Νέα οθόνη προβολέα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ο νόμος του Murphy επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά. Χθές το βράδυ, έτοιμος να δω τους Πειρατές της Καραιβικής, μέχρι να έρθει η γυναίκα μου, αποφάσισα να μετρήσω τις διαστάσεις της τηλεόρασης μου για να δω τις διαστάσεις της σε σχέση με τις καινούργιες frameless , για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
Πάντα το αφήνω στη διάρκεια της ημέρας, μισοκατεβασμένο, γιατί κάθε βράδυ βλέπουμε ταινίες. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το ανεβάσω μέχρι επάνω το κατάφερνω καταβάλοντας ιδιαίτερη προσπάθεια λόγω του φρένου που έχει. Χθές με το που το ακούμπησα άφυγε με δύναμη επάνω και τυλίχτηκε ολόκληρο --Murphys Law-- χτυπώντας με δύναμη. Όταν το κατέβασα οι δύο κάτω γωνίες του ήταν κοίλες σαν να έχει ξετυλιχτει απο τις άκρες. Το ανεβοκατέβασα μερικές φορές μπας και στρώσει αλλά μάταια.

Οπότε, αποφάσισα να πάρω καινούργιο και θέλω τις προτάσεις σας για ορισμένα θέματα. Τα δεδομένα, αδιαπραγμάτευτα.

--Ιντζες- 106, το μέγιστο που μπορώ να βάλω καθώς υπάρχουν ηχεία αριστερά και δεξιά.
--Απόσταση θέασης- 3,90 μέτρα εγω, 3,70 η δεύτερη θέση ( η πρώτη θέση ΄βλέπει στο κέντρο ακριβως της οθόνης, η δεύτερη λίγο δεξιότερα.)
--Ο χώρος είναι το σαλόνι μου και στα δεξιά όπως βλέπεις την οθόνη υπάρχει τοίχος, ο οποίος αντανακλά , a little, όπως και το ταβάνι.

-- Προβολέας αυτή τη στιγμή είναι ο Epson TW5000 αλλα σύντομα θα αλαχθεί με κάποιον απο τους νέους 3D LCD/SXRD.

Τις απόψεις σας τις θέλω για

- Gain?
-Ασπρο πανί ή γκρί?
.
.
κτλ
και οτιδήποτε άλλο σκέφτεστε, εκτός των παραπάνω δεδομένων. Το παλιό μου πανί ήταν ενα ADEO, χειροκίνητο αλλά πλέον, μετά τα χθεσινά, θα πάρω ηλεκτρικό ( zizik ,μην γελάς κάτω απο τα μουστάκια σου για το ηλεκτρικό πανί, εγώ είμαι ΑΝΤΡΑΣ και παραδέχομαι οτι μου το έλεγες :116:).
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας ...and let the show begin..

Reaction score
15.548
Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Σε σαλονια(και ειδικα στην περιπτωση σου λογο τοιχου)προτεινω γκρι....Εαν πας σε λευκη να ειναι αυστηρα ασσος σε κερδος...

Και φυσικα stewart.....σε λευκη πας και σε dalite

Oτι οθονη και αν παρεις...να εχει εντατηρες....ειναι οι μονες που εχουν μεγαλυτερο χρονο ζωης...
Εγω την δικια μου την εχω 7 χρονια και ειναι σε αψογη κατασταση..

Εαν παρεις γκρι...πιθανον να σκεφτεις να μην αλλαξεις προβολεα...:116:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.832
ΑΝΔΡΑ, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι! Ο Κεφάλας μου τα είπε γιά τις ηλεκτρικές, και σου τα μετέφερα.
Εγώ είχα, και θα έχω, μόνο σταθερές οθόνες, μέχρι να πεθάνω! Σταθερή, yeah!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Το παλιό μου πανί ήταν ενα ADEO, χειροκίνητο αλλά πλέον, μετά τα χθεσινά, θα πάρω ηλεκτρικό
Δεν αναφέρεις πουθενά ότι δεν σου άρεσε το συγκεκριμένο πανί...

ο λόγος για την αλλαγή του είναι το ατυχές περιστατικό που είχες,έτσι δεν είναι;;;

γιατί λοιπόν δεν παίρνεις ένα της ίδιας εταιρείας αλλά ηλεκτρικό και με εντατήρες;;;

....και αφού λες ότι θα αγοράσεις κάποιον από τους καινούργιους lcd/sxrd οι οποίοι θα έχουν αρκετό φως για να καλύψουν τις 106' ίντσες και με δεδομένο τους ανοιχτόχρωμους τοίχους και ταβάνι το vision grey με gain 0,8 νομίζω ότι σου κάνει....

''Γκρίζα επιφάνεια για εμπρόσθια προβολή

Υλικό που ξεχωρίζει λόγω της μεγάλης γωνίας θέασης που διαθέτει, της εξαιρετικής ομοιομορφίας των χρωμάτων, αλλά και την απουσία του φαινομένου hot-spot. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για προβολή υψηλής ευκρίνειας και για ενίσχυση του contrast σε εγκαταστάσεις με περιβάλλον φως (ή λευκούς τοίχους), ενισχύοντας την απόδοση του προβολέα στο μαύρο χρώμα.

Gain: 0,8...''

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.434

:111:
Βαψτη ,κανε την σημαια τωρα κ βγαλε τη στην επετειο στο μπαλκονι!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.832
Ελπίζω να βγάζεις το κάτω παπ@ρι, και να το ξαναβάζεις ίσια. :140:

ΑΧΡΗΣΤΕ! :114:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ελπίζω να βγάζεις το κάτω παπ@ρι, και να το ξαναβάζεις ίσια. :140:

ΑΧΡΗΣΤΕ!

Πως πιάνουν τα χέρια μου έτσι, ρε γαμωτο, τι ΑΝΤΡΑΣ που ειμαι, σκ@τ@ θα πιάσω χρυσάφιθα τα κάνω

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Εαν γκρι, με 1.3 gain?
Απο 1.1 -1.25 για stewart δλδ sst και firehawk...μιλαω για stewart

η 0.8 που αναφερει ο pike,θελουν πολυ φως,περαν των δυνατοτητων για τα περισσοτερα προβολια της αγορας....
....η 0.8 θα κολαγε με εναν beng 6000 π.χ.

Αυτα τα ολιγα σχετικα με με γκρι οθονες..

Ειναι γεγονος οτι πληρωνεις πολλα σε stewart,αλλα πιστευω οτι αξιζει....

Αυτες που λεει ο Αντωνης ειναι με καλη τιμη και χωρις κερδος οθονης....ειναι καλη περιπτωση πιστευω μιας και εχουν εντατηρες....

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.832
:105: Ασε ρε Κωστάκη το ποίημα, αφού το έφτιαξε ο θεός, ο μερακλής, ο ΑΝΤΡΑΣ! :105:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το πανί έχει γινει πλεον καλυτερο απο οτι ηταν πριν, νομιζω πως οτι ειναι ο ΒΟΥΤ στο μασκινγκ θα ειμαι εγω στο ισιωμα των πανιων.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.222

Καλά!!
Αν δεν του έλεγα εγώ τι να κάνει και πως να το κάνει, @@ θα έφτιαχνε.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Η τεχνογνωσία που εχω αναπτύξει στο αντικείμενό ειναι απιστευτη, μολις εκλεισα το τηλέφωνο. Με ειχαν παρει απο την ADEO καθως παρακολουθουσαν απο το πρωι το θέμα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.201

I'm back!!!

Πολύ ανδρικό thread ρε παιδιά!!! :114:

Για πείτε, πώς "την ισιώσατε την οθόνη"? :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads