ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως μας έχει γράφει *Χ/2 και έχει βουτήξει για μπάφες???

Ρεεεεε... Με το Νοτιά δεν κυκλοφορεί λέπι....
Εαν μπορω να βοηθησω καπως ο Νικος εχει απιστευτο επαγγελματικο
"τρεξιμο" τον τελευταιο καιρο.
Μαλιστα ηταν Αθηνα μεχρι πριν 2-3 ωρες(εφυγε απο το σπιτι μου
γυρω στις 21.00 για Θεσ/νικη)

Οποτε...καντε λιγη υπομονη παρακαλω πολυ:126:

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Γιαννη να σε ρωτησω κατι?
Οταν δοκιμαζεις ενα ΧΧΧ καλωδιο και σου αρεσει, σημαινει οτι το προηγουμενο που ειχες ειχε προβλημα?

Αυτο που θα μπορουσαμε εσυ η εγω να ονομασουμε ακουστικη βελτιωση καποιοι αλλοι θα μπορουσαν ευκολα να το πουν ακουστικη διαφορα και να μην τους αρεσει.

Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις σ αυτο..Ετσι?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.558
Γουστάρω απέραντα...

Φράσσεται...Φραγή Η/Μ δηλαδή...
Όπως λέμε 'Φραγή Εισερχομένων Κλήσεων'...
Έτσι λέμε 'Φραγή Εξερχομένων Ακτινοβολιών'...

Ρε συ Κόγια...Υποτίθεται πως πρέπει να είμαι στεναχωρημένος και σκεπτικός λόγω των εξελίξεων και της φαγωμάρας 'από κει'...

Μη με κάνεις να ψοφήσω στα γέλια...:140:
Καθείς αποκομίζει από τη σοφία Μου αυτό που μπορεί.

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Μια μεταφραση παρακαλω.!!!
* X / 2

πρώτο και τελευταίο σημείο στα αγγλικά...
δεύτερο και τρίτο στα ελληνικά...

Reaction score
874
Καθείς αποκομίζει από τη σοφία Μου αυτό που μπορεί.
Κόγια...Για πε μια λέξη που να αρχίζει με τρία(3) 'σ'
και να τελειώνει με ένα 'ς'

................................

σσσωραίος :139:

..............................

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.558
Καλα μου φαινεται το παρατραβηξαμε το πραγμα. Το τελευταιο που εχω να πω ειναι οτι δουλευει και δεν χρειαζεται καν τυφλη δοκιμη. Τουλαχιστον εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν. Επεισα τον εαυτο μου και αυτο μου αρκει για να ειμαι απολυτα καλυμενος απο το προιν του Νικου. Αρκετα το κουρασαμε το πραγμα.
Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τί δουλεύει, αν δουλεύει και πώς δουλεύει. Δεν είστε σε θέση να ακούσετε, διότι η ακοή σας είναι σαν αυτήν όλων ημών των υπολοίπων. Και για να μεταφέρω και μιαν αντίδραση εκ της Εσπερίας προερχομένη, easy with the ouzo over there. Άντε πια... :114:

Reaction score
3.333
Λυπάμαι, αλλά το blind test που είχα προγραματίσει να πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου για διάφορους λόγους δεν μπορεί θα πραγματοποιηθεί. Κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου.

Reaction score
2
Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τί δουλεύει, αν δουλεύει και πώς δουλεύει. Δεν είστε σε θέση να ακούσετε, διότι η ακοή σας είναι σαν αυτήν όλων ημών των υπολοίπων. Και για να μεταφέρω και μιαν αντίδραση εκ της Εσπερίας προερχομένη, easy with the ouzo over there. Άντε πια... :114:
Ειπαμε εχεις δικιο! Σου χαλαω εγω χατηρι!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Γιαννη να σε ρωτησω κατι?
Οταν δοκιμαζεις ενα ΧΧΧ καλωδιο και σου αρεσει, σημαινει οτι το προηγουμενο που ειχες ειχε προβλημα?

Αυτο που θα μπορουσαμε εσυ η εγω να ονομασουμε ακουστικη βελτιωση καποιοι αλλοι θα μπορουσαν ευκολα να το πουν ακουστικη διαφορα και να μην τους αρεσει.

Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις σ αυτο..Ετσι?
Κωστα με τα καλωδια δεν διαφωνω! Μπορει νακατσει μπορει και οχι και σαφως μιλαμε για προτιμηση - διαφορετικοτητα. Με τα nm δεν μιλαμε για διαφορετικο. Μιλαμε για καλυτερο. Αλλα Κωστα εσυ τα εχεις ακουσει. Πες μας συμπερασματα!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

...
.. Με τα nm δεν μιλαμε για διαφορετικο. Μιλαμε για καλυτερο. ....
Αυτό έχει ξαναγραφτεί και πέρασε στο ντούκου.

Είναι δυνατόν το "καλύτερο" να μην είναι διαφορετικό ?
Το "καλύτερο" είναι κάτι που το λέμε συγκριτικά με κάτι άλλο, έτσι δεν είναι ? :126:

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Κωστα με τα καλωδια δεν διαφωνω! Μπορει νακατσει μπορει και οχι και σαφως μιλαμε για προτιμηση - διαφορετικοτητα. Με τα nm δεν μιλαμε για διαφορετικο. Μιλαμε για καλυτερο. Αλλα Κωστα εσυ τα εχεις ακουσει. Πες μας συμπερασματα!
Γιαννη αυτο που ακουσα εγω ειναι πραγματι διαφορετικο.
Δεν μπορω να πω αν ειναι καλυτερο η χειροτερο, πραγματικη βελτιωση η καποια αισθηση "αερα" που παιρνεις μετα απο την χρηση τους.

Αν ειναι αυτο που σου λειπει τοτε ναι βελτιωνει.

Μας "ελειπε" ομως απο πριν? Εμενα προσωπικα δεν μου ελειπε, η διαφανεια εδειξε στο συστημα μου καπως "φτιαχτη" καπως σαν να ειχα καπου εναν κρυφο booster σε καποιες συχνοτητες, σαν να αλλαξε το στουντιο ηχογραφησης ενα πραγμα. Σηκωνει κουβεντα για να το θεωρησω βελτιωση.
Προτειμω να βελτιωνω το συστημα με σταθερα, αλλου ειδους, βηματα βασισμενος στα ηλεκτρονικα οπως ξερεις.

Ενας λογος που δεν τα κρατησα ηταν αυτος..!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
To thread ανοιξε στις 9/1 με την υπόσχεση του κ. Τσαρουχα για τις εντυπώσεις του από την ακρόαση των Purifiers
Ενα μήνα και 24.000 views μετά γιατί δεν έχουν καταγραφεί οι απόψεις του ακόμη?
Ενας ευτυχισμένος χρήστης NM Sonic Purifiers !!
Βρε τρελιάρηδες, αφήστε με να αγιάσω. Χθες μπήκα σπίτι στα άγρια χαράματα και γενικώς τον τελευταίο καιρό πάω με 1000. Έλεος!

Βέβαια, δεν καταλαβαίνω τον λόγο δημιουργίας εντυπώσεων από διάφορους (δηλαδή κάνω πως δεν καταλαβαίνω για να γίνεται κουβέντα :126:). Μεσιέ μου andreasecon γιατί δεν σου αρκούν όσα έχω γράψει; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ γράφτηκαν διαφορετικού τύπου σχόλια, ή μάλλον, με άλλη προσέγγιση από αυτήν, δηλαδή αποτελέσματα πιο σοβαρής ακρόασης πχ blind test; ΠΟΥ; Και πες μας και το ονοματάκι σου αν θέλεις να τα λέμε καλύτερα δεν είναι κακό. Άντε ξαναδιάβασε λοιπόν.
Η πρώτη παρατήρηση από τις ακροάσεις λοιπόν, είναι ότι οι εν λόγω κατασκευές δεν κάνουν κακό. Θα μου πείτε, ήταν ανάγκη να μας το πεις; Βεβαίως και ήταν. Τα παραδείγματα ουκ ολίγα (ιδίως με κάποια πανάκριβα καλώδια), αλλά όχι της ώρας.

Από το πρώτο τραγούδι φάνηκε ότι εδώ κάτι γίνεται. Εγώ δεν θα σας πω ότι άλλαξαν τα πάντα, ότι οι διαφορές ήταν τραγικές και ότι είδα το φως το αληθινό γιατί απλά δεν είναι έτσι. Η αίσθηση που αποκόμισα ήταν ότι υπήρχαν σαφείς ηχητικές διαφορές, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στον τομέα του λεγόμενου sound staging. Η σκηνή λοιπόν αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα και οι θέσεις των οργάνων είναι πιο ευκρινείς με ελαφρώς διευρυμένες διαστάσεις, όχι τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος/ύψος. Η εικόνα λοιπόν είναι συνολικά περισσότερο τρισδιάστατη από ότι ήταν. Σε περιεχόμενο με φωνές και μικρά σύνολα, διαπιστώνεις μερικά ακόμη χαρακτηριστικά. Πρώτον περισσότερη ησυχία και δεύτερον μια γενικότερη ευφωνία που προσπαθεί να σε πείσει ότι πλέον το αποτέλεσμα είναι πιο ρεαλιστικό από ότι ήταν πριν. Δεν θέλω να είμαι ενθουσιώδης και επιπόλαιος, ειδικά σε αυτήν την πρώιμη φάση των ακροάσεων, όμως αυτό που άκουσα θα μπορούσα να το παρομοιάσω με τις διαφορές που άκουσα όταν έγιναν κάποιες βελτιώσεις στην ψηφιακή μου πηγή, που αφορούσαν στην καταστολή προβλημάτων χρονισμού, jitter.
Αυτά με τις ακουστικές εντυπώσεις μου και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω ή να με αφήσετε να επανέλθω όταν και όπως εγώ κρίνω. Να πω ότι κάθε μέρα διαβάζετε κι ένα blind test να πάει στο διάολο. Κατά τα άλλα, αφήστε τον κόσμο να έχει ότι άποψη θέλει στο θέμα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει και η ορθολογιστική προσέγγιση στο προϊόν. Οι παραφιλολογίες και οι ξερές ακουστικές εντυπώσεις (συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου) το αδικούν. Και φυσικά, ο καθένας δικαιούται να κάνει ό,τι έρευνα θέλει και όπως την θέλει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να συνταχτούν με τις απόψεις του Τσαρουχά ή του κάθε Τσαρουχά που είχε την ευκαιρία να τα ακούσει. Για χαλαρώστε τα κορμιά σας λοιπόν μεγαλοχαϊεντάδες μου.

Σας φιλώ. :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Φίλε άστα να πάνε. Γεγονός είναι ότι ήθελα να κάνω πολλά πράγματα και δεν πρόλαβα τίποτα απολύτως.

...

Reaction score
23
από τις 9/1 δε πέρασε πάντως ούτε 1 μήνας.

μήπως θέλετε και κανένα paper ...χθές?

δουλειές δεν έχουμε? όλη μέρα με αυτά ασχολούμαστε?

όποιος παραπονιέται για καθυστερήσεις, προτείνω να παρουσιάσει ο ίδιος μετρήσεις και να κάνει πλήρη παρουσίαση αύριο, αν όχι σήμερα.

τόσο καιρό βλέπετε και θαυμάζετε τις παρουσιάσεις του Β. Τσαντουλή, που κάνει ένα 6μηνο μίνιμουμ για να βγάλει ασφαλή - ολοκληρωμένα - αναμφισβήτητα συμπεράσματα. Μήπως έχετε απλά ανάγκη λίγου κοτσομπολιού ακόμα?

Κι όλα αυτά για ένα προϊόν που ακόμα δε διατίθεται καν στην αγορά?

λίγη λογική και ψυχραιμία κύριοι....
Το σωστό είναι να ισιώσει ο “στραβός” γιαλός και όχι να στραβώσει ο ίσιος. Νομίζω υπάρχει σχέδιο να χαλάσετε και το Νίκο. :605:

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Τι εγινε με τουτο το θεμα ωρε παιδια?
Ο Φεβρουαριος τελειωσε κι ουτε απο τον ΝΜ εχουμε στοιχεια οπως ειχε υποσχεθει αλλα ουτε και απο τους εδω δοκιμαστες καποιο νεο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν, μήπως έχουμε κανένα νέο από τον κατασκευαστή για τις μετρήσεις; Αν δεν κάνω λάθος ήταν να γίνουν κάποιες μετρήσεις και μάλιστα σε σοβαρό φορέα. Νίκο για πες.
- Μπλατσάρα τι έγινε ρε το δικό μας το project στο ΤΕΙ;
- Βασίλη άκουσες καθόλου τα NMSP;

Κι εσύ βρε Αντρίκο Οικονομίδη (adnreasecon) με τα von πως τα λεν, έμαθες να διαβάζεις ή ακόμη στην προσπάθεια είσαι; Όλοι εκεί μέσα γάτοι βρε παιδί μου είστε. :142:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Λοιπόν, μήπως έχουμε κανένα νέο από τον κατασκευαστή για τις μετρήσεις; Αν δεν κάνω λάθος ήταν να γίνουν κάποιες μετρήσεις και μάλιστα σε σοβαρό φορέα. Νίκο για πες.
- Μπλατσάρα τι έγινε ρε το δικό μας το project στο ΤΕΙ;
- Βασίλη άκουσες καθόλου τα NMSP;

Κι εσύ βρε Αντρίκο Οικονομίδη (adnreasecon) με τα von πως τα λεν, έμαθες να διαβάζεις ή ακόμη στην προσπάθεια είσαι; Όλοι εκεί μέσα γάτοι βρε παιδί μου είστε. :142:

...
Αύριο θα είμαι στο ΤΕΙ και θα δω τι μπορούμε να κάνουμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.317
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian