Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
το PINK FLOYD THE DIVISION BEL σε Οριζμενα κομματια που τα εχω σε παλια βινυλια εχει διαφορα
στον ηχο Μαιμουμου ακουστη απο μενα που εχω Μεγαλα αυτια ΟΧΙ σαν τον χερ ντοκτορ εχει ποιο μεγαλα απο μενα :smile: και ο κ. Μαρκου τα μικροτερα;) δεν εχω τεσταρει τον κ. wnet aλλα μαλλον δεν χρειαζεται γιατι ειναι τρανσμπιτμεταλοφρικουλας:gamer:
Ο μανέστρος " The Division Bell" ;;; !!! :gotcha:
Τι φάση;; !!!
Έχασα επεισόδια!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.695
... μπερδευτηκα να συνοψισουμε pig floy και ριτσαρντ φρανκ γκοζ χολιγουντ πηρε ?
τι μουσικη ακουει ο γιος εκτος απο αυτα?!
-πες του να το γυρισει σε σκυλαδικο αμα θελει γκομενα, και να μου βρει και εμενα.. να μην το γυρισω εγω...
🐒
ειπα χολιγουντ και θυμηθηκα αυτη τη δισκαρα...που για αρκετους ειναι οτι καλητερο εβγαλε ποτε η αυστραλια...

Reaction score
23.514
φρανκυ γκοζ του χολιγουντ/θρηλικη μπαντα -new wave -... εγκρινω...αυτα ειναι εποχης @thva - τα ξερει καλητερα απο εμενα 8-)
Δεν τους άκουγα Δεκέμβριε μου. Αυτά όμως όλα τα ξέραμε , τα παιζανε οι ντισκοτέκ. (υπήρχαν ακόμη , στα τελευταία τους).

Βαιλοντ Φεμς άκουγα πολυ και έχω πολλούς δισκους τους απο τότε. To ριλάξ ξέρω και τότε μας φαινόταν (και ήταν ιστορικά) παραγωγή που εφαρμόστηκαν κάτι πρωτοπόρα πράγματα που μετά όλοι ακολούθησαν και φτιάχτηκε ο "νεος" ήχος, με τα συνθ. Ηχητικά ήταν κάτι ξεχωριστό, νομίζω ακόμα διακρίνεται, εαν το ακούσεις σε καλό σύστημα (ή και όχι).

Εγω πήγαινα με το ζόρι μέχρι Πετ Σοπ Μποις.

Πολλά ακούγαμε, χαμός γινότανε τότε, όλα μαζί παίζανε.

Το βιντεο νομίζω είχε απαγορευθεί. Για '83 καταλαβαίνεις , πως το βλέπεις ?

Last edited:

Reaction score
23.514
χα χα με την τρομερη γκόμενα απο τους Β-52

Οι Κρανμπερις νομιζω ειχαν κανει σαπορτ στον Στάιπ, ήταν ειδωλό τους.

Reaction score
23.514
Προσπαθώ να θυμηθώ τι έπαιζε το Residents πάνω τότε, περασαν και πολλά χρόνια. Εκτός φυσικά απο Residents που σου αρέσουν , έπαιζε και Guadalcanal Diary, REM. Yello, The The, Minimal compact, Talk Talk, Prince, everything but the Girl, Waterboys, Joy Division, INXS, Midnight oil (για χορό), κάποια μόνο των Smiths (πάλι για χορό σαν το Big mouth strikes again), κάποια πάλι των Cure, Louis Tillett ..... και άλλα .... καλό ήατνε ιδιως τα πρώτα χρόνια.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.695
ιπα χολιγουντ και θυμηθηκα αυτη τη δισκαρα...που για αρκετους ειναι οτι καλητερο εβγαλε ποτε η αυστραλια...
μαζι με αυτο (για να ολοκληρωθει) :
δεν προκειται για κυριολεκτικη αλλα μεταφορικη εκφραση των πραγματων... (και δεν ανοικει σε εμενα, απλα μεταφερω λογια ατομου και φιλου χωρις προσβαση)

Reaction score
23.514
μαζι με αυτο (για να ολοκληρωθει) :
δεν προκειται για κυριολεκτικη αλλα μεταφορικη εκφραση των πραγματων... (και δεν ανοικει σε εμενα, απλα μεταφερω λογια ατομου και φιλου χωρις προσβαση)
Ναι τους ξεχασα .... έπαιζε πολύ. Και tuxedomoon πολυ , πάντα. Και Β-52, UB40, χαιρετισματα στον φιλο σου απο μενα, μαζι θα πηγαίναμε χα χα 1985 -1990

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.695
Residents
... οπως εχω πει, αν θυμασαι απο τα νιατα σου πραματα, κατι δεν εκανες καλα.. 🐒
εχω βρεθει καμποσες φορες, και εχω περασει μαλλον καλα...βεβαια δεν θυμαμαι τιποτα.... απο τι επαιξε...εκτος απο την τελευταια φορα ...που ειχα παθει αφυδατωση λογω υπερεκτεταμενης καταναλωσης αλκοολ απο το προηγουμενο βραδυ.... 🐒
ειχα ζητησει αυτο θυμαμαι, τα υπολοιπα τα αφηνω στη φαντασια του καθενως..

Reaction score
23.514
Α, όχι πιο μετά 'ανοιξε νομιζω , τεσπα δε θυμαμαι 1987 - 1993 πηγαινα ?
Και δυο ωραία και ήρεμα , για τον Κο Χρήστο, εμπνευσμένα απο Ελλάδα , φιλελληνας ο Louis Tillett.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.237
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos