Νέες Κυκλοφορίες σε Blu-Ray

Reaction score
0
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Καλή χρονιά με υγεία!!!! Γιατί όλα τα άλλα μας τα έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...Προς ενημέρωσή!! To eshop άρχισε τον χορό των αυξήσεων! Ταινίες που τις είχε με 11.90 τις πήγε στα 18!!! Έλεος!! πάλι τα ίδια και τα ίδια!!!

Reaction score
2
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Ναι? Με τσι 'γειές τους λοιπόν. Από πορτοκάλια αλλού να .....

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Καλή χρονιά με υγεία!!!! Γιατί όλα τα άλλα μας τα έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...Προς ενημέρωσή!! To eshop άρχισε τον χορό των αυξήσεων! Ταινίες που τις είχε με 11.90 τις πήγε στα 18!!! Έλεος!! πάλι τα ίδια και τα ίδια!!!
ρεσεις εβαλα δυο εργακια παραγγελια για τη γυναικα της disney κ την αλλη μερα πρωι πρωι πηγαν στα 21.90 απο 11.90!!!! Παναγια μουυυυ :141:

Reaction score
1.269
Τυχαία είδα το μήνυμα,ευχαριστώ για την ενημέρωση!Και λογική τιμή..Οχι 30€

*Επίσης απο εκεί που έλεγα πως πήρα οτι blu ray ήθελα και τελείωσα με αγορά απλά μόνο θα ενοικίαζα πλέον έκατσα και σκέφτηκα τι ταινίες θέλω και θυμήθηκα παλιές αγαπημένες κτλ και έβγαλα άλλες 25 για αγορά!Και όλο και κάποιες άλλες θα έχω ξεχάσει.Τελειωμό δεν θα έχω μου φαίνεται με αυτό το χόμπι-τ :116:
Ετσι και τα ξαναλλάξουν τα blu ray και βγάλουν άλλη τεχνολογία δίσκου θα τους πυροβολήσω!!:122:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Ετσι και τα ξαναλλάξουν τα blu ray και βγάλουν άλλη τεχνολογία δίσκου θα τους πυροβολήσω!!:122:

Χαχαχαχαχα! :143::143:

Περίμενε λίγο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Η αλήθεια είναι ότι, αφού η βιομηχανία έχει στραφεί στο παπαρο3D, θα αργήσουν τα Super HD φορμά. Τα οποία θα χρειάζονται και πολύ μεγαλύτερες οθόνες.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Re: Απάντηση: Re: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Mα εσυ χτυπιεσε οτι το θες ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ !!!

ΟΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑ ΤΟ !!!:137:

Κότα κι εγώ!!!! :116:

Τίντουτο το Kč? Δεν ξέρω εγώ απ' αυτά! Δολλάρια, Ευρώ, Γιέν, CHF!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef