Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Reaction score
0
Μετά απο 3 χρόνια και κοστος αγορας 2000€ η αγαπημένη μου samy C96 50" μας άφησε χρόνους ελέω πάνελ και βουρ για νέα τηλεοραση. Μετα απο το προηγούμενο κάζο αποφάσισα να χαμηλώσω το μπάτζετ γιατι 2000€/3 χρόνια= 666,66€ (δηλαδή μια καλή 40αρα το χρόνο) ειναι ασύμφορό. Ψάχνοντάς βρήκα στο ιντερνετ την LG 60PZ250 στα 1350€ με καλες κριτικες καποια ξενα sites την αναφέρουν και σαν κελεπούρι (value for money) η αλήθεια είναι ότι την έψαξα και τη βρήκα στα saturn και στα carrfour και ομολογώ ότι η εικόνα με τα demo που έπαιζε μου αρεσε, ο προβληματισμός μου είναι για την εικόνα της στο τηλεοπτικό σημα (digea) λόγο ιντσών και αποστασης θέασεις (2,8-3 μετρα), θα είναι αξιοπρέπει η δε θα βλέπετε με τίποτα οπότε problem!
Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει να πάρει θέση στο σαλόνι;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Για hd σήμα αξίζει και με το παραπάνω.
Όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα κοίτα μήπως την έχουν πουθενά σε επίδειξη.
Καλό το θυμάμαι αλλά η μνήμη δεν είναι και ο καλύτερος αύμβουλος.

Reaction score
1.458

Πάντως η τιμή της είναι super και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κι εγώ!

Reaction score
0
Απο τηλεοπτικό σήμα σε τετοιες διαστάσεις γνωρίζω γιατι όπως γραφω και πιο πανω είχα 50αρα ακόμη προτου τη digea και η εικόνα ηταν αξιοπρεπεις δε ξέρω όμως στις 10 ιντσες παραπάνω μήπως πεφτει σε ποιότητα δραματικα και παιζει όπως τα βιντεάκια στο youtube σε 360p. και στα δυο καταστήματα ρώτησα για επίδειξη με τηλεοπτικό σήμα και οι πωλήτες μου είπαν ότι δεν έχουν συνδεση με κεραια αλλα μόνο με blurey player.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Πάντως η τιμή της είναι super και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κι εγώ!
Μετα της 5 Σεπτεμβρίου όμως γιατι το μοντελο έχει εξαντληθει και σε επικοινωνια με την lg μου είπαν ότι αναμενουν παραλαβη τότε

Reaction score
1.458

Εμένα το μόνο που με φοβίζει είναι ότι τα προϊόντα της LG είναι αρκετά ευπαθή,έχω διαβάσει πολλές αναφορές για βλάβες.

Reaction score
0

Εμένα το μόνο που με φοβίζει είναι ότι τα προϊόντα της LG είναι αρκετά ευπαθή,έχω διαβάσει πολλές αναφορές για βλάβες.
Ναι αυτο ισχυει αλλα με τη samsung σε αυτο το θέμα τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα ΄και το λέω απο αναφορες σε πολλα sites και απο προσωπικη εμπειρία η 50αρα που προανέφερα πήγε στην ανακύκλωση στα 3 χρονια και η 32αρα Β530 που έχω στο υπνοδωμάτιο στο χρόνο πάνω πηγε στο service.

Reaction score
0

και μια ακόμη απορία που είχα ακόμη πριν καει η προηγουμενη μου τηλεόραση και να που τώρα είναι επίκαιρη, σε διαφορα ιντερνετομαγαζα διαβάζοντας τα χαρακτηριστηκα κάθε μοντέλου παρατήρησα ότι κάποιες τηλεοράσεις στο τομεα της τρισδιαστατης απεικόνισης αναφέρονται ώς
3DFullHD και κάποιες άλλες σαν 3D Ready. Γνωρίζει κάποιος φίλος την διαφορά; δηλαδη για παράδειγμα αν πάρω μια τηλεόραση 3D Ready εκτός απο το γυαλιά θα πρέπει να αγοράσω και να συνδέσω καποια εξτρα εξωτερική συσκευή;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Απλά δεν ξέρουν τι να γράψουν στην περιγραφή.
Οι τηλεοράσεις είτε είναι είτε δεν είναι 3d.
Δεν γίνονται με έξτρα συσκευή.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Χμμ το είχα ξεχάσει αυτό.Αλλά 720p και active;

:419:

Reaction score
0
Παραγγελθηκε σήμερα τελικά απο electronet μεσω πιστωτικής η LG 60PZ950 στην καταπληκτικη τιμη των 1499 ευρω συν μεταφορικά ... αναμένονται εντυπωσεις και φωτογραφίες!

Reaction score
0
Παραγγελθηκε σήμερα τελικά απο electronet μεσω πιστωτικής η LG 60PZ950 στην καταπληκτικη τιμη των 1499 ευρω συν μεταφορικά ... αναμένονται εντυπωσεις και φωτογραφίες!
Ακομα δεν ηρθε;

Περιμενουμε με "αγωνια" τις εντυπωσεις σου! (Αν και πηρες την μεγαλη αδερφη, την μεστωμενη)

Reaction score
0
Ακομα δεν ηρθε;

Περιμενουμε με "αγωνια" τις εντυπωσεις σου! (Αν και πηρες την μεγαλη αδερφη, την μεστωμενη)

Παρέλαβα πέμπτη 8/9 την 60pz950 τελικα γιατι ελαβα την αποφαση για την pz250 όταν η τιμη της ηταν στα 1350 με το που επεσε η pz950 στα 1500 βλακεια θα ήταν να μην την πάρω αφου το buget μου ηταν πλέον κοντα, την επομένη αναρτήθηκε στον τοίχο θα ανεβάσω φώτο και πρώτες εντυπώσεις:619:

Reaction score
1.458

Περιμένω τις εντυπώσεις σου με αγωνία,για να δω αν θα προσχωρήσω κι εγώ στο στρατόπεδο της LG!

Reaction score
1

Περιμένω τις εντυπώσεις σου με αγωνία,για να δω αν θα προσχωρήσω κι εγώ στο στρατόπεδο της LG!

Welcome, Welcome...στρώνω τα κόκκινα χαλιά :116:

Reaction score
1.458

Στο τσακ είμαι να δώσω την παραγγελία,η τιμή είναι τρελλή γι αυτές τις ιντσες & 3d,αλλά τις φοβάμαι λίγο με τις βλάβες τις LG ρε γ@μοτο!:203:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas