Νέες Κυκλοφορίες σε Blu-Ray

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Βρε παιδιά το "predators" που κυκλοφορεί απο τη 1η Δεκεμβρίου δέν το έχει δει κανείς να μας πει μια γνώμη ;
Αντε γιατί τη Τετάρτη στο ρεπό θα έχουμε προβολή. Είμαι μεταξύ "inception" και "predators"!!!

Εγώ έχω δει και τα 2.

Αγόρασα από το e-shop στις 02/12 που βγήκε το Predators σε Blu-Ray, και το Inception το έχω δει στο σινεμά πρεμιέρα όταν βγήκε και το έχω παραγγείλει ήδη από το e-shop σε Blu-Ray στις 14/12 που βγαίνει να το πάρω και αυτό.

Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις μιας και δεν έχουν σχέση το ένα με το άλλο.

Μακράν θα σου συνιστούσα να δεις το Inception μιας και το εργάκι πραγματικά τα ΣΠΑΕΙ ! Φυσικά για αυτό υπεύθηνος είναι ο Christofer Nolan (βλέπε Batman Begins, The Dark Knight) που έχει κάνει τρελά πράγματα με την ταινία. Εγώ την απόλαυσα στο έπακρο πάντως (Gold Class κ.τ.λ).

To Predators καλό εργάκι αλλά όχι αρκετό. Σε κάποιες φάσεις νόμιζα πως απλά είχαν κάποιες σκηνές για να γεμίσουν τον χρόνο και δεν θύμιζε με τίποτα το Predator 2 σε θέμα δράσης για να μην πω το original Predator με τον Arnold που εκεί είναι η μέρα με την νύχτα !

Από ήχο αρκετά καλό αλλά ίσως μπορούσε και καλύτερα. Για το Inception θα σου πω στις 14/12 :)

Reaction score
1

Καλά ο δικός μου βαράει βιόλα :142: ...το ένα βίντεο κλαμπ που πάω έχει φέρει inception και predators σε BD, ο δικός μου, μου είπε ότι δεν του τα έχουν φέρει ακόμα, τα έχει παραγγείλει κλπ κλπ :142: ...το ένα με το άλλο τα μαγαζιά απέχουν 50 μέτρα...

Reaction score
1

Α.Ι. !!!!!!!!!!!!

τρέλλα !!! Από τις αγαπημένες μου ταινίες :107: ...ανυπομονώ !

Reaction score
59

[IMGl]http://img812.imageshack.us/img812/6457/1289015346eatpraylovebl.jpg[/IMGl]
Sony / Disney Κυκλοφορίες Βluray 10/01/2011

MERCURY RISING
TREMORS
D-TOX
BUGS ( PIXAR)

Reaction score
59

Τον Γενάρη του 2009 έλεγαν ότι θα κυκλοφορούσαν μέχρι το τέλος του χρόνου:121:
Δεν μπορω να καταλαβω ουτε τον σπηλμπεργκ ουτε τον καμερον !!!

Που ειναι τα :

E.T.
TRUE LIES
THE ABYSS και τοσα αλλα !!!!:141:

Reaction score
1

Δεν μπορω να καταλαβω ουτε τον σπηλμπεργκ ουτε τον καμερον !!!

Που ειναι τα :

E.T.
TRUE LIES
THE ABYSS και τοσα αλλα !!!!:141:

Παίζουν πολλά με τα δικαιώματα των ταινιών γι' αυτό δεν έχουν βγεί ακόμα, ο Cameron έχει σπάσει την εταιρεία που είχε με την Galle An Hurd γι' αυτό δεν έχει βγεί ακόμα το Abyss.

Reaction score
1.269
Το νου σας παιδιά και στο σάϊτ της Media Markt,βγάζει καθημερινά στο σφυρί ταινίες BR μόνο 5€ (1 την ημέρα)!!!Μόνο για τα Χριστούγεννα..
Απλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάτι που να με τρελαίνει..

Reaction score
89
Το νου σας παιδιά και στο σάϊτ της Media Markt,βγάζει καθημερινά στο σφυρί ταινίες BR μόνο 5€ (1 την ημέρα)!!!Μόνο για τα Χριστούγεννα..
να τα βαζε κ καθημερινα καλα που θα ταν...... :133:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

μέχρι στιγμής έχει βγάλει μόνο 5 τίτλους σε blu τα υπόλοιπα ήταν DVD...όλοι οι τίτλοι είναι της ODEON :126:

Reaction score
20
όντος δεν έχω δει ακόμα κανένα τίτλο σε blu ray για να τρέξω να το πάρω...σε dvd έχει βγάλει ωραίες ταινιίτσες.. για να δούμε..

Reaction score
1.269
Κακό είναι το είναι της Odeon ή απλά πρόσεξες οτι έχουν αυτό σαν κοινό χαρακτηριστικό?

Reaction score
59

[IMGL]http://img339.imageshack.us/img339/9237/17851708x3523366.jpg[/IMGL]Meet Joe Black (Blu-ray)

Brad Pitt, Anthony Hopkins & Claire Forlani

EUR 18.49 Free Delivery

Pre-order. | Due for release on 24 January 2011

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Reaction score
1

Reaction score
59

[IMGl]http://img687.imageshack.us/img687/6323/38932900311.jpg[/IMGl]

Κυκλοφοριες 1ου/2011 με ελληνικους υποτιτλους

CHARLIE ST.CLOUD