Νέα κάρτα Ν**Α

Reaction score
1
και στις 2 περιπτωσεις, και με διαφορετικες ακομα μοντουλες irdeto, μωβ κλπ
Έχεις φορτώσει το σωστό software (version 2.41T1, η, 2.45T1) για irdeto? το pairing μεταξύ βάσης κ' client έχει γίνει σωστά? μήπως χρησιμοποιείς συγχρόνως κ' άλλη κάρτα με αποκρυπτογράφηση irdeto, η, κάποιο άλλο cam (diablo twin, zeta κλπ) διότι συνήθως γίνεται conflict? δοκίμασες την original κάρτα V4.0 σε κάθε δέκτη ξεχωριστά για να δείς πως συμπεριφέρεται?...η αναβάθμιση των δεκτών σου είναι up to date?...

Reaction score
0
Έχεις φορτώσει το σωστό software (version 2.41T1, η, 2.45T1) για irdeto? το pairing μεταξύ βάσης κ' client έχει γίνει σωστά? μήπως χρησιμοποιείς συγχρόνως κ' άλλη κάρτα με αποκρυπτογράφηση irdeto, η, κάποιο άλλο cam (diablo twin, zeta κλπ) διότι συνήθως γίνεται conflict? δοκίμασες την original κάρτα V4.0 σε κάθε δέκτη ξεχωριστά για να δείς πως συμπεριφέρεται?...η αναβάθμιση των δεκτών σου είναι up to date?...
η καρτα απο μονη της στους δεκτες συμπεριφερεται μια χαρα, και οταν μπαινει στο σπλιτερ καποια στιγμη κολλαει και ξεκολλαει μονο με επανεκκινηση του δεκτη (technomate 6900, argus edision mini azbox hd premium)

Reaction score
0
Απάντηση: Νέα κάρτα Ν**Α

Από σήμερα γιά μένα κόπηκε η χαρά (εντός της οικίας εννοείται). Ξέρει κανείς κάτι?

Reaction score
0

kalispera.ithela na rwtisw kai egw kati gia tis nees syndeseis nova.eimai kai egw neos syndromitis kai parelaba ton panasat me tin karta nova.twra pou ekana to pantrema metaksi tous gia na energopoiisw tin sundesh, den morw na valw tin karta se allo mixanima?ithela na agorasw enan dekti san to PVR ga na exw kai se allo dwmatio nova sto spiti mou, kai koitousa sigekrimena auton http://www.shls.gr/product.asp?catid=2444 alla den kserw an telika tha peksei i karta nova ekei.an kserei kaneis as mas apanthsei.eyxaristw prokatavolika.

Reaction score
68

Είμαι και εγώ νέος συνδρομητής και παρέλαβα τον "panasat" με την κάρτα nova. Τώρα που έκανα το πάντρεμα μεταξύ τους για να ενεργοποιήσω τη σύνδεση δεν μπορώ να βάλω την κάρτα σε άλλο μηχάνημα;
Όχι, μόνο στον panasat 1110 θα σου παίζει η κάρτα.

Reaction score
1
η καρτα απο μονη της στους δεκτες συμπεριφερεται μια χαρα, και οταν μπαινει στο σπλιτερ καποια στιγμη κολλαει και ξεκολλαει μονο με επανεκκινηση του δεκτη (technomate 6900, argus edision mini azbox hd premium)
Μήπως προγραμματίσεις ξανά το smartwi?
Το παράξενο στην περίπτωσή μου είναι ότι η μία client card δείχνει στο μενού του ΤΜ6900 ότι είναι v2.0, ενώ στον ΤΜ5400Super δείχνει ότι είναι v4.1 !!!???!!! :139:
Πάντως είχα λιγότερα προβλήματα με το μωβ irdeto cam, παρά με τα άλλα!

Reaction score
0

Τελικά εγώ την είχα κάνει τη π@π@ρ@...Μιά χαρά χαρούμενη είναι...

Reaction score
0

Πες μας τι ειχες κανει , να ξερουμε και εμεις μην την πατησουμε.

Reaction score
0

Σημερα ενεργοποιηθηκα κι εγω... σε 7020 με Newcamd.
Δεν πηρα αμεσως εικονα (1.5'-3΄). Εκανα reboot αρχικα μετα απο 10' μαυριλας, πηγα για καφε και οταν γυρισα ηταν ολα κομπλε, χωρις προβληματα ως τωρα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis