Ναι Είναι Γεγονός : Forza Motorsport 2 για το XBOX360

Reaction score
2
Eμενα παλι πολυ !
Αν δεν μπορουν το 2007 να εχουν στα παιχνιδια motion blur, antialliasing kai depth of field, τοτε το στο καλο διαφημιζουν Next Gen experrience ?
Μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε το επομενο xbox 960 ή PS4 ...

Reaction score
19
Η αλήθεια είναι ότι καλό είναι κι εμείς να αναφέρουμε τα κακώς κείμενα του 360 μας. Ούτε εμένα μου αρέσει που δεν είναι crystal clear τα γραφικά και δυστυχώς νιώθω ότι μέχρι εκεί μπορεί να αποδώσει αυτό το hardware.

Ας μην αναφέρω την έξοδο VGA που γκάριζα από το 2005 όταν το πήρα ότι έχει πρόβλημα και τα δείχνει όλα ξεπλυμένα. Αξιώθηκαν και το έφτιαξαν σε αυτό το update επιτέλους! Έκαναν όμως την αγορά μιας lcd επιβεβλημένη γιατί αν ήθελες να παίξεις στο monitor του pc καλύτερα να έπαιζες κανένα pacman...

Anyway, κατά τα άλλα έχει βγάλει παιχνιδάρες και τουλάχιστον την παρούσα στιγμή στον τομέα game enjoyment δε συγκρίνεται με την απέναντι φαρσοκωμωδία (ps3).

Reaction score
164
Τα 60fps μας μάραναν... :crazy_1:
Το motion blur και το depth of field είναι λάθος να υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι. Υποτίθεται ότι βλέπουμε με τα μάτια και όχι μέσω μιας κάμερας. Στο replay, ναι, είναι καλό να υπάρχει.
Έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι έπεσε θύμα της υπερβολικής προσοχής που δόθηκε στο θέμα εξομοίωση. Λαμβάνονται υπ' όψιν πολλές λεπτομέρειες (θερμοκρασία σε τρεις ζώνες στα λάστιχα, ελλειπτικά μοντέλα κτλ). Αυτά δεν πολυφαίνονται στον τελικό χειρισμό. Έπρεπε ίσως να θυσιάσουν την απόλυτη πιστότητα με πιο πιασάρικα γραφικά. Την πιστότητα λίγοι την καταλαβαίνουν, τα γραφικά τα θέλουν περισσότεροι.
Κάποιος έκανε την εξής σωστή παρατήρηση: Αν στα simulations χαθούν ένα-δύο frames, αυτό είναι καταστροφικό, γιατί χρειάζεται να υπολογιστούν τα δεδομένα για όλον τον ενδιάμεσο χρόνο που χάθηκε, και ας μην φάνηκε στην οθόνη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περεταίρω χάσιμο frames κοκ...

Όσο παιρνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου αρέσει το παιχνίδι. Άντε να κυκλοφορήσει να δούμε τι ψάρια πιάνει το παιχνίδι. Γιατί πχ το demo του Test Drive Unlimited απογοήτευσε όλον τον κόσμο, αλλά το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό.

Reaction score
19
Κι εγώ γουστάρω simulation!
Οι realtime πληροφορίες που δίνει για κάθε παράμετρο του αυτοκινήτου είναι εντυπωσιακές... πώς τις εκμεταλευόμαστε όμως;
Για να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε καμιά πληροφορία! :prof:

Καλύτερος χρόνος που έχω κάνει είναι 1.12.
Με την τιμονιέρα να ξέρετε δυσκολεύει κι άλλο αλλά η πληροφόρηση που δίνει το feedback είναι εξαιρετική. :bravo:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ναι Είναι Γεγονός : Forza Motorsport 2 για το XBOX360

Anyway, κατά τα άλλα έχει βγάλει παιχνιδάρες και τουλάχιστον την παρούσα στιγμή στον τομέα game enjoyment δε συγκρίνεται με την απέναντι φαρσοκωμωδία (ps3).
Ο σοφός μίλησε. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_4:

Reaction score
164
Έχεις την ασύρματη τιμονιέρα;
Πάντα μου άρεσαν τα τιμόνια, αλλά έκανα καλύτερους χρόνους με το pad. 1.12; Είσαι 2 sec πιο αργός από μένα; Να το κοιτάξεις! Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος χειρότερος από την αφεντία μου! :happy_9:
Όταν κυκλοφορήσει θα πάρω την limited edition που έχει παραπάνω αυτοκίνητα και οδηγό στρατηγικής. Τότε θα σου πω πώς τα εκμεταλλευόμαστε. :happy_8:
Το παιχνίδι έχει απίστευτο customization. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αλλά πολλοί θα φάνε ώρες βάφοντας και κολλώντας αυτοκόλλητα.

Reaction score
19
Πάντα μου άρεσαν τα τιμόνια, αλλά έκανα καλύτερους χρόνους με το pad.
Κι εγώ :happy_8:
Αλλά έχει τον χαβαλέ του και το τιμονάκι, σε βάζει πιο μέσα στο παιχνίδι. Αν το μάθεις κι όλας και γίνεις πολύ καλλιτέχνης μάλλον έχεις καλύτερες προοπτικές απ'ότι με το pad. Αλλά το feedback είναι μεγάλος αντίπαλος. Την ασύρματη έχω, ναι.

Εγώ για να πάρω μια ιδέα των παραμέτρων έβλεπα τα replay των αντιπάλων με την κονσόλα ανοιχτή. Και δεν κατάλαβα τίποτα :happy_5:

Reaction score
164
Είναι κρίμα πάτνως που η Logitech έχει τακιμιάσει με τη Sony και βγάζει καλές τιμονιέρες μόνο για τα PS.

Reaction score
164
Τα screenshots που έδειξες είναι ingame; Γιατί είχα την εντύπωση ότι έχει κυκλοφορήσει μόνο demo με την celica...

Reaction score
164
Για άλλο πράγμα μιλούσα, ό,τι ήθελα έγραφα! :happy_9:
Ferrari εννοούσα.

Reaction score
1
Απάντηση: Ναι Είναι Γεγονός : Forza Motorsport 2 για το XBOX360

Μα αυτο στις φωτο το nissan δεν ειναι? Δεν νομιζω να υπαρχει στο demo. Τουλαχιστον οχι σε μενα.

Reaction score
164
Sorry έχετε δίκιο παιδιά δεν το θυμόμουν... θα έρθει μάλλον σε λίγο αυτό με update.
http://kotaku.com/gaming/it.s-a-new-car!/new-gran-turismo-hd-downloads-coming-soon-256002.php

Εδώ έχουν μαζί εικόνες και από forza-pgr3 όπου βλέπω το ίδιο πράγμα.
http://www.gameswank.com/portal/?p=420
Είναι εντελώς ηλίθιο να συγκρίνεις prerenders παιχνιδιών... Τι προσπαθείς να αποδείξεις; Τι σημαίνει αυτό για το ίδιο το παιχνίδι;

Άς υποθέσουμε ότι το GT HD έχει τα καλύτερα γραφικά του κόσμου, τέτοια που μέχρι και το Hollywood θα ζήλευε. Κάτσε και κάνε γύρους στο demo μέχρι να βαρεθείς και άσε εμένα και τους άλλους βλάκες να παίζουν Forza 2, με 300+ αυτοκίνητα, Online, στις καλύτερες πίστες του κόσμου. Άσε να διαλύουμε τα αυτοκίνητα και παίζε εσύ συγκρουόμενα με τη Ferrari.
Άσε μας εμάς στον κόσμο μας, να παίζουμε PGR3, Test Drive unlimited και χάζευε εσύ στατικά prerender. Οκ;

Reaction score
0
Είναι φοβερό μεν, αλλά όχι prerender ... αν κοίταγες το link θα έβλεπες ότι ήταν playable σε μια version του GTHD και αυτό έβαλαν στο trailer και στις εικόνες , ενώ πιθανότατα σε λίγο θα προστεθεί και αυτό το αυτοκίνητο στην κανονική.
Έδωσα εξάλου και το άλλο link για να μην έχεις αμφιβολία ...

Reaction score
164
Είναι φοβερό μεν, αλλά όχι prerender ... αν κοίταγες το link θα έβλεπες ότι ήταν playable σε μια version του GTHD και αυτό έβαλαν στο trailer και τις εικόνες , ενώ πιθανότατα σε λίγο θα προστεθεί και αυτό το αυτοκίνητο στην κανονική.
Έδωσα και το άλλο link για να συγκρίνεις εξάλλου ... με το ίδιο αποτέλεσμα φυσικά.
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις:
Τα screenshots είναι prerender και αυτά συγκρίνουν. Έχουν καμία σχέση τα γραφικά των παιχνιδιών με τα prerender Που κυκλοφορούν; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.
Το αν θα μπει το Nissan στο demo ούτε που με ενδιαφέρει. Αλήθεια, το GT5 πότε θα κυκλοφορήσει;

Reaction score
0
ΔΕΝ είναι prerender, είναι απλά εντυπωσιακό γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στο να έχουν ρεαλιστικό αποτέλεσμα , πάντα ξεχώριζε το replay και τα αυτοκίνητα του GT εξάλλου.
Εικόνες από υπαρκτό παιχνίδι είναι άσχετα αν δεν έχει έρθει στα χέρια μας ακόμα.
Και τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε ... αν θες δες απλά τις υπόλοιπες εικόνες , το ίδιο πράγμα είναι.

Reaction score
164
ΔΕΝ είναι prerender
Είναι εικόνες μέσα από το παιχνίδι; Έχει καμία σχέση το demo του GTHD με αυτά τα screenshots; Έχουν καμία σχέση τα screenshots του Forza 2 με τα γραφικά του παιχνιδιού;
Πόσο υπαρκτό είναι το παιχνίδι; Πότε θα κυκλοφορήσει το GT5;

Reaction score
19
Βρε τόσο καιρό πριν βγει το ps3 η Sony σας τάιζε pre-rendered βίντεο ως ingame.
Ακόμα δεν έμαθες; :happy_5: :happy_5:

Άσε που οι εικόνες που βλέπουμε είναι replay. Όχι playable.

Reaction score
164
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι:
[youtube]Mq-JwoXefTo[/youtube]
To καλό είναι γύρω στο 2:50.
Πόσο μοιάζει η συμπεριφορά του πραγματικού αυτοκινήτου με του Forza1; Πόσο βελτιωμένο είναι το Forza2 σε σχέση με το 1;

Κώστα, απλά νομίζει πως ό,τι βλέπει στην οθόνη του δεν είναι prerender. Και προσπαθεί να μας πείσει και εμάς... :happy_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526