Νέο professional audio blog

Reaction score
0
Καλησπέρα,

ήθελα απλά να ενημερώσω την κοινότητα ότι είμαι επαγγελματίας ηχολήπτης/μηχανικός ήχου, και πρόσφατα πήρα την απόφαση να ανοίξω ενα δικό blog για επαγγελματικό ήχο ώστε να στηρίξω τον κλάδο μας. Τα θέματα περιστρέφονται κυρίως γύρω από professional audio, μουσικά και γενικότερα τεχνολογικά νέα, και όχι μόνο. Προσπαθώ κάθε μέρα να ψάχνω και να δημοσιεύω όσο πιο ποιοτικό περιεχόμενο γίνεται. Θα το εκτιμούσα αν όσοι ενδιαφέρονται έριχναν μια ματιά και έγραφαν κάποια comments για το τι τους άρεσε και τι όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

http://www.audioworkbench.com

ΥΓ: Να σημειώσω ότι σκοπός μου είναι να προσελκύσω αναγνώστες από όλο τον κόσμο, επομένως στο site γράφω στα αγγλικά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλή αρχή και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!
Όπως βλέπετε εδώ οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τα πραγματικά μας ονόματα. Αν θέλετε μας λέτε κι εσείς το δικό σας, δεν θεωρείται διαφήμιση.

Reaction score
0
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον moderator γιατί τώρα συνηδειτοποίησα ότι postαρα σε λάθος ενότητα, αλλά αφού το θέμα μεταφέρθηκε ήδη όλα καλά. Και προς θεού μη μου μιλάτε στον πληθυντικό 23 χρονών είμαι!

Όσο για την εικόνα, κι εγώ έψαχνα μία καλή για να μπορέσει να γίνει κατανοητό το bit depth, και τη βρήκα με σχετική ευκολία στο google. Μου άρεσε αμέσως γιατί δείχνει πολύ ωραία αυτό που προσπαθούσα να εξηγήσω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Νέο professional audio blog

Εισαι σε καποια εταιρεια του χωρου η ανεξαρτητος?

Sorry για την ερωτηση

Reaction score
0
Δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι ανεξάρτητος. Απλά αυτό που μπορώ να πω μόνο δημοσίως είναι ότι ο πατέρας μου βρίσκεται στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας πάρα πολλά χρόνια (ως συνθέτης), διαθέτουμε ένα home studio και αναλαμβάνω τις παραγωγές των κομματιών του. Οπότε κατ'αυτόν τον τρόπο ανεξάρτητος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.539
Απάντηση: Νέο professional audio blog

Καλησπέρα,

ήθελα απλά να ενημερώσω την κοινότητα ότι είμαι επαγγελματίας ηχολήπτης/μηχανικός ήχου, και πρόσφατα πήρα την απόφαση να ανοίξω ενα δικό blog για επαγγελματικό ήχο ώστε να στηρίξω τον κλάδο μας. Τα θέματα περιστρέφονται κυρίως γύρω από professional audio, μουσικά και γενικότερα τεχνολογικά νέα, και όχι μόνο. Προσπαθώ κάθε μέρα να ψάχνω και να δημοσιεύω όσο πιο ποιοτικό περιεχόμενο γίνεται. Θα το εκτιμούσα αν όσοι ενδιαφέρονται έριχναν μια ματιά και έγραφαν κάποια comments για το τι τους άρεσε και τι όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

http://www.audioworkbench.com

ΥΓ: Να σημειώσω ότι σκοπός μου είναι να προσελκύσω αναγνώστες από όλο τον κόσμο, επομένως στο site γράφω στα αγγλικά.
:cool_4:

Πολύ καλή προσπάθεια.

:bravo:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members