wnet
Nearfield
- Reaction score
- 18.528
άπειρες φορές έχω κάνει ...masking σε θόρυβο με χρήση Trance... απ' το στρατό ακόμη...Όταν δε θες να ακούς τη φασαρία απέξω τι κάνεις;
φυσικά γίνεται και με metal
άπειρες φορές έχω κάνει ...masking σε θόρυβο με χρήση Trance... απ' το στρατό ακόμη...Όταν δε θες να ακούς τη φασαρία απέξω τι κάνεις;
Παρασύρομαι εύκολα... να επανορθώσω...μρε JAG τακιμιασες με τον Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα εσυ εισαι καλο παιδι ειναι κακες παρεες
με τον Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα![]()
Μηδέν βιώματα η νεολαία. Θέλουν και μουσική τρομάρα τους χα χαευγε νεε μου δεν εβαλες και κανα τσιφτετελι να γουσταρουμε ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ
Δεν εχεις φαντασια θα μου πεις Αρχιτρανς μεταλοφρικουλας Ο.Κ
Ο Κος Μάρκου δεν ξέρω εαν έχει λίγο σωτηρία, καθώς φαίνεται περπατημένος χα χα. Για να ασχολείσαι εσυ μάλλον έχει ελπίδες.Μηδέν βιώματα η νεολαία. Θέλουν και μουσική τρομάρα τους χα χα
εμένα μου άρεσε η καλή πόπ.Το 2ο καλό, που είναι οι ροξέτ;
Αντιλαμβάνομαι την πρόθεση χιούμορ, αλλά δες την ελληνική νεολαία. Φοβερό σχολείο!Μηδέν βιώματα η νεολαία. Θέλουν και μουσική τρομάρα τους χα χα
Ο Κος Μάρκου δεν ξέρω εαν έχει λίγο σωτηρία, καθώς φαίνεται περπατημένος χα χα. Για να ασχολείσαι εσυ μάλλον έχει ελπίδες.
Δεν ξέρω, εαν δεν μιλήσει πρώτα ο Κος Χρήστος (ιδίως στο παραδοσιακό) έγω άποψη δεν εκφέρω.Αντιλαμβάνομαι την πρόθεση χιούμορ, αλλά δες την ελληνική νεολαία. Φοβερό σχολείο!
Κοίτα τέτοια διονυσιακή μέθεξη, μόνο με set class a με interstage του lovely buckalis την πετυχαίνεις!!Δεν ξέρω, εαν δεν μιλήσει πρώτα ο Κος Χρήστος (ιδίως στο παραδοσιακό) έγω άποψη δεν εκφέρω.Εξάλλου πλάκα έκανα. Το θέμα είναι μεγάλο για να ληθεί ή καν αποτυπωθεί εδω, το κακό που έχει γίνει απο διάφορους στν παραδοσιακή μουσκή και πως έχει διασωθεί.
Ο Βόλος πάντως είναι καλή εξαίρεση γενικώς , έχει βοηθήσει εκεί πολύ νομίζω ο φίλος Κυριάκος Γκουβέντας.