- Reaction score
- 0
Χαιρετώ όλους τους φορουμίτες,
Είμαι νέος στο φόρουμ ... αλλά παλαιός audiophile.
Ξεκίνησα την πορεία μου στο hi-fi,το 1988, με έναν Audio Innovations series 500 και μετά από πολλά ομολογουμένως χρόνια και δραματικές αλλαγές τόσο σε επίπεδο συστημάτων/μηχανημάτων όσο και γενικότερα, έχω τώρα το κάτωθι "λιτό" σύστημα:
47 LABS Shigaraki CD transport
MHDT "Havana" DAC
LEBEN CS 300
POINTOS "Anima" (single driver transmission line monitors)
AUDITORIUM 23 καλώδια (interconnect & ηχείων)
FURUTECH καλώδια ρεύματος
47 LABS "Stratos" digital interconnect
Το σύστημα αυτό είναι πολύ μουσικό και ρυθμικό και παίζει αρκετά καλά ακόμα και στις όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες του χώρου τοποθέτησής του.
Τα μελλοντικά upgrade που έχω υπόψη θα ήθελα να τονίσουν λίγο τη λεπτομέρεια χωρίς όμως να θυσιάσω τη μουσικότητα και τη σπιρτάδα του συστήματος.
Ευχαριστώ,
Θοδωρής
Είμαι νέος στο φόρουμ ... αλλά παλαιός audiophile.
Ξεκίνησα την πορεία μου στο hi-fi,το 1988, με έναν Audio Innovations series 500 και μετά από πολλά ομολογουμένως χρόνια και δραματικές αλλαγές τόσο σε επίπεδο συστημάτων/μηχανημάτων όσο και γενικότερα, έχω τώρα το κάτωθι "λιτό" σύστημα:
47 LABS Shigaraki CD transport
MHDT "Havana" DAC
LEBEN CS 300
POINTOS "Anima" (single driver transmission line monitors)
AUDITORIUM 23 καλώδια (interconnect & ηχείων)
FURUTECH καλώδια ρεύματος
47 LABS "Stratos" digital interconnect
Το σύστημα αυτό είναι πολύ μουσικό και ρυθμικό και παίζει αρκετά καλά ακόμα και στις όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες του χώρου τοποθέτησής του.
Τα μελλοντικά upgrade που έχω υπόψη θα ήθελα να τονίσουν λίγο τη λεπτομέρεια χωρίς όμως να θυσιάσω τη μουσικότητα και τη σπιρτάδα του συστήματος.
Ευχαριστώ,
Θοδωρής