Να κανω μια προταση?

Reaction score
1
Προταση ειναι....
Ισως κ να μην ειναι καλη....

Να ανοιξουμε ενα νεο Thread που οποιος θελει να ζηταει καποιο προιον και οι εμποροι να μπορουν να γραφουν τις προσφορες τους...

Με αυτον τον τροπο δεν χρειαζεται καποιος να ζηταει απο ολους τους εμπορους εδω το ιδιο πραγμα....

Τι λετε ειναι καλη ιδεα?

Reaction score
0
Απάντηση: Να κανω μια προταση?

Προταση ειναι....
Ισως κ να μην ειναι καλη....

Να ανοιξουμε ενα νεο Thread που οποιος θελει να ζηταει καποιο προιον και οι εμποροι να μπορουν να γραφουν τις προσφορες τους...

Με αυτον τον τροπο δεν χρειαζεται καποιος να ζηταει απο ολους τους εμπορους εδω το ιδιο πραγμα....

Τι λετε ειναι καλη ιδεα?
Καλη ιδεα :107:να υπαρχει και ανταγωνισμος,να βαζει ο πρωτος την τιμη και οι επομενοι να βαζουν πιο κατω για να τους προτιμησουμε:126:οποτε ναχουμε οντως χαμηλες τιμες:114:

Reaction score
1
Βλεπω πχ στο Thread του krios που ζητανε τιμες κ σε μερικες περιπτωσεις μπορω να βρω καλυτερη τιμη. Δεν θελω ομως να επεμβω στο thread του κ να γραφω διαφορα... Σε καποιο αλλο πραγμα θα μπορει ο crios να δωσει καλυτερη τιμη κτλ κτλ

Γι αυτο το σκεφτηκα αυτο....

Reaction score
0

Γιατι οχι δεν καταλαβα,ελευθερη αγορα ειναι πουλας πιο φθηνα αρα μειωνεις το κερδος το δικο σου προς οφελος του καταναλωτη απλα τα πραγματα.:403:

Reaction score
2

Εγώ προσωπικά διαφωνώ....για ποιό λόγο να αλλάξει αυτό που γίνεται τόσο καιρό ? Υπάρχει κάτι που δεν γίνεται σωστά ? Νομίζω πως όχι.
Θα το κάνουμε σαν δημοπρασία.....και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Αν τώρα ζητήσει απο όλους ας είναι. Δεν καταλαβαίνω πού υπάρχει πρόβλημα.
Ο καθένας δίνει την τιμή του και ο αγοραστής ας αποφασίσει. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τα μέλη που συνεργάζομαι και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο.
Ετσι και αλλιώς άλλα πράγματα έχει φθηνότερα ο ένας και άλλα ο άλλος όπως είπε ο AGGANIS.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Και σεβαστή και η δική σας.

Ευχαριστώ

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Να κανω μια προταση?

Εγώ προσωπικά διαφωνώ....για ποιό λόγο να αλλάξει αυτό που γίνεται τόσο καιρό ? Υπάρχει κάτι που δεν γίνεται σωστά ? Νομίζω πως όχι.
Θα το κάνουμε σαν δημοπρασία.....και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Αν τώρα ζητήσει απο όλους ας είναι. Δεν καταλαβαίνω πού υπάρχει πρόβλημα.
Ο καθένας δίνει την τιμή του και ο αγοραστής ας αποφασίσει. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τα μέλη που συνεργάζομαι και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο.
Ετσι και αλλιώς άλλα πράγματα έχει φθηνότερα ο ένας και άλλα ο άλλος όπως είπε ο AGGANIS.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Και σεβαστή και η δική σας.

Ευχαριστώ
Ναι αλλα μερικοι που ζητανε πχ τιμη απο εμενα μπορει να μην την ζητησουν απο εσενα που μπορει εσυ να εχεις καλυτερη τιμη. Θα μπεις στο thread του αλλου να γραψεις οτι "εχω καλυτερη τιμη" ....???

Reaction score
2

Και το skroutz έχει όμως πολλές φορές λάθος τιμές, μοντέλα που δεν φέρνουν πλεόν και ας τα έχουν στο site τους κτλ κτλ.
Είναι βέβαια ενας πολύ καλός οδηγός τιμών.
Εδώ όμως δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος αγοραστής που να έχει χάσει απο την διαδικασία που ακολουθείται τόσο καιρό. Το αντίθετο μάλιστα έχει κερδίσει.
Αν όμως και οι έμποροι μπουν στην διαδικασία αντιπροσφοράς και ξανα αντιπροσφοράς κτλ κτλ θα γίνει χαμός.
Και πάλι γνώμη μου........

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.150

ζήτω ο χαμός!

Reaction score
2

Όχι γιατί να μπώ. Ούτε νομίζω να το έχεις κάνει και εσύ ή κάποιος απο εδω μέσα.
Αν σου ζητήσει σου ζήτησε. Δεν γίνεται να τα παίρνουν όλα απο εσένα ή απο κάποιον άλλο απο εδω μέσα. Όλοι πρέπει να έχουν κίνηση κατα την γνώμη μου.

Reaction score
2

χαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτό πάει στον costas EAR

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.150

θενκς, αλλά το δίνω φτηνότερα και σε περισσότερη ποσότητα. να, κοίτα:

χαααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Reaction score
0

εμεις θελουμε φθηνες τιμες και οχι δηθεν φθηνες:420:τωρα ποιος και πως θα μας τις δινει δεν μας ενδιαφερει:422:

Reaction score
2

Σε αυτό συμφωνώ........μαζί σου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Nα κανω και εγω μια προταση/ερωτηση?
Τοσο καιρο πουλατε τα πραγματα σας μεσω των αγγελιων αυτου
του site.
Κανεις σας δεν σκεφτηκε να βαλει ενα banner ετσι ωστε να συμβαλλει,
εστω και μερικως, στα εξοδα λειτουργιας του?

Reaction score
2

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως γίνεται....
αλλά γιατί δεν κανονίζουμε να πληρώνουμε ένα ''μικρό'' ποσό κάθε μήνα για να μπορούμε να βάζουμε τις αγγελίες και να συμβάλλουμε στα έξοδα ?

Reaction score
0

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως γίνεται....
αλλά γιατί δεν κανονίζουμε να πληρώνουμε ένα ''μικρό'' ποσό κάθε μήνα για να μπορούμε να βάζουμε τις αγγελίες και να συμβάλλουμε στα έξοδα ?
Ναι και κανονιστε μετα να φουσκωνετε τις τιμες να πληρωνουμε παλι εμεις την νυφη.:121::121::121:

Reaction score
2

Το θέμα είναι να συμβάλλουμε με κάποιο τρόπο αλλά και

''εμεις θελουμε φθηνες τιμες και οχι δηθεν φθηνεςτωρα ποιος και πως θα μας τις δινει δεν μας ενδιαφερει'' να ισχύει και αυτό ανεξάρτητα απο το πόσο και αν πληρώνουμε εμείς.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να μπεί μετά αυτό το ποσό στον αγοραστή...
θα είναι '' μακακία ''

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να κάνω κι εγώ μια πρόταση; Αντί να συζητάτε πως θα γίνει το AVSite λαϊκή - παραμάγαζο δημοσίας χρήσεως για όσους δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν ρίχνετε μια ματιά στους κανονισμούς των αγγελιών; Μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Αφού τους διαβάσετε, θα διαπιστώσετε μόνοι σας, (αναφέρομαι κυρίως στους επαγγελματίες), κατά πόσον τους τηρείτε, και κατά συνέπεια το μέγεθος της ανοχής που σας δίνει ο χώρος που σας φιλοξενεί. Μέχρι ένα σημείο όμως παιδιά, μέχρι ένα σημείο.

...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik