- Reaction score
- 91.021
Για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη δεν έχεις ακούσει;Το μοναδικό όργανο στο οποίο αφιερώνω λίγο από τον χρόνο μου, είναι το "Όργανο της Κεντρικής Επιτροπής........"
Για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη δεν έχεις ακούσει;Το μοναδικό όργανο στο οποίο αφιερώνω λίγο από τον χρόνο μου, είναι το "Όργανο της Κεντρικής Επιτροπής........"
η καλή γάστρα πάντα είναι ακριβή ντοκ!, για να αγοράσεις ηχείο με καμπίνα αλουμινίου, πρέπει να ξεβρακωθείς κανονικά, δεν είναι απλά τα πράγματα....![]()
Να υποθέσω ότι έχεις κάνει και εσύ μέτρηση ;Λεανδρε έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ένα αναλυτικό σετ μετρήσεων στο σύστημα /χώρο σου?
Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να τσονταρουμε όλοι και να σου κάνουμε δώρο μια μέτρηση από επαγγελματία.
Με την προϋπόθεση βέβαια να ανέβουν οι μετρήσεις και τα διαγράμματα εδώ στο αβουσαιτ σε dedicated thread..![]()
Μόνο που το δικό μου δεν είναι όργανο, είναι ολόκληρη οργάνωση!!Για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη δεν έχεις ακούσει;
Για ζευγαρωμα? δεν ειναι και τα δυο αρσενικά?αστον μρε αλεξις τον ανθρωπο να ακουει τη μουσικη του.οχι και συ μεσα
Post automatically merged:
να συναντηθουμε
Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να τσονταρουμε όλοι και να σου κάνουμε δώρο μια μέτρηση από επαγγελματία.
Εγώ λέω να το αναθέσουμε στον ... Ζαπ.Σου είπα.. Έρχεται επαγγελματίας, μετράει και ανεβαίνουν οι μετρήσεις.
Το ζμπρώχνει το ηχείο.ο σιζικ τι κανει στο ηχειο
Ούτε καν.... Αλλά εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι το σύστημά μου τα σπάει, ούτε πως τρία καλώδια και μια κορνίζα πίσω από το ένα ηχείο ισοδυναμούν με room treatment..Να υποθέσω ότι έχεις κάνει και εσύ μέτρηση ;
Η θα κάνεις μαζί με τον Λέανδρο ;
Τελικά το διακορευσε όμως, έκαναν και παιδάκια και ζήσαν αυτοί καλά και τα σαραουντ καλύτερα!
Κοίτα, η ξύλινη καμπίνα, είναι η εύκολη, η φτηνή επιλογή.η καλή γάστρα πάντα είναι ακριβή ντοκ!
Βρε Χάρη, μπας και έβαλες και τα δύο ηχεία αριστερά και γι'αυτό δεν τα λέει το σύστημά σου;Ούτε καν.... Αλλά εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι το σύστημά μου τα σπάει, ούτε πως τρία καλώδια και μια κορνίζα πίσω από το ένα ηχείο ισοδυναμούν με room treatment..
Αντιθέτως έχω πλήρη επίγνωση πως έχω ένα σύστημα με ανεπαρκή ως προς τη διάμετρο του γουφερ ηχεία, σε έναν εντελώς αφροντιστο και ακατάλληλο ως προς την παρούσα διάταξη χώρο. Οπότε τι ακριβώς να μετρήσω?
Το βάρος της αποδείξεως μέσω μετρήσεων, το φέρει αυτός που ισχυρίζεται ότι το συστημα του κάνει παπάδες, όχι εγώ που λέω πως το δικό μου έχει τα μαύρα του τα χάλια.
Σωστά ή κάνω λάθος?
Όχι ρε, έχω ένα ηχείο αριστερά και ένα από την άλλη μεριά που δε θυμάμαι πώς τη λένε....Βρε Χάρη, μπας και έβαλες και τα δύο ηχεία αριστερά και γι'αυτό δεν τα λέει το σύστημά σου;
Σωστά λες .Ούτε καν.... Αλλά εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι το σύστημά μου τα σπάει, ούτε πως τρία καλώδια και μια κορνίζα πίσω από το ένα ηχείο ισοδυναμούν με room treatment..
Αντιθέτως έχω πλήρη επίγνωση πως έχω ένα σύστημα με ανεπαρκή ως προς τη διάμετρο του γουφερ ηχεία, σε έναν εντελώς αφροντιστο και ακατάλληλο ως προς την παρούσα διάταξη χώρο. Οπότε τι ακριβώς να μετρήσω?
Το βάρος της αποδείξεως μέσω μετρήσεων, το φέρει αυτός που ισχυρίζεται ότι το συστημα του κάνει παπάδες, όχι εγώ που λέω πως το δικό μου έχει τα μαύρα του τα χάλια.
Σωστά ή κάνω λάθος?
Προφανώς και θα γίνει, όταν αποφασίσω να ασχοληθώ. Προς το παρόν, και για λόγους που δεν αφορούν τη συζήτηση, τα έχω απλά πεταμένα σε ένα σημείο, άρα δεν έχει και κανένα νόημα.επισης και να μην έχεις φροντισμένο χώρο μια μέτρηση επιβάλλεται ώστε να ξέρεις τι και πώς .
Όχι ρε, έχω ένα ηχείο αριστερά και ένα από την άλλη μεριά που δε θυμάμαι πώς τη λένε....
Λυπάμαι που θα στο πω και θα σε συγχύσω, αλλά μάλλον πρέπει να πας το ένα ηχείο πιο δεξιά.Προφανώς και θα γίνει, όταν αποφασίσω να ασχοληθώ. Προς το παρόν, και για λόγους που δεν αφορούν τη συζήτηση, τα έχω απλά πεταμένα σε ένα σημείο, άρα δεν έχει και κανένα νόημα.
QFTΌσο γρηγορότερα βάλεις μυαλό, τόσο γρηγορότερα θα απολαύσεις αυτό που έχανες τόσα χρόνια.
Ξεκόλλα.
- αυτά πεθαίνεις όταν πάνω από 23 sub . . . όχι πάνω από 17 . . . τέλοςΜέ αυτά που σου λέει ό Κώστας Χρήστο μας , βλέπω τά καλά σου τά βιβλία να γίνονται ιπτάμενα !
Καθώς επίσης να ακούς την μουσική σου σε καμπριολέ χώρο .
-
Τό Σπίτι σου από ψηλά Χρήστο μας !
- Κατόπιν εορτής . -
Σκέψου το , όχι τίποτε άλλο αλλά , θά χαλάσεις και την φιλία σου με τον γείτονα σου !
Η 13 εντολή λέει , ......ΟΥ μπλέξεις .
-
View attachment 141823
- View attachment 141824
Χαρούλη,... λόγω πολιτικών πεποιθήσεων τη προβοκάτσια την έχεις ανάγει σ επιστήμη!!Ούτε καν.... Αλλά εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι το σύστημά μου τα σπάει, ούτε πως τρία καλώδια και μια κορνίζα πίσω από το ένα ηχείο ισοδυναμούν με room treatment..
Σωστά ή κάνω λάθος?
180 μοίρες απ' τα αριστερά Χαρούλη μ το λένε!Όχι ρε, έχω ένα ηχείο αριστερά και ένα από την άλλη μεριά που δε θυμάμαι πώς τη λένε....
Πόσο έχει όλο;;;Χαρούλη,... λόγω πολιτικών πεποιθήσεων τη προβοκάτσια την έχεις ανάγει σ επιστήμη!!
Πότε δεν είπα ότι έχω κάνει roomtreatment!.. ποτέ!!
Το ότι το σύστημα μου παίζει όπως παίζει σ αυτό το χώρο όντως είναι μαγικό!
Το ότι τα καλώδια ακούγονται και βελτιώνουν τον ήχο είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο!
Στα χρήματα λοιπόν ων που έχω δώσει για να το στήσω θεωρώ ότι όντως το σύστημα τα σπάει!
Αν λοιπόν οι μετρήσεις δείξουν το αυτονόητο, δλδ ότι ο χώρος δεν τα λέει όσο θα έπρεπε, αλλά παρόλα αυτά η ακρόαση σε ικανοποιεί, όντως θα τα έχω καταφέρει δραματικά καλύτερα απ' αυτό που νομίζεις!
Αυτά Χαρούλη μ!
Post automatically merged:
180 μοίρες απ' τα αριστερά Χαρούλη μ το λένε!![]()
Μετά από μπόλικα χρονάκια ενασχόλησης με το hi-fi, ένα πράγμα έχω καταλάβει: Εν αρχή είναι ο χώρος! Τέλος!
Κανένα μηχάνημα, όσο ακριβό κι αν είναι, δε πρόκειται να αποδώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων
του σε αφρόντιστο χώρο! Και αυτή ειναι η μόνη αρχή που δε χωράει καμία αμφισβητηση.