- Reaction score
- 112.440
Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.
Και ποιος δεν θα είχε αμφιβολίες για γκρι πανί....Σχετικά με το 0.8 και γκρι πανι εχω και εγω τις αμφιβολιες μου....
....δηλαδή πως είναι argi;;;:402:ας πουμε μελους στιουαρτ με εντατηρες ειναι κρασαρισμενη εδω και καιρο......αν θελει ο ιδιος μιλα.....
Το δικο μου εχει 1.0 gainΚαι ποιος δεν θα είχε αμφιβολίες για γκρι πανί....
μάλλον όλοι 'λευκό' προτιμάμε....και για λόγους ασφαλείας...
πάντως είμαι σίγουρος ότι με ένα τέτοιο θα υπήρχε φοβερό αποτέλεσμα στον χώρο σου...και εννοείται με ένα καινούργιο προβολέα που τώρα λόγω 3D όλοι προσπαθούν να αυξήσουν την φωτεινότητά τους....
καμία σχέση με το σημερινό σου που με το 1.2 gain που έχει θα υπάρχουν πολλές αντανακλάσεις...
αλλά εσύ πληρώνεις και όχι εγώ...
τουλάχιστον αγόρασε ηλεκτρικό και με εντατήρες για να μην χρειαστεί να το ισιώσεις πάλι:116:...
...καλές αγορές:119:
Να σε περιμενω;Μωρέ αμα δεν είχες την τηλεόραση εκεί που είναι η οθόνη σου έφτιαχνα τοίχο μούρλια τον άλλο μήνα που θα ανέβαινα επάνω :137:
H tv δεν ειναι προβλημα, η τραπεζαρία απο πισω είναι...Μωρέ αμα δεν είχες την τηλεόραση εκεί που είναι η οθόνη σου έφτιαχνα τοίχο μούρλια τον άλλο μήνα που θα ανέβαινα επάνω :137:
αυτοσετα τα λεμε....δηλαδή πως είναι argi;;;:402:
...λάθος πάντως που δεν μίλησε σε αυτόν που έπρεπε...κερδισμένος θα ήταν...
μπορεί και με μια καινούργια οθόνη...
υπάρχει το γνωστό παράδειγμα με την οθόνη του Παναγιώτη Βογιατζάκη...
Ενας ομοιοπαθης ...και ο οποιος πηρε την firehawk 106"Η αμφιβολια που εχω γενικα στην αγορα μιας ακριβης οθόνης αφορα το ποσοστο εκεινο που θα βελτιωσει την εικονα σε σχεση με τη διαθεση των ιδιων χρημάτων για την αλλαγη του προβολεα.
Η οθόνη είναι απίστευτα καλύτερη απο τη προηγούμενη. Κοστίζει όμως και 10 φορές πάνω! Κυριολεκτικά. Αν γύριζα μερικές βδομάδες πίσω και ξανα-αγόραζα, θα έπαιρνα τη stewart. Χωρίς regrets για την επιλογή της, με ελαφριές τύψεις που ξόδεψα τόσα χρήματα για την αγορά της. Είναι δυστυχώς έτσι τα πράγματα στο χώρο της προβολής και δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Μακάρι να υπήρχε ανταγωνιστικό προϊόν σε γήινη τιμή, να το αγόραζα.
Εννοειτε Αναργυρε πως σε ολα τα προιοντα(ακριβα η φθηνα)υπαρχει η περιπτωση σφαλματος.....οι αμφιβολιες ειναι πολλες
μα παρα πολλες
ειδικα αν ξερεις ελαχιστα πραματα ........
ας πουμε μελους στιουαρτ με εντατηρες ειναι κρασαρισμενη εδω και καιρο......αν θελει ο ιδιος μιλα.....