Αν καποιος τη δει χαμηλοτερα απο 2578 που την εχω βρει στο www.stereopark.gr ας ενημερωσει διοτι μ' ενδιαφερει... Ευχαριστω
Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
Ήταν πολύ καλή!!!!!!Γιώργος YODΑνδρεάδης said:Προσπαθουσα να ξεκολησω τον Γενικο απο την 55αρα, αλλα δε μπορουσα. Μονο γι αυτην ειχε ματια....
μπορει καποιος να μου πει οδο γι αυτο το μαγαζι ή καποιο αλλο προς κεντρο για να δω απο κοντα την 55"αρα ?velkrin said:Την ειδα και εγω να παιζει στο υπογειο της SONY στην Αγ.Παρασκευή.
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω για την απαντηση. εριξα μερικα τηλεφωνα και θα παω να την δω στην καλλιθεα οπου μου ειπαν οτι την εχουν.velkrin said:Μπορεί να δει οποιος ενδιαφερεται την 55 αρα οπ.προβολης στο SONY CENTRE DIGITAL STATION 3 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6Α,ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, τηλ. 210 6084988.
Την εχουν στο υπογειο.Εκεί την είδα και εγω να παιζει ΤΕΛΕΙΑ !
![]()
![]()
![]()
Εγω πηγα να παρω προσφορα, δεν την ειδα πουθενα και ρωτησα εναν υπαλληλο με σκοπο να χρησιμοποιησει το pc του για να μου πει διαθεσιμοτητα/τιμη. Με φοβερη σιγουρια μου ειπε πως δεν την εχουν... Φταιω και εγω που δεν την ειδα αφου πηγα, αλλα ηταν και αυτος....CRISS said:![]()
![]()
![]()
![]()
Την είδα στο media mark στο Περιστέρι χτες 2222 ευρώ!!!!!!!!!!!
Αν αντέχεις περίμενε λίγο... ή πάρε ένα τηλέφωνο την Sony να σου υποδείξει σε ποιά μαγαζιά υπάρχει.harmem said:Eδω και καιρο εχω αποφασισει οτι θα αγορασω την sony 55Α2000. Εχω ρωτησει ολα τα καταστηματα αλλα δεν την εχουν εκτος απο κανα 2 που εχουν τιμη εδω και κανα μηνα. Οι περισσοτερες μεγαλες αλυσιδες δεν την εχουν.Τι σημαινει αυτο? Οτι ας πουμε δε θα τη φερουν καθολου αφου δεν την εφεραν εως τωρα? Οι περισσοτεροι μου λενε "δεν υπαρχει στον καταλογο μας","αναμενεται","ειμαστε πληρεις αλλα αυτη δεν την εχουμε" κτλ.. Υπαρχει περιπτωση να τη φερουν μετα ολοι και να πεσει λιγο η τιμη της? Η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι σ' ενα sony center. 2480 cash κ 2630 δοσεις. Θεωρειτε πως αν περιμενω εως τις γιορτες μπορει να εχει πεσει λιγο ή ειναι πολυ νωρις ακομη με τη λογικη οτι εδω δεν την εχει σχεδον κανενας πως θα πεσει σε ενα μηνα?
Αν το 2200 ειναι εφικτο με προκαταβολη+ατοκες δοσεις (και οχι μονο cash) τοτε ειναι super!! Θεωρεις οτι αν περιμενω μπορω να την παρω ακομη χαμηλοτερα? Αν ναι, για ποσο μιλαμε? Μπορω να περιμενω μεχρι γιορτες παντως..Χρήστος Ακρατόπουλος said:Αν αντέχεις περίμενε λίγο... ή πάρε ένα τηλέφωνο την Sony να σου υποδείξει σε ποιά μαγαζιά υπάρχει.harmem said:Eδω και καιρο εχω αποφασισει οτι θα αγορασω την sony 55Α2000. Εχω ρωτησει ολα τα καταστηματα αλλα δεν την εχουν εκτος απο κανα 2 που εχουν τιμη εδω και κανα μηνα. Οι περισσοτερες μεγαλες αλυσιδες δεν την εχουν.Τι σημαινει αυτο? Οτι ας πουμε δε θα τη φερουν καθολου αφου δεν την εφεραν εως τωρα? Οι περισσοτεροι μου λενε "δεν υπαρχει στον καταλογο μας","αναμενεται","ειμαστε πληρεις αλλα αυτη δεν την εχουμε" κτλ.. Υπαρχει περιπτωση να τη φερουν μετα ολοι και να πεσει λιγο η τιμη της? Η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι σ' ενα sony center. 2480 cash κ 2630 δοσεις. Θεωρειτε πως αν περιμενω εως τις γιορτες μπορει να εχει πεσει λιγο ή ειναι πολυ νωρις ακομη με τη λογικη οτι εδω δεν την εχει σχεδον κανενας πως θα πεσει σε ενα μηνα?
Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έχουν εισάγει λίγα κομμάτια...
Dream επειδη μενω Πετρουπολη η Ν.Ερυθραια δεν μου πεφτει κοντα. Πρωτη κινηση να παω Δευτερα Μedia Markt Περιστερι που ειναι κοντα και μετα βλεπω.. Θα το εχω στα υποψιν παντως.. Ευχαριστω..dream_GR said:στο Multirama της Νέας Ερυθραίας υπάρχει η 55άρα και ο διευθυντής του καταστήματος (που είναι εκτός του Multirama, Και SONY CENTER) θα σε καθοδηγήσει... στο τσάκ να με καθοδηγήσει εμένα!!!
Πήγαινε εκεί και ζήτα τον Θανάση τον Ρίζο είναι πολύ εξυπηρετικός και καλό παιδί.
Συγγνωμη αλλα νομιζω του ζητας να γινει μαντης....harmem said:Αν το 2200 ειναι εφικτο με προκαταβολη+ατοκες δοσεις (και οχι μονο cash) τοτε ειναι super!! Θεωρεις οτι αν περιμενω μπορω να την παρω ακομη χαμηλοτερα? Αν ναι, για ποσο μιλαμε? Μπορω να περιμενω μεχρι γιορτες παντως..Χρήστος Ακρατόπουλος said:Αν αντέχεις περίμενε λίγο... ή πάρε ένα τηλέφωνο την Sony να σου υποδείξει σε ποιά μαγαζιά υπάρχει.harmem said:Eδω και καιρο εχω αποφασισει οτι θα αγορασω την sony 55Α2000. Εχω ρωτησει ολα τα καταστηματα αλλα δεν την εχουν εκτος απο κανα 2 που εχουν τιμη εδω και κανα μηνα. Οι περισσοτερες μεγαλες αλυσιδες δεν την εχουν.Τι σημαινει αυτο? Οτι ας πουμε δε θα τη φερουν καθολου αφου δεν την εφεραν εως τωρα? Οι περισσοτεροι μου λενε "δεν υπαρχει στον καταλογο μας","αναμενεται","ειμαστε πληρεις αλλα αυτη δεν την εχουμε" κτλ.. Υπαρχει περιπτωση να τη φερουν μετα ολοι και να πεσει λιγο η τιμη της? Η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι σ' ενα sony center. 2480 cash κ 2630 δοσεις. Θεωρειτε πως αν περιμενω εως τις γιορτες μπορει να εχει πεσει λιγο ή ειναι πολυ νωρις ακομη με τη λογικη οτι εδω δεν την εχει σχεδον κανενας πως θα πεσει σε ενα μηνα?
Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έχουν εισάγει λίγα κομμάτια...