Νέα SONY REAR PROGECTION FOUL HD(Με μια μικρή διόρθωση στο post)

Reaction score
0
Την ειδα και εγω να παιζει στο υπογειο της SONY στην Αγ.Παρασκευή.
Με contrast και light στο 50 % μονο επαιζε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Μου αρεσε παρα πολύ και δεν ξέρω αν ειναι η ιδέα μου αλλα νομίζω οτι επαιζε πιθανόν λιγο καλύτερα απο LCD.
Η τιμή ειναι καλή για τέτοιο μηχάνημα όμως είναι κάπως μεγάλη για τον χώρο μου.
Μια ίδια σε 42 ισως ήταν καλύτερη για μένα.
Μπορεί και να βγάλουν,θα δούμε !

:D :D :D

Reaction score
0
Υπάρχει 42άρα 720p με πολύ καλή τιμή , κοντά στα 1400 νομίζω , και η 50άρα με παρόμοια τιμή !!! αμα δεν σε ενοχλούν τα 50 εκατοστά βάθος ( τα έπιπλα είναι 60-75 cm ) τότε είναι μία φοβερή tv ...

Reaction score
0
velkrin said:
Την ειδα και εγω να παιζει στο υπογειο της SONY στην Αγ.Παρασκευή.
:D :D :D
μπορει καποιος να μου πει οδο γι αυτο το μαγαζι ή καποιο αλλο προς κεντρο για να δω απο κοντα την 55"αρα ?

Reaction score
0
Μπορεί να δει οποιος ενδιαφερεται την 55 αρα οπ.προβολης στο SONY CENTRE DIGITAL STATION 3 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6Α,ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, τηλ. 210 6084988.
Την εχουν στο υπογειο.Εκεί την είδα και εγω να παιζει ΤΕΛΕΙΑ !

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
8.349
Τις ειδα κι εγω στην εκθεση και μου αρεσαν αρκετα,μου φανηκαν πιο φυσικη εικονα απο πλασμα -LCD.Μονο που ειναι καπως ογκωδεις.

Reaction score
0
velkrin said:
Μπορεί να δει οποιος ενδιαφερεται την 55 αρα οπ.προβολης στο SONY CENTRE DIGITAL STATION 3 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6Α,ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, τηλ. 210 6084988.
Την εχουν στο υπογειο.Εκεί την είδα και εγω να παιζει ΤΕΛΕΙΑ !

:lol: :lol: :lol:
ευχαριστω για την απαντηση. εριξα μερικα τηλεφωνα και θα παω να την δω στην καλλιθεα οπου μου ειπαν οτι την εχουν.

Reaction score
0
Eδω και καιρο εχω αποφασισει οτι θα αγορασω την sony 55Α2000. Εχω ρωτησει ολα τα καταστηματα αλλα δεν την εχουν εκτος απο κανα 2 που εχουν τιμη εδω και κανα μηνα. Οι περισσοτερες μεγαλες αλυσιδες δεν την εχουν.Τι σημαινει αυτο? Οτι ας πουμε δε θα τη φερουν καθολου αφου δεν την εφεραν εως τωρα? Οι περισσοτεροι μου λενε "δεν υπαρχει στον καταλογο μας","αναμενεται","ειμαστε πληρεις αλλα αυτη δεν την εχουμε" κτλ.. Υπαρχει περιπτωση να τη φερουν μετα ολοι και να πεσει λιγο η τιμη της? Η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι σ' ενα sony center. 2480 cash κ 2630 δοσεις. Θεωρειτε πως αν περιμενω εως τις γιορτες μπορει να εχει πεσει λιγο ή ειναι πολυ νωρις ακομη με τη λογικη οτι εδω δεν την εχει σχεδον κανενας πως θα πεσει σε ενα μηνα?

HV

Reaction score
0
Τωρα μου βαλατε ψιλους στα αυτια....
αυτη η την 37αρα Sharp XD1E ??

Στο apothema.gr η εγγυηση ειναι 12 μηνες ενω παντου αν δεν κανω λαθος ειναι 24 μηνες...

Reaction score
0
Νομιζω πως αν τη δεις να παιζει 1080p (που νομιζω ειναι και ο βασικος λογος για να την αγορασεις) θα παρεις αυτη..

** χρονος αποκρισης 2,5 ms

Δυστυχως η sony δινει 1 ετος εγγυηση αλλα μου κανει εντυπωση γιατι κατι εχω ακουσει για υποχρεωτικη εγγυηση 2 ετων σ'ολα τα προιοντα της ευρωπαικης ενωσης. Μπορει να κανω λαθος..

Reaction score
0
CRISS said:
:D :D :D :D :DΤην είδα στο media mark στο Περιστέρι χτες 2222 ευρώ!!!!!!!!!!!
Εγω πηγα να παρω προσφορα, δεν την ειδα πουθενα και ρωτησα εναν υπαλληλο με σκοπο να χρησιμοποιησει το pc του για να μου πει διαθεσιμοτητα/τιμη. Με φοβερη σιγουρια μου ειπε πως δεν την εχουν... Φταιω και εγω που δεν την ειδα αφου πηγα, αλλα ηταν και αυτος....
Θα παω Δευτερα και αν την εχουν ακομη 2200 με καποιο μικρο διακανονισμο την χτυπαω..

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
harmem said:
Eδω και καιρο εχω αποφασισει οτι θα αγορασω την sony 55Α2000. Εχω ρωτησει ολα τα καταστηματα αλλα δεν την εχουν εκτος απο κανα 2 που εχουν τιμη εδω και κανα μηνα. Οι περισσοτερες μεγαλες αλυσιδες δεν την εχουν.Τι σημαινει αυτο? Οτι ας πουμε δε θα τη φερουν καθολου αφου δεν την εφεραν εως τωρα? Οι περισσοτεροι μου λενε "δεν υπαρχει στον καταλογο μας","αναμενεται","ειμαστε πληρεις αλλα αυτη δεν την εχουμε" κτλ.. Υπαρχει περιπτωση να τη φερουν μετα ολοι και να πεσει λιγο η τιμη της? Η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι σ' ενα sony center. 2480 cash κ 2630 δοσεις. Θεωρειτε πως αν περιμενω εως τις γιορτες μπορει να εχει πεσει λιγο ή ειναι πολυ νωρις ακομη με τη λογικη οτι εδω δεν την εχει σχεδον κανενας πως θα πεσει σε ενα μηνα?
Αν αντέχεις περίμενε λίγο... ή πάρε ένα τηλέφωνο την Sony να σου υποδείξει σε ποιά μαγαζιά υπάρχει.

Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έχουν εισάγει λίγα κομμάτια...

Reaction score
14
στο Multirama της Νέας Ερυθραίας υπάρχει η 55άρα και ο διευθυντής του καταστήματος (που είναι εκτός του Multirama, Και SONY CENTER) θα σε καθοδηγήσει... στο τσάκ να με καθοδηγήσει εμένα!!!

Πήγαινε εκεί και ζήτα τον Θανάση τον Ρίζο είναι πολύ εξυπηρετικός και καλό παιδί.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
harmem said:
Αν αντέχεις περίμενε λίγο... ή πάρε ένα τηλέφωνο την Sony να σου υποδείξει σε ποιά μαγαζιά υπάρχει.

Αν το 2200 ειναι εφικτο με προκαταβολη+ατοκες δοσεις (και οχι μονο cash) τοτε ειναι super!! Θεωρεις οτι αν περιμενω μπορω να την παρω ακομη χαμηλοτερα? Αν ναι, για ποσο μιλαμε? Μπορω να περιμενω μεχρι γιορτες παντως..

Reaction score
0
dream_GR said:
στο Multirama της Νέας Ερυθραίας υπάρχει η 55άρα και ο διευθυντής του καταστήματος (που είναι εκτός του Multirama, Και SONY CENTER) θα σε καθοδηγήσει... στο τσάκ να με καθοδηγήσει εμένα!!!

Πήγαινε εκεί και ζήτα τον Θανάση τον Ρίζο είναι πολύ εξυπηρετικός και καλό παιδί.
Dream επειδη μενω Πετρουπολη η Ν.Ερυθραια δεν μου πεφτει κοντα. Πρωτη κινηση να παω Δευτερα Μedia Markt Περιστερι που ειναι κοντα και μετα βλεπω.. Θα το εχω στα υποψιν παντως.. Ευχαριστω..

Reaction score
0
harmem said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
harmem said:

Αν το 2200 ειναι εφικτο με προκαταβολη+ατοκες δοσεις (και οχι μονο cash) τοτε ειναι super!! Θεωρεις οτι αν περιμενω μπορω να την παρω ακομη χαμηλοτερα? Αν ναι, για ποσο μιλαμε? Μπορω να περιμενω μεχρι γιορτες παντως..
Συγγνωμη αλλα νομιζω του ζητας να γινει μαντης....
ήδη ειπες οτι αν τη βρεις φτηνοτερα απο τα 2480 θα τη χτυπησεις, σου λενε στο ταδε μερος εχει 2220....σεβαστη διαφορα...και ρωτας παλι αν θα πεσει και ποσο μπορει να παει?

Προσωπικα ουτε μαντης ειμαι ουτε βοηθος φακιρη....η λογικη λεει οτι σαν ηλεκτρονικο εξαρτημα με τον καιρο θα φτηνηνει...αποκει και περα το "Πότε?" ουδεις το ξερει....παντως αν μιλαμε για μεχρι τα Χριστουγεννα δε νομιζω να πεσει πολυ η τιμη, εκτος αν κανενα μαγαζι την βγαλει σε τιμη "κραχτη" με λιγα κομματια και οποιςο προλαβει....αλλα αυτο ποτε δε το μαθαινεις παρα μονο την ιδια μερα...

Γνωμη μου ειναι οτι στα 2200 ειναι παρα πολυ καλη τηλεοραση και δε θα το μετανιωσει κανεις, αρκει να μην ειναι πανακριβη και η ανταλακτικη λαμπα που δε γνωριζω ποσο κανει.

Reaction score
0
BLINKY εκανα την ερωτηση στον κ.Ακρατοπουλο γιατι μου εγραψε ""Αν αντέχεις περίμενε λίγο... "" και ηθελα να μου πει τι ακριβως εννοει. Αν δηλαδη θεωρει οτι θα πεσει η τιμη της οπως φυσιολογικα θα επεφτε μετα απο καποιο καιρο ή ας πουμε αν μπορει να εχει ακουσει κατι αλλο για καποια συγκεκριμενη προσφορα προωθησης κτλ. Τωρα ολα τα αλλα για το αν του ζηταω να γινει μαντης και το επιθετικο στυλ απαντησης σου (σου λενε στο ταδε μερος εχει 2220....σεβαστη διαφορα...και ρωτας παλι αν θα πεσει και ποσο μπορει να παει?) το θεωρω αν μη τι αλλο αδικο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.184
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe