Νέα οθόνη προβολέα.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.845
Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Καλοριζικη βρε....:204:

.....δεν το ειχα δει....
Τράβα μπάρμπα και μιά ανανέωση πριν ποστάρεις! Εδώ τα θέματα τρέχουν με χίλια, κι εσύ γράφεις τρεις ώρες! :204::204:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.845

I'm back!!!

Πολύ ανδρικό thread ρε παιδιά!!! :114:

Για πείτε, πώς "την ισιώσατε την οθόνη"? :116:
Με σίδερο, λίγο σπρέυ, ζέσταμα με σεσουάρ, τέτοια!

Welcome back!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Τράβα μπάρμπα και μιά ανανέωση πριν ποστάρεις! Εδώ τα θέματα τρέχουν με χίλια, κι εσύ γράφεις τρεις ώρες! :204::204:
:204:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Η τεχνογνωσία που εχω αναπτύξει στο αντικείμενό ειναι απιστευτη, μολις εκλεισα το τηλέφωνο. Με ειχαν παρει απο την ADEO καθως παρακολουθουσαν απο το πρωι το θέμα...
Αυριο θα λείπω, καθως θα πεταχτω μεχρι την Ιταλια, με ολα τα σύνεργα της δουλειάς και οι δικηγοροι μου ηδη εργάζονται για την καταχωρηση της πατεντας.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Καλά!!
Αν δεν του έλεγα εγώ τι να κάνει και πως να το κάνει, @@ θα έφτιαχνε.
Ο κλασικός Έλληνας, κατευθειαν να κλεψει την δοξα του άλλου...εαν το ξαναπεις θα μιλήσεις μετους δικηγόρους μου

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
3 ειναι, οι οποίοι ειναι και μέλη του φορουμ. Προσεχε τα λογια σου...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.845
Re: Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Άσε μωρή κότα, πρόσεξε μη σκίσεις το καλσόν.

Νά το το εξώδικο...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

η 0.8 που αναφερει ο pike,θελουν πολυ φως,περαν των δυνατοτητων για τα περισσοτερα προβολια της αγορας....
....η 0.8 θα κολαγε με εναν beng 6000 π.χ.
Ευτυχώς που το γυρίσανε τα παιδιά στην πλάκα γιατί και αυτό που λες,αστείο είναι....
δες πόσο φως βγάζουνε τα καινούργια προβόλια 3d και μετά πες την άποψη σου τεκμηριωμένα...

εσύ πάντα λες ότι και με 14-16fl είναι μια χαρά....νομίζεις ότι σε μια οθόνη 106' με gain 0.8 τα νέα προβόλια δεν φτάνουν σε αυτά τα νούμερα;;;για ψάξτο λίγο...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233
Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Κι ένα από μένα διότι κατάφερε κι έγραψε όλο αυτό το κατεβατό μέσα σε 50 λεπτά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Με σίδερο, λίγο σπρέυ, ζέσταμα με σεσουάρ, τέτοια!

Welcome back!
Ά, αντρικές δουλειές δηλαδή.....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

γκρι και 0.8 ..?

για λεγε εσυ που το εχεις ψαξει..
...γκρι και 0.8 με Sony vpl-hw30es στις 106' στο συγκεκριμένο σαλόνι...με ταβάνι και τοίχο ανοιχτόχρωμο σε πολύ κοντινή απόσταση από το πανί...
....άνετα....
Light output. The projector has two presets designed to maximize lumen output, called Dynamic and Standard. These modes produce 1119 and 1071 lumens maximum. Dynamic has a noticeable blue/green tint to it, while Standard is more balanced and has better contrast than its brighter counterpart. The preferred mode for film and video, called Cinema 1, measures 846 lumens on our test sample. The HW30ES has two other cinema modes that measure 896 and 970 lumens respectively, but lack the accurate color and balanced appearance of Cinema 1.

While Sony does not publish lamp life estimates, Low lamp mode increases lamp life at the cost of some light output on nearly every projector ever made. Low lamp mode on the HW30ES decreases light output by 36%, which is higher than the average 20% found on most projectors. However, as the HW30ES is so bright, Low lamp mode is crucial when you want to use the projector on a smaller 80" to 120" diagonal screen in ambient light, or a 140" screen in a dark room. In Cinema 1, this still leaves you with 540 lumens--more than enough for a typical home theater.

Reaction score
15.548

δλδ ειναι ενας beng 6000 ο sony 30 και με 3D....:410:

Καλοριζικος Μανωλιο.....οτι πρεπει και για σενα...:403:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

δλδ ειναι ενας beng 6000 ο sony 30 και με 3D....:410:
...αν αμφισβητείς τώρα αυτά τα νούμερα που έδωσε το projectorcentral δικαίωμα σου....εσύ το ποστάρεις κατά κόρον σαν αξιόπιστο....
προς το παρόν δεν έχουμε άλλες μετρήσεις....
...με αυτές κάνει η' όχι το γκρι με 0.8;;;

...και για τον BenQ που λές τα 2500 lumens που είναι η μέγιστη φωτεινότητα του δεν θα την δεις ποτέ στο πανί γιατί έτσι δεν βλέπεις εικόνα...

Υ.Γ....αλλά τι σε νοιάζει να μου πεις...εδώ δεν γράφεις ποτέ σωστά το όνομα της εταιρείας....

Reaction score
15.548

Υ.Γ....αλλά τι σε νοιάζει να μου πεις...εδώ δεν γράφεις ποτέ σωστά το όνομα της εταιρείας....
:204:

Σαν λιθογραφος μηχανικος εχω μαθει στο τυπογραφικο λαθος.:116:
....εξου και ο "δαιμονας του τυπογραφειου"

....καλα....εσυ μονο αυτο το λαθος βλεπεις στα γραπτα μου..!!!!!!!.:137:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638