Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
Οk,για να το λες το δεχομαι.Sorry, μαλλον καταλαβα λαθος. Υπολογιζα πως θα την αγορασω με προκαταβολη+ατοκες δοσεις περιπου στα 2500 αλλα αν οντως τη βρω αυριο βραδυ 2200 θα την παρω εστω και cash γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη. Βγαζω αλλη μια λαμπα με αυτα τα χρηματα.B said:δεν ηταν επιθετικο, με παρεξηφησες...
παντως εγω ου λεω να την παρεις, ειναι ηδη σε καλη τιμη, δεν προκειται να πεσει αισθητα αλλο...μονο σε καμια φαση "κραχτη" αμα κατσει τα χριστουγεννα...
Για ακτινοβολια δεν ξερω σιγουρα να απαντησω. Φανταζομαι ομως οτι θα εχει πολυ λιγοτερη απο μια plasma. Αυτο που λες για την αποσταση θεασης τι να πω? Υπαρχουν στο net διαφορα sites που υπολογιζουν την αποσταση θεασης με βαση τις ιντσες. Ελα ομως που δε συμφωνουν παντα μεταξυ τους και μ'εχουν μπερδεψει. Σ'ενα τελευταιο που κοιταγα εδινε για τις 55'' αποσταση 4 και κατι μετρα. Σ' αλλα λενε λιγοτερο.Πραγματικα δεν ξερω.Εγω θα εχω παντως αποσταση θεασης 5 μετρα που νομιζω ειναι καλα.HV said:Ερωτηση κρισεως μιας και που ειμαι ασχετος με την Rear Projection LCD τεχνολογια.
Εχει καθολου ακτινοβολια ?
Ακομα 55 ιντσες για 2.5 μετρα αποσταση ειναι υπερβολικο ? Θα εχω προβλημα ?
Cheers
Harmem θα παω και εγω αυριο αλλα για παν ενδεχομενο να μας πεις τι σου ειπαν.
harmem said:Για ακτινοβολια δεν ξερω σιγουρα να απαντησω. Φανταζομαι ομως οτι θα εχει πολυ λιγοτερη απο μια plasma. Αυτο που λες για την αποσταση θεασης τι να πω? Υπαρχουν στο net διαφορα sites που υπολογιζουν την αποσταση θεασης με βαση τις ιντσες. Ελα ομως που δε συμφωνουν παντα μεταξυ τους και μ'εχουν μπερδεψει. Σ'ενα τελευταιο που κοιταγα εδινε για τις 55'' αποσταση 4 και κατι μετρα. Σ' αλλα λενε λιγοτερο.Πραγματικα δεν ξερω.Εγω θα εχω παντως αποσταση θεασης 5 μετρα που νομιζω ειναι καλα.HV said:Ερωτηση κρισεως μιας και που ειμαι ασχετος με την Rear Projection LCD τεχνολογια.
Εχει καθολου ακτινοβολια ?
Ακομα 55 ιντσες για 2.5 μετρα αποσταση ειναι υπερβολικο ? Θα εχω προβλημα ?
Cheers
Harmem θα παω και εγω αυριο αλλα για παν ενδεχομενο να μας πεις τι σου ειπαν.
δες εδω http://www.dtvcity.com/lcdtv/lcdscreensize.html
Αυριο βραδυ θα σας πω λεπτομερειες.
εντάξει μωρέ το πολύ πολυ σε 5 χρόνια θα πρέπει να οδηγάς πλέον κάπου κοντά στα 280+ λόγω μικρής αύξησης της μυωπίας σου!!!!!HV said:Εγω εχω 2.5
Λοιπον πηγα πριν λιγο στο καταστημα (Μedia Markt-Περιστερι) και γι αυτο σας πληροφορω τα εξης:HV said:Harmem θα παω και εγω αυριο αλλα για παν ενδεχομενο να μας πεις τι σου ειπαν.