Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.476
δεμένος στο sub !
Ρε συ went εσυ που ξέρεις αυτά τα ηλεκτρονικά, αυτή η Νάντια Κοντογιώργη που είχε και μια εκπομπη ψυχαγωγίας στην ΕΡΤ (δεν ξέρω έφυγε ?) , βάζει κάτι ωραία απο τη σκηνή της Ν. Υόρκης (και γενικά) στο δεύτερο πρόγραμμα που την ακούω καμιά φορά.

Σπούδασε στο Τζούλιαρντ, μουσική, θέατρο, μιουζικάλ κλπ .... τι φάση είναι ? Δεν θα την έκανα με τίποτε να ακούει τέτοια μουσική. Να μου πείς νέα κοπέλα είναι.

Reaction score
23.476
Αυτοί επηρρεάστηκαν απο την παραδισιακή μουσική της Αυστραλίας τους AC/DC :D

• Like
Reactions: jag

Reaction score
23.476
Το ραδιόφωνο που είχαμε μικροί στην κουζίνα. Το έχω ακόμη, πρέπει να το φτιάξω. Ακόμη να το παω ρε γμτ. Ανάβει , οι λάμπες τα πάντα αλλά δεν παίζει .... χα χα. Του λείπει ενα απο αυτά τα "κοκάλινα" κουμπιά μπροστά, αλλά κάτι θα κάνω κανένα καλούπι απο καμιά resin και σκληρυντικό.

Ακούγαμε θεία Λόλα , άγνωστος πόλεμο, θέατρο κλπ , τι ωραίες γλυκές φωνές έκανε , μας έχει μείνει στο μυαλό ακόμη σε όλα τα αδέλφια.

Τώρα τσιρίζουν οι φωνές με τα Χαι Φαι δήθεν χα χα (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον χα χα)

Last edited:

Reaction score
29.775
Θεία Λένα βρε χαμένε. Και Μπάρμπα Μητούση.
Αγνωστος πόλεμος ήταν σειρά στην Υενεδ νομίζω tv.
Οι φωνές έβγαιναν ζεστές από την έλλειψη κυρίως πρίμων που δεν είχαν αυτά τα μεγάφωνα. Και από τις παραμορφώσεις της λάμπας βεβαίως.

Reaction score
23.476
Οι φωνές έβγαιναν ζεστές από την έλλειψη κυρίως πρίμων που δεν είχαν αυτά τα μεγάφωνα. Και από τις παραμορφώσεις της λάμπας βεβαίως.
Νια μπερδευτηκα με το Λολα ενα μήλο χα χα.

Ναι την ξερω την σειρά στη Υενεδ. Είχε ενα όμως το ραδιοφωνο πριν με τον ηθοποιό αυτόν (πως τον λέγανε ?, αλτσχαίμερ). Κάτσε θα ρωτήσω την αδελφή μου την μεγαλύτερη , εγω ήμουν πολυ μικρός, αυτη είναι στην ηλικία σου νόμιζω (όχι μεγαλύτερη και απο εσενα του '62)

Last edited:

Reaction score
23.476
Έλα πήρα τηλέφωνο χα χα.
Λέω το Σπίτι των Ανέμων με τον Βύρων Πάλλη και με την γιαγια Ανούσκα.
Την Θεία Λένα φυσικά.
Και τον Αντωνόπουλο αλλά έπαιζε στο Θέατρο της Δευτέρας σε πολλά έργα.

Στην Υενέδ ήταν ο Αγνωστος Πόλεμος με τον Αντωνόπουλο πάλι και η Αμερικάνια το Πέιτον Πλέις.

Θέατρο της Δευτέρας (τα παλιά ) έχουν αρχίσει ξανά στο Τρίτο. (Ακουω καμια φορά, ωραίες δουλειες, ωραία μεταφορά).

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.665
να βαλω και ενα μουσικον τεμαχιον απ τους Γειτονες

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538