:
4.Θα ξαναπαρεις τηλεφωνο αυτη τη φορα στην HOL και μετα απο αρκετη αναμονη θα σου πουν πως εχεις ηδη συνδεθει ,αλλα μαλλον στην voda δεν το βλεπουν..wall_1wall_1wall_1
5.Θα επικοινωνησεις ξανα με vodafone -ευγενης οπως παντα- :cool_11::cool_11::cool_11: και θα σου απαντησουν για τον αλλον μηνα ή διμηνο και βλεπουμε..:happy_4::happy_4:
Θες και εκτο???
6.Ετοιμαζεις μια αναφορα (ξανα )στην ΕΕΤ οπως ηδη γνωριζεις καλα και καλα ξεμπερδεματα..:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:
Ετσι δουλευουν οι παροχοι..)()()(
Αρη Ετσι ακριβώς το είχα φαντασθεί!!!!!!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: Απλά απο 2 μπαλάκια που εχεις να πιάσεις με τους ενναλακτικούς, εδώ θα έχεις επιλογή να πιάνεις 3 μπαλάκια!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Δεν φτάνει που το internet σέρνεται και το σερφάρισμα γίνεται σε slow motion, από το πρωί δεν έχω τηλέφωνο "Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην υπηρεσία σας. Καλέστε το 13844"
Πώς να καλέσω βρε ΗΛΙΘΙΟΙ; Από το περίπτερο με μία ώρα αναμονή και τον περιπτερά να μου πετάει πράγματα; Ή να πάω στον γείτονα μεσημεριάτικα να περιμένω πότε θα το σηκώσετε;
Γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω, θα ψάχνω τηλέφωνο. Αίσχος καραγκιόζηδες! :mad_3:
Προχτές έστειλα φαξ για ακύρωση των ενεργειών μεταβασης στο ιδιόκτητο τους... 3 μήνες πέρασαν... βαρέθηκα... (τα κλασσικά: σε κάθε επικοινωνία άκουγα και κάτι διαφορετικό, το management tools επίσης λέει άλλα, διαθεσιμότητα πλέον δεν υπάρχει κλπ).

Μαλλον θα ξαναπροσπαθήσω αλλά αυτήν την φορά μέσω vodafone, και για shared LLU χωρίς να κόψω τον πΟΤΕ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

παιδες ξέρει κανείς αν πάρω το πακέτο μόνο ιντερνετ απο την Vodafone θα είμαι στην ουσία κάτω απο την τυρρανία της HOL?
Το δίκτυο θα είναι της HOL... Οι επικοινωνίες θα γίνονται με την voda (ευγενέστεροι και εξυπηρετικότεροι, δεν είναι τα customer support της σαν τα χάλια των εναλλακτικών με τις άπειρες ώρες αναμονής). Ομως οπως εχω διαπιστώσει, είναι "φρέσκιοι" ακόμα οπότε δεν είναι πάντα σωστές οι απαντήσεις τους. Φυσικά ο ερασιτεχνισμός της hol, φαίνεται να συμπαρασέρνει και την vodafone... Μαλλον χωρίς να φταίει...

Reaction score
164
Επικοινώνησα με τους τεχνικούς μέσω email και τηλεφώνου: Κάνουν λέει μετακόμιση (!!!). Δεν μου ζήτησαν να πάω να κουβαλήσω κανέναν καναπέ, αλλά μάλλον γι' αυτό είχα πρόβλημα. Τα πόγευμα ΜΠΟΡΕΙ να έφτιαχνε. Καλού-κακού, κάναμε και ένα ticket, ώστε αν δεν έφταιγε η... μετακόμιση θα το δουν οι τεχνικοί Δευτέρα-Τρίτη.

Έχω σκοπό να διακόψω. Από τις 16/8 της ενεργοποίησης θα έχουν περάσει μέχρι την Τρίτη, χοντρικά 40 ημέρες. Από αυτές τις... 22 δεν έχω τηλέφωνο.
Αν διακόψω, υπάρχει "πρόστιμο" 80€. Ποιά είναι η διαδικασία που προτείνετε ώστε να καταγγείλω μη τήρηση των υπόχρεώσεών τους;

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Επικοινώνησα με τους τεχνικούς μέσω email και τηλεφώνου: Κάνουν λέει μετακόμιση (!!!). Δεν μου ζήτησαν να πάω να κουβαλήσω κανέναν καναπέ, αλλά μάλλον γι' αυτό είχα πρόβλημα. Τα πόγευμα ΜΠΟΡΕΙ να έφτιαχνε. Καλού-κακού, κάναμε και ένα ticket, ώστε αν δεν έφταιγε η... μετακόμιση θα το δουν οι τεχνικοί Δευτέρα-Τρίτη.

Έχω σκοπό να διακόψω. Από τις 16/8 της ενεργοποίησης θα έχουν περάσει μέχρι την Τρίτη, χοντρικά 40 ημέρες. Από αυτές τις... 22 δεν έχω τηλέφωνο.
Αν διακόψω, υπάρχει "πρόστιμο" 80€. Ποιά είναι η διαδικασία που προτείνετε ώστε να καταγγείλω μη τήρηση των υπόχρεώσεών τους;
:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
Μαλλον ειδαν το avatar σου.....:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Mιας και θυμήθηκα αυτό το τόπικ.. να πω οτι ακόμα δεν εχω ενεργοποιηθεί (αίτηση 25/6, 128 μέρες αναμονή)...

)(

(μου εχουν δώσει ημ/νία ενεργοποίησης 1/11, αλλά εγώ λέω να μην περιμένω όρθιος και με πονέσει η μέση μου από την ορθοστασία...)

Reaction score
173

Mιας και θυμήθηκα αυτό το τόπικ.. να πω οτι ακόμα δεν εχω ενεργοποιηθεί (αίτηση 25/6, 128 μέρες αναμονή)...

)(

(μου εχουν δώσει ημ/νία ενεργοποίησης 1/11, αλλά εγώ λέω να μην περιμένω όρθιος και με πονέσει η μέση μου από την ορθοστασία...)
2007;
Κοντα ειναι

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

2007;
Κοντα ειναι
Και εγω εχω ακουσει τρελλα παραπονα απο πολλους συνδρομητες παροχων...Λυπαμαι που ειστε και εσεις μεσα..καλα ξεμπερδεματα ρε παιδια..

Τουλαχιστον τηλεφωνο εχεις η εισαι 6 μηνες εκτος???

Hellas Of Line Επρεπε να λεγεται....)()()(

Reaction score
164

)(

Λυκούργε, να σου δώσω μία φιλική συμβουλή; Ακύρωσέ τους, αυτό λέει η προσωπική, πικρή, εμπειρία μου...
Συγχρονίζω στα 12mbit, δεν έχω δει ποτέ download πάνω από 500kb/sec, το σερφάρισμα σαν 384, έμεινα χωρίς τηλέφωνο 20+ μέρες κατά τη μεταφορά από ΟΤΕ, είχα και άλλη βλάβη που με άφησε ένα ΣΚ χωρίς...
Και τώρα μου ζητάνε 50€ για τη μεταφορά στο νέο σπίτι. Πολύ ευχαρίστως θα τους δώσω, όχι 50€, αλλά τα 55€ της διακοπής και θα πάω μάλλον σε On.

Reaction score
14
('Οταν τα έλεγα εγώ πριν από μερικούς μήνες...ότι μόνο οι διαφημίσεις ύπάρχουν...και τίποτε άλλο....με λέγατε ...οπισθοδρομικο....)

:prof: :happy_6:

Reaction score
1

Σήμερα έλαβα τον πρώτο τους λογαριασμό,στον οποίο με καλούν να πληρώσω μέχρι την...31/10/2007,δηλαδή σήμερα,79,46€ ως αξής:
Hol double play 12/1 Mbps από 09/08/200-08/09/2007 36,33€
Hol double play 12/1 Mbps από 09/09/2007-08/10/2007 36,33€
Άλλες κλήσεις 6,80€

Τελικά έχουν πολύ θράσος,αφού τηλέφωνο και Internet έχω από τη στιγμή που μου υποβάθμισαν τη γραμμή στα 6Mbps την 07/10/2007.
Καταλαβαίνετε βέβαια τι θα εισπράξουν από εμένα.

Reaction score
173

Η χολ τις τελευταιες μερες ταχει χαμενα.Και η πλακα ειναι πως καθε μιση ωρα εχει σποτακι στα καναλια.

Reaction score
0
Παιδια εγω δουλευω στον ΟΤΕ...Σας μιλαω εντελως φιλικα , και χωρις να εχω κανενα συμφερον(ετσι και αλλιως εγω βρεξει χιονισει θα πληρωθω, δεν παιρνω ποσοστα) να σκεφτειτε πως ειναι δυνατον να ειναι τετοιες οι τιμες σε συναρτηση με μια πολυ καλη ποιοτητα??
Πως γινεται οι παροχοι να πουλανε πιο φτηνα απο τον ΟΤΕ απο την στιγμη που νοικιαζουνε??Ξερετε κανεναν που να νοικιαζει και να πουλαει φτηνοτερα??τα λεφτα τους τα παιρνουν ειτε ετσι ειτε αλλιως...

Τελίκα οτι πληρωσεις παιρνεις..απλα λυπαμαι που ταλαιπωρουνται οι συνδρομητες ετσι..Και στον ΟΤΕ δεν ειναι ολα ροδινα , αλλα τετοια πραγματα δεν γινονται...

Ευχομαι να εχετε καλα ξεμπερδεματα παντως...

Φιλικα Νικος!!

Reaction score
0

Oντως τις τελευταίες μέρες δείχνει να παραπαίει η ΗΟΛ, σύμφωνα με τα παράπονα των χρηστών της στο ίντερνετ... Ομως θα τους δοκιμάσω, γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν και καλές και κακές περιπτώσεις...
Σημερα έλαβα και μια απολογητήρια επιστολή, για την καθυστέρηση ενεργοποίησης μου στο 2πλέι... και με ένα μήνα δώρο... είδωμεν...

Reaction score
1

Για την ακρίβεια,υπάρχουν ελάχιστες καλές και πάρα πολλές κακές περιπτώσεις.

Reaction score
0

Eνεργοποιήθηκα ακριβώς την μέρα και ώρα που μου είχαν πει (1/11, 13:00 που μου είχαν πει, ήμουν ήδη στο ιδιόκτητο).
Εκανα πατάτα και έχασα τις ρυθμίσεις στο ρούτερ γιατί έκανα reset to factory defaults (και χαθηκαν όλες οι προρυθμίσεις τις ΗΟΛ για double play & voip), πήρα χτες βραδυ τηλεφωνο και μου τις στείλαν επιτόπου με μέιλ.
Ακόμα και μετά από αυτό δεν λειτουργούσαν τα τηλέφωνα, το δήλωσα σαν πρόβλημα σήμερα το πρωί στις 08:20, και στις 11:20 είχε ενημερωθεί η κλήση και το πρόβλημα είχε φτιαχτεί.
Μένει να με πάνε από τα πιλοτικά 512/512 στην κανονική ταχύτητα...

Βλεπω παντως τώρα θεωρητική μέγιστη ταχύτητα γραμμής, τα 19~20Μβιτ, μιας και χάλασε λίγο το line attenuation μου...
Μολις πάω στα 12 που είναι η αίτηση, θα ζητήσω και την απελευθέρωση της ταχύτητας...

Reaction score
173

Σημερα πηγα απο κει κι εκανα αιτηση διακοπης.Η κατασταση εκει ηταν σαν το Μοναστηρακι Κυριακη πρωι :cool_11:
Κοσμος αρκετος να φωναζει και μερικοι να βριζουν.
Απιστευτες σκηνες σ'ενα χλιδατο κτιριο.
Περασα κι απ'το ταμειο και ειπα την καλημερα μου.Αν και μαλλον θα εχουμε τα κλασικα σου μου του!

Ξερει κανεις ποσο καιρο θα περιμενω το διαζυγιο;Ενας τυπακος εκει μου ειπε ''σημερα το βραδυ η γραμμη σας θα ειναι off''.

Reaction score
0

Σημερα πηγα απο κει κι εκανα αιτηση διακοπης.Η κατασταση εκει ηταν σαν το Μοναστηρακι Κυριακη πρωι :cool_11:
Κοσμος αρκετος να φωναζει και μερικοι να βριζουν.
Απιστευτες σκηνες σ'ενα χλιδατο κτιριο.
Περασα κι απ'το ταμειο και ειπα την καλημερα μου.Αν και μαλλον θα εχουμε τα κλασικα σου μου του!

Ξερει κανεις ποσο καιρο θα περιμενω το διαζυγιο;Ενας τυπακος εκει μου ειπε ''σημερα το βραδυ η γραμμη σας θα ειναι off''.
Λογικα αμεσα...Συνηθως μερικες μερες παιρνει η διαδικασια...Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα...:happy_4:

Reaction score
0

Μένει να με πάνε από τα πιλοτικά 512/512 στην κανονική ταχύτητα...
Λοιπόν... συνχρονίζω πλέον μόνιμα στα 12285 down, και μεταξύ 850 - 950 up (αυτή την στιγμή εχει συνχρονίσει στα 932).
Εβαλα να κατεβάσω ενα τορρεντ χθες από γνωστό μαγαζί και πέτυχα πολύ καλό seed, και αναγκάστικα να βάλω limit τα 500KB/sec γιατί έκανε "disk overload 100%" και κόμπλαραν τα πάντα... (είναι ένα celeron466 το μηχανάκι, με δίσκο 2.5' στις 5400). Χτύπησε και σχεδόν 1ΜΒ/sec, αλλά τότε μπούκωσαν όλα...

Από τηλεφωνία είναι μια χαρά, καλή η ποιότητα, και ωραία καβατζα το φριτζ που μπορεί και ανακατευθυνει την κλήση στην δευτερη του έξοδο όταν μιλάει η πρώτη... :cool_4:

Προφανώς είμαι ευχαριστημένος... :happy_4: (για να λέμε και τα καλά που και που)

Reaction score
14

Εβαλα να κατεβάσω ενα τορρεντ χθες από γνωστό μαγαζί και πέτυχα πολύ καλό seed, και αναγκάστικα να βάλω limit τα 500KB/sec γιατί έκανε "disk overload 100%" και κόμπλαραν τα πάντα... (είναι ένα celeron466 το μηχανάκι, με δίσκο 2.5' στις 5400). Χτύπησε και σχεδόν 1ΜΒ/sec, αλλά τότε μπούκωσαν όλα... )
το disk overload, του μTorrent είναι ενα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Μόλις του πρωτοδώσεις το αρχείο να κατέβει αυτό αν εχεις προσέξει πάει και δημιουργείται ολόκληρο στον σκληρό σου. Δηλαδή δίνεις να κατέβει το "eimai paparas x264 5.1 super wow HD arxeio.mkv" 4.8Gb.

Στον σκληρό σου δημιουργείται το αρχείο ολόκληρο και καταλαμβάνει τα 4.8gb απο την αρχή πρίν κάν κατέβει το πρώτο chunk του αρχείου αυτού. Ετσι αν το μηχανημα ή ο σκληρός ή γενικά ο διάυλος του δίσκου δεν μπορεί να εκτελέσει την "κατασκευή" του αρχείου αμεσα, σου βγάζει το μύνημα αυτό.

Δεν θέλει να βάλεις κόφτη στα 500-400, απλά ασε το λίγο να δημιουργηθεί το αρχείο και μετά το υπολοιπο download θα είναι ΟΚ.:cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo