Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Γιά το πόστ σου 329 , γιά τό ποστ μου 311 .

Να δεις πειραματισμό στο ενεργό με Trinnov ή Metric να θες ψυχολόγο χρόνια.
Ψυχολογικό. Δεν φταίει ο ήχος αλλά το εγώ σου. Διαφορετικά προβλήματα που θέλουν διαφορετικούς γιατρούς.
Ο ήχος δεν λύνει ψυχολογικά προβλήματα, τα σκεπάζει. Όπως και τα φάρμακα.
-
Γιά τον λόγο ότι " πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης " , δεν μπορώ να καταλάβω οί γιατροί και τά φάρμακα , σε τί χρησιμεύουν στην απάντηση σου προς εμένα . Γιά ήχο καί ηχεία μιλάμε εδώ κ. Αλέξη , εκτός και αν κάνω λάθος .
Θές να μου πείς κάτι , θές να μου προτείνεις τον γιατρό σου , τους γιατρούς σου , κάποιο καλό δοκιμασμένο φάρμακο ίσως ;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω .
Γιά πές

-
"Βρέ " άς το λάικ καί απάντησε , είμαι και σε κρίσιμη ηλικία να ξέρω τί να κάνω !

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Θα έπρεπε να σε προβληματίζει κυρίως η επεξεργασία στην κεντρική cpu, αυτή που βρίσκεται ανάμεσα από τα αφτχιά.
Και κανένας μας δεν είναι αλώβητος από αυτήν...
Αναφέρομαι σε ένα μηχάνημα που θα έκανε όλες τις δουλειές που είπα,ε? Απο'κει και πέρα, δεν τα έχω με τα τσιπάκια, άλλωστε μέσες άκρες όλα την ίδια δουλειά κάνουν, με προβληματίζει περισσότερο η υλοποίηση πριν και μετά το τσιπάκι. ΟΚ, υπάρχει και το ψυχολογικό θέμα της υποστήριξης υψηλής ανάλυσης, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω διακρίνει διαφορές άνω των 192KHZ. Κάτι ανάμεσα σε DSD και FLAC ( χαμηλότερης ανάλυσης ) έχω παρατηρήσει, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Κάποια στιγμή θέλω να τω δω λίγο κι αυτό, να πιάσω ίδια κομμάτια σε διαφορετική ανάλυση και να δω αν και κατά πόσο ακούω διαφορές.
Απλό...Πάρε το ίδιο κομμάτι σε υψηλή ανάλυση - λ.χ. 24/192 - και κάνε του downsampling από τον ψηφιακό αναπαραγωγό.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126

@leandros , νομίζω πάνω στο ράφι με τα βινύλια που λειτουργούν ως μπασοπαγίδα και μπροστά από το καδράκι που σου δίνει απλετη διάχυση , ένα τέτχοιο είναι απαραίτητο.. :biggrin:
Χαρούλη είσαι αδιαβαστος!:tongue:
Αυτή η κουρ@δα, είναι η έκδοση για ενεργά ηχεία γιατί σαχνει το τσάκρα του dsp....
Εναλλακτικά χρησιμοποιείται σε ιδιόκτητες b&w..:sneaky::sneaky:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.380
Μην αρπαζεστε για τα κωλοστέρεα, δεν αξίζουν μία.

Χαλαρα. Όλοι δω καλοπροαίρετοι είναι, δεν εμπλέκονται κρυφά συμφέροντα και υπόγειες συμφωνίες με μαγαζιά, κι ο τομαν δε μου δίνει μετοχές και μερίσματα...

Λεξοτανίλ. Έστω Λαμικταλ, χατηρια δε χαλάω..

Post automatically merged:

Και κανένας μας δεν είναι αλώβητος από αυτήν...
Μπα, κάνεις λάθος.

Ο Κογιας είναι.

Αλώβητος εντελώς.

Εξ'ου και ημίθεος.

Reaction score
30.455
δεν εμπλέκονται κρυφά συμφέροντα και υπόγειες συμφωνίες με μαγαζιά, κι ο τομαν δε μου δίνει μετοχές και μερίσματα...
Σωστά!!!

Λεξοτανίλ. Έστω Λαμικταλ, χατηρια δε χαλάω..
Τα παίρνεις από τις φαρμακευτικές αφού... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Reaction score
12.626
Άσχετη φλασιά. Αν και ο χώρος του Χρήστου είναι τίγκα στη διάχυση, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπήρχαν κενά σημεία στη δισκοθήκη...?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
εντέλει bhutia μ όντως είμαι η ψύχωση σου :biggrin: :biggrin:
δίνω νόημα στη ζωή σου φαίνεται! :wink:
Όσοι δεν βρίσκουν νόημα στην ύπαρξή τους υπό την επίδραση των άλλων,είναι ... ή Θεοί ή τέρατα. :drinks:
Άσχετη φλασιά. Αν και ο χώρος του Χρήστου είναι τίγκα στη διάχυση, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπήρχαν κενά σημεία στη δισκοθήκη...?
Θα είχε αισθητή σημασία εφόσον αντιστοιχούσαν σε σημεία πρώτων ανακλάσεων.
Ως έχει θα έπρεπε να μετρηθούν τα επιμέρους RT στη θέση ακρόασης για πιο κατηγορηματική απάντηση.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.606
εδω ειναι διαχυτες που εσιαξα για τον αντιπροεδρο της ε.β.ι. προεδρο εχουμε ντοχτορα μεγα χαιεντα οι γιατροι ειναι παντα μπροστα ;)

IMG_20190517_125524.jpg

αυτος ειναι ο ατιπροεδρας θα ερθει και η σειρα του ντοχτορα προεδρα

Λαμποκοπάει ο γιαμαχας, πότε τον ψώνισες αυτόν;
ειναι του αντιπροεδρα ρε

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964