Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Reaction score
1.458
Απάντηση: Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Το "κορίτσι" το βρίσκει κανείς στο skroutz με 990 ευρώ πλέον!
Αναρωτιέμαι αν αξίζει η αγορά!
Οσοι την έχετε για πείτε μας,αξίζει η τηλεόραση?Γιατί 60" και κάτω από χιλιάρικο είναι πολύ δελεαστική τιμή και με τρώει πολύ…η τρύπια κατά τα άλλα τσέπη μου!:137:

Reaction score
152

το θεμα πλεον ειναι η διαθεσιμοτητα,αφου βρισκομαστε πανω στην ...αλλαγη φρουρας και δε θα ειναι πολλοι αυτοι που θα εχουν στοκ.
που ειναι ο reptile να μας δωσει ενα ..γριβιου?

Reaction score
0

Εγω εδω παρον!!! Προσωπικα πηγα απο CRT 32αρα σε 60" πλασμα..Τεραστιο αλμα..Βεβαια λογω προτζεκτορα η διαφορα αυτη ειναι χαωδης αλλα οχι τοσο οσο περιμενα.Την εχω μολις 1 εβδομαδα στην κατοχη..Πολυ φυσικα χρωματα ειδικα σε ποδοσφαιρικα χορταρια..το χρωμα ξυριζει!! Ενα πολυ μικρο θεματακι μονο στην κινηση!! Πολλες φορες σου φενεται οτι η εικονα "φευγει " πολυ γρηγοα και δεν μπορεις να την παρακολουθησεις..Ισως λογω οτι ειναι 600hz? Δεν ειμαι και ειδικος..Επισης στο αναλογικο σημα..μικρο θεματακι..αλλα ποιος ασχολειται..Στα φηφιακα καναλια η εικονα ειναι παρα πολυ καλη!! Καμμια σχεση με την πλαστικη εικονα που ειδα σε αλλες TV.Σε blu ray..παρα πολυ καλη εικονα....με παρα πολυ φυσικα χρωματα,,και το μαυρο του αξιπρεπεστατο..3d ακομα δε δοκιμασα να δω,θα γινει και αυτο πολυ συντομα..Αυτα προς το παρον..παω να απολαυσω το φιλικο της Ελλαδας με το Βελγιο!!

Reaction score
1.458

Στην κίνηση εννοείς και σε blu ray,ματρόσκες κλπ ή μόνο στα κανάλια της τηλεόρασης?

Reaction score
0

οχι σε bd..μονο στα καναλια και μονο στα αναλογικα....Πιο πολυ το παρατητηρησα σε ποδ.αγωνες..ειδα και ταινια απο καναλι..δεν το παρατητηρησα εκει!

Reaction score
1.458

Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες!
Για τα αναλογικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου,οπότε αρχίζω το ψάξιμο για που θα τη βρω σε καλή τιμή και ετοιμοπαράδωτη!

Reaction score
0

Και πολυ καλα θα κανεις!!! Και γω ηταν να μην παρω ΤV..Aλλα δεν αντεξα..Να δεις πως το ειπα στη γυναικα μου.(Ολος ο διαλογος) ."Ξερεις κατι?-"Τι"? "Ερωτευτηκα ξανα" (και προτου προλαβει να πει κατι" "Ερωτευτηηκα μια ΠΛΑΣΜΑ!!χεχε!! Ετσι την πηρα την αδεια!!!!

Reaction score
1.458

Και πολυ καλα θα κανεις!!! Και γω ηταν να μην παρω ΤV..Aλλα δεν αντεξα..Να δεις πως το ειπα στη γυναικα μου.(Ολος ο διαλογος) ."Ξερεις κατι?-"Τι"? "Ερωτευτηκα ξανα" (και προτου προλαβει να πει κατι" "Ερωτευτηηκα μια ΠΛΑΣΜΑ!!χεχε!! Ετσι την πηρα την αδεια!!!!
Χε,χε ωραίος!:126:

Κάτι τελευταίο,επειδή ήδη ψάχνω στα διάφορα ιντερνετικά μαγαζιά και ο καθένας βάζει ότι χαρακτηριστικά θέλει:Είναι και web tv?Εχει ιντερνετικές υπηρεσίες?
Ηξερα πως όχι,αλλά σε μερικά μαγαζιά γράφουν για dlna,wifi ready κλπ
Μάλλον πρέπει να κάνουν λάθος?

Reaction score
0

Οχι δεν ειναι,αλλα κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται!! Εγω το συνδεσα με ενα bd samsung to d-5500 και εχω ιντερνετ μεσω του blu ray!! η πζ 950 ειναι αυτη που εχει τα χαρακτηρηστικα ολα αυτα!!

Reaction score
0

Παντως σε HD σκιζει!!! Εβλεπα χτες στην ET HD,το ματς Αγγλια Ολανδια..ακομα κραταω το σαγονι μου!!!Νομιζω οτι για τα 1000 ευρω,αξιζει και με το παραπανω!!

Reaction score
0

Οι αντανακλασεις μικρο θεματακι..αλλα λυνεται με σωστο φωτισμο γυρω γυρω,σκουροχρωμες κουρτινες κτλπ...σε ολες τις πλασμα υπαρχουν αντανακλασεις

Reaction score
1.006

Κατοχος την εν λογω εδω κι ενα μηνα κι αφου λοιπον τελειωσε το "βασικο" στρώσιμο της (περι τις 250 ωρες με χαμηλες ρυθμισεις και αποφυγη κατα το δυνατον στατικων εικονων με ταυτοχρονη αναπαραγωγη των αρχειων "στρωσίματος") ειπα να δοκιμασω τις παρακατω ρυμθισεις που βρηκα σε ξενο φορουμ κι αφορα τη 550 οπου εχει ιδιο panel με την 250....Εκατσα λοιπον το βραδυ και καταναλωσα αρκετο χρονο να τη ρυθμισω....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

Προσπαθουσα να μαζεψω τα κομματια μου και κυριως το σαγονι μου που επεσε με γδουπο στο πατωμα !!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και Μαυρο που διαψεύδει όσους "λοιδορούν" την LG στο συγκεκριμενο τομεα....βεβαια ειδικος δεν ειμαι και μπορει να φαινετε ετσι στα δικα μου ματια για το μαυρο...αλλα για τα υπολοιπα δε σηκωνει και πολυ κουβεντα !

Παρακαλω οποιος εχει την εν λογω TV ας τη ρυθμίσει με βαση τα παρακατω κι ας με επαληθευσει η ας με διαψευσει !!

Μολις ολοκληρωθει το στρωσιμο θα βαλω τις εξης ρυθμισεις που βρηκα σε ξενο φορουμ.

Ratio just scan
Picture mode expert 1
Contrast 80
Brightness 44
Sharpness both 50
Tint 0
Dynamic contrast off
Noise reduction off
Gamma medium( sits at 2.2 til 90 ire)
Black level low
Film mode on
Color gamut wide ( my own preference)
Edge enhancer off
Color temp warm
Method 2point
Red contrast -15
Green contrast o
Blue contrast 4
Red bright o
Green bright o
Blue bright o

20 point ( only in 10 increments) will be re calibrating in 2 weeks
(rgb)
0 -2,0'-7
10 -2,0,-6
20 3,0,4
30 3,0,9
40 -1,0,10
50 0,0,3
60 -2,0,23
70 -5,0,9
80 0,0,0
90 -8,0,25
100 5,0,20

Color management system
Red color -2 tint 6
Green color -4 tint -3
Blue color -6 tint -15
Yellow color -4 tint 1
Cyan color -5 tint 1
Magneta color o tint 6
  • Δωστε προσοχη στα παρακατω οταν φθασετε στις ρυθμισεις που γραφει: 20 point ( only in 10 increments)

The settings ie 10 -3 etc are for use to make all the colors as close to how they are meant to be eg the red is meant to be a certain strength and tint for accurate results. When selecting pic mode make sure u use expert 1, scroll down to near the bottom of the settings menu. U will see a option for 2 point or 20 point calibration. Start with 2 point input all the settings, then move onto the 20 point. Input all those settings for every 10 point increment. Then move onto the color management system and input those settings. That should get u a very good picture.
The 3d is better for something's than others, depends on the camera shot. I have 3d settings in an earlier post, for some soccer if the camera is low it's better for depth perception. When the ball goes out for a throw in u can see the depth perfectly. For rugby it's good when the linemans flag nearly hits u the sky 3d isn't the best, I watched mega mind last week and despicable me and u can def feel the pop out

• Color -που δε το γραφει- βαλτε το στο 50
  • Γυριστε στα Αγγλικα τη γλωσσα για πιο ευκολη ρυθμιση.

Oι ρυθμισεις βρεθηκαν εδω: http://www.avforums.com/forums/lg-f...pz550t-plasma-3dtv-thread-2.html#post15534864

Εις αναμονη των δικων σας αποτελεσματων.

Αν χρειαστειτε βοηθεια εδω ειμαστε.

Reaction score
0

Λοιπόν μετά από 200 με 250 ώρες στρώσιμο στην ενλόγω πλάσμα και βάζοντας τις ρυθμίσεις Του luft πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό, έρχομαι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου να επιβεβαιώσω ότι εικόνα που βγάζει η τηλεόραση είναι πραγματικά Απίθανη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988