Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
12.626
ναι μωρε κωστα μου αλλα θα γινει τροικος πολεμος δεν πωλειται και το μπομπινοφωνο γαμοτιμου αν πωλουνταν θα μαζευα τα υπολοιπα να παρω τον προενισχυτη του τζοβανι. τον κοιτουσα μια ωρα.
Ολοκληρωμένος δεν είναι ο Krell?

A

AKARL

Guest
Μια που είμαστε άνθρωποι με ανοικτό μυαλό και ανοικτοί σε όλα και δημοκράτες που δεν απορρίπτουμε τίποτα, πάρτε κι αυτό. Δεν είναι πολύ ακριβό, 10.000 δολλάρια κάνει, αλλά χαλάλι. Προσέξτε και το σχήμα ε; Μιλάμε για τρομερό τουήκ...
Τάδε έφη ο ... Big Destroyer. :eek::eek::eek:

Reaction score
30.455
Μια που είμαστε άνθρωποι με ανοικτό μυαλό και ανοικτοί σε όλα και δημοκράτες που δεν απορρίπτουμε τίποτα, πάρτε κι αυτό. Δεν είναι πολύ ακριβό, 10.000 δολλάρια κάνει, αλλά χαλάλι. Προσέξτε και το σχήμα ε; Μιλάμε για τρομερό τουήκ...

View attachment 141983

If you cannot hear a difference from cables or power conditioning, then you probably won't hear a difference from our tweaks either. However, you may still hear the improvements subconsciously, meaning that the music sounds better but you can't really say why. This is because your ears aren't trained yet. There is no such thing as having "golden ears", everyone starts the audiophile hobby as a beginner, and builds up their listening skill from experience. With Obscurum it may take many weeks until your ears have adapted. Therefore we offer you a 90 days money back guarantee. If you can't hear a difference when removing the Obscurum after that period, you can send it back for a full refund.
Είναι προφανές πως κάθε βλαχοψωνάρα του κερατά που θέλει να πείσει τον εαυτό του και κυρίως τον επίσης ψωνισμένο περίγυρό του πως τα αυτιά του είναι trained και πως δεν είναι ένας beginner όπως η πλέμπα ,αλλά ένας experienced and skilled listener ,θα το εκτιμήσει δεόντως.....

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.606
Άρα, ο προενισχυτής του Jiovanni δεν μπορεί να συνδεθεί με τον Krell. Που αλλού να τον συνέδεες, σε ποιο τελικό;
εχω τρεις εχουμε και λεμε, quad 405-2 yamaha p5000s crown xls 1502

Reaction score
12.626
Δεν νομίζω ότι θα άκουγες καλύτερα απο τον Krell ( αν έπαιρνες τον Bryston ).
Post automatically merged:

@leandros , νομίζω πάνω στο ράφι με τα βινύλια που λειτουργούν ως μπασοπαγίδα και μπροστά από το καδράκι που σου δίνει απλετη διάχυση , ένα τέτχοιο είναι απαραίτητο.. :biggrin:
Εγώ πάντως μπορώ να το φτιάξω diy. Βελτιώνει όμως τόσο πολυ τον ήχο;;;

Reaction score
12.626
Το dac του απο την άλλη, έχει κάνει εμένα να κλαίω. Αλλά εδώ επαναφέρω την απάντηση που έδωσα στον Κώστα: στα χρήματά του θα κοίταζα για προενισχυτή - προσέσορα - (με ποιοτικό) dac.

Και εγώ έσιαξα δγυο τέτχοια το πρωί αλλά τράβηξα το καζανάκι μετά!! :biggrin:

Καταστροφέα της υψηλής τέχνης!! Κακούργε! Κανίβαλε!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.606
Δεν νομίζω ότι θα άκουγες καλύτερα απο τον Krell ( αν έπαιρνες τον Bryston ).
750 βατ στα 4ομ συν 500βατ στα 4ομ με προ τον bryston θα ηθελα να το ακουσω

κωστα παω να παρω το μετοχικο επιστεφω σε καμμια ωρα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Το dac του απο την άλλη, έχει κάνει εμένα να κλαίω. Αλλά εδώ επαναφέρω την απάντηση που έδωσα στον Κώστα: στα χρήματά του θα κοίταζα για προενισχυτή - προσέσορα - (με ποιοτικό) dac.

Καταστροφέα της υψηλής τέχνης!! Κακούργε! Κανίβαλε!
Κι εδώ...αντίστροφα το παίρνεις.Στη δική σου ειδικώς περίπτωση,θ'απαιτούσες ποιοτικό ... DAC μετά επεξεργαστή. ;)
Τα ΑΚ 4490 πάντως είναι τσιπάκια γύρω από τα οποία φτιάχνονται ποιοτικές - και όχι...ποιητικές - υλοποιήσεις της αγοράς.

Άσε δε που περιλαμβάνεται μέχρι και...Non-Oversampling προφίλ στο εγγενές λογισμικό τους.Μη το σκέφτεσαι όμως καν αυτό το τελευταίο όπου θα εφαρμοζόταν διόρθωση στην απόκριση. :p
Λεξοτανίλ.
Lamictal... :D

Last edited:

Reaction score
12.626
Κι εδώ...αντίστροφα το παίρνεις.Στη δική σου ειδικώς περίπτωση,θ'απαιτούσες ποιοτικό ... DAC μετά επεξεργαστή. ;)
Τα ΑΚ 4490 πάντως είναι τσιπάκια γύρω από τα οποία φτιάχνονται ποιοτικές - και όχι...ποιητικές - υλοποιήσεις της αγοράς.

Άσε δε που περιλαμβάνεται μέχρι και...Non-Oversampling προφίλ στο εγγενές λογισμικό τους.Μη το σκέφτεσαι όμως καν αυτό το τελευταίο όπου θα εφαρμοζόταν διόρθωση στην απόκριση. :p
Αναφέρομαι σε ένα μηχάνημα που θα έκανε όλες τις δουλειές που είπα,ε? Απο'κει και πέρα, δεν τα έχω με τα τσιπάκια, άλλωστε μέσες άκρες όλα την ίδια δουλειά κάνουν, με προβληματίζει περισσότερο η υλοποίηση πριν και μετά το τσιπάκι. ΟΚ, υπάρχει και το ψυχολογικό θέμα της υποστήριξης υψηλής ανάλυσης, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω διακρίνει διαφορές άνω των 192KHZ. Κάτι ανάμεσα σε DSD και FLAC ( χαμηλότερης ανάλυσης ) έχω παρατηρήσει, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Κάποια στιγμή θέλω να τω δω λίγο κι αυτό, να πιάσω ίδια κομμάτια σε διαφορετική ανάλυση και να δω αν και κατά πόσο ακούω διαφορές.

• Like
Reactions: PMC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.380
με προβληματίζει περισσότερο η υλοποίηση πριν και μετά το τσιπάκι.
Θα έπρεπε να σε προβληματίζει κυρίως η επεξεργασία στην κεντρική cpu, αυτή που βρίσκεται ανάμεσα από τα αφτχιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988