- Reaction score
- 0
Έχοντας ελάχιστο budget κατάφερα να μαζέψω ένα σύστημα που ευτηχώς ταίριαξε καλά στα αυτιά μου.
Έχουμε και λέμε:
Χώρος (στο περίπου γιατί είναι ακανόνιστος σαν σχήμα)> 7χ5 (μήκος/πλάτος)
Ενισχυτής: ARCAM A90
Ηχεία: Mordaunt-Short 908 Avant
Καλώδια ηχείων: Analysis-Plus Clear Oval (διπλοκαλωδίωση)
και τελευταίο και καταϊδρωμένο το άμοιρο CD μου: Cambridge Audio Azur 640C.
Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει το μικρόβιο για (τι άλλο) αναβάθμισούλα...
Το πρόβλημα:
Ενώ στη αρχή ήμουν σίγουρος ότι το azurάκι δεν είχε κανένα μέλλον, ήρθε στα χέρια μου ένα μεταχειρισμένο interconnect της Cardas (Cross, 0.5m). Με το Audioquest Ψωράλ, που είχα μέχρι πρόσφατα, κουραζόμουν γρήγορα, γκρίνιαζα για τη "ντροπαλή" μεσαία μου περιοχή καθώς και για χίλια δυο άλλα πραγματάκια που προκύπτουν από μια πηγή αυτής της κατηγορίας.
Αμ έλα που το Cardas ήρθε να κάνει μαγικά! Πρώτη φορά ΚΑΤΑΛΑΒΑ τι σημαίνει σωστό καλώδιο. Η τονικότητα του συστήματος έκανε άλματα, οι "μεταλιζέ" ψηλές συχνότητες μαλάκωσαν, οι μεσαίες -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- εμφανίστηκαν και από ανάλυση μια χαρά τα πάμε (αμέ αμέ). Ήχος σωστός και ξεκούραστος.
Στο θέμα: Θέλω να ψαχτώ με καλύτερη πηγή. Έχω "σταμπάρει" το DAC της Musical Fidelity (X-Dac v.3) και εναλλακτικά κάτι ανάμεσα σε Arcam CD93 ή το Ah! Joe New Tube στην έκδοση με τον upsampler (αν μου βγουν τα λεφτά αλλιώς... μετά).
Γνώμες? :?
Έχουμε και λέμε:
Χώρος (στο περίπου γιατί είναι ακανόνιστος σαν σχήμα)> 7χ5 (μήκος/πλάτος)
Ενισχυτής: ARCAM A90
Ηχεία: Mordaunt-Short 908 Avant
Καλώδια ηχείων: Analysis-Plus Clear Oval (διπλοκαλωδίωση)
και τελευταίο και καταϊδρωμένο το άμοιρο CD μου: Cambridge Audio Azur 640C.
Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει το μικρόβιο για (τι άλλο) αναβάθμισούλα...
Το πρόβλημα:
Ενώ στη αρχή ήμουν σίγουρος ότι το azurάκι δεν είχε κανένα μέλλον, ήρθε στα χέρια μου ένα μεταχειρισμένο interconnect της Cardas (Cross, 0.5m). Με το Audioquest Ψωράλ, που είχα μέχρι πρόσφατα, κουραζόμουν γρήγορα, γκρίνιαζα για τη "ντροπαλή" μεσαία μου περιοχή καθώς και για χίλια δυο άλλα πραγματάκια που προκύπτουν από μια πηγή αυτής της κατηγορίας.
Αμ έλα που το Cardas ήρθε να κάνει μαγικά! Πρώτη φορά ΚΑΤΑΛΑΒΑ τι σημαίνει σωστό καλώδιο. Η τονικότητα του συστήματος έκανε άλματα, οι "μεταλιζέ" ψηλές συχνότητες μαλάκωσαν, οι μεσαίες -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- εμφανίστηκαν και από ανάλυση μια χαρά τα πάμε (αμέ αμέ). Ήχος σωστός και ξεκούραστος.
Στο θέμα: Θέλω να ψαχτώ με καλύτερη πηγή. Έχω "σταμπάρει" το DAC της Musical Fidelity (X-Dac v.3) και εναλλακτικά κάτι ανάμεσα σε Arcam CD93 ή το Ah! Joe New Tube στην έκδοση με τον upsampler (αν μου βγουν τα λεφτά αλλιώς... μετά).
Γνώμες? :?