- Reaction score
- 0
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Hd-dvd και Bd
Ρε παιδιά πόσες μέρες κάνει περίπου το amazon.com??????
Ρε παιδιά πόσες μέρες κάνει περίπου το amazon.com??????
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :respect:μαθαινω γρηγορα.. μη κοιτας την ηλικια..
ασε που οι ισοτιμιες ειναι παθος και δουλεια χρόνων.. :cool_4:
Απορώ πως κάθεστε ακόμη δηλαδή!!!!!!! ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!! :happy_8:Ωραιοι!!! Νομιζω ηρθε η ωρα να κανουμε κι εμεις καμια αγορα:cool_8:
6-7 με expedited international shipping..Ρε παιδιά πόσες μέρες κάνει περίπου το amazon.com??????
Με UPS δε στέλνει; :happy_5:To amazon νομίζω πως είναι απο τα φτηνότερα. Σίγουρα είναι το πιο γρήγορο πάντως!!
Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν...Απορώ πως κάθεστε ακόμη δηλαδή!!!!!!! ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!! :happy_8:
στέλνει..πως δεν στέλνει...αλλά είναι πολύ ακριβότερο ( σε σημείο να μην συμφέρει) και το κυριότερο σχεδόν σίγουρο πέρασμα από τελωνείο ακόμη και σε μικρά ποσά...Με UPS δε στέλνει; :happy_5:
Εχμ, το έκανα για να βάλω τους Simpsons - και εγώ expedited delivery επιλέγω αλλά και με UPS δεν είχα πρόβλημα όσες φορές πήρα, πάντα κάτω από 100 $.στέλνει..πως δεν στέλνει...αλλά είναι πολύ ακριβότερο ( σε σημείο να μην συμφέρει) και το κυριότερο σχεδόν σίγουρο πέρασμα από τελωνείο ακόμη και σε μικρά ποσά...
μακριά......
Εγω ζητάω απλό air mail και μπορώ να σου πω ότι σε μία περίπτωση ήταν και πιό γρήγορο!!:crazy_1:Με UPS δε στέλνει; :happy_5:
σου απαντησα.... αρα εχεις κι εσυ pm... !!!!!!!Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν...
ps (έχεις πμ )
Ο.Κ........θα παίρνω τα hd-dvds από το amazon και τα blu-ray από το play.com(region B)...................γ@μ@το στο amazom.com(region A) το Kingdom of Heaven έχει 20$ δηλαδή 15Ε ενώ στο play.com(region B) έχει 37.5Ε....έλεος.......:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2:6-7 με expedited international shipping..
Tip: το ποσό να μένει κάτω από τα 100 δολλάρια για να μην υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο και έχεις καθυστερήσεις και κόστος...:cool_4:
Προσωπικα για hd ξεχαρμανιαζω με την δορυφορικη, αλλα να δουμε και καμια ταινια ρε παιδι:cool_3:Απορώ πως κάθεστε ακόμη δηλαδή!!!!!!! ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!! :happy_8:
Να είσαι καλά !!Προσωπικα για hd ξεχαρμανιαζω με την δορυφορικη, αλλα να δουμε και καμια ταινια ρε παιδι:cool_3:
giorgio-n thanks για τις πληροφοριες:cool_4:
Να είσαι καλά !!
Δευτέρα με Τρίτη θα πίνω καφεδάκι στο Ζώγια ( στη Σβώλου..) μάλλον.."happy_1"
Αν συντονίσω όλα τα καρντάσια που θέλω να γνωρίσω από κοντά θα είναι καταπληκτικά !!!
Εμ...αφού δεν τσεκάρεις τα πμ σου...
μα δεν εχω τετοιο pm απο σενα ...
μονο για την ταινια animation εχω... :sad:
:cool_4:Τώρα έχεις...."happy_1" "happy_1" "happy_1"