Νέο look AVSite - παρατηρήσεις...

Reaction score
1
Τα post icons προφανώς είναι σχεδιασμένα με κάποιο μικρό περίγραμμα. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρό το θέμα για να κάτσουμε να τα επανασχεδιάσουμε. Ίσως όταν έχουμε (πολύ) χρόνο... :happy_9:

Το ανοιχτό γκρι του editor θα μπορούσε να αλλάξει. :cool_4:

...
ΟΚ βρε καρτνάσι!
Εμείς τα σημειώνουμε και εσείς βάλτε τα στις καλένδες, κι όποτε έχετε χρόνο τα ξανακοιτάτε ;-)

Btw έκανα και ένα add στο προηγούμενο post μάλλον την ώρα που απαντούσες...

Ριξτε του μιά ματιά!

Reaction score
1
Προσωπικα εχω προβλημα στο οτι δεν βλεπω τα μυνηματα που δεν εχω διαβασει γιατι δεν υπαρχει τοση εντονη διαφορα.
+1 Κωστή!

Μήπως επειδή η διαφορά μεταξύ:
plain (read) και bold (unread)
threads είναι σχετικά δυσδιάκριτη (ειδικά σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό), να χρησιμοποιούσαμε κάποιο άλλο χρώμα μεταξύ των δύο?

Ας πούμε, Βold Κίτρινο ή Magenta για τα unread και ό,τι έχουμε για τα read threads?

(btw το magenta φαίνεται καλύτερα στο classic skin)

Reaction score
5
πολυ καλυτερο το skin... λιγο πιο εντονα τα γραμματα θελει και κατι που βρηκα ειναι, κανοντας reply στις φατσουλες δε φαινεται το "more"...

Reaction score
1
+1 Κωστή!

threads είναι σχετικά δυσδιάκριτη (ειδικά σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό), να χρησιμοποιούσαμε κάποιο άλλο χρώμα μεταξύ των δύο?

Ας πούμε, Βold Κίτρινο ή Magenta για τα unread και ό,τι έχουμε για τα read threads?

Παράδοξο?

Στο προηγούμενο (αρχικό) post τη λέξη "magenta" που έγραψα στην οποία το colorcode που είχα επιλέξει είναι darkorange μου τη δείχνει στο χρώμα της κανονικής γραμματοσειράς...
Τώρα στο quote που κάνω μέσα στο reply (παραπάνω) τη βλέπω κανονικά έντονο πορτοκαλί όπως την είχα αρχικά επιλέξει!

Συμβαίνει και σε εσάς?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή ακόμη κάνει αλλαγές ο Νίκος στα χρώματα, γενικώς θα βλέπετε που και που κάποια παράξενα.

Reaction score
2
Η απολυτη φρικη ειναι να διαβαζεις κανα μισαωρο εδω, και μετα να πηγαινεις σε σελιδα με ασπρο φοντο...

Reaction score
1
Το νέο skin είχε κάποια σοβαρά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν τη βδομάδα που μας πέρασε. Για παράδειγμα, είχε λευκό φόντο στον editor (με λευκά links!).

Τώρα μένει το fine-tuning, ώστε να γίνει άψογο. Οι παρατηρήσεις που έχετε κάνει έως τώρα είναι απόλυτα ορθές και τις είχαμε ήδη κατά νου.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχω στο προγραμμά μου τις εξής μεταβολές:

• Αύξηση του κοντράστ
  • Σαφής διάκριση μεταξύ bold και link
  • Σαφής διάκριση μεταξύ read και unread topics
  • To frame του editor που είναι ξεκάρφωτο
  • Επανασχεδιασμός των post icons με ομοιόμορφο look και ομαλό matting του περιγράμματος

Η αλλαγή, όμως, για την οποία σας προϊδέασαν οι Διαχειριστές, δεν εξαντλείται στο νέο skin. Απλά, σηματοδοτεί την εποχή που θα είμαστε σε θέση να κάνουμε λειτουργικές επεμβάσεις, όποτε θέλουμε χωρίς ευχέλαια.

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν καταρχήν το skin σκοτώνει, πολύ καλό, εύγε, μπράβο!!!!!!! :bravo::bravo::bravo:

Νομίζω οτι το default χρώμα των fonts πρέπει να γίνει λίγο πιο έντονο γιατί είναι λίγο δυσδιάκριτα και κουράζουν, εκτός αυτού μπορεί σε κάποιους που έχουν πιο σκοτεινή την οθόνη τους να είναι ακόμα χειρότερα :crazy_3:

Το link για το user cp χάθηκε από την πάνω μπάρα.

Μήπως να κοιτάζαμε για κανένα σετάκι icons χωρίς περίγραμμα?

ΥΓ. Και κάτι άλλο, με το καινούριο skin μου βγάζει τον spresv σαν Συντονιστή!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το χρησιμοποιω πανω απο μια εβδομαδα και δεν το αλλαζω με τιποτα!
Συγχαρητηρια zog!:cool_4:
Αλλα και πολλα μπραβο σε αυτον που το επελεξε:smoking:

Reaction score
51
Πολύ καλή δουλειά!!!

Σίγουρα όμως πρέπει να αλλαχτεί το fontcolor!

To πρόβλημα όμως πάντα σε σκούρα backgrounds στα forums, που μπαίνει ανοιχτόχρωμο fontcolor, όταν κάποιος επιλέξει άλλο skin (πχ το υπάρχον ήδη classic), τα γράμματα γίνονται δυσδιάκριτα ή το χειρότερο ...δεν φαίνονται!!

Για παράδειγμα...διαβάστε το στο classic, και ειδικά την κάτω πρόταση:

Η πρόταση αυτή είναι μία πρόταση!:happy_9:

Reaction score
19
Ας γκρινιάξω :crazy_3:

Οι χρωματικές επιλογές είναι άπαιχτες αλλά... προσωπικά το σκούρο με πνίγει!
Δίνει ένα ύφος underground που συναντάται κυρίως σε warez fora και φαντάζει λίγο απόμακρο.

Ή απλά είναι θέμα συνήθειας. "happy_1"

Όπως και να' χει, συγχαρητήρια αν και πιστεύω ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! :bravo:

Reaction score
0
Τί λέτε τώρα. Εγώ θα το ήθελα ακόμα πιο σκούρο. Γιατί να βγάζουμε τα μάτια μας με το πιο λευκό από το λευκό; Και λίγο blue black να μπει, καλοδεχούμενο.

Συγχαρητήρια για το νέο μας look.

Reaction score
4
+1 Κωστή!

Ναι κατι τετοιο γιατι ειναι χάσιμο αλλιως.
Αναγκάστηκα και το γυρισα στο classic ενω μου αρεσει το σκουρο:cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.925
Members
38.519
Νεότερο μέλος