Νέες Κυκλοφορίες σε Blu-Ray

Reaction score
1.269
Ετσι είναι η κατάσταση όντως..

Εγώ μέχρι πρόσφατα γυρνούσα κάθε Σάββατο τις Media Markt,Metropolis,Public,Saturn και δεν φέρναν τίποτα!
Απο τότε που πήρα απο το play.com είμαι μεσ'την τρελή χαρά!
Δεν με απασχολολεί το τι θα φέρουν τα βιντεοκλάμπ και όλα τα υπόλοιπα..
Και να σου πώ και κάτι άλλο?Κατεβάζεις και καμία απο το δίκτυο και είσαι κομπλέ..
Πήγα εχθές σε 4 καταστήματα seven να νοικιάσω το "the runningman"(Schwarzenegger) και όπως πάντα δεν υπήρχε,ούτε σε dvd!!!!
Πήρα μία paysafe,άνοιξα rapidshare λογαριασμό και κατεβάζω την ταινία σε blu ray με την μέγιστη ανάλυση και ένα τόνο τραγούδια και ότι τραβάει η ψυχή μου..
Το μόνο που με φοβίζει είναι οτι το αρχείο είναι 9 GB αργεί όσο νά'ναι και είναι 41 κομμάτια των 200MB και φοβάμαι μην τα κατεβάσω και δεν παίζει για κάποιο λόγο (γιατί κάθε μέρα κατεβάζω 15 κομμάτια).

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Ετσι είναι η κατάσταση όντως..

................................................
Το μόνο που με φοβίζει είναι οτι το αρχείο είναι 9 GB αργεί όσο νά'ναι και είναι 41 κομμάτια των 200MB και φοβάμαι μην τα κατεβάσω και δεν παίζει για κάποιο λόγο (γιατί κάθε μέρα κατεβάζω 15 κομμάτια).
DISC INFO:

Disc Title: The Running Man
Disc Size: 28,222,371,413 bytes
Protection: AACS
BD-Java: Yes
BDInfo: 0.5.3

PLAYLIST REPORT:

Name: 00010.MPLS
Length: 1:40:43 (h:m:s)
Size: 24,654,686,208 bytes
Total Bitrate: 32.64 Mbps

Προφανως κατεβαζεις καποιο αρχειο mkv 1080 σε rar κομματια.
Ουτως η αλλως στο τελος εσυ θα χαρεις αυτη την πολυ καλη ταινια:615:

Reaction score
1
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Δεν με ενδιαφέρει να κατεβάζω, ούτε το έκανα ποτέ.Και βαριέμαι και ίσως να μην είναι καλό το αποτέλεσμα...
Το θέμα που θίγω είναι διαφορετικό.

Reaction score
152

γιατι να φερουν;
για μερικους τρελους του Γαλατικου χωριου;
αφου οι περισσοτεροι αρκουνται στα dvd...

παντως στο σεβεν της γειτονιας μου τα μπλε δισκσκια ειναι αναρπαστα...
ειδικα τα φρεσκα.
καμμια 50αρια πρεπει να ειναι...

Reaction score
249

Οι ταινιες που φερνουν τα βιντεοκλαμπς για ενοικιαση κοστιζουν πολυ παραπανω οταν τις αγοραζουν απο οσο την παιρνουμε εμεις (αλλιως παρανομουν)
Υποθετω οι μπλου ειναι ακομη ακριβοτερες
Μιλαω για ενοικιαση οχι αυτες που πουλανε
Γι αυτο μαλλον δεν φερνουν πολλες

Reaction score
4

από συζήτηση με φίλο ιδιοκτήτη video club αναφέρθηκε ότι πλήρωναν περίπου 60 ευρώ για vhs 40 ευρώ για dvd και 20 ευρώ για blu ray

δεν μπορώ ούτε να το πω με σιγουριά 100 % αλλά και αν κάποιος από εδώ ξέρει κάτι πιο εμπεριστατωμένο να το αναφέρει

Reaction score
59

Oι νεοι τιτλοι σε dvd κοστιζουν στα videoclubs γυρω στα 45 ευρω και σε bluray γυρω στα 21 ευρω.

Reaction score
4

τα παραπάνω τα είχα μάθει σε ερώτησή μου γιατί κάποιο video club νοικιάζει 1,5 ευρώ το dvd και 1,8 το blu
συγνώμη για το εκτός θέματος μήνυμα αλλά δεν μπορούσα να μην το γράψω

Reaction score
2

Εδώ στα Χανιά και dvd και τα Blu 2€. Ειναι αυτο που λέμε ότι πάρεις 100, ένα πράμα.

Reaction score
0

καλό μήνα και καλές Γιορτές με υγεία και πάνω απο ολά θετική σκέψη στην μαυρίλα που προσπαθούν να μας επιβάλουν....
Επανέρχομαι στην τρέλα των τιμών....ενδεικτικά σας στέλνω 3 Link με τις ίδιες ταινίες και τεστάρω το φθηνότερο ελληνικό site λέγε με eshop, με amazon.com/uk & play.com....τα συμπεράσματα δικά σας...

eshop: 161 euro
amazon.com/uk : 101 euro
play.com : 103 euro

http://www.e-shop.gr/basketlist.phtml

http://www.play.com/ShoppingBasket.html

http://www.amazon.co.uk/gp/cart/view.html/ref=gno_cart

Reaction score
59

τα λινκ δεν δειχνουν σε πια ταινια αναφερεσε !

Reaction score
89
εππππππ καλο μηνα θηριο!!!

αν και δε φαινεται τι εχει μεσα το καλαθακι σου εγω σε πιστευω... Υποθετω οτι τα μεταφορικα δεν ειναι μεσα αν κ δεν ειναι πολλα ....
Καλα κρατιεται παντως το eshop δε μπορω να πω.... Πριν κανα 6μηνο η διαφορα θα ηταν υπερδιπλασια.. :126:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Oι νεοι τιτλοι σε dvd κοστιζουν στα videoclubs γυρω στα 45 ευρω και σε bluray γυρω στα 21 ευρω.
Για παράδειγμα, το Inception που θα κυκλοφορήσει σε rental (δλδ προς ενοικίαση) την επόμενη εβδομάδα κοστίζει για τα video clubs 45ευρώ+φπα σε DVD και 25+φπα σε bluray.

Εννοείται πως μέτα από ένα μήνα θα κυκλοφορεί σε sell-through(προς αγορά) στη μισή τιμή περίπου.

Και βέβαια, διόλου απίθανο σε μερικούς μήνες να μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από περιοδικό ή εφημερίδα!:138:

Reaction score
0

'Όσο αναφορά το θέμα των video club... και την πολιτική των Ελληνικών εταιριών διανομής.... είναι για γέλια...μου θυμίζει έντονα την σχέση Ιερόδουλης και προστάτη...μιλάμε για την πλήρη εκμετάλλευση και εκβιασμό απο την πλευρά των συγκεκριμένων εταιριών διανομής....μιλάμε για μονοπώλιο και τρελές καταστάσεις!!! Το έχω αναφέρει και και αλή φορά, τα dvd και τα blu ray τα εισάγουν απο εργοστάσια που βρίσκονται στο παλαιό ανατολικό μπλοκ...απο εκει και πέρα πετάνε και μια κάκιστη φωτοτυπία έξω φύλου.....ακόμη και στην θήκη του blu ray λυπούνται να βάψουν το logo!! και στα κοπανάν πάντα με 29.90......παλιές καινούργιες ταινίες....
Από την στιγμή λοιπόν που δεν σκέφτονται τον ΕΛΛΗΝΑ καταναλωτή γιατι να τους σκεφτεί αυτος....και ενώ θέλεις να στηρίξεις την χώρα σου αναγκάζεσαι να τρέχεις στα γνωστά site.....ασχολούμε με το συγκεκριμένο άθλημα απο το 1990!!!! Απο Δισκους.... βιντεοκασέτες.....cd...video cd της philips....dvd....hd dvd...και τώρα τα blu ray....όλα αυτα χρόνια μια πλήρης αδιαφορία και υποτίμηση απο την πλευρά των και καλά επίσημων εταιριών....σας κούρασα...σας ζητώ συγνώμη....

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

'Όσο αναφορά το θέμα των video club... και την πολιτική των Ελληνικών εταιριών διανομής.... είναι για γέλια...μου θυμίζει έντονα την σχέση Ιερόδουλης και προστάτη...μιλάμε για την πλήρη εκμετάλλευση και εκβιασμό απο την πλευρά των συγκεκριμένων εταιριών διανομής....μιλάμε για μονοπώλιο και τρελές καταστάσεις!!! Το έχω αναφέρει και και αλή φορά, τα dvd και τα blu ray τα εισάγουν απο εργοστάσια που βρίσκονται στο παλαιό ανατολικό μπλοκ...απο εκει και πέρα πετάνε και μια κάκιστη φωτοτυπία έξω φύλου.....ακόμη και στην θήκη του blu ray λυπούνται να βάψουν το logo!! και στα κοπανάν πάντα με 29.90......παλιές καινούργιες ταινίες....
Από την στιγμή λοιπόν που δεν σκέφτονται τον ΕΛΛΗΝΑ καταναλωτή γιατι να τους σκεφτεί αυτος....και ενώ θέλεις να στηρίξεις την χώρα σου αναγκάζεσαι να τρέχεις στα γνωστά site.....ασχολούμε με το συγκεκριμένο άθλημα απο το 1990!!!! Απο Δισκους.... βιντεοκασέτες.....cd...video cd της philips....dvd....hd dvd...και τώρα τα blu ray....όλα αυτα χρόνια μια πλήρης αδιαφορία και υποτίμηση απο την πλευρά των και καλά επίσημων εταιριών....σας κούρασα...σας ζητώ συγνώμη....
εγώ λέω ν' αλλάξουμε επάγγελμα!!:137::142:

Reaction score
0

Σημείωση....ευτυχώς που υπάρχει και το eshop!!!!!!!

οκ......σας αναφέρω αναλιτικα τοτε.....

eshop :

(DVD.06237) ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ (BLU-RAY) *02/12/2010* 27.90 €
(DVD.06173) THE KARATE KID (BLU-RAY) 26.90 €
(DVD.06193) ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ (BLU-RAY) *01/12/2010* 27.90 €
(DVD.06126) Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ: ΕΤΗ 1-6 (7 DISC BLU-RAY BOX SET) 78.90 €

Αξία προϊόντων: 161.60 €

play.com δωρεάν μεταφορικά!!!

Predators (With Digital Copy) €20.49 FREE DELIVERY
The Karate Kid: Combi Pack (Blu-ray & DVD) €22.49 FREE DELIVERY
The Expendables: Steelbook Collector's Edition (Blu-ray & DVD) (3 Discs) €25.49
FREE DELIVERY
Harry Potter Complete Box Set 1 - 6 (7 Discs) (Blu-ray) €34.99 FREE DELIVERY
€103.46

amazon.com/uk με την χρίση FREE Super Saver Shipping για Ελλαδα

Subtotal: £73.84
Harry Potter Collection - Years 1-6 [Blu-ray] - Daniel Radcliffe; Blu-ray £24.99
The Expendables [Blu-ray] - Sylvester Stallone £14.93
Karate Kid Double Play (Blu-ray + DVD) - Jackie Chan; £15.93
Predators [Blu-ray] - Danny Trejo £17.99

Subtotal: £73.84 = 90 euro στρογγυλά...στρογγυλά

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508