Ναι Είναι Γεγονός : Forza Motorsport 2 για το XBOX360

Reaction score
0
Βρε τόσο καιρό πριν βγει το ps3 η Sony σας τάιζε pre-rendered βίντεο ως ingame.
Ακόμα δεν έμαθες; :happy_5: :happy_5:.
Το πιο αστείο είναι ότι το μάθατε εσείς, και τώρα μπερδεύεστε !!! :)
Τα captures και στα δύο games είναι πιθανότατα από replay , και φυσικά τα υπάρχουν τα demo...

Εδώ τι γράφει το site για τις εικόνες που συγκρίνει.

"-Grand Turismo HD is a concept demo which in other words might be a completely different game in the next installment of the series.
-The Project Gotham Screens are also from the only screens that have been released in regards to the game.
-The Forza 2 screenshots however are from the final build of the game meaning the develepors are in the tweaking stages.

-Here’s some nice comparisons between a real life photo and a screeenshot from the Playstation 3 version of Gran Turismo."

Reaction score
164
Ξέρω τι διαβάζω. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ τι γράφουν.
Ξύπνα, δεν είναι Ingame graphics.
Αν δεις το νέο video του PGR4 με τη βροχή θα πάθεις πλάκα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝ GAME. Δεν είναι έτσι το παιχνίδι.
Βλέπεις εσύ τέτοια γραφικά στο GT ενώ παίζεις; Εγώ γιατί δεν βλέπω σαν τα screenshots που συγκρίνουν στο demo του FM2 την ώρα που παίζω;

Θα μου πεις πότε θα βγει το GT5;

Και για να κοιμηθείς απόψε, ναι το GT HD είναι το καλύτερο demo του κόσμου.
Ναι το PS3 είναι η καλύτερη demoμηχανή που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν χαλάει ποτέ, δεν σφυρίζει, δεν βαράει, δεν καίει ρεύμα, δεν μολύνει το περιβάλλον...

Αλλά για παιχνιδομηχανή δεν το βλέπω. :happy_4:

Reaction score
0
Ρωτάω κάτι πολύ απλό: Αυτό το concept demo είναι playable?
To έχουμε όλοι και είναι playable ... το Nissan υπάρχει σε μια επόμενη version του ίδιου game-demo που κυκλοφόρισε σε ένα event και το είχαν προσθέσει . Σε λίγο λογικά θα το βάλουνε στο ps3Store με κάποιο update.

Reaction score
4
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι:
[youtube]Mq-JwoXefTo[/youtube]
To καλό είναι γύρω στο 2:50.
Πόσο μοιάζει η συμπεριφορά του πραγματικού αυτοκινήτου με του Forza1; Πόσο βελτιωμένο είναι το Forza2 σε σχέση με το 1;

Κώστα, απλά νομίζει πως ό,τι βλέπει στην οθόνη του δεν είναι prerender. Και προσπαθεί να μας πείσει και εμάς... :happy_4:
Τωρα ειδα το βιντεο και πραγματικα εβλεπα τι γραφει για να καταλαβω πιο απο αυτα που δειχνει ειναι παιχνιδι και ποιο ειναι αληθεια:bravo::bravo:
Απιστευτο....μου φαινεται θα παρω το 360 πισω απο τον ανηψιο.

Παντως ο κινεζος που μιλαγε στο βιντεο ηταν prerender.....:happy_5:

Reaction score
164
To Forza2 έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σε Ιαπωνία και σε κάποιους συμπατριώτες μας.
Το customization στην εμφάνιση είναι από άλλον πλανήτη (οι παρακάτω φωτό είναι από το forum του Insomnia.gr)

Ακόμα λειτουργεί το Auctions House.
Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Forza 2, πατήστε εδώ.

Reaction score
4
Το review από το gamespot το είδατε??9.2 πήρε!!!
Καλα αμα βλεπεις gamespot τελειωσες....:crazy_1:
Ειναι σαν να βλεπεις tomshardware για ΑΤΙ καρτες.
Ελεος ακομη δεν εχετε καταλαβει απο που τα τσεπωνουν και τι γραφουν?
Το Pro Evolution δεν υπαρχει σαν παιχνιδι στο gamespot και οσοι εξυπνοι θα καταλαβουν τι εννοω.
Το LOTR δεν εχει παρει βαθμολογια ακομη και ξερετε γιατι?
Μαλλον θα ξερετε αμα το ψαξετε...

Reaction score
62
Καλα αμα βλεπεις gamespot τελειωσες....:crazy_1:
Ειναι σαν να βλεπεις tomshardware για ΑΤΙ καρτες.
Ελεος ακομη δεν εχετε καταλαβει απο που τα τσεπωνουν και τι γραφουν?
Το Pro Evolution δεν υπαρχει σαν παιχνιδι στο gamespot και οσοι εξυπνοι θα καταλαβουν τι εννοω.
Το LOTR δεν εχει παρει βαθμολογια ακομη και ξερετε γιατι?
Μαλλον θα ξερετε αμα το ψαξετε...
Κι εγώ έχω απογοητευτεί μαζί του. Το χρησιμοποιώ ως πηγή ειδήσεων μόνο...

Reaction score
0
Τo παιχνιδι λοιπον ειναι στην σκια του GT...Ενταξη,τρομερα γραφικα,ηχος,συστημα ζημιων και αναβαθμισεων,πολυ καλο το online του ΑΛΛΑ πρoσωπικα δεν μου αρεσε καθολου η αισθηση ταχητητας και το gameplay του γενικοτερα.Επισης το χειριστηριο του 360 ειναι καλο για fps αλλα εδω μου τα χαλασε λιγο σε σχεση με του ps3.(μιλαω για την τελικη εκδοση του παιχνιδιου,οχι το demo)

Reaction score
0
Εδώ ένα άρθρο που λέει ότι η MS έσβησε ένα τεράστιο topic στο οποίο πολλά άτομα έλεγαν μάλλον πως το forza κολλάει ή προκαλεί ζημιά στο 360!!!!
http://gamerush.zoomshare.com/files..._Forza_2_forum_gets_over_900_replies_News.htm

Δεν κατάλαβα ακριβώς ... όποιος έχει παρακολουθήσει ας ενημερώσει τι ακριβώς είναι αυτό το θέμα.

Reaction score
0
Εδώ ένα άρθρο που λέει ότι η MS έσβησε ένα τεράστιο topic στο οποίο πολλά άτομα έλεγαν μάλλον πως το forza κολλάει ή προκαλεί ζημιά στο 360!!!!
http://gamerush.zoomshare.com/files..._Forza_2_forum_gets_over_900_replies_News.htm

Δεν κατάλαβα ακριβώς ... όποιος έχει παρακολουθήσει ας ενημερώσει τι ακριβώς είναι αυτό το θέμα.
Ένα καλοστημένο hoax είναι.

Reaction score
14

Η μόνη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει το forza είναι λιγότερες πωλήσεις για το ps3...
Είναι πολύ καλό παιχνίδι και με τιμονιέρα έχει απίστευτη αίσθηση..
Το είδα σε έναν φίλο μου και είναι καταπληκτικό...

Reaction score
0
To hoax είναι ότι το forza κάνει ζημιά και όλοι λένε ψέματα ? δεν υπάρχει καν το thread , ή ότι το έσβησε η MS ?

ΥΓ
Σε όσους αρέσει έστω λίγο το forza, είναι οι πιο σίγουροι αγοραστές του ps3 λόγο GT.

Reaction score
0
To thread δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό είναι το hoax.

Όσοι έχουν παίξει Forza Motorsport 2 βρήκαν το siimulator που έψαχναν. Δεν θα περιμένουν να παίξουν το 2008 ένα game με ανύπαρκτα physics, 0 damage model και ελάχιστα αυτοκίνητα.

Reaction score
164
Σε όσους αρέσει έστω λίγο το forza, είναι οι πιο σίγουροι αγοραστές του ps3 λόγο GT.
Έχεις παίξει Forza 2; Πού συγκεκριμένα πιστεύεις ότι υπερτερεί το GT; Πού βασίζεις την άποψή σου; Πότε θα κυκλοφορήσει το GT;
Σε ρωτάω γιατί απ' όσα έχει πει, αυτό είναι το πιο λάθος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos