Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Μηνύματα
12.214
Reaction score
14.513
Εχω και τετοια καλωδια αμα θα ναρθω στην Αθηνα να σε δωκω :) με μεδεν χωρητικοτητα;);)
View attachment 263116
Η φωτος ειναι για τον χαλκεντερο φιλο μου
Όχι, εντάξει να επειδή στάθηκες σε αυτό, με τις φατσούλες χα χα. Και εγω κακώς το ανέφερα αλλά έτσι όπως το έγραψες στο αρχικό πόστ σου, σαν να κατάλαβα ότι μόνο στο χαμηλό είναι καλά τα μονόκλωνα (αφου δεν ανέφερες κάτι για το υπόλοιπο φάσμα).

Εγω Κε Χρήστο δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολυ αυτά, κρίνω με το αυτί , την άλλη δουλειά την αφήνω στους κατασκευαστές μηχανημάτων , ηχείων, καλωδιων κλπ , για αυτό τους πληρώνω χα χα. Εγω απλώς διαλέγω τον ήχο που ταιριάζει με τον ήχο που προσφέρει ο κάθε κατασκευαστής με τους ανάλογους συμβιβασμούς. Απλώς δεν θεωρώ ότι είναι όλοι απατεώνες ή ότι και κάποιοι δεν είναι. Ούτε θα γίνω κατασκευαστής. Απλώς καλό είναι να κάνεις μια γενική συσχέτιση μεταξύ τοπολογίων, επιλογών σχεδίασης κλπ μόνο και μόνο για να ξέρεις στο μέλλον το τι θα κυνηγήσεις ή που ¨κινείσαι" ηχητικά. Δεν ξέρω τι λένε ότι δεν ακούνε διαφορές , εγω ακούω σε κάθετι διαφορές. Μάλιστα ένα ίδιο πράγμα δεν έχω ακούσει χα χα. Και επειδή όπως και να έχει υπάρχει ενα γενικό κονσένσους σε αρκετά πράγματα όταν συζητάω με άλλους ανθρώπους που έχουν εντοπίσει ακριβώς τα ίδια με εμένα χαρακτηριστικά ή διαβάζω τι λένε και αμέσως καταλαβαίνω τι ακούνε γιατί το ακούω και εγω και οι οποίοι όλοι δεν είναι σε ίδια ή ιδανικά περιβάλλοντα χώρων, ακριβώς το αντίθετο (αλλά και εγω έχω αλλάξει χώρους με το ίδιο σύστημα) .... για εμένα λογικά σημαίνει ότι αυτό για κάποιο λόγο δεν αποτελεί τόσο πρόβλημα όσο λένε στο να ακούμε κάποια πράγματα (έστω και σε διαφορετικής "έντασης" βαθμό.).
Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. ¨Ανθρωποι που δεν μιλάνε ή αναφέρονται στις υποκειμενικές εντυπώσεις τους στο τι ακούνε, εμένα δεν μου λένε τίποτε. Αυτό είναι το πρωτεύον , τα άλλα είναι θεωρίες που δεν τελειώνουν ποτέ και δεν με αφορούν σαν αγοραστή παρά μόνο για να κάνω κάποιους συσχετισμούς, όπως ανέφερα (κάποιοι γενικοί υπάρχουν, μερκές φορές όχι).

Ούτε θεωρώ κάποιον που περιγράφει κάτι που ακούει, βλάκα, ψεύτη, τρελό. κλπ Τον πιστεύω. Βλέπω εαν εγω μπορώ να το αναπαραγάγω ή εαν το ακούω και εαν όχι ... τέρμα, δεν πάω παραπέρα να βγάζω συμπεράσματα. Εαν μπορέσω τότε πάλι ΟΚ. Εαν θέλω να το πετύχω βλέπω τι θα κάνω.
 
Last edited:






christos77

Master of Diffusion
Μηνύματα
6.253
Reaction score
13.132















Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.306
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top