Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.695
φρανκυ γκοζ του χολιγουντ/θρηλικη μπαντα -new wave -... εγκρινω...αυτα ειναι εποχης @thva - τα ξερει καλητερα απο εμενα 
Ο μανέστρος " The Division Bell" ;;; !!!το PINK FLOYD THE DIVISION BEL σε Οριζμενα κομματια που τα εχω σε παλια βινυλια εχει διαφορα
στον ηχο Μαιμουμου ακουστη απο μενα που εχω Μεγαλα αυτια ΟΧΙ σαν τον χερ ντοκτορ εχει ποιο μεγαλα απο μενακαι ο κ. Μαρκου τα μικροτερα
δεν εχω τεσταρει τον κ. wnet aλλα μαλλον δεν χρειαζεται γιατι ειναι τρανσμπιτμεταλοφρικουλας
![]()
Μπας κι έχεις κι αυτό σε βινύλιο;;;και σε βινυλιο κ. wnet για τι μας περασες ειμαστε παντα στην πρωτοπορεια![]()
έβγαλε και τον Ed Kuepper.. οτι καλητερο εβγαλε ποτε η αυστραλια...
Δεν τους άκουγα Δεκέμβριε μου. Αυτά όμως όλα τα ξέραμε , τα παιζανε οι ντισκοτέκ. (υπήρχαν ακόμη , στα τελευταία τους).φρανκυ γκοζ του χολιγουντ/θρηλικη μπαντα -new wave -... εγκρινω...αυτα ειναι εποχης @thva - τα ξερει καλητερα απο εμενα
...με τη διαφορα οτι ο Ed Kuepper...εβγαλε την Αυστραλια...Ed Kuepper![]()
Δεν ήταν ο Αυστραλόβλαχος χα χα χα ?...με τη διαφορα οτι ο Ed Kuepper...εβγαλε την Αυστραλια...![]()
μαζι με αυτο (για να ολοκληρωθει) :ιπα χολιγουντ και θυμηθηκα αυτη τη δισκαρα...που για αρκετους ειναι οτι καλητερο εβγαλε ποτε η αυστραλια...
Ναι τους ξεχασα .... έπαιζε πολύ. Και tuxedomoon πολυ , πάντα. Και Β-52, UB40, χαιρετισματα στον φιλο σου απο μενα, μαζι θα πηγαίναμε χα χα 1985 -1990μαζι με αυτο (για να ολοκληρωθει) :
δεν προκειται για κυριολεκτικη αλλα μεταφορικη εκφραση των πραγματων... (και δεν ανοικει σε εμενα, απλα μεταφερω λογια ατομου και φιλου χωρις προσβαση)
... οπως εχω πει, αν θυμασαι απο τα νιατα σου πραματα, κατι δεν εκανες καλα..Residents