Νέος... αλλά παλαιός!

Reaction score
0
Χαιρετώ όλους τους φορουμίτες,

Είμαι νέος στο φόρουμ ... αλλά παλαιός audiophile.

Ξεκίνησα την πορεία μου στο hi-fi,το 1988, με έναν Audio Innovations series 500 και μετά από πολλά ομολογουμένως χρόνια και δραματικές αλλαγές τόσο σε επίπεδο συστημάτων/μηχανημάτων όσο και γενικότερα, έχω τώρα το κάτωθι "λιτό" σύστημα:

47 LABS Shigaraki CD transport
MHDT "Havana" DAC
LEBEN CS 300
POINTOS "Anima" (single driver transmission line monitors)
AUDITORIUM 23 καλώδια (interconnect & ηχείων)
FURUTECH καλώδια ρεύματος
47 LABS "Stratos" digital interconnect

Το σύστημα αυτό είναι πολύ μουσικό και ρυθμικό και παίζει αρκετά καλά ακόμα και στις όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες του χώρου τοποθέτησής του.

Τα μελλοντικά upgrade που έχω υπόψη θα ήθελα να τονίσουν λίγο τη λεπτομέρεια χωρίς όμως να θυσιάσω τη μουσικότητα και τη σπιρτάδα του συστήματος.

Ευχαριστώ,

Θοδωρής

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507
Απάντηση: Νέος... αλλά παλαιός!

Reaction score
0

Ήδη έκανα δύο upgrade:
Πήρα τα φοβερά ιαπωνικά καλώδια Audio Tekne και ανακάλυψα κάποια επίσης πολύ καλά αντικραδασμικά από έβενο (όπως τα Yamamoto αλλά σε πολύ καλύτερες τιμές)!

Reaction score
0

'Αλλαξα τον Leben CS 300 με τον Leben CS 250 με λυχνίες Visseaux 6Κ6 από το '52 (τις οποίες βρήκα κατά τύχη στο e-bay σε καλή τιμή και προμηθεύτηκα αρκετές...). Ίδια περίπου χαρακτηριστικά -ο ήχος Leben παραμένει ουσιαστικά αναλοίωτος- με μεγαλύτερο βάθος και ανάλυση.
Θα ήθελα να αλλάξω τα ηχεία μου με κάποια floorstander με τον ίδιο χαρακτήρα και τεχνολογία (single driver), κυρίως γιατί η γάτα μου δεν τα πάει πολύ καλά με τις βάσεις...!
Επίσης βρήκα και αγόρασα σε τρελλή τιμή από αγγελία στη Σιγκαπούρη (!) ένα φίλτρο ρεύματος με μετασχηματιστή της Shindo Labs, το Mr. T Power Conditioner. Είναι απίστευτο πόσο καλύτερο είναι το σύστημα τώρα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef