Να τον κοιμήσω τον σκυλάκο;

Ευθανασία;

• Total voters
    45

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.790
Αν και, όπως συνήθως απαντώ στους αποπάνω φίλους, αν μπορούσα να τον ρωτήσω θα μου έλεγε να τον κοιμήσω; ;):D
- όχι θα σε ήθελε κοντά του όπως και ν΄ έχει , σε αγαπάει και εξαρτάται από εσένα

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
οπως εγραψες και στην αρχη του ποστ....θα το καταλαβεις μονος σου! αλλωστε καποια πραγματα ειναι και προφανη! ;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
καποια πραγματα ειναι και προφανη
Μα γι' αυτό άνοιξα το thread, σήμερα δεν τον βλέπω πολύ καλά.
Πήγε να πηδήξει κι απο ένα μαντράκι τρομάρα του και έπεσε. Αλλά σηκώνεται αμέσως και κούτσα-κούτσα συνεχίζει.

Ωραία φωτογραφία, αλλά έβγαλα κάτι που την χάλαγε. :)

View attachment 63263
Καλέ πού το βρήκες το ίδιο γκαζόν; :D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.389
Καλα, εγω απο αυτη την κατασταση το κρατησα αλλα δυο χρονια !
Μια χαρα ειναι :thumbsup:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.143
Αν παίρνει να αδυνατίσει λίγο, θα βοηθήσει στα αρθριτικά του και στο περπάτημα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Καλα, εγω απο αυτη την κατασταση το κρατησα αλλα δυο χρονια !
Μια χαρα ειναι :thumbsup:
Έχουν ήδη περάσει τα δύο χρόνια συν ένα. :p

Αν παίρνει να αδυνατίσει λίγο, θα βοηθήσει στα αρθριτικά του και στο περπάτημα.
Πρόπερσι τον κατέβασα σχεδόν στο μισό βάρος και γι' αυτό περπατάει ακόμα. :)
Είναι πετσί και κόκκαλο αν και τρώει αρκετά πάλι γιατί τον λυπόμαστε. Δεν παχαίνει όμως.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Θα αποφασιζα να τον κοιμησω αν,οπως ειπαν και αλλοι φιλοι εδω , δεν μπορουσε να αυτοσυντηρηθει,αλλα πιο σημαντικο για μενα θα ηταν να ειμαι 100% βεβαιος οτι δεν ποναει καθολου οσο ζει.

Reaction score
30.456
Αλλά! Τρώει σαν να μην υπάρχει αύριο, επειδή ίσως και να μην υπάρχει :D , πηγαίνει σαφάρι στο βουνό (όλο και μικρότερο ευτυχώς για να μην τρέχω μέσ' στη μαύρη νύχτα με το φακό στα δάση και με βιάσει κανένα ελάφι ή αγριογούρουνο) και παίζει, ξαπλωτός συνήθως :roflmao:, με το άλλο σκυλάκι. Γαυγίζει, κάνει τσαμπουκάδες και δείχνει να χαίρεται που ζει.
Επειδή είμαι πολύ προβληματισμένος ζητάω τη γνώμη σας αγαπητοί συμφορουμίτες. Τι να κάνω;
Thanks @vet!
Ρε συ Ζιζικ έχεις ηδη απαντήσει στο ερώτημα.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Παραμονη Χριστουγεννων του '14 βρεθηκα στην ιδια θεση με τον δικο μου που ηταν 18 χρονων !!!! Τις τελευταιες του μερες επφτε ενω περπατουσε και εμενε ακινητος για περιπου 1 λεπτο και μετα σηκωνοταν,η ενω περπατουσε εδινε την εντυπωση οτι ξεχνουσε που πηγαινε.Τον τάιζα με το κουταλακι τις 2 τελευταιες μερες και ειχα αποφασισει να τον κοιμησω.Εμεινα ξυπνιος μαζι του την παραμονη και στις 7 το πρωι με εβγαλε ο ιδιος απο την δυσκολη θεση.
Οτι αποφασισεις να κανεις θα σε πληγωσει.Αλλα και παλιν,οτι αποφασισεις να κανεις,αυτος ξερει οτι θα το κανεις απο αγαπη.

Reaction score
596
View attachment 63258

Ο Emile, Λιθρίλ, Χοντρούλης (πρώην) είναι 14 ετών και έξι μηνών.
Τα τελευταία χρόνια έχει δερματικά με πληγές όταν είναι σε έξαρση, αρθρίτιδα που τον κάνει να τρώει χύμες πού και πού, αιματουρίες κάθε λίγους μήνες απο την αντιβίωση για τα προηγούμενα, είναι και τελείως κουφός από την αντιβίωση. Έχει, όπως είναι φυσικό για την ηλικία του, και πρεσβυωπία και καταρράκτη.

Αλλά! Τρώει σαν να μην υπάρχει αύριο, επειδή ίσως και να μην υπάρχει :D , πηγαίνει σαφάρι στο βουνό (όλο και μικρότερο ευτυχώς για να μην τρέχω μέσ' στη μαύρη νύχτα με το φακό στα δάση και με βιάσει κανένα ελάφι ή αγριογούρουνο) και παίζει, ξαπλωτός συνήθως :roflmao:, με το άλλο σκυλάκι. Γαυγίζει, κάνει τσαμπουκάδες και δείχνει να χαίρεται που ζει.

Παλιότερη και ήδη δημοσιευμένη στο AVsite φωτό:

Επειδή είμαι πολύ προβληματισμένος ζητάω τη γνώμη σας αγαπητοί συμφορουμίτες. Τι να κάνω;

*Το αποτέλεσμα του poll δεν είναι δεσμευτικό και η τελική απόφαση είναι δική μου, αλλά μπορώ για ευχαριστώ να σας βάλω φωτογραφίες της κηδείας και ταφής όταν αυτή τελεσθεί στο κάτω μέρος του κήπου μιά βροχερή κατά προτίμηση μέρα για να είναι μαλακό το χώμα όπως κάναμε πέρσι στην Ίρμα που σχόλασε κι αυτή στα 14,5 χρόνια, που μάλιστα πήγε και πέθανε κοντά στον τάφο της. Σνιφ.
Thanks @vet!
Αν ήσουν εσύ στην θέση του, θα ήθελες να σου κάνουν ευθανασία?
Απάντησε μόνος στον εαυτό σου!

(το θέμα με την ψηφοφορία το βλέπω λίγο άτοπο - για να μην πω παπαρια)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αν ήσουν εσύ στην θέση του, θα ήθελες να σου κάνουν ευθανασία?
Απάντησε μόνος στον εαυτό σου!

(το θέμα με την ψηφοφορία το βλέπω λίγο άτοπο - για να μην πω παπαρια)
Το ερωτημα ομως εδω ειναι αλλο.Αν το σκυλι ηξερε οτι εχει αυτες τις επιλογες , σαν ο μονος που ξερει ποσο υποφερει η οχι,τι θα αποφασιζε?Επειδη δυστυχως δεν ξερει για τις επιλογες αυτες,ο zizik πρεπει να φορτωθει την αποφαση.Και πιστευω οτι ακουγοντας τις γνωμες μας,θα νιωθει καποιο ξαλαφρωμα,ασχετα με το αν συμφωνει η διαφωνει μαζι μας.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos