Νέα οθόνη προβολέα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.440
Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πάντως οι οθόνες που προτεινε ο Αντώνης , απο αποψη τιμης ειναι "κατσε καλα", δεδομένου οτι ειναι ηλεκτρικες και με προεντατηρες.
Σχετικά με το 0.8 και γκρι πανι εχω και εγω τις αμφιβολιες μου καθως η φωτεινοτητα που αναφέρθηκε αφορα mode οχι cinema οπου συνηθως τα χρωματα δυσκολα έρχονται. Εκτος και εαν αλλαξε κατι στους νεους προβολείς, γιατι ενα τετοιο ποσο αναφερει και ο νεος πανασονικ σε αντιθεση με το cinema mode του οπου ειναι κοντα στα. 600.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Η αμφιβολια που εχω γενικα στην αγορα μιας ακριβης οθόνης αφορα το ποσοστο εκεινο που θα βελτιωσει την εικονα σε σχεση με τη διαθεση των ιδιων χρημάτων για την αλλαγη του προβολεα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Σχετικά με το 0.8 και γκρι πανι εχω και εγω τις αμφιβολιες μου....
Και ποιος δεν θα είχε αμφιβολίες για γκρι πανί....

μάλλον όλοι 'λευκό' προτιμάμε....και για λόγους ασφαλείας...

πάντως είμαι σίγουρος ότι με ένα τέτοιο θα υπήρχε φοβερό αποτέλεσμα στον χώρο σου...και εννοείται με ένα καινούργιο προβολέα που τώρα λόγω 3D όλοι προσπαθούν να αυξήσουν την φωτεινότητά τους....

καμία σχέση με το σημερινό σου που με το 1.2 gain που έχει θα υπάρχουν πολλές αντανακλάσεις...

αλλά εσύ πληρώνεις και όχι εγώ...

τουλάχιστον αγόρασε ηλεκτρικό και με εντατήρες για να μην χρειαστεί να το ισιώσεις πάλι:116:...
...καλές αγορές:119:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οι αμφιβολιες ειναι πολλες
μα παρα πολλες
ειδικα αν ξερεις ελαχιστα πραματα ........
ας πουμε μελους στιουαρτ με εντατηρες ειναι κρασαρισμενη εδω και καιρο......αν θελει ο ιδιος μιλα.....
απο εκει και μετα αν υπαρχουν καπου 2 ιδιοι προβολεις με 2 οθονες (μια στιουαρτ ή μια εξισου ακριβη) και μια φτηνιαρα.
Τοτε μπορει με το ματι ο απλος κοινος θνητος να ειναι σε θεση να αξιολογησει την διαφορα χρηματων.
Βεβαια μια οθονη (σταθερη) ειναι επενδυση.Δεν χαλα και δινει το ιδιο για πολλα πολλα χρονια .....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

ας πουμε μελους στιουαρτ με εντατηρες ειναι κρασαρισμενη εδω και καιρο......αν θελει ο ιδιος μιλα.....
....δηλαδή πως είναι argi;;;:402:

...λάθος πάντως που δεν μίλησε σε αυτόν που έπρεπε...κερδισμένος θα ήταν...
μπορεί και με μια καινούργια οθόνη...

υπάρχει το γνωστό παράδειγμα με την οθόνη του Παναγιώτη Βογιατζάκη...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Και ποιος δεν θα είχε αμφιβολίες για γκρι πανί....

μάλλον όλοι 'λευκό' προτιμάμε....και για λόγους ασφαλείας...

πάντως είμαι σίγουρος ότι με ένα τέτοιο θα υπήρχε φοβερό αποτέλεσμα στον χώρο σου...και εννοείται με ένα καινούργιο προβολέα που τώρα λόγω 3D όλοι προσπαθούν να αυξήσουν την φωτεινότητά τους....

καμία σχέση με το σημερινό σου που με το 1.2 gain που έχει θα υπάρχουν πολλές αντανακλάσεις...

αλλά εσύ πληρώνεις και όχι εγώ...

τουλάχιστον αγόρασε ηλεκτρικό και με εντατήρες για να μην χρειαστεί να το ισιώσεις πάλι:116:...
...καλές αγορές:119:
Το δικο μου εχει 1.0 gain

Reaction score
1

Μωρέ αμα δεν είχες την τηλεόραση εκεί που είναι η οθόνη σου έφτιαχνα τοίχο μούρλια τον άλλο μήνα που θα ανέβαινα επάνω :137:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Το δικο μου εχει 1.0 gain
Είπες ότι είναι ADEO...

η εταιρία δεν βγάζει 'λευκό' πανί με gain 1.....αλλά 1.2 το λιγότερο...
μόνο το ηχοδιαπερατό της είναι 1...

Δες εδώ...

Αν θυμάσαι γράψε και πιο μοντέλο είναι....

...και εδώ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Μωρέ αμα δεν είχες την τηλεόραση εκεί που είναι η οθόνη σου έφτιαχνα τοίχο μούρλια τον άλλο μήνα που θα ανέβαινα επάνω :137:
Να σε περιμενω; :)

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

H tv δεν ειναι προβλημα, η τραπεζαρία απο πισω είναι...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Είπες ότι είναι ADEO...

η εταιρία δεν βγάζει 'λευκό' πανί με gain 1.....αλλά 1.2 το λιγότερο...
μόνο το ηχοδιαπερατό της είναι 1...

Δες εδώ...

Αν θυμάσαι γράψε και πιο μοντέλο είναι....

...και εδώ
Ειναι πιο παλια, νομιζω ειναι cyber

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

....δηλαδή πως είναι argi;;;:402:

...λάθος πάντως που δεν μίλησε σε αυτόν που έπρεπε...κερδισμένος θα ήταν...
μπορεί και με μια καινούργια οθόνη...

υπάρχει το γνωστό παράδειγμα με την οθόνη του Παναγιώτη Βογιατζάκη...
αυτοσετα τα λεμε
απλα εδω και 1 + χρονο προτιμα την σιωπη.Οκ ολα τα πραματα μπορει να χαλασουν, απλα στα ακριβα στραβωνεις ολιγο,

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εντελως τυχαια τις κοιτουσα σημερα αλλα ειδα οτι εχουν μονο σταθερες. Εκτος εαν δεν κοιταξα καλα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
15.548

Η αμφιβολια που εχω γενικα στην αγορα μιας ακριβης οθόνης αφορα το ποσοστο εκεινο που θα βελτιωσει την εικονα σε σχεση με τη διαθεση των ιδιων χρημάτων για την αλλαγη του προβολεα.
Ενας ομοιοπαθης ...και ο οποιος πηρε την firehawk 106"

...το αναφερω για να δεις το αν αξιζει η οχι...

Η οθόνη είναι απίστευτα καλύτερη απο τη προηγούμενη. Κοστίζει όμως και 10 φορές πάνω! Κυριολεκτικά. Αν γύριζα μερικές βδομάδες πίσω και ξανα-αγόραζα, θα έπαιρνα τη stewart. Χωρίς regrets για την επιλογή της, με ελαφριές τύψεις που ξόδεψα τόσα χρήματα για την αγορά της. Είναι δυστυχώς έτσι τα πράγματα στο χώρο της προβολής και δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Μακάρι να υπήρχε ανταγωνιστικό προϊόν σε γήινη τιμή, να το αγόραζα.

Reaction score
15.548

οι αμφιβολιες ειναι πολλες
μα παρα πολλες
ειδικα αν ξερεις ελαχιστα πραματα ........
Εννοειτε Αναργυρε πως σε ολα τα προιοντα(ακριβα η φθηνα)υπαρχει η περιπτωση σφαλματος.....
Παντα στην παραγωγη υπαρχει και ενα ποσοστο κακου αποτελεσματος..
Απλα σε μια εταιρια οθονων κορυφαια το αποτελεσμα λαθους ειναι μικροτερο.

......η υποστηριξη και η εγγυηση ειναι βασικος παραγωντας οταν δινεις τοσα λεφτα.

Να επισημανω,πως η τοποθετηση ενος τετοιου προιοντος ειναι καθοριστικη.

Και φυσικα μια οθονη σταθερη ειναι οτι ποιο κορυφαιο ....(οχι οτι εκει δεν υπαρχει αστοχια προιοντος)

Και εγω,αν μου χαλασει η οθονη μιας και την εχω μια 7ετια(απο τις πρωτες που βγηκαν)θα ζητησω εξηγησεις .....:116:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale