- Reaction score
- 146.897
Απάντηση: Νέα Nikon D800
:116::116::116::116:
:116::116::116::116:
Μέχρι τώρα πώς το αντιμετωπίζετε με τις μεσαίου φορμά που επίσης δεν έχουν φίλτρο; Με τον ίδιο τρόπο φαντάζομαι θα γίνεται και στην Ε.Λοιπον να δειτε γελιο και να με θυμηθειτε...
Θα παιρνουν τα περισσοτερα "μαστορια" τωρα την 800Ε χωρις το φιλτρο και θα εχουμε γουσττα στις εικονες...
προβλεπω πολυ moire στα υφασματα, στα κοστουμια, χρωματικες τοπικες εκτροπες, θορυβο απο υπερβολικο σαρπεν κλπ.....
!!!!!!!!!!
Εχει διαφορους τροπους αντιμετωπισης, με αναλογα αποτελεσματα ο καθενας, ειτε στο στησιμο η στη ληψη ειτε μετεπειτα στην επεξεργασια...Μέχρι τώρα πώς το αντιμετωπίζετε με τις μεσαίου φορμά που επίσης δεν έχουν φίλτρο; Με τον ίδιο τρόπο φαντάζομαι θα γίνεται και στην Ε.
Ασε που νομίζω ότι στοχεύει περισσότερο τους "τοπιάδες", όπου είναι και "δυσεύρετο" το moire.
αυτό πάλι πως εξηγείται; κανονικά θα έπρεπε να ήταν ανάποδα οι τιμές!και να μη ξεχασω, επισημες (ανεπισημες...) τιμες ειναι 2800ε για την 800 και 3200ε για την 800Ε ΣΥΝ το ΦΠΑ τελικα....
αυτα...
νομίζω πως κάνει λάθος ο Ηλίας για το μέγεθος, εκτός κι αν μιλάει για την 800Ε. Κάπου διάβασα πως η 800 παίζει στα 40-45 ΜΒ, αν θυμάμαι καλά βέβαια. λεν πως έχει πολύ καλό αλγόριθμο συμπίεσης, καλύτερο από την 700. η 800Ε βγάζει σαφώς πιο μεγάλα αρχεία, μέχρι κ 80 ΜΒ (προφανώς λιγότερη συμπίεση, για να βγει το κέρδος ανάλυσης χωρίς το ΑΑ φίλτρο).
νομίζω πως κάνει λάθος ο Ηλίας για το μέγεθος, εκτός κι αν μιλάει για την 800Ε.
Χε χε... το διαβολακι στο τελος δεν καταλαβα....:107:Και επιπλέον, ο Ηλίας... ξέρει κάτι παραπάνω :125:
Μπα.... αν εχουν την αποδοση που πρεπει να εχουν, μονο το irfan view για επεξεργασια φτανει... και παει γρηγορα...να... ενα resize στο τακα τακα...μιλάμε, θα βογκήξουν τα πισιά! :116::116::116: