Νέος Συντονιστής μαζί με τον Διονύση Κουτρουμπάνο αναλαμβάνει ο sambalis!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο sambalis αναλαμβάνει Συντονιστής στην κατηγορία ΗΧΟΣ, Μουσική μαζί με τον Διονύση Κουτρουμπάνο.

Νομίζω ότι όλοι έχουμε εκτιμήσει τις γνώσεις και τον χαρακτήρα του sambalis μέσα από τα γραφόμενά του! Θα ήθελα όμως να προσθέσω ότι είμαστε ακόμα πιο τυχεροί όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε με έναν πραγματικά εξαιρετικό άνθρωπο!

Είμαι βέβαιος ότι με τον Διονύση θα "συνθέσουν" ένα top δίδυμο!!!

Καλή επιτυχία!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι γυρευει , οχι η αλεπου στο παζαρι , αλλα ενας χειρουργος στην Μουσικη? :lol:

Μα δεν μπορουσε να ειναι τιποτα αλλο παρα μια μικρη ανταμοιβη εμπρος στην αγαπη και τις ευαισθησιες του Γιωργου στον χωρο αυτο.

Ξερετε ομως τι με κανει περισσοτερο χαρουμενο απο ολα?

Πως στις εως τωρα διδυμες συνεργασιες συντονιστων , οι παλαιοτεροι ηταν αυτοι που ζητησαν τους νεοτερους.

Αυτο μου λεει παρα πολλα!!!

Γιωργο , καλη συνεχεια :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα των συντονιστών!

Μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα, αφού ο Γιώργος έχει δείξει το μεράκι του για το AVSite, την μουσική, καθώς και τις τεράστιες γνώσεις του, εδώ και πολύ καιρό.

- Έτσι να συνεχίζεις να μας ξεστραβώνεις γιατρέ μου, το χρειαζόμαστε άλλωστε. :wink:

Reaction score
51
Πριν δύο ημέρες, και ενώ οι διακοπές μοας ήταν προς το τέλος, δέχτηκα ένα απρόσμενο τηλεφώνημα! :D
Γειάσου Γιώργο είμαι ο Διονύσης Κουτρουμπάνος!! :lol:
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα να υπηρετήσω και συνυπηρετήσω μαζί του στον χώρο της Μουσικής με σκοπό να ταξιδέψουμε παρέα απο δω και πέρα σε αυτήν την Μικρή και Μεγάλη Μαγεία πού από μικρο με συνεπήρε και απετέλεσε και αποτελεί μία Οαση στην καθημερινότητα και στην ρουτινιάρικη ζωήμας!

Το AVsite αποτελεί ένα πόλο συσπείρωσης Ιδεών, Γνώσεων, Αμιλλας, Εκπλήξεων, Γνωριμιών και Φιλίας και πρέπει να παραμείνει έτσι στην συνέχεια.
Αλλά και να εμπλουτιστεί με νέες ιδέες, γνώσεις, διλήμματα και λύσεις σε απορίες, ημιμάθειες και δυσκολίες ΟΛΩΝ μας.

Ο σκοπός μου στην Ενότητα μουσική θα είναι να βοηθήσω στην Ενημέρωση, Ψυχαγώγηση και Παρουσίαση υλικού που γνωρίζω και βασικά Μαθαίνω καθημερινά ούτως ώστε να το ρετουσάρω και να το εμφανίσω Ομορφο, Αποδεκτό και Φιλικό στα μέλη!!

Ευχαριστώ Ολους για τα καλά σας λόγια και Καλό Φθινόπωρο!!

(Γιώργο Mac .. Οι Προγραμματικές δηλώσεις έπονται! Ακόμα δεν άδειασα τις βαλίτσες!)
Albert Einstein:
If I were not a physicist, I would probably be a musician. I often think in music. I live my daydreams in music. I see my life in terms of music.

Reaction score
49
Γιώργο να δώσω κι εγώ τις ευχές μου για μια δυναμική παρουσία ως συντονιστής στην κατηγορία ΗΧΟΣ, Μουσική.

Μετά από την εντυπωσιακή παρουσία της ενότητας από τον Γιάννη (Κολιαβά) & τον Διονύση (Κουτρουμπάνο) πιστεύω ότι η συνέχεια, μέσα από την συνεργασία σου με τον Διονύση, θα είναι τουλάχιστον το ίδιο εντυπωσιακή!!! :D :D

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Γιώργο μου,
σιδεροκέφαλος και μην ανυσηχείς κάθόλου για τα νέα σου καθήκοντα.
Από τη μια έχεις και τον Διονύση, παλιά καραβάνα, αλλά από την άλλη χαλάρωσε και άσε τον ευατό σου ελέυθερο να μας πάρεις μας μαζί σου στο ατελείωτο ταξείδι της μουσικής.

Πάντα επιτυχίες και πάντα δίπλα μας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll